عاطفه کوچولو 2896 این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 23 آبان، 2011 سلام ، فکر کنید شما جای من هستید و یه دختری که سنش کمی از شما بیشتره، پولش از شما بیشتره (فرهنگشون به شما نمی خوره، شما مذهبی ترید) عاشقتون شده . شما باهاش ازدواج می کردید؟ تو زندگیه آیندتون مشکل ایجاد نمی شد؟ اگر کسی می تونه راهنماییم کنه. 57
سیندخت 18786 ارسال شده در 23 آبان، 2011 سلام ، فکر کنید شما جای من هستید و یه دختری که سنش کمی از شما بیشتره، پولش از شما بیشتره (فرهنگشون به شما نمی خوره، شما مذهبی ترید) عاشقتون شده . شما باهاش ازدواج می کردید؟ تو زندگیه آیندتون مشکل ایجاد نمی شد؟ اگر کسی می تونه راهنماییم کنه. در کل توصیه نمی شود شما عاشقشون نشدید؟ 20
عاطفه کوچولو 2896 مالک ارسال شده در 23 آبان، 2011 اگه من عاشقشم بشم بازم تو زندگیه آینده مشکل ایجاد نمی کنه ؟ 8
سیندخت 18786 ارسال شده در 23 آبان، 2011 اگه من عاشقشم بشم بازم تو زندگیه آینده مشکل ایجاد نمی کنه ؟ شما عاشقش نیستی؟ بعد با هم تفاوت فرهنگی و سنی هم دارین. اون وخت داری به قضیه فکر هم می کنی؟ به کسی که علاقه نداری چه طور فکر می کنی؟ ترحم و دلسوزیه؟؟؟؟؟ مسئله شفاف نیست. بیشتر توضیح بدید!! 20
M!Zare 48037 ارسال شده در 23 آبان، 2011 سلام ، فکر کنید شما جای من هستید و یه دختری که سنش کمی از شما بیشتره، پولش از شما بیشتره (فرهنگشون به شما نمی خوره، شما مذهبی ترید) عاشقتون شده . شما باهاش ازدواج می کردید؟ تو زندگیه آیندتون مشکل ایجاد نمی شد؟ اگر کسی می تونه راهنماییم کنه. بستگی به خود شما داره که روحیاتتون چجور باشه،ولی در کل توصیه نمیشود.در این گونه مواقع خانم حس مادری نسبت بشما پیدا میکنه و ممکنه زیاد امر و نهی کنه و شما دوست نداشته باشید. 17
alimec 23102 ارسال شده در 23 آبان، 2011 بستگی به خود شما داره که روحیاتتون چجور باشه،ولی در کل توصیه نمیشود.در این گونه مواقع خانم حس مادری نسبت بشما پیدا میکنه و ممکنه زیاد امر و نهی کنه و شما دوست نداشته باشید. امر و نهی که همیشه هست چه بزرگتر چه کوچکتر 11
عاطفه کوچولو 2896 مالک ارسال شده در 23 آبان، 2011 آخه کجای مسئله شفاف نیست ، اگه یکی به شما بگه دوست دارم شما چی بهش می گی؟ البته فامیلم هستیم 11
alimec 23102 ارسال شده در 23 آبان، 2011 آخه کجای مسئله شفاف نیست ، اگه یکی به شما بگه دوست دارم شما چی بهش می گی؟ البته فامیلم هستیم تو هم بگو: ما بیشتر دی 8
M!Zare 48037 ارسال شده در 23 آبان، 2011 امر و نهی که همیشه هست چه بزرگتر چه کوچکتر :w00: این گونه موارد بیشتره.... در ضمن ممکنه یک سری کارها که مقتضی سن آقا است از نظر خانم بچه گانه باشه 11
M!Zare 48037 ارسال شده در 23 آبان، 2011 تو هم بگو: ما بیشتر دی برو بگیرش.... خوشبخت میشی،به پای هم پیر شین. چرا راهنمایی اشتباه میکنید 8
alimec 23102 ارسال شده در 23 آبان، 2011 :w00:این گونه موارد بیشتره.... در ضمن ممکنه یک سری کارها که مقتضی سن آقا است از نظر خانم بچه گانه باشه آره تایید میشه. داریم مسئله رو برا معشوقه مذکور بیشتر باز می کنیم. تمامی جوانب رو باید در نظر گرفت. بریم بعدی 5
- Nahal - 47858 ارسال شده در 23 آبان، 2011 سن فقط یک عدده فهم و شعور به سن ربطی نداره زن دایی من از داییم 8 سال بزرگتره.خیلی هم با هم خوبن 17
کتایون 15176 ارسال شده در 23 آبان، 2011 22 سال سنت کمه برای این تصمیم واقعا... حقیقتش اینه که سن تو ازدواج خیلی ام ملاک نیست... اما تو سنی که تو هستی و اون دختر که 24 سالشه واقعا دچار مشکل میشین... اگه تو 28 سالت بود و اون 30 سالش مسئله ای نبود اما مردا به زمان بیشتری برای این که اماده ی پذیرفتن این امر باشن احتیاج دارن... من پیشنهاد می کنم باهاش صحبت کن راحت و ازین که رابطه ی فامیلی وسطه نترس... 22
ارسال های توصیه شده