hamed_063 1261 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ با سلام به عقیده ی شما انسان امروز یک کارخانه ی مدفوع سازی و یک مستراح متحرک است یا یک مغز متفکر و عقل اندیشمند ؟ 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ مهندس انسان موجودی است که حق انتخاب دارد! یه چندتا حق انتخاب میذاشتی واسه ما! 5 لینک به دیدگاه
hamed_063 1261 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ اگه به حق انتخاب انسان توجه نداشتم که دو تا گزینه قرار نمی دادم . سوال واضحه ، بالاخره کدومش ؟ 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ فک کنم گزینه ی اول مناسب تر باشه.... حالا مگه می خوایم سرشماری کنیم؟! لینک به دیدگاه
hamed_063 1261 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ به نظر شما اکثراً از کدوم نوعند ؟ 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ اگه به حق انتخاب انسان توجه نداشتم که دو تا گزینه قرار نمی دادم . سوال واضحه ، بالاخره کدومش ؟ ممنونم واقعا! از این جواب ها هم نمیشه داد یعنی: مغز متفکر و عقل اندیشمند روی دستگاه مدفوع سازی. :hrqr6zeqheyjho1f9mx 2 لینک به دیدگاه
hamed_063 1261 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ ممنونم واقعا! از این جواب ها هم نمیشه داد یعنی: مغز متفکر و عقل اندیشمند روی دستگاه مدفوع سازی. :hrqr6zeqheyjho1f9mx کافیه شما بگی کدوم گزینه مصداق بیشتری داره یعنی انسانها الان بیشتر شبیه گزینه ی اول هستند یا دوم . 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ کافیه شما بگی کدوم گزینه مصداق بیشتری داره یعنی انسانها الان بیشتر شبیه گزینه ی اول هستند یا دوم . مهندس تو اینجور سوالای تمامیت خواهانه مغز من هنگ میکنه. 2 لینک به دیدگاه
hamed_063 1261 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ منظور من اینه که الان در حال حاضر انسانها بیشتر یک مغز متفکرند یا یک کسی که می خورند و می خوابند و زندگی می کنند بدون اینکه به ماهیت هستی و حقیقت و خودشون فکر کنند . این سوال تمامیت خواهانه نیست یک سوال خیلی واضح و ساده است . 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ با سلام به عقیده ی شما انسان امروز یک کارخانه ی مدفوع سازی و یک مستراح متحرک است یا یک مغز متفکر و عقل اندیشمند ؟ به نظر من اکثریت مردم در جهان امروز ما، توالت عمومی هستند. یعنی اجازه میدن،یک عده خودشان را در آنها تخلیه کنند. 5 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ اگه نخوایم از لحاظ زیست شناسی بنگریم؛ همیشه همینطور بوده داداش، امروز و قدیم نداره. همیشه عده ی کمی مغز متفکر و عده ی زیادی نشخوارکنندگان محصول تفکر اون عده ی کم بودن. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده