رفتن به مطلب

افشاگری یک روزنامه در مورد دستمزد نجومی فردوسی پور

b-d

ارسال های توصیه شده

بلی خیلی شده ولی اینبار در مقیاس خیلی شدیدتر بود ، من خودم از 4-5 تا خط بارها فرستادم هیچکدوم ارسال نمیشد ، با 2 تاش زدم پرسپولیس برای امتحان و فورا رفت!

ببین یک شبه میشه همچین توطعه ای برای عادل چید که فرداش همه ترک ها بیان بگن اس ام اسای ما نرفت؟ خوب اگه 10 نفر 1000 نفر 10000 نفر این حرفو میزدن آره ، ولی همه دارن میگن اس ام اسهامون نرفت ، چرا یکم مشکوک نمیشی؟ هممون 1شبه هماهنگ کردیم دروغ بگیم؟:ws3:

من فک میکنم اون حرفای کمالوند که اومد آخر برنامه اون حرفا رو زد جو داد به طرفدارا تراکتور.

شادم همتون میزدید واسه تراکتور دیدید نمیره هی امتحانی میزدید واسه پرسپولیس ثبت میشده.نکنه استقلال طرفداراش از پرسپولیس هم بیشتره :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 56
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

والله من صمیمی ترین دوست هام هم باور نکردن که من با 5 تا خط زدم تراکتور نرفته اما پرسپولیس رفته ؛ دیگه از بقیه که انتظاری نیست :hanghead:

به هر حال مرسوم ترین روش اندازه گیری طرفدارهای یک تیم تو دنیا شمارش طرفدارهای رسمی و ثبتنام شده و بعد وضعیت استادیومشه :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بلی خیلی شده ولی اینبار در مقیاس خیلی شدیدتر بود ، من خودم از 4-5 تا خط بارها فرستادم هیچکدوم ارسال نمیشد ، با 2 تاش زدم پرسپولیس برای امتحان و فورا رفت!

ببین یک شبه میشه همچین توطعه ای برای عادل چید که فرداش همه ترک ها بیان بگن اس ام اسای ما نرفت؟ خوب اگه 10 نفر 1000 نفر 10000 نفر این حرفو میزدن آره ، ولی همه دارن میگن اس ام اسهامون نرفت ، چرا یکم مشکوک نمیشی؟ هممون 1شبه هماهنگ کردیم دروغ بگیم؟:ws3:

پس اونایی که ثبت شده بودند چی؟؟؟

مال اونا چرا میرفت و ثبت میشد؟؟؟

این حرف ها فکر کنم یه خورده غیرواقعی باشه...

مدیر عامل وقت تراکتور هم گفت که من نتونستم بفرستم.. ولی هفته آینده اش عادل گفت چند بار با اون شماره اس ام اس داده شده!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
الهی کوفتش بشه

ادم ای ک یه خبرو نقل میکنه باید بی غرض باشه در تایپیکهای شما اوج نفرت نسبت ب این بنده خدا دیده میشه پس نمیشه خبر شمارو تکیه زد + روزنامه وطن از کی تا حالا منبع موثق شده؟=نتیجه اینکه ب نظر من اینا دسیسه ای بیش نیست ک ازسوی اقایان گردن کلفت ورزشی و برخی از (رسانیون انقلابیون ) برای ضربه زدن ب این برنامه مطرح میشه.

اینم یه حرکت خودجوشه از نوع مدیران تراختور در حمایت از کرار بازیکن گستاخ عراقی

• Like 1
لینک به دیدگاه
پس اونایی که ثبت شده بودند چی؟؟؟

مال اونا چرا میرفت و ثبت میشد؟؟؟

این حرف ها فکر کنم یه خورده غیرواقعی باشه...

مدیر عامل وقت تراکتور هم گفت که من نتونستم بفرستم.. ولی هفته آینده اش عادل گفت چند بار با اون شماره اس ام اس داده شده!!!

در مورد اونایی که رفتن خطوط مخابرات دقیقا مثل اینترنت پهنای باند دارن ، با دستکاری پهنای باند و فلتر بعضی کلمات میشه چنین کاری کرد

من پیش مدیرعامل نبودم ببینم فرستاده یا نه ولی از اورمیه من کسی رو ندیدم که تونسته باشه بفرسته ، اگه به نظرتون غیر واقعی هست مشکل از شماست نه من ، به خاطر همچین مساله ای من دلیلی نداره بیام اینجا دروغ بگم خدمت شما!

• Like 2
لینک به دیدگاه
در مورد اونایی که رفتن خطوط مخابرات دقیقا مثل اینترنت پهنای باند دارن ، با دستکاری پهنای باند و فلتر بعضی کلمات میشه چنین کاری کرد

من پیش مدیرعامل نبودم ببینم فرستاده یا نه ولی از اورمیه من کسی رو ندیدم که تونسته باشه بفرسته ، اگه به نظرتون غیر واقعی هست مشکل از شماست نه من ، به خاطر همچین مساله ای من دلیلی نداره بیام اینجا دروغ بگم خدمت شما!

غیرواقعیه دیگه..

من نگفتم شما دروغ میگید...

میگم یه خورده بی انصافی هم هست که اینطوری میگید!!!!

لینک به دیدگاه

یعنی شما پیش اون همه آدم بودید که نتونستند بفرستند؟؟؟

نه دیگه...

پس نمیشه به حرف چند نفر استناد کرد

لینک به دیدگاه
یعنی شما پیش اون همه آدم بودید که نتونستند بفرستند؟؟؟

نه دیگه...

پس نمیشه به حرف چند نفر استناد کرد

هرجور مایلید فکر کنید ؛ اصلا تو دنیا پرطرفدارترین تیم هستین تراکتور هم 20-30 نفر طرفدار بیشتر نداره ،‌ مساله مهمی نیست

بحثی که طی اون صداقت آدم زیر سئوال میره اصلا شکل نگیره بهتره

icon_pf%20%2844%29.gif:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
هرجور مایلید فکر کنید ؛ اصلا تو دنیا پرطرفدارترین تیم هستین تراکتور هم 20-30 نفر طرفدار بیشتر نداره ،‌ مساله مهمی نیست

بحثی که طی اون صداقت آدم زیر سئوال میره اصلا شکل نگیره بهتره

icon_pf%20%2844%29.gif:icon_gol:

واقعا" حوصله بحث ما ایرانیا خیلی پایینه...

یه خورده منطقی بودن به کجا برمیخوره؟؟؟

شاد باشی حامد جان

• Like 2
لینک به دیدگاه
ادم ای ک یه خبرو نقل میکنه باید بی غرض باشه در تایپیکهای شما اوج نفرت نسبت ب این بنده خدا دیده میشه پس نمیشه خبر شمارو تکیه زد + روزنامه وطن از کی تا حالا منبع موثق شده؟=نتیجه اینکه ب نظر من اینا دسیسه ای بیش نیست ک ازسوی اقایان گردن کلفت ورزشی و برخی از (رسانیون انقلابیون ) برای ضربه زدن ب این برنامه مطرح میشه.

اینم یه حرکت خودجوشه از نوع مدیران تراختور در حمایت از کرار بازیکن گستاخ عراقی

نمی تونه منبع موثق باشه ولی عادل هم میتونه اینطور آدمی باشه..

این جایی که قرمز کردم چه ربطی داشت به موضوع؟ مثل اینکه شما غرض وارانه دارین صحبت می کنید

لینک به دیدگاه
واقعا" حوصله بحث ما ایرانیا خیلی پایینه...

یه خورده منطقی بودن به کجا برمیخوره؟؟؟

شاد باشی حامد جان

بله واقعا بلد نیستیم بحث کنیم ، فرد x و y دارن درباره a بحث میکنن ولی کمترین چیزی که راجع بهش حرف زده میشه a هست و x و y دائما سعی دارن خود طرف مقابل رو زیر سئوال ببرن .

:icon_pf (44)::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

یکی از دلائل حساسیت روی این برنامه، زیاد دیده شدن و با دقت دیده شدنش هست.

به هر حال انسان ها رو نمیشه از روی ظاهرشون شناخت. اما به راحتی هم نمیشه در موردشون بد قضاوت کرد. عادل برای من هیچ چیز نداشت چند چیز یک جامعه دموکرات را یادآوری کرد:

1-شفاف سازی حتی در مورد خودش و حقوقش

2-انتقادات صریح نسبت به مسئولان

3-پذیرش و نشان دادن انتقادات از خودش (مثل نشان دادن تصاویر، کاریکاتور و شعارهایی که تماشاگران طرفدار تراکتور علیه اش می دادن)

4-تکیه بر آرا مردم در برنامه ها

5-تاکید بر غیرسیاسی بودن فوتبال که میتونه در مورد دیگر موارد توی جامعه هم رخ بده مثل دین.

تراکتور تیم قابل احترامی است و عادل هم بارها بهش اشاره کرده. مثلا توی همین جریان انتقال تیم نفت به اراک موفقیت های تراکتور رو مثل پتک می کوبید تو سر نماینده اراک.

یا در مورد پرشورترین تماشاگران که رای گیری شد گفت من خودم به تراکتور رای دادم.

در هر صورت به نظر من یه مقداری دیدتون رو به عادل عوض کنید بد نیست.

• Like 8
لینک به دیدگاه

ببخشید میون کلام تون من یه خیر همین دیروز خوندم که خود فردوسی پور گفته هر دقیقه 62 هزارتومن میگیره

تو سایت هم گذاشتم یعنی خبر معتبر نیس ؟:w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببخشید میون کلام تون من یه خیر همین دیروز خوندم که خود فردوسی پور گفته هر دقیقه 62 هزارتومن میگیره

تو سایت هم گذاشتم یعنی خبر معتبر نیس ؟:w58:

بله میگیره اما برای کل مجموعه 90.

یعنی برای تمام کارکنان

برای تمامی هزینه ها

برای دکور.

برای مونتاژ

برا هزینه رفت و آمد

برای هزینه تیتراژ

و...

همرو نشون داد توی برنامه اش.

حقوق خودش هم تقریبا حدود 1.5 میلیون تومنه.

• Like 7
لینک به دیدگاه
بله میگیره اما برای کل مجموعه 90.

یعنی برای تمام کارکنان

برای تمامی هزینه ها

برای دکور.

برای مونتاژ

برا هزینه رفت و آمد

برای هزینه تیتراژ

و...

همرو نشون داد توی برنامه اش.

حقوق خودش هم تقریبا حدود 1.5 میلیون تومنه.

پس ببخشید اگه خبر غیر واقعی گذاشتم چون من نه اهل فوتبالم نه اهل برنامه نود و نه اهل فردوسی پور

فقط همین قدر میدونم که یه زمونی استاد زبان یکی از دوستام بود و به زبان تسلط کامل داره

اون توضیحش رو هم که تو برنامه نود داده خودم ندیدم اگه اینجور که شما میگید حتما بازم این رسانه ها که بیشتر وقتا خبر رو ازدهن کسی گرفته و تحریف می کنن اینم اینجوری شده

الان اون خبری رو که زدم حذفش می کنم

• Like 3
لینک به دیدگاه

یکی از دلائل حساسیت روی این برنامه، زیاد دیده شدن و با دقت دیده شدنش هست.

به هر حال انسان ها رو نمیشه از روی ظاهرشون شناخت. اما به راحتی هم نمیشه در موردشون بد قضاوت کرد. عادل برای من هیچ چیز نداشت چند چیز یک جامعه دموکرات را یادآوری کرد:

1-شفاف سازی حتی در مورد خودش و حقوقش

2-انتقادات صریح نسبت به مسئولان

3-پذیرش و نشان دادن انتقادات از خودش (مثل نشان دادن تصاویر، کاریکاتور و شعارهایی که تماشاگران طرفدار تراکتور علیه اش می دادن)

4-تکیه بر آرا مردم در برنامه ها

5-تاکید بر غیرسیاسی بودن فوتبال که میتونه در مورد دیگر موارد توی جامعه هم رخ بده مثل دین.

تراکتور تیم قابل احترامی است و عادل هم بارها بهش اشاره کرده. مثلا توی همین جریان انتقال تیم نفت به اراک موفقیت های تراکتور رو مثل پتک می کوبید تو سر نماینده اراک.

یا در مورد پرشورترین تماشاگران که رای گیری شد گفت من خودم به تراکتور رای دادم.

در هر صورت به نظر من یه مقداری دیدتون رو به عادل عوض کنید بد نیست.

کاملا با حرفات موافقم:a030:

این ادم بسیار حرفه ای و با شعور و دوست داشتنی است...

هرچی هم بگیره حقشه....

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...