mustafa3 834 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ اره خوب میشه شاخه باز اسپانیایی چی هست همون که اولین حرکت سرباز جلو شاه دو خونه میاد جلو؟ تقریبا همونه ولی همونه که همونطور که گفتی سفید سرباز جلو شاهشو میاد جلو دوتا سیاه هم همینکار میکنه بعد سفید هم اسب رو میارهf3 سیاه هم اسب رو میاره c6 و...... 2 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ تقریبا همونهولی همونه که همونطور که گفتی سفید سرباز جلو شاهشو میاد جلو دوتا سیاه هم همینکار میکنه بعد سفید هم اسب رو میارهf3 سیاه هم اسب رو میاره c6 و...... اتفاقا این روش رو هفته پیش یاد گرفتم و الان چند بار بازی کردم همین روش رو برای شروع رفتم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
mustafa3 834 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ اتفاقا این روش رو هفته پیش یاد گرفتم و الان چند بار بازی کردم همین روش رو برای شروع رفتم :hapydancsmil: برو ببینم چیکار میکنی 1 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ مسابقه من اون موقع کنسل شد اما قرار شد بعد از عید یه مسابقه بزارن من میخوام برای اون وقت آماده بشم به نظر شما از شروع چیکار کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
mustafa3 834 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ مسابقه من اون موقع کنسل شد اما قرار شد بعد از عید یه مسابقه بزارن من میخوام برای اون وقت آماده بشم به نظر شما از شروع چیکار کنم؟ میگم که شما شروع بازی اسپانیایی رو خوب یاد بگیر و تمرین کن 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ اسب یا فیل؟ به نظرتون در یک بازی شطرنج اسب نقش مهمتری داره یا فیل؟ آیا حاضرید در یک بازی، فیل خودتون رو به قیمت زدن اسب حریف از دست بدید؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ اسب یا فیل؟ به نظرتون در یک بازی شطرنج اسب نقش مهمتری داره یا فیل؟ بستگی به شرایط بازی و وضعیت پیاده ها داره هر کدوم یه سری خوبی دارن. یه اصل هم هست میگه: بازی های بسته اسب بهتره و بازی های باز فیل. مهره به مهره کردن هم 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ بستگی به شرایط بازی و وضعیت پیاده ها داره هر کدوم یه سری خوبی دارن. یه اصل هم هست میگه: بازی های بسته اسب بهتره و بازی های باز فیل. مهره به مهره کردن هم آخه من شنیده بودم 2 تا اسب اندازه وزیر ارزش دارن مهره به مهره کردن هم چی؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ آخه من شنیده بودم 2 تا اسب اندازه وزیر ارزش دارن مهره به مهره کردن هم چی؟ ارزش وزیر 9 واحده اسب و فیل برابر 3 تا رخ 5 تا سرباز 1 2 تا فیل خیلی بهتر از 2 تا اسبه فکر کنم میگن کُشندست . ولی کلا بستگی به شرایط بازی داره اون مهره به مهر هیچی..اشتباه شد..یه چیزایی نوش ه بودم دیدم بی ربطه به سوالت پاک کردم اون یه تیکش جا موند. مثلا اگه یه فیل سیاه داری و سربازات هم بیشتر روی خونه های سیاه هستند فیلت ضعیف میشه و سربازات مزاحمشن..اینجا مهره به مهره خوبه...شرایط دیگه هم تاثیر داره البت 2 لینک به دیدگاه
yagoot 107 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ارزش وزیر 9 واحدهاسب و فیل برابر 3 تا رخ 5 تا سرباز 1 2 تا فیل خیلی بهتر از 2 تا اسبه فکر کنم میگن کُشندست . ولی کلا بستگی به شرایط بازی داره اون مهره به مهر هیچی..اشتباه شد..یه چیزایی نوش ه بودم دیدم بی ربطه به سوالت پاک کردم اون یه تیکش جا موند. مثلا اگه یه فیل سیاه داری و سربازات هم بیشتر روی خونه های سیاه هستند فیلت ضعیف میشه و سربازات مزاحمشن..اینجا مهره به مهره خوبه...شرایط دیگه هم تاثیر داره البت اینکه کدومش بهتره به نظر من بستگی به این داره که با کدومش بتونی بهتر بازی کنی.مثلا اگه حریف من اسبامو بزنه فلج میشم.ولی اگه دوتا داشته باشم میترکونم ولی به قول خودت به شرایط هم بستگی داره.. 2 لینک به دیدگاه
mustafa3 834 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خب همینطور که میلاد گفت برتری دو فیل یه مزیت هست در شروع و وسط بازی ولی ممکنه وضعیتی پیش بیاد که فیلها مسیر حرکتشون محدود باشه و گاه مسدود باشه این در بازیا زیاد رخ میدخ این موقع اسب داشتن بسیار مفید هست و اینکه با دوتا فیل میشه شاه رو ما کرد ولی با دوتا اسب فقط در یه وضعیت اونم تا حالا فکر نکنک رخ داده باشه ممکنه 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ 1- سفید شروع کنه و با 2 حرکت مات کنه رخ سفید میره خونه e8 تموم میشه ببخشید من متوجه نشدم ! رخ سفید میره e8 ، بعد وزیر سیاه رخ رو میزنه ... بعدش چطوری مات میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ ببخشید من متوجه نشدم ! رخ سفید میره e8 ، بعد وزیر سیاه رخ رو میزنه ... بعدش چطوری مات میشه؟ اوهوم وزیر میزنش بعدش وزیر سفید میاد g7 مات میشه 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ اوهوم وزیر میزنشبعدش وزیر سفید میاد g7 مات میشه آفرین ... اینم بنویس ... همه که مثل شما شطرنجشون خوب نیست ... 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ اوهوم وزیر میزنشبعدش وزیر سفید میاد g7 مات میشه چه آبکی!!! 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ چه آبکی!!! غیر آبکی هم داره...برو صفحه اول تاپیک ببین اونا رو حل کن شما 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ غیر آبکی هم داره...برو صفحه اول تاپیک ببین اونا رو حل کن شما همشون آبکی بودن!! اینجوری نگام نکن حکم قهرمانی دارم 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ همشون آبکی بودن!! بیا اینو حل کن واسمون اینم آبکیه مشکی شروع کنه با 3 حرکت مات کنه. 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ بیا اینو حل کن واسموناینم آبکیه مشکی شروع کنه با 3 حرکت مات کنه. این خیلی سخته نتونستم حلش کنم فردا شب دوباره میام ولی خودت تونستی حلش کنی؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ 5-سیاه چی کار کنه مات نشه؟ (نوبته سیاهه شروع کنه) حل شد. http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=685332&postcount=32 میشه بگیم سریاز سیاه از g7 بیاد g6 بعدش اگر وزیر سفید اومد h8 تا سیاه کیش بشه ، وزیر سیاه میزنش ... ؟ ( بعدش سفید با رخ وزیر رو میزنه و شاه هم رخ رو میزنه !).. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده