رفتن به مطلب

اسم خلیج فارس یا دریاچه ارومیه؟

El Roman

هیچ کدوم ناقض اونیکی نیست ، ولی اهمیت یکی براتون بیشتره  

40 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. هیچ کدوم ناقض اونیکی نیست ، ولی اهمیت یکی براتون بیشتره

• 9
    • 31

ارسال های توصیه شده

براتون کدوم یکی مهمتره؟

هیچکدوم ناقض اونیکی نیست درسته ، ولی اهمیت یکی براتون بیشتره ، دوس داشتین چراشم بگین

ممنون:icon_gol:

------

پی نوشت:

هدف از تایپیک مبارزه با دفاع از اسم خلیج فارس نیست ؛ سوء برداشت نشه ، هدف جلب کردن توجه عده ای (هرچند کم) به طرف این فاجعه فراتر از زیست محیطی هست ؛ باور کنید بحث فقط از بین رفتن یک تالاب نیست ؛ به جرات میشه گفت زندگی میلیون ها نفر به این موضوع بستگی داره ، به دلیل حساسیت موضوع خلیج فارس در اذهان عمومی ازش استفاده شد تا توجه دوستان به بحث جلب بشه:icon_gol:

• Like 30
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 90
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تو یه سایتی یکی از افرادی که اهل تبریز بود گفت من به خلیج عربی رای میدم...چون برای دریاچه ارومیه کاری نکردن.

فارس ها همچین دیدگاهی ندارن ولی نمیدونم چرا ترک ها زیاد روی بحث نژاد پرستی تاکید دارن...

فک کنم بحث بیشتر روی دو کلمه فارس و ترک میچر خه...

• Like 12
لینک به دیدگاه

مگه حفظ دریاچه ارومیه دست ماست؟ من چه کاری میتونم بکنم؟ فایده داره برم با سطل آب بریزم بگو میرم میریزم. کی به حرف ما گوش میده؟

مگه با اعتراض برای خلیج فارس، خلیج ع ر ب ی نیست و نابود شد؟ دیگه کسی این اسم رو به کار نمیبره؟ حفط اسم خلیج فارس با دعواهای اینترنتی کار سختی نیست.کی مبارزه واقعی برای حفظ اسم اونجا کرده؟ کسی جرات داره بره تو ساحل امارات رو ماسه ها بنویسه خلیج فارس؟ کسی میکنه این کار رو؟ نه.

اینا هیچ کدوم دست ملت نیست. هیچ ربطی هم به هم ندارن.

• Like 15
لینک به دیدگاه
بهتر بود مینوشتی حفظ بزرگترین دریاچه ی آب شور دنیا!:icon_pf (34):

بزرگترین دریاچه آب شور دنیا کاسپین هست

caspian_amo_2010155_lrg.jpg

دریاچه اورمیه بزرگترین دریاچه و دریاچه آب شور داخلی ایران هستش

• Like 12
لینک به دیدگاه

دست مردم نیست اما مردم تاثیر دارن ، اگر اعتراض های مردن نبود مطمئن باشید دولت هم رو مساله خلیج فارس حساس نمیشد ، دولت برای این کار کلی هزینه کرده ولی چون مساله بین المللی هست به نتیجه قطعی نرسیده ، دریاچه ارومیه یک مساله ملی هست که دولت به راحتی میتونه برطرفش کنه ، ولی مشخص هست وقتی برای مردم مساله مهمی نباشه دولت هم از کنارش میگذره

عوض شدن اسم خلیج ممکنه به عرق ملی لطمه بزنه ، ولی خشک شدن دریاچه ارومیه زندگی میلیون ها نفر رو به خطر میندازه!

این ملت همیشه از کنار مسائله ملموس و حیاتی گذشتن و در توهم تاریخشون بودن . اگه تاریخ رو از این مملکت حذف میکردند الان وضعمون این نبود .

• Like 6
لینک به دیدگاه
بزرگترین دریاچه آب شور دنیا کاسپین هست

دریاچه اورمیه بزرگترین دریاچه و دریاچه آب شور داخلی ایران هستش

این پست مسال بارز پست بالای من هست

خوب دوست الان که بزرگترین نیست یعنی مهم نیست؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
این پست مسال بارز پست بالای من هست

خوب دوست الان که بزرگترین نیست یعنی مهم نیست؟

من تاکیدی بر مهم بودن یا نبودن کردم؟

فقط اشتباه دوستمون را تصحیح کردم

تفاوت اندازه ها در تصویر مشخص است

آگاه سازی مردمان با جعل حقایق هیچ وقت میسر نمیشود

من هم یک ایرانی هستم و سرنوشت جای جای وطنم برایم مهم است

وگرنه من هم مثل شما مینوشتم ارومیه نه "اورمیه"

• Like 9
لینک به دیدگاه
دست مردم نیست اما مردم تاثیر دارن ، اگر اعتراض های مردن نبود مطمئن باشید دولت هم رو مساله خلیج فارس حساس نمیشد ، دولت برای این کار کلی هزینه کرده ولی چون مساله بین المللی هست به نتیجه قطعی نرسیده ، دریاچه ارومیه یک مساله ملی هست که دولت به راحتی میتونه برطرفش کنه ، ولی مشخص هست وقتی برای مردم مساله مهمی نباشه دولت هم از کنارش میگذره

عوض شدن اسم خلیج ممکنه به عرق ملی لطمه بزنه ، ولی خشک شدن دریاچه ارومیه زندگی میلیون ها نفر رو به خطر میندازه!

این ملت همیشه از کنار مسائله ملموس و حیاتی گذشتن و در توهم تاریخش بوده . اگه تاریخ رو از این مملکت حذف میکردند الان وضعمون این نبود .

مردم هیچ تاثیری ندارن. خودت هم میدونی. اگر هم داشتن حالشو ندارن حرف بزنن. کوچکترین قدمی از پشت کامپیوتراشون بیان این طرف بدجوری میخوره تو سرشون.الان واقعا شرایط با چند سال پیش فرق کرده. اون سالها میشد برای دفاع از اسم خلیج فارس اومد بیرون و تجمع برگذار کرد ولی الان نمیشه. خیلی بد شده. خیلی متاسفم که فکر میکنی دریاچه ارومیه برای مردم مهم نیست. البته در اینکه مردم بی غیرت شدن شکی ندارم ولی نون و آب این ملت یارانه ای شد هیچکس هیچی نگفت. چه توقعی داری؟ دولت رو مساله خلیج فارس هم اون جور که باید حساس نیست اگر هرازگاهی چیزی میگه به خاطر مسائلی هست که با اعراب داره وگرنه هیچ چیز این مملکت برای اینا مهم نیست. این ملت خسته تر و ترسوتر از این حرفاست که اعتراض واقعی بکنه.

• Like 11
لینک به دیدگاه

شنیده ام بزغاله های وفادار چوپان بزرگ ،طرح دوفوریتی پوشش و عفاف گوسفندان را تصویب کرده اند،اما طرح دو فوریتی آب رساندن به ارومیه را خیر !!!!

بزغاله هم بزغاله های قدیم.

• Like 12
لینک به دیدگاه

اتفاقا از نظر من قیاس جالبیه. کدوم یکی مهمتره؟

اگر فرض کنیم شرایط به نحوی بود که میتونستیم فقط از یکیشون دفاع کنیم من دریاچه ارومیه رو انتخاب میکردم. چون با عوض شدن عناوین چیزی عوض نمیشه.

• Like 10
لینک به دیدگاه
مردم هیچ تاثیری ندارن. خودت هم میدونی. اگر هم داشتن حالشو ندارن حرف بزنن. کوچکترین قدمی از پشت کامپیوتراشون بیان این طرف بدجوری میخوره تو سرشون.الان واقعا شرایط با چند سال پیش فرق کرده. اون سالها میشد برای دفاع از اسم خلیج فارس اومد بیرون و تجمع برگذار کرد ولی الان نمیشه. خیلی بد شده. خیلی متاسفم که فکر میکنی دریاچه ارومیه برای مردم مهم نیست. البته در اینکه مردم بی غیرت شدن شکی ندارم ولی نون و آب این ملت یارانه ای شد هیچکس هیچی نگفت. چه توقعی داری؟ دولت رو مساله خلیج فارس هم اون جور که باید حساس نیست اگر هرازگاهی چیزی میگه به خاطر مسائلی هست که با اعراب داره وگرنه هیچ چیز این مملکت برای اینا مهم نیست. این ملت خسته تر و ترسوتر از این حرفاست که اعتراض واقعی بکنه.

نه مریمی از یه زاویه نباید به موضوع نگا کرد

اگه جنبه اطلاع رسانی و بردن تیتر خبر به رده اول رو درنظر بگیریم این خودش چالش بزرگی می تونه باشه برای اون بالایی ها

خیلی ها حتی خود اذری ها نمیدونن داره چه بلایی سرشون میاد این باید اطلاع رسانی بشه

مطمئن باش اگه همین رسانه ها و اهمیت دادن به اسم خلیج فارس و تجمعاتی که تو سراسر دنیا برای اسم خلیج فارس نبود اون بالا نشین ها هیچ ابایی از اینکه زیر پرچم خلیج عربی بشینن نداشتن و ندارن

• Like 8
لینک به دیدگاه
من رای ندادم

چون به نظرم دوتاشون مهم هستن

هرکدوم در جای خود و باید به هر دو رسیدگی بشه

اسم خلیج فارس،پیگیری و رسیدگی میخواد؟

مثلا چه رسیدگی برای مبارزه با اعراب باید صورت بگیره؟

اونجا بحث دیپلماتیک است و برای ارومیه باید اقدام عملی در داخل کشور صورت بگیره.

• Like 12
لینک به دیدگاه

اولا این سایتی که اخیرا نظرسنجی برای خلیج فارس گذاشته ، سایت معتبری نیست !

دوما حفظ دریاچه ارومیه خیلی مهم تر از حفظ یک اسم هست ، چون ما هر چقدر هم بگیم خلیج فارس باز میان میگن خلیج عربی !

ولی دریاچه ارومیه بزرگترین دریاچه آب شور ایران در خطره و هیچ تدبیری براش نمی اندیشند !

• Like 7
لینک به دیدگاه
اسم خلیج فارس،پیگیری و رسیدگی میخواد؟

مثلا چه رسیدگی برای مبارزه با اعراب باید صورت بگیره؟

اونجا بحث دیپلماتیک است و برای ارومیه باید اقدام عملی در داخل کشور صورت بگیره.

منم برا همین میگم قابل مقایسه نیستن

خلیج فارس اسمیه که از اول بوده و باید از اون دفاع کنیم. نمیشه بیخیال بود!

به نظر منم کم کاری راجع به دریاچه ارومیه صورت گرفته که امیدواریم رسیدگی بشه!

• Like 8
لینک به دیدگاه

هدف از تایپیک مبارزه با دفاع از اسم خلیج فارس نیست ؛ سوء برداشت نشه ، هدف جلب کردن توجه عده ای (هرچند کم) به طرف این فاجعه فراتر از زیست محیطی هست ؛ باور کنید بحث فقط از بین رفتن یک تالاب نیست ؛ به جرات میشه گفت زندگی میلیون ها نفر به این موضوع بستگی داره .

مریم عزیز منظور من این نیست که مبارزه مسلحانه بکنید ، همین که زمزمه این اتفاق باشه ، همین که مردم به یادش باشن ، حتی تو تاکسی راجع بهش حرف بزنن این خودش یک نوع کمکه ؛ ایشالله 5 ام شهریور اگر اتفاق خواستی نیوفته تو ارومیه تظاهراتی شکل خواهد گرفت ، هدف اینه که بعد از همچین تظاهرات های حق خواهانه ای مثل سال 85 بهمون نگید تجزیه طلب و عامل الهام علیف! همین که قبول کنید باید برای حفظ دریاچه ارومیه اقدامی صورت بگیده یه جور کمک به حساب میاد

• Like 7
لینک به دیدگاه

حس نژادپرستیه یه پانترک گل کرده. هردوش مهمن، حفظ دریاچه ارومیه یه موضوع داخلی و به شدت مهمه، مهمتر از حفظ حجاب و عفاف، مهمتر از ماه رمضون، مهمتر از توطئه های گروه انحرافی، مهمتر از فتنه؛ به نظر من مهمترین موضوع داخلیه در حال حاضر. حفظ نام خلیج پارس هم یه مسئله بین المللیه که اگه به خوبی حلش نکنن، جلو عربا شکست خوریدم و عربا گستاخ تر شده و یه مدت دیگه جزیره هامون رو هم میگیرن ازمون. هردوش مهمه.

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...