Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ من از مورچه ها و پشه ها متنفرم.....باید همه رو نابود کرد:thumbsdownsmiley: آییی گفتی!!!! منم از مورچه و پشه و مخصوصا سوسسسک متنفرمممممممممم.. اینو به کی بگم ؟؟؟ هان؟؟؟؟؟:w589::w589::w589: شما دوتا با هم یه ستاد تشکیل بدین یه تبلیغی چیزی راه بندازین میگم چطوره یه دو سه روزی اواتار هامون رو عوض کنیم یه حشره کش بذاریم ؟:girl_blush2: من از پشه نمیترسم چون شما محیط زیستی هستی چطوره اواتار بعدیمون رو یه پشه بذاریم ؟ :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ چون شما محیط زیستی هستی چطوره اواتار بعدیمون رو یه پشه بذاریم ؟ :biggrin: نههههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ نههههههههههههههه مگه این حشرات جز محیط زیست نیستند ؟؟:girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ مگه این حشرات جز محیط زیست نیستند ؟؟:girl_in_dreams: از نظر من نه 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ پشه ها خیلی به من لطف دارن همش دور و برم می چرخن در عرض 10 دقیقه دو جای بدنمو می خورن :banel_smiley_52: وقتی پوست قلیایی باشه پشه بیشتر جذب میشه.برای اینکه پشه کمتر سراغتون بیاد باید پوستتون اسیدی بشه.می تونین با پنبه یکم آبلیمو به دست و پا که احتمال داره پشه بخوره بزنین. 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ پشه ها خیلی به من لطف دارن همش دور و برم می چرخن در عرض 10 دقیقه دو جای بدنمو می خورن :banel_smiley_52: وقتی پوست قلیایی باشه پشه بیشتر جذب میشه.برای اینکه پشه کمتر سراغتون بیاد باید پوستتون اسیدی بشه.می تونین با پنبه یکم آبلیمو به دست و پا که احتمال داره پشه بخوره بزنین. وقتی ادمی مث شما خیلی شیرین باشه دیگه با یه ذره ابلیمو درست نمیشه بفرمایید وان یا دوش ابلیمو :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ از نظر من نه پس یه لیست بده چی اره چی نه ؟ پشه نه موش چی ؟:biggrin: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده