mustafa3 834 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2012 اره خوب میشه شاخه باز اسپانیایی چی هست همون که اولین حرکت سرباز جلو شاه دو خونه میاد جلو؟ تقریبا همونه ولی همونه که همونطور که گفتی سفید سرباز جلو شاهشو میاد جلو دوتا سیاه هم همینکار میکنه بعد سفید هم اسب رو میارهf3 سیاه هم اسب رو میاره c6 و...... 2
Secret: 2286 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 تقریبا همونهولی همونه که همونطور که گفتی سفید سرباز جلو شاهشو میاد جلو دوتا سیاه هم همینکار میکنه بعد سفید هم اسب رو میارهf3 سیاه هم اسب رو میاره c6 و...... اتفاقا این روش رو هفته پیش یاد گرفتم و الان چند بار بازی کردم همین روش رو برای شروع رفتم :hapydancsmil:
mustafa3 834 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 اتفاقا این روش رو هفته پیش یاد گرفتم و الان چند بار بازی کردم همین روش رو برای شروع رفتم :hapydancsmil: برو ببینم چیکار میکنی 1
Secret: 2286 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2012 مسابقه من اون موقع کنسل شد اما قرار شد بعد از عید یه مسابقه بزارن من میخوام برای اون وقت آماده بشم به نظر شما از شروع چیکار کنم؟ 1
mustafa3 834 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 مسابقه من اون موقع کنسل شد اما قرار شد بعد از عید یه مسابقه بزارن من میخوام برای اون وقت آماده بشم به نظر شما از شروع چیکار کنم؟ میگم که شما شروع بازی اسپانیایی رو خوب یاد بگیر و تمرین کن 1
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 اسب یا فیل؟ به نظرتون در یک بازی شطرنج اسب نقش مهمتری داره یا فیل؟ آیا حاضرید در یک بازی، فیل خودتون رو به قیمت زدن اسب حریف از دست بدید؟ 1
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 27 خرداد، 2012 اسب یا فیل؟ به نظرتون در یک بازی شطرنج اسب نقش مهمتری داره یا فیل؟ بستگی به شرایط بازی و وضعیت پیاده ها داره هر کدوم یه سری خوبی دارن. یه اصل هم هست میگه: بازی های بسته اسب بهتره و بازی های باز فیل. مهره به مهره کردن هم 1
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 27 خرداد، 2012 بستگی به شرایط بازی و وضعیت پیاده ها داره هر کدوم یه سری خوبی دارن. یه اصل هم هست میگه: بازی های بسته اسب بهتره و بازی های باز فیل. مهره به مهره کردن هم آخه من شنیده بودم 2 تا اسب اندازه وزیر ارزش دارن مهره به مهره کردن هم چی؟ 1
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 27 خرداد، 2012 آخه من شنیده بودم 2 تا اسب اندازه وزیر ارزش دارن مهره به مهره کردن هم چی؟ ارزش وزیر 9 واحده اسب و فیل برابر 3 تا رخ 5 تا سرباز 1 2 تا فیل خیلی بهتر از 2 تا اسبه فکر کنم میگن کُشندست . ولی کلا بستگی به شرایط بازی داره اون مهره به مهر هیچی..اشتباه شد..یه چیزایی نوش ه بودم دیدم بی ربطه به سوالت پاک کردم اون یه تیکش جا موند. مثلا اگه یه فیل سیاه داری و سربازات هم بیشتر روی خونه های سیاه هستند فیلت ضعیف میشه و سربازات مزاحمشن..اینجا مهره به مهره خوبه...شرایط دیگه هم تاثیر داره البت 2
yagoot 107 ارسال شده در 30 تیر، 2012 ارزش وزیر 9 واحدهاسب و فیل برابر 3 تا رخ 5 تا سرباز 1 2 تا فیل خیلی بهتر از 2 تا اسبه فکر کنم میگن کُشندست . ولی کلا بستگی به شرایط بازی داره اون مهره به مهر هیچی..اشتباه شد..یه چیزایی نوش ه بودم دیدم بی ربطه به سوالت پاک کردم اون یه تیکش جا موند. مثلا اگه یه فیل سیاه داری و سربازات هم بیشتر روی خونه های سیاه هستند فیلت ضعیف میشه و سربازات مزاحمشن..اینجا مهره به مهره خوبه...شرایط دیگه هم تاثیر داره البت اینکه کدومش بهتره به نظر من بستگی به این داره که با کدومش بتونی بهتر بازی کنی.مثلا اگه حریف من اسبامو بزنه فلج میشم.ولی اگه دوتا داشته باشم میترکونم ولی به قول خودت به شرایط هم بستگی داره.. 2
mustafa3 834 ارسال شده در 13 مرداد، 2012 خب همینطور که میلاد گفت برتری دو فیل یه مزیت هست در شروع و وسط بازی ولی ممکنه وضعیتی پیش بیاد که فیلها مسیر حرکتشون محدود باشه و گاه مسدود باشه این در بازیا زیاد رخ میدخ این موقع اسب داشتن بسیار مفید هست و اینکه با دوتا فیل میشه شاه رو ما کرد ولی با دوتا اسب فقط در یه وضعیت اونم تا حالا فکر نکنک رخ داده باشه ممکنه 2
partow 25305 ارسال شده در 2 آذر، 2012 1- سفید شروع کنه و با 2 حرکت مات کنه رخ سفید میره خونه e8 تموم میشه ببخشید من متوجه نشدم ! رخ سفید میره e8 ، بعد وزیر سیاه رخ رو میزنه ... بعدش چطوری مات میشه؟ 2
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 2 آذر، 2012 ببخشید من متوجه نشدم ! رخ سفید میره e8 ، بعد وزیر سیاه رخ رو میزنه ... بعدش چطوری مات میشه؟ اوهوم وزیر میزنش بعدش وزیر سفید میاد g7 مات میشه 3
partow 25305 ارسال شده در 2 آذر، 2012 اوهوم وزیر میزنشبعدش وزیر سفید میاد g7 مات میشه آفرین ... اینم بنویس ... همه که مثل شما شطرنجشون خوب نیست ... 3
not found 16275 ارسال شده در 2 آذر، 2012 اوهوم وزیر میزنشبعدش وزیر سفید میاد g7 مات میشه چه آبکی!!! 2
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 2 آذر، 2012 چه آبکی!!! غیر آبکی هم داره...برو صفحه اول تاپیک ببین اونا رو حل کن شما 2
not found 16275 ارسال شده در 2 آذر، 2012 غیر آبکی هم داره...برو صفحه اول تاپیک ببین اونا رو حل کن شما همشون آبکی بودن!! اینجوری نگام نکن حکم قهرمانی دارم 2
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 2 آذر، 2012 همشون آبکی بودن!! بیا اینو حل کن واسمون اینم آبکیه مشکی شروع کنه با 3 حرکت مات کنه. 4
afshin18 11175 ارسال شده در 3 آذر، 2012 بیا اینو حل کن واسموناینم آبکیه مشکی شروع کنه با 3 حرکت مات کنه. این خیلی سخته نتونستم حلش کنم فردا شب دوباره میام ولی خودت تونستی حلش کنی؟ 2
partow 25305 ارسال شده در 3 آذر، 2012 5-سیاه چی کار کنه مات نشه؟ (نوبته سیاهه شروع کنه) حل شد. http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=685332&postcount=32 میشه بگیم سریاز سیاه از g7 بیاد g6 بعدش اگر وزیر سفید اومد h8 تا سیاه کیش بشه ، وزیر سیاه میزنش ... ؟ ( بعدش سفید با رخ وزیر رو میزنه و شاه هم رخ رو میزنه !).. 2
ارسال های توصیه شده