سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ برا یه میلیارد حاضرید سوسک بخورید دیگه نیایید بگید ساندیس خورا فلانی ساندیس خورا بهمانی :w00: 7 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ شیطونه میگه اون تاپیک معروف و قدیمیمو از دل خاک بیرون بکشما... 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ برا یه میلیارد حاضرید سوسک بخوریددیگه نیایید بگید ساندیس خورا فلانی ساندیس خورا بهمانی :w00: ببین عزیز قاطی نکم مسائلو اونایی که ساندیس میخورن در حقیقت خون ملتو میخورن ولی این سوسکای جیگرو خوردن چه آزاری به شوما میرسونه حسووووووود:w00: 8 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ شیطونه میگه اون تاپیک معروف و قدیمیمو از دل خاک بیرون بکشما... کدوم؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ اسی این کارا چیه؟؟؟:w00:دل و روده مون رو بهم ریختی اه اه چشه مگه؟ تازه پخته شده براتون گذاشتم. نمیخواهی،این هم بسته بندی خام. ببر خودت طبخ کن. 8 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ بشقاب اسی؟ بیا یک کم از بشقابم برات بکشم،سرد میشه شاخک هاش،از دهن میوفته. آره دیگه بشقاب تو بود دیگه از اون قرمز ها که پر و شاخک و غیره نداره برام بکش 1 میلیارد آدم به چه کارها که مجبور نمی کنه 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ چشه مگه؟ تازه پخته شده براتون گذاشتم. نمیخواهی،این هم بسته بندی خام. ببر خودت طبخ کن. این چیه؟؟ واقعا اگه همونجور پخته شده باشه تو حاضری بخوری؟؟ 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ کدوم؟ یه تاپیکی زده بودم ( فکر کنم واسه باشگاه بود) سوپ سوسک... هر کس خواست ادرس میدم بره ببینه لذتشو ببره... 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ من اول میخواستم بگم اگه پخته بشه میخورم ولی بعد بشقاب حاج اسی رو دیدم نظرم عوض شد ما ترم اول دانشگاه با بچه ها 100000 تومن جمع کردیم ، یکی قرار شد حلزون زنده بخوره، بعد بعضیا خواستن فیلم بگیرن قبول نکرد البته حلزون به دندوناشم خورد یه لحظه 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ اسی این کارا چیه؟؟؟:w00:دل و روده مون رو بهم ریختی اه اه چشه مگه؟ تازه پخته شده براتون گذاشتم. نمیخواهی،این هم بسته بندی خام. ببر خودت طبخ کن. ببینم می تونید اونایی که تا الان اوکی دادن رو منصرف کنید؟:w00: 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ این چیه؟؟ واقعا اگه همونجور پخته شده باشه تو حاضری بخوری؟؟ کرم های آبدار و شکم عسلی.... مثل راحت الحلقوم از گلوت سُر میخورن میرن پایین. نخوری ضرر کردی،میبردت فضا..... 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ آره دیگه بشقاب تو بود دیگهاز اون قرمز ها که پر و شاخک و غیره نداره برام بکش 1 میلیارد آدم به چه کارها که مجبور نمی کنه باشه. فقط زیاد با چاقو روش نکش،محتویاتش پرتاب میشه اینور اونور. یه چنگال سریع بزن روشو و مثل اسپاگتی نوش جان کن. 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ من اول میخواستم بگم اگه پخته بشه میخورم ولی بعد بشقاب حاج اس رو دیدم نظرم عوض شد ما ترم اول دانشگاه با بچه ها 100000 تومن جمع کردیم ، یکی قرار شد حلزون زنده بخوره، بعد بعضیا خواستن فیلم بگیرن قبول نکرد البته حلزون به دندوناشم خورد یه لحظه بیا طرف به کل قیدشو زد برادران و خواهران:روانشناسه تو کتابش اشاره به بشقاب اول مهندس اسی داشت 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ کرم های آبدار و شکم عسلی.... مثل راحت الحلقوم از گلوت سُر میخورن میرن پایین. نخوری ضرر کردی،میبردت فضا..... چند بار خوردی خودت؟؟ منو ببخش ولی دارم فحشت میدم اینجا! 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ باشه. فقط زیاد با چاقو روش نکش،محتویاتش پرتاب میشه اینور اونور. یه چنگال سریع بزن روشو و مثل اسپاگتی نوش جان کن. با اون چوب های ژاپنی می خورم که سالم برن پایین 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ واقعا خوب ملتو گذاشتی سر کارا کسی که این تست رو طرح کرده نمیدونه جایی که نشسته بچه هاش 250 برابر کودکان آفریقایی غذا و 1500 برابر ارزش غذایی اکل میکنن مسلما بیشتر دنیا به این تست آری میدن چیزی در حدود 98.2 درصد:دی اونطور که یادمه هر 12ساعت یکبار 25 هزار نفر بر اثر قحطی و گرسنگی میمیرن تو دنیا 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ چند بار خوردی خودت؟؟ منو ببخش ولی دارم فحشت میدم اینجا! در شرق دور مجبور بودیم از این چیزها بخوریم. سرشار از پروتئین و انواع ویتامین ها است. دیگه خود دانی. 7 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ در شرق دور مجبور بودیم از این چیزها بخوریم. سرشار از پروتئین و انواع ویتامین ها است. دیگه خود دانی. چیا رو خوردی دقیقا؟سوسک ملخ کرم؟؟حلزون؟کدوما؟ 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ چیا رو خوردی دقیقا؟سوسک ملخ کرم؟؟حلزون؟کدوما؟ هشت پا ، ملخ و یکجور قورباغه گوشتی که از دنبه بره خوشمزه تره. 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده