خردبین 456 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 ديگه اين يكي رو نگيد جواب نداره..... اگه نوبت با سفيد باشه ...سفيد ميتونه برتري خوبي كسب كنه و بازي رو ببره اگه نوبت با سياه باشه سياه ميتونه با چند حركت برتري كسب كنه وببره... زياد طولاني نيست.. نياز نيست تا اخر ادامه بديد..فقط برتري كسب كنيد فیلd4. وزیرd4.وزیرc2 شاه a1 رخ d8 بعد رخ d2 و رخ c8 و تسلط کامل بر عرض دوم و فلج شدن مهره های سیاه.
mustafa3 834 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 فیلd4. وزیرd4.وزیرc2 شاه a1 رخ d8 بعد رخ d2 و رخ c8 و تسلط کامل بر عرض دوم و فلج شدن مهره های سیاه. چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه جوري؟ متوجه نميشم حركت سفيد بود ديگه؟ خب فيل ميزنه به فيلي كه در d4 هست سياه هم با وزير ميزنه به d4 ادامشو ميشه مجددا بنويسي؟؟؟؟؟؟ راستي اين بازي اگه نوبت با سياه باشه ميتونه ببره
خردبین 456 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه جوري؟ متوجه نميشم حركت سفيد بود ديگه؟ خب فيل ميزنه به فيلي كه در d4 هست سياه هم با وزير ميزنه به d4 ادامشو ميشه مجددا بنويسي؟؟؟؟؟؟ راستي اين بازي اگه نوبت با سياه باشه ميتونه ببره شما صفحه رو برعکس قرار دادید.شاه سفید هم در صفحه نیست.احتمالا همون g8 قرار داره. البته ادامه من اسب f5 بی دفاع می مونه.باید روش بیشتر فکر کنم. نوبت سیاه رو هم فکر می کنم ببینم چیزی به ذهنم میرسه.
mustafa3 834 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 شما صفحه رو برعکس قرار دادید.شاه سفید هم در صفحه نیست.احتمالا همون g8 قرار داره. البته ادامه من اسب f5 بی دفاع می مونه.باید روش بیشتر فکر کنم. نوبت سیاه رو هم فکر می کنم ببینم چیزی به ذهنم میرسه. صفحه از نظر چينش مهره درسته شاه سفيد هم در خونه h2 هست رخ سفيدي كه پشت وزير هست در خونه ي e1 هست ميگم كه در حركت اول با وزير در e7 كيش بده ادامه جالبي هست
خردبین 456 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 صفحه از نظر چينش مهره درسته شاه سفيد هم در خونه h2 هسترخ سفيدي كه پشت وزير هست در خونه ي e1 هست ميگم كه در حركت اول با وزير در e7 كيش بده ادامه جالبي هست آخ! من به علت بزرگی صفحه اصلا متوجه ستون h نشدم! الان تازه فهمیدم ستون h ای هم وجود داره! بذار فکر کنم جواب بدم.
mustafa3 834 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 آخ! من به علت بزرگی صفحه اصلا متوجه ستون h نشدم! الان تازه فهمیدم ستون h ای هم وجود داره! بذار فکر کنم جواب بدم. بعله اره بررسي كن خيلي بازي جالبي هست به خصوص اگه نوبت با سياه باشه
خردبین 456 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 شروع با سیاه: وزیرh3.فیلh3.رخ h3.شاه h3.رخ h8.شاه g4. f5.شاه g5.رخ h5. وزیر h5. فیل c8. رخ d7. فیل d7 مات 1
خردبین 456 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 البته شما که اصل کاری رو گفتی. qe7.qe7 bd5.qe6 re6. با ایده re1 و بعد re8. فکر نمی کنم سیاه حرکت مفیدی داشته باشه.
mustafa3 834 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 البته شما که اصل کاری رو گفتی. qe7.qe7 bd5.qe6 re6. با ایده re1 و بعد re8. فکر نمی کنم سیاه حرکت مفیدی داشته باشه. در كمترين حركت ممكن مات كن البته درسته تا اينجا
mustafa3 834 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 شروع با سیاه: وزیرh3.فیلh3.رخ h3.شاه h3.رخ h8.شاه g4.f5.شاه g5.رخ h5. وزیر h5. فیل c8. رخ d7. فیل d7 مات اره درسته بازي قشنگي بود
خردبین 456 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 البته شما که اصل کاری رو گفتی. qe7.qe7 bd5.qe6 re6. ...rh5 re5 مات اگر rg8... re1.f5 re7.ke6 re6 مات ne6 هم با re1 جواب داده میشه و طبق روال بالا سیاه مات میشه.
خردبین 456 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 قبل از دانشگاه شطرنج زیاد بازی می کردم اما بعد از قبولی توی دانشگاه دیگه شطرنج رو بوسیدم و گذاشتم کنار و بالای 2 ساله که با کسی شطرنج بازی نکردم. فقط به خاطر شرکت توی این تاپیک عضو این سایت شدم. الان هم بدجوری دلم برای شطرنج بازی کردن تنگ شده.دوست دارم بدونم کسی پایه هست هماهنگ کنیم توی سایتی بازی کنیم؟
mustafa3 834 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 قبل از دانشگاه شطرنج زیاد بازی می کردم اما بعد از قبولی توی دانشگاه دیگه شطرنج رو بوسیدم و گذاشتم کنار و بالای 2 ساله که با کسی شطرنج بازی نکردم.فقط به خاطر شرکت توی این تاپیک عضو این سایت شدم. الان هم بدجوری دلم برای شطرنج بازی کردن تنگ شده.دوست دارم بدونم کسی پایه هست هماهنگ کنیم توی سایتی بازی کنیم؟ اره بيا من خوره ي شطرنجم عشقم شطرنجه ولي زياد حرفه اي نيستماااااااااااااااااااااااااااااااااا
خردبین 456 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 ارهبيا من خوره ي شطرنجم عشقم شطرنجه ولي زياد حرفه اي نيستماااااااااااااااااااااااااااااااااا اشکال نداره.من هم مثل خودتم.کجا بازی کنیم؟ فقط من جاوا ندارم.اگر سایتی هست که نیاز به جاوا داره من نمی تونم بازی کنم.
mustafa3 834 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 اشکال نداره.من هم مثل خودتم.کجا بازی کنیم؟ فقط من جاوا ندارم.اگر سایتی هست که نیاز به جاوا داره من نمی تونم بازی کنم. نميدونم هر جا خودت گفتي باور كن زياد از جاوا و... سر در نميارم
خردبین 456 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 نميدونمهر جا خودت گفتي باور كن زياد از جاوا و... سر در نميارم ببین می تونی توی این سایت عضو شی و بازی کنی به من خبر بده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
mustafa3 834 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 ببین می تونی توی این سایت عضو شی و بازی کنی به من خبر بده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باشه صبر كن ميگم كه يه سايت سراغ نداري فارسي؟
خردبین 456 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 باشه صبر كنميگم كه يه سايت سراغ نداري فارسي؟ نه. این سایت،یکی از بهترین سایت ها برای رقیب پیدا کردن و شطرنج بازی کردنه. همچنین امکانات متعددی هم داره که خودت به مرور آشنا میشی.
mustafa3 834 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 نه.این سایت،یکی از بهترین سایت ها برای رقیب پیدا کردن و شطرنج بازی کردنه. همچنین امکانات متعددی هم داره که خودت به مرور آشنا میشی. بهتر از اينم هست باشه ميگم كه برام يه كاربري بساز رمز و ايميل و... هم خودت بهش بده
خردبین 456 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 بهتر از اينم هست باشه ميگم كه برام يه كاربري بساز رمز و ايميل و... هم خودت بهش بده فقط این نیست. باید یک نرم افزار شطرنج هم از طریق سایت نصب کنی و از طریق اون نرم افزار وارد سایت میشی.هر وقت ثبت نام کردی خبرم کن. اگر هم بهتر از این سایت سراغ داری معرفی کن بریم اونجا بازی کنیم.
ارسال های توصیه شده