Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ خب با توجه به تاپیکی که اوندفعه زدم چون طرح جدید میدان انقلاب نماد فراماسونری هست و میره تو مقوله شیطان پرستی و... :4chsmu1: باز تو شیطان پرستی رو ربط دادی به فراموسونری؟ :v57xpgj21gn50sq6izf 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ مگه ضلع شمال غربی کجاست ؟ میشه روبروی مسجد. :w12: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ میشه روبروی مسجد. :w12: خب اوون وخت این چه معنی داره؟:179: 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ خب اوون وخت این چه معنی داره؟:179: اونو دیگه باید بزرگترا تشخیص بدن. :w12: 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ من امروز از اون جا رد شدم بوی سوختش میومد هنوز:cry2: 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ من امروز از اون جا رد شدمبوی سوختش میومد هنوز:cry2: بوی سوختش؟ یعنی بوی بنزینی که ریخت روی خودش؟ :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ به نرم وحشتناک ترین نوع خودکشیه! زجر میکشی و میمیری! ولی به نظر مشکوک میاد ...چرا میدونه انقلاب حالا؟!!!!! 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ بوی سوختش؟ یعنی بوی بنزینی که ریخت روی خودش؟ :JC_thinking: نمی دونم. یه چی گفتم همین جوری ولی جدی اون جا خیلی بوی دود میومد. یه چن لحظه ای رو عین دزدای دریایی مقنعه رو گرفته بودم جوی صورتم. حالا واسه چی بود نمی دونم:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ نمیدونم... شاید دلیله بزرگی داشته ولی بیچاره به کجاش رسیده بوده که این کارو کرده 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ طبال بزن بزن که نابود شدم بر تار غروب زندگی پود شدم عمرم همه رفت خفته در کوره مرگ اتش زده استخوان بی دود شدم خودسوزی یعنی طبل... 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ میگن این آقاهه که خود سوزی کرده وصیتنامه اش تو جیبش بوده، وقتی خودسوزی کرده اونم سوخته. میگن شعارای سیاسی توش بوده. 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ میگن این آقاهه که خود سوزی کرده وصیتنامه اش تو جیبش بوده، وقتی خودسوزی کرده اونم سوخته. میگن شعارای سیاسی توش بوده. معلومه آدم نابغه ای هم بوده:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده