Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ سلام به همه فوتبال دوستان :lol: 25 شهریور دیدار حساس استقلال و پرسپولیسه... در این تاپیک بیاید و پیش بینی خودتون از نتیجه بازی رو اعلام کنید . چند نتیجه ای که دور از ذهن نیست رو به صورت نظر سنجی میذارم و اگه کسی نتیجه دیگه ای رو مد نظر داره بصورت پست عنوان کنه... موفق باشید :w139: محمد ادمینیان از دادن امتیاز به افراد برنده سرباز زد... خسیس 18 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ پرسپولیس میزنه اس اس رو یادتون باشه کی گفتم! 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ 3-1 پرسپولیس تو گزینه ها نیس 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ من نظرسنجی رو طوری تنظیم کردم که نظردهندگان مشخص باشند!!! ولی الان نیستند.. باید به محمد بگم درستش کنه و یا اینکه یکی دیگه راه بندازم... فعلا تا اطلاع ثانوی نظر ندهید 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ پیش بینی من 2-1 به نفع پرسپولیس 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ نظرسنجی درست شد.. الان شرکت کنید دیگه :lol: 2 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ یک ضربه المثل در شهرمان کاشان که میگوید: خواجه علی .........علی حواجه فرق نمی کند .............. 1 لینک به دیدگاه
patrick 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ فقط استقلال زنده باد پرسپولیسم که رفت و برگشتی میشه باز:167: 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ معقولانه : 2-1 به نفع پرسپولیس از رو تعصب : 5-0 به نفع پرسپولیس 4 لینک به دیدگاه
patrick 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ بازم مثل همیشه آبی برنده میشه سال 89 دربی 69 شیث رضایی دنبال فرهاد بدو آی بدو آی بدو:lol: 7 لینک به دیدگاه
b4gher 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ با اینکه احترام زیادی واسه طرفدارای پرسپولیس قائلم ولی 100 درصد استقلال پرسپولیس رو میزنه. 0-3 6 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ اس اس3- پس پس 0 اصن حال میکنم میبینم مکانیکا همشون با همن:w71: ما یه شانس واسه اتفاقات بازی درنظر گرفتیم زدیم 3-1.فوتباله دیگه یه موقع دیدی توپه خورد به پاشون رفت تو دروازه 4 لینک به دیدگاه
patrick 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ شیییییره کاپیتان مجیدی:texc5lhcbtrocnmvtp8 4 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ پرویز رفت و برگشت 3هیچ بردیم!:lol: 2 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ 2 بر 1 به سود آبي قهرمان .... :icon_pf (44)::xbex7jmjnhtbacgrr3x 6 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ به نظرم ار روی سیاست پرسپولیس برنده بشه ، چون الان پرسپولیس شرایط آن چنان خوبی نداره و پارسال هر دو بازی رو استقلال برده ، حالا سیاستشون طوری خواهد بود که پرسپولیس ببره تا هم شرایطش بهتر بشه و هم پارسال رو جبران کرده باشند ! اما از نظر فوتبالی ، استقلال برنده میشه ، چون شرایطش خیلی بهتر از پرسپولیس هست و بازیکناش تو اوج آمادگی هستند ، ولی بسوزه پدر این سیاست ! از روی تعصب هم 100% استقلال برنده میشه ! 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ 1-1 مثِ همیشه! البته بجز چن تا استثناء! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده