from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ عع..این تاپیک چه قدر شبیه اینه...یادش بخیر...:164::164: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=40184 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ از این چرتا و پرتا زیاد برام میاد ! سرنوشته همشون یه delet ناقابله ! 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ هیچ وقت سند نمیکنم مگر مواقع خاص :persiana__hahaha: همش برای پول در اوردنه :hrqr6zeqheyjho1f9mx 3 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ در حد توانم بلی ..ولی کم کم خودمون هم داریم بدتر از اونا میشیم:girl_in_dreams: من به مظلوم و ظالم هیچ اعتقادی ندارم... به اعتقاد من اینکه مظلوم باشیم یا ظالم یا یه فرد معمولی دست خودمونه... لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ بار اول پیام ها را حذف میکنم بار دوم اگه فرستنده اش در لیست دوستان باشه خود ایشون رو هم حذف میکنم لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ این حرفات درست ...ولی وقتی نصف مملکت بیکاره و گرسنه اش زیاده چرا به اینا کمک نکنیم حالا چی شده یاده اونا افتادین تا یه سری تبلیغات شد همه به یادشون افتادن؟ 10 سال پیش چرا هیچ کس بهش کمک نمی کرد؟ نمی دونم چرا ما ایرانیها همیشه واسه دیگران کاسه داغتر از آش هستیم بابا یه مملکت دیگه هست به ما چه ؟ انسانیت به من میگه اینجا یه کاری بکنم جوونا معتاد نشند از داخل سطل زباله داخل غذا نباشند ... انسانیت ؟ چرا انسانیت فقط چسبیده کمک به غزه سومالی لبنان آنگولا و ... اونم ما مه که وضعمون از اونا هم خرابه ؟ بس چه کسی می خاد برای ما انسانیت به خرج بده کلا از ریشه خرابیم ... آره وقتی مردم کشورمون با 50 تومن میشه خر کرد انتظار بیشتر از این نیست... خب کمک کن ! مشکل اینه که ما به همینا هم کمک نمیکنیم ! من دور و اطراف آدم پولدار پرمدعا و فقیر و بدبخت زیاد دارم ... اختلاف طبقاتی زمین تا آسمون... دور و برم زیادن کسایی که دکترای الهیات و دین و مذهب و خداشناسی دارن ... و پولشون از پارو بالا میره ... نمازشون و روزه هاشون و دعاهاشون سر جاشه ... تو سخرانی هاشون دم از انسانیت میزنن ... از اینکه باید به همنوعت به بهترین شکل کمک کنی ... اما اینا همش حرفه ... اسمشونو گذاشتن مسلمون و ادعا دارن بهشت فقط برا اونا ساخته شده ... ولی در عمل .... گفتم ... داریم از انسان بودن فاصله میگیریم ... مطمئنم حتی اگه همسایمون از گشنگی بمیره ... میگیم به ما چه که اونا دارن میمیرن ... ما خودمون از اونا گشنتریم... چرا باید همه چیزو با خودمون مقایسه کنیم ... آدم با آدم فرق نداره .. حتی اگه رنگ پوستمون یا نژادمون با هم فرق داشته باشه ... مهم اینه که همنوعیم و باید همدیگرو درک کنیم ... ولی مشکل همینجاست درک احساسمون پایینه ... :icon_gol: لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ جدیداً میبینن مردم بهاین چیزا اعتقاد ندارن یه جدی بگیر یا کوتاهی نکن هم توش میگن. یه بار واسه من اس ام اس اومد 10 بار بگو یا احمدی نژاد و این اس ام اس رو برای 10 نفر بفرست انشاالله آخر ماه 60 لیتر بنزین اضافه میاد تو کارتت. جدی بگیر یه نفر کوتاهی کرد 40 لیتر از سهمیه اش کم شد. یدونه دیگم خیلی جالب بود زده بود به نیت 124000 پیامبر این اس ام اس رو برای 124000 نفر بفرست. انشاالله آخر ماه یه خبر خوب از مخابرات بهت میرسه.:texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ قابل توجه mahal شرمنده نمی دونم چرا نمی تونم نقل کنم . ولی بدونید این دولت یه تبلیغی راه انداخته و جماعت هم پشت سرش دارم دلا راست می شن .. سومالی یا غیر سومالی به نظر من به ما ربطی نداره ما هنر کنیم مملکت خودمون رو آباد می کنیم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ من که هر کی بفرسته برام اول برا خودش می فرستم اگر هم توش نوشته باشه این رو برای 10 نفر بفرست جز من باز برا خودش می فرستم اس میده گفتم جز من منم همیشه می نویسم خوب من صواد ندارم بخونم ببینم چی نوشطی 1 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ منظورم همان ارتباط با آسمان است،چیزی که مردم عادی نمیتوانند.نه آدم فضایی. نکنه واقعا منظورت ارتباط با آسمونیه که میبینیم ضمن اینکه خداوند عقلو داده که باهاش زندگی و پیشرفت کنیم در مسیر راهی که با اون عقل پیدا میکنم نه اینکه بخوایم با همین عقل اون راه رو هم ترسیم کنیم 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ نکنه واقعا منظورت ارتباط با آسمونیه که میبینیمضمن اینکه خداوند عقلو داده که باهاش زندگی و پیشرفت کنیم در مسیر راهی که با اون عقل پیدا میکنم نه اینکه بخوایم با همین عقل اون راه رو هم ترسیم کنیم نه منظورم اون هفت آسمونه که ستاره ها چراغهاش هستند. عقل هم برای شماها نبود،زیاد تفاوتی نمیکرد،چون راه و چاه و احکام و همه چیزتون کاملا مشخصه.هیچ چیز مجهولی وجود نداره که عقل بخواد بهتون یاری برسونه. 1 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ نه منظورم اون هفت آسمونه که ستاره ها چراغهاش هستند. عقل هم برای شماها نبود،زیاد تفاوتی نمیکرد،چون راه و چاه و احکام و همه چیزتون کاملا مشخصه.هیچ چیز مجهولی وجود نداره که عقل بخواد بهتون یاری برسونه. خوشم میاد که از تیکه انداختن فقط نسبت به خودت متنفری محض اطلاع تقلید تو اصول دین حرامه:girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ خوشم میاد که از تیکه انداختن فقط نسبت به خودت متنفریمحض اطلاع تقلید تو اصول دین حرامه:girl_yes2: نه متنفر نیستم،ببینم کسی منطقش بر تیکه است،از راه خودش وارد میشم. بهت هم گفتم از این راه کسی وارد بشه،من چند مرحله بدترم. اون حرام هم شعاره،چون عملا با هیچ عقلی نمیشه به توحید و معاد رسید،چون عقل آزمایش میخواد. پس باید تعبدی حرف یک عده را به عنوان پیامبر به عنوان حجت پذیرفت. اون اثبات های پس از حجت و یقین هم عملا،تفکر در راستای تقویت تعصب است. لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ نه متنفر نیستم،ببینم کسی منطقش بر تیکه است،از راه خودش وارد میشم.بهت هم گفتم از این راه کسی وارد بشه،من چند مرحله بدترم. اون حرام هم شعاره،چون عملا با هیچ عقلی نمیشه به توحید و معاد رسید،چون عقل آزمایش میخواد. پس باید تعبدی حرف یک عده را به عنوان پیامبر به عنوان حجت پذیرفت. اون اثبات های پس از حجت و یقین هم عملا،تفکر در راستای تقویت تعصب است. نخیر کلا وقتی کم میاری منطقت میشه سفسطه تیکه انداختن استنادتم به تیکه ای هستش که معلوم نیست کی بهت انداخته این عقل آزمایش میخواد رو هم اگه میشه توضیح بدین مثلا در مورد جمع نقیضین یا باطل بودن تسلسل اگه میتونید آزمایشی ارائه بدین! لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ نخیر کلا وقتی کم میاری منطقت میشه سفسطه تیکه انداختن استنادتم به تیکه ای هستش که معلوم نیست کی بهت انداختهاین عقل آزمایش میخواد رو هم اگه میشه توضیح بدین مثلا در مورد جمع نقیضین یا باطل بودن تسلسل اگه میتونید آزمایشی ارائه بدین! به هر حال بحث در برابر بحث میره جلو،من از کسی سوال کنم و اونطرف به جای جواب من بزنه به صحرای کربلا و بگه خدا خودش گفته و.....،این بحث فایده نداره. آدم با کسی بحث میکنه که احساس کنه طرفش روی چیز خاصی تعصب نداره و اون ضرب المثل مرغ یک پا دارد،در موردش صادق نیست. آزمایش معنیش این نیست که شیشه آزمایش برداری بری تو آزمایشگاه شیمی. یعنی هر چیزی که بتوان آنرا به طریقی اثبات کرد،به دور از توهمات و فرضیات توهمی. روی خیال پردازی ها نمیشه بحث عقلی کرد،بلکه فقط حدس و گمان میشه مطرح کرد. 1 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ به هر حال بحث در برابر بحث میره جلو،من از کسی سوال کنم و اونطرف به جای جواب من بزنه به صحرای کربلا و بگه خدا خودش گفته و.....،این بحث فایده نداره.آدم با کسی بحث میکنه که احساس کنه طرفش روی چیز خاصی تعصب نداره و اون ضرب المثل مرغ یک پا دارد،در موردش صادق نیست. آزمایش معنیش این نیست که شیشه آزمایش برداری بری تو آزمایشگاه شیمی. یعنی هر چیزی که بتوان آنرا به طریقی اثبات کرد،به دور از توهمات و فرضیات توهمی. روی خیال پردازی ها نمیشه بحث عقلی کرد،بلکه فقط حدس و گمان میشه مطرح کرد. به شرط اینکه این عدم تعصب دوطرفه باشه ضمن اینکه تعصب معمولا روی توهینهای طرف مقابل خودش رو نشون میده و همیشه هم نمیتونه بد باشه ضمن اینکه محکوم بودن همیشگی یه تفکر هم تعصب به حساب میاد اما متاسفانه تعصب فقط در مورد مذهبیون به کار میره یعنی از نظر شما محال بودن جمع نقیضین و تسلسل خیال پردازی و موهومه؟!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ به هر حال بحث در برابر بحث میره جلو،من از کسی سوال کنم و اونطرف به جای جواب من بزنه به صحرای کربلا و بگه خدا خودش گفته و.....،این بحث فایده نداره. آدم با کسی بحث میکنه که احساس کنه طرفش روی چیز خاصی تعصب نداره و اون ضرب المثل مرغ یک پا دارد،در موردش صادق نیست. QUOTE] 1. سوال شما چی بود که من از جواب دادنش طفره رفتم؟ 2. من که رو چیز خاصی تعصب نشون ندادم و تازه با حرف خودت موافق بودم که گفتی از عقلشون استفاده نمیکنن 3. بحث رو اینه که چجوری میشه کاری کرد که به وجود پیامبر درونیشون پی ببرن، مگه غیر از اینه؟ :164: لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ متاسفانه تعصب فقط در مورد مذهبیون به کار میره یعنی از نظر شما محال بودن جمع نقیضین و تسلسل خیال پردازی و موهومه؟!!!!!!!! برای اینکه غیر مذهبیون،قدیس بی اشتباه و معصوم ندارند. پس آنچه که باور دارند،تعصب نیست،بلکه تنها ممکن است پافشاری روی اصل یک موضوع باشد. تسلسل در مورد امور مربوط به همین زمین میتواند مورد بررسی قرار گیرد،اگر بنا باشد به اموری دیگر و ماورایی پیوند بشود،موهوم میشه. اینکه مثلا بنده از عدالت خوشم میاد،هیچ دلیلی وجود نداره که جهان بر پای عدالت شکل گرفته باشه. اینکه من میگم تسلسل در مورد فلان چیز باطله،نمیشه به همه چیز عمومیتش داد. مگر آنکه آن چیز در دسترس باشد. 1 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ برای اینکه غیر مذهبیون،قدیس بی اشتباه و معصوم ندارند.پس آنچه که باور دارند،تعصب نیست،بلکه تنها ممکن است پافشاری روی اصل یک موضوع باشد. تسلسل در مورد امور مربوط به همین زمین میتواند مورد بررسی قرار گیرد،اگر بنا باشد به اموری دیگر و ماورایی پیوند بشود،موهوم میشه. اینکه مثلا بنده از عدالت خوشم میاد،هیچ دلیلی وجود نداره که جهان بر پای عدالت شکل گرفته باشه. اینکه من میگم تسلسل در مورد فلان چیز باطله،نمیشه به همه چیز عمومیتش داد. مگر آنکه آن چیز در دسترس باشد. اصولا تسلسل و جوع نقیضین هیچ موقه شکل نمیگیره که بخواد مفهومی در قالب طبیعه داشته باشه یا ماوراءالطبیعه عقل میگه که یه فیل از ته یه سوزن نمیتونه رد بشه و برای اثباتش هیچ راهی وجود نداره پس جمع نقیضین و تسلسل همیشه باطله 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ اصولا تسلسل و جوع نقیضین هیچ موقه شکل نمیگیره که بخواد مفهومی در قالب طبیعه داشته باشه یا ماوراءالطبیعهعقل میگه که یه فیل از ته یه سوزن نمیتونه رد بشه و برای اثباتش هیچ راهی وجود نداره پس جمع نقیضین و تسلسل همیشه باطله این هیچ موقع را بر چه اساسی میگی؟ مگه در شرایط دیگر هم بودی که میگی شکل نمیگیره؟ اون مثالی که شما میزنی،هم سوزنش موجوده هم فیلش،اثباتش هم ممکنه. عین این میمونه که بگی امکان نداره آدم راه بره و احساس بی وزنه کنه و معلق بشه. این قضیه امکان داره اما در جایی جز زمین که جاذبه وجود نداره. پس اگر کسی نتواند به تمامی جوانب یک موضوع دست پیدا کند،نمیتواند حکم کلی دهد. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده