hamed_063 1261 ارسال شده در 25 آبان، 2011 با سلام به عقیده ی شما انسان امروز یک کارخانه ی مدفوع سازی و یک مستراح متحرک است یا یک مغز متفکر و عقل اندیشمند ؟ 4
Neutron 60972 ارسال شده در 25 آبان، 2011 مهندس انسان موجودی است که حق انتخاب دارد! یه چندتا حق انتخاب میذاشتی واسه ما! 5
hamed_063 1261 مالک ارسال شده در 25 آبان، 2011 اگه به حق انتخاب انسان توجه نداشتم که دو تا گزینه قرار نمی دادم . سوال واضحه ، بالاخره کدومش ؟ 2
amin 202 مهمان ارسال شده در 25 آبان، 2011 فک کنم گزینه ی اول مناسب تر باشه.... حالا مگه می خوایم سرشماری کنیم؟!
Neutron 60972 ارسال شده در 25 آبان، 2011 اگه به حق انتخاب انسان توجه نداشتم که دو تا گزینه قرار نمی دادم . سوال واضحه ، بالاخره کدومش ؟ ممنونم واقعا! از این جواب ها هم نمیشه داد یعنی: مغز متفکر و عقل اندیشمند روی دستگاه مدفوع سازی. :hrqr6zeqheyjho1f9mx 2
hamed_063 1261 مالک ارسال شده در 25 آبان، 2011 ممنونم واقعا! از این جواب ها هم نمیشه داد یعنی: مغز متفکر و عقل اندیشمند روی دستگاه مدفوع سازی. :hrqr6zeqheyjho1f9mx کافیه شما بگی کدوم گزینه مصداق بیشتری داره یعنی انسانها الان بیشتر شبیه گزینه ی اول هستند یا دوم . 2
Neutron 60972 ارسال شده در 25 آبان، 2011 کافیه شما بگی کدوم گزینه مصداق بیشتری داره یعنی انسانها الان بیشتر شبیه گزینه ی اول هستند یا دوم . مهندس تو اینجور سوالای تمامیت خواهانه مغز من هنگ میکنه. 2
hamed_063 1261 مالک ارسال شده در 25 آبان، 2011 منظور من اینه که الان در حال حاضر انسانها بیشتر یک مغز متفکرند یا یک کسی که می خورند و می خوابند و زندگی می کنند بدون اینکه به ماهیت هستی و حقیقت و خودشون فکر کنند . این سوال تمامیت خواهانه نیست یک سوال خیلی واضح و ساده است . 2
Ehsan 112349 ارسال شده در 25 آبان، 2011 با سلام به عقیده ی شما انسان امروز یک کارخانه ی مدفوع سازی و یک مستراح متحرک است یا یک مغز متفکر و عقل اندیشمند ؟ به نظر من اکثریت مردم در جهان امروز ما، توالت عمومی هستند. یعنی اجازه میدن،یک عده خودشان را در آنها تخلیه کنند. 5
viviyan 12437 ارسال شده در 25 آبان، 2011 اگه نخوایم از لحاظ زیست شناسی بنگریم؛ همیشه همینطور بوده داداش، امروز و قدیم نداره. همیشه عده ی کمی مغز متفکر و عده ی زیادی نشخوارکنندگان محصول تفکر اون عده ی کم بودن. 4
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری