رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

پــــری ســـا

4b16fede9a67.jpg

فرشته ساری

انتشارات ققنوس

زن و مرد به همراه دخترانشان سارا و پریسا به باغی اسباب کشی کرده اند که یک پری در آن ساکن است . زن و شوهر می خواهند فرزندانی متفاوت با خود داشته باشند شاد آزاد و بدون استرس . هر چند همیشه جلوی آنها نقابی دارند و گذشته ای دیگر و فرزندی دیگر را در یاد دارند . داستان پریسای دیگری هم دارد پریسا ساکن قبلی خانه که عاشق شده بود .

قشنگ بود خیلی خیلی با اون کتاب خانم ساری تفاوت داشت مایه های تخیلی و سورئال توش زیادتر شده بود متنش یک جورایی قشنگ و عاشقانه و زیبا بود هر چند من کامل درکش نکردم و نقطه مبهم برام زیاد داشت ولی در مجموع خوب بود و دل نشین .

خانم ساری هم مدرک علوم کامپیوتر دارند و هم زبان و ادبیات روسی .

قسمت های زیبایی از کتاب

از حرفی که اول صبح به او گفته بودم پشیمان بودم ولی کاریش نمی شد کرد . حرفی بود که گفته شده بود و حسرت نگفتنش لای حسرت های دیگر می ماند .

وقتی چاره ای نیست ( اگر باشد که آدم انتخاب می کند ) باید همان را که نیست به یک هست تبدیل کرد و این تنها برگ برنده در این جور موقعیت هاست .

خواندن چیز دیگری است و بودن چیز دیگری .

• Like 4
لینک به دیدگاه

عشق

موضوع: بررسی عشق از دیدگاه جسمانی، روانی، اجتماعی و مذهبی است

نویسنده: رنه آلندی

مترجم: جلال ستاری

ناشر: انتشارات توس

سال انتشار: 1378

معرفی کتاب: کتاب عشق ثمره ی تجربه ی دردانگیز رنه آلندی و رستاخیزش، پس از مرگ همسر به دستگیری پیر طریقتی هندی است و بنابراین فقط پژوهشی نظری نیست بلکه سخن اهل درد است که آتش یافت را با نور شناخت در آمیخته است و از این رو به دل می نشیند.

• Like 3
لینک به دیدگاه

اگر تو ثروتمند باشی، سرما یک نوع تفریح می شود تا پالتو پوست بخری، خودت را گرم کنی و به اسکی بروی، اگر فقیر باشی، برعکس، سرما بدبختی می شود و آن وقت یاد می گیری که حتی از زیبایی یک منظره زیر برف متنفر باشی. کودک من! تساوی تنها در آن جایی که تو هستی وجود دارد، مثل آزادی. ما تنها توی رحم برابر هستیم.

نامه به کودکی که هرگز زاده نشد/ اوریانا فالاچی

• Like 8
لینک به دیدگاه

زیر چتر مثل فرشته ای

خودش را زیر چتر گرفته

مثل فرشته ای بدفرم.

دوباره عاشق میشود

تقدیرش قلبی شکسته است

که برایش همیشه همین بوده

خوشحالم که عاشق من نمیشود!

ریچارد براتیگان - لطفا این کتاب را بکارید - مجموعه شعر

• Like 5
لینک به دیدگاه

دو قرن سکوت

Stream.aspx?type=19&id=-2147483548&property=1

موضوع: تاریخی/ اجتماعی

نویسنده: عبدالحسین زرین کوب

ناشر: سخن

سال انتشار: چاپ نهم 1387

سایر آثار نویسنده: پله پله تا ملاقات با خدا

معرفی کتاب:

«دو قرن سکوت» سرگذشت و یا به عبارت صحیح*تر،تاریخ حوادث سیاسی و اجتماعی ایران است در دو قرن اول اسلام. در آن دو قرنی که از سقوط دولت ساسانی تا روی کار آمدن دولت طاهریان بر ایران گذشت. تاریخ این دو قرن ایران را،پیش از این نویسندگان و تاریخ*نویسان به اجمال و اختصار بیان کردند و فقط به ذکر این مطلب اکتفا کردند که در تمام مدت این دو قرن، ایران در زیر سلطه تازیان بود و چنان تحت استیلای اعراب قرار داشت که مردم ایران حتی خط و زبان خود را فراموش کردند.در صورتیکه که این دو قرن روزگار انقلابها و کشمکشهای مهم بوده است. قیام*های بزرگ در طی آن پدید آمده است و حوادث مهم و شگرف بی*نظیری مانند جریانات ابومسلم و مقنع و بابک و مازیار و افشین در این روزگار به صحنه حوادث تاریخ ایران پای نهاده است. عقاید و افکار تازه مانند آیین شیعه و زیدیه و نهضتهای مهم مانند نهضت شعوبیه و سیاه جامگان و سپید جامگان و سرخ جامگان در این روزگاران روی نموده است. «دو قرن سکوت»سرنوشت این دو قرن از تاریخ ایران است و چون تاریخ*نویسان تاکنون دربارة آن سکوت کرده*اند، نام«دو قرن سکوت»بر سرگذشت این دو قرن نهاده شده است. بخصوص که در طی این دو قرن آشوبها و غوغاهای سیاسی، زبان فارسی در «سکوت» غرق بوده و اثری از آن پدید نیامده است.

• Like 2
لینک به دیدگاه

راز تولد

Stream.aspx?type=19&id=-2147483632&property=1

موضوع: داستان نروژی

نویسنده: یاستین گوردر

مترجم: مهرداد بازیاری

ناشر: نشر کیمیا

سال انتشار: چاپ پنجم 1385

سایر آثار نویسنده: «دنیای سوفی» « دختر پرتقالی » ، «زندگی کوتاه است » ، «مرد داستان فروش » ، «درون یک آیینه ، درون یک معما » ، «قصر قورباغه ها » ، « راز فال ورق» ، «سلام کسی اینجا نیست »

معرفی کتاب:

در این کتاب یاستین گوردر مثل سایر آثارش درصدد تبیین پیچیدگی دستگاه آفرینش و به تصویر کشیدن زیباییهای زندگی است . او به زندگی انسان و مسؤلیت اودر قبال خالق خود ، به عنوان مخلوقی متفکر ، دیدی نو دارد و هر کسی را به تأمل و تفکر وا می دارد .

داستان از اینجا شروع می شود که پسر بچه ای برای خرید تقویم کریسمس به فروشگاه اسباب بازی فروشی می رود (تقویم های 24 خانه ای مخصوصی که طی 24 روز وقایع پیش از تولد حضرت مسیح وجزییات تولد او را با استفاده از تصاویر و داستان برای بچه ها تعریف می کنند )تقویمی که پسر انتخاب می کند جادویی است که توسط پیرمردی مرموز نوشته شده و وقایع این 24 روز را تا روز تولد مسیح تعریف می کند ...

گوردر در جایی از کتاب می گوید : « خنده و گل هر دو از نعمت های آسمانی اند ، نعمت هایی که خداوند برای شادی انسانها به مردمان روی زمین هدیه کرده و قابل سرایت و گسترش به همنوعان می باشند .

• Like 2
لینک به دیدگاه

وقتی به اعمال درخشان اهمیت بیش از حد می دهیم، در نتیجه تجلیل مهم و غیرمستقیمی از بدی به عمل آورده ایم. زیرا در آن صورت فرض کرده ایم که این اعمال درخشان فقط به این علت ارزش پیدا کرده اند که کمیابند و شرارت و بی اعتنائی محرکین اصلی در اعمال بشری هستند.

طاعون / آلبر کامو / رضا سیدحسینی / انتشارات نیلوفر

• Like 3
لینک به دیدگاه

تولدهای جادویی

Stream.aspx?type=19&id=-2147483555&property=1

نویسنده: دیپاک چوپرا

مترجم: نگین ناطق

سایر آثار نویسنده: «اکسیر»،«آتش در دل»،«جاده ی عشق»،«چگونه خدا را بشناسیم»،«شفای کوانتومی»،«غلبه برعادت های مزاحم»،«هفت قانون معنوی موفقیت»

معرفی کتاب: در این کتاب شیو های گوناگونی به شما معرفی شده است تا بتوانید تجربه بارداری خود را وسعت ببخشید. و همچنین , در کنار تمرین های مراقبه , یوگا, تجسم خلاق , یادداشت های روزانه و نقاشی , اطلاعاتی نیز در زمینه داروهای طبیعی و برنامه های غذایی در اختیارتان گذاشته شده است بعلاوه ,راه کار های عملی مفیدی که در این کتاب ذکر شده اند به شما کمک خواهند کرد تا برای درد های زایمانی , وضع حمل و مراقبت از کودکتان آمادگی پیدا کنید.واز مادر بودن خود لذت ببرید.با بهره گرفتن از راهنمایی های الهام بخش این کتاب , بی تردید شما تمام احتمالات را برای شاد زیستن کودکتان در نظر خواهید گرفت و به او آغازی جادوئی را هدیه خواهید کرد.

لینک به دیدگاه

با شما تا ابدیت

Stream.aspx?type=19&id=-2147483525&property=1

موضوع: بیداری معنوی

نویسنده: لوبسانگ رامپا

مترجم: فریده مهدوی دامغانی

ناشر: درسا

سال انتشار: چاپ پنجم 1387

سایر آثار نویسنده: چشم سوم، آن طوری که بود

معرفی کتاب: متر جم در باره این کتاب می گوید:

کتاب حاضر کتابی است در باره ی ماوراءالطبیعه، که برای روشن کردن یکسری مسائل مبهم و شگفت انگیزی که برای ما سؤال برانگیز است، مفید می باشد.

لوبسانگ رامپا یک لامای تبتی است که از قدرت تله پاتی و روشن بینی و دیدن هاله تابان و سفر سماوی و خودهیپنوتیزم و... برخوردار است و در این کتاب سعی کرده با روش های عملی و راحتی این توانایی ها را آموزش دهد.

البته در این کتاب علاوه بر خواسته های ماوراءالطبیعه به خواسته های عادی ما هم توجه شده و راهنمایی هایی برای رسیدن به این خواسته ها دارد . این قسمت کتاب خیلی شبیه بحث کتاب "راز، راندا براون" می باشد :

برای به تحقق درآوردن خواسته خود چه کاری میخواهید انجام دهید؟ اگر قصد خرید یک ماشین را دارید ، درخواست آن بدون اینکه رانندگی بلد باشید یک آرزوی بیمورد است. ابتدا باید آموزش ببینید سپس پشت فرمان قرار گیرید. اگر در جستجوی یافتن همسر هستید دقت کنید که خود را برای اشخاصی که مانند شما به دنبال همسر ایده آل میباشند مناسب و آماده کنید.

به عنوان مرحله بعد باید گفت همیشه سخن کتبی محکمتر و نیرومندتر از سخن بیان شده و شفاهی میباشد. هر آنچه خواهانش هستید روی صفحه کاغذ بیاورید و آنرا در کمال سادگی و با وضوح بنویسید. آیا دوست دارید یک شخص روحانی با خصوصیات والای معنوی باشید؟ در این دنیا چه کسی را به عنوان موجودی پاک سرشت و عاری از عیب میدانید؟ قابلیتهای این فرد را یادداشت کنید ، همینطور صفات مثبت و نقاط قدرت شخصیت و روحیه فرد را به ترتیب بنویسید. اگر مایلید پولی دریافت نمائید مبلغ دقیق را مشخص و بگوئید چه وقت آنرا میخواهید به دست آورید. دقت کنید در نامه تان به وضوح اعلام کنید که قصد کمک و یاری به دیگران را دارید و یک دهم آنرا به مستمندان و فقرا خواهید داد. هنگامیکه همه را نوشتید در پایان ذکر کنید "من تا آنجا که ممکن باشد انفاق خواهم کرد تا هر آنچه که میخواهم دریافت نمایم". ضمناً باید اضافه کنید چگونه و به چه نحو برای به دست آوردن نتیجه مطلوبتان کار و کوشش نمائید.

با فرض اینکه شما تمام این مطالب را نوشتید آنرا با صدای بلند بخوانید. اینکار را روزی سه مرتبه تکرار نمائید. در حین خواندن این نوشته احساس کنید آرزوی مورد نظرتان به سوی شما میآید. هر قدر با توان بیشتری در اینمورد بیندیشید و تصویر مثبتی در ذهن خود مجسم کنید واکنش و نتایج کار بهتر و مطمئن تر خواهد شد. اما اگر پیش خود فکر کنید : (خب ... امیدوارم مؤثر واقع شود ... فقط اگر بتوانم ... هنوز هم شک دارم ... ) هیچ نتیجه مطـلـوبی به دست نخواهیـد آورد ، تنها وقت خود را به هدر داده اید که آن هم باعث بی اعتباری و خنثی شدن موضوع میگردد. هیچگاه شک به خود راه ندهید تا موفق شوید.

لینک به دیدگاه

حکایت آن که دلسرد نشد

Stream.aspx?type=19&id=-2147483637&property=1

موضوع: روانشناسی موفقیت - داستان

نویسنده: مارک فیشر

مترجم: بیژن پایدار

ناشر: نشر افکار

سال انتشار: چاپ سوم 1385

سایر آثار نویسنده: « حکایت دولت و فرزانگی »، «گلف باز و میلیونر » ، «اسرار میلیونر ها » ، «چگونه مثل یک میلیونر فکر کنیم »

معرفی کتاب: حکایت مرد جوانی است که بدنبال ثروتمند شدن با مردی عارف و فیلسوف آشنا می شود که رموز موفقیت را به او می آموزد.

آدمهای واقعا خردمند و پولدار در این جهان طوری زندگی می کنند که انگار هر روز آخرین روز زندگیشان است و باید ضروری ترین کار را انجام دهند.بیشتر آدمها در نوعی بی خبری همیشگی زندگی می کنند . آنها همیشه امیدوارند که چیزی اتفاق بیفتد و زندگیشان را دگرگون کند . آنها هرگز نمی دانند که همه چیز از خودشان آغاز می شود و خود مسؤل زندگیشان هستند .

مارک فیشر معتقد است ؛ انسانهای فوق العاده ، چنان زندگی می کنند که گویی نه تنها زندگی خود ،بلکه چندین زندگی دیگر را هم درون خود دارند . این است که بعضی از نوابغ از همان کودکی ، بلوغ خود را آشکار می کنند . در واقع آنها خود را از زندگی های قبلی برای این زندگی آماده کرده اند .و گاهی حتی از چندین زندگی قبل این کار را آغاز کرده اند .

فیشر در جایی دیگر از کتاب می گوید :«...دردها و بدبختیها از روی رحمت برایمان فرستاده می شود تا به خود واقعی مان پی ببریم و نیروی واقعی درونمان را بیابیم . شادیهای معمولی نمیگذارد آنها را کشف کنیم .آنهایی که امتحان می شوند ، آدمهای خوش اقبالی هستند ، اما وقتی خود واقعی شان را کشف کنند ، شادی از راه می رسد ...»

لینک به دیدگاه

روز تولدت را بگو تا بگوییم کیستی

Stream.aspx?type=19&id=-2147483514&property=1

موضوع: روان شناسی

نویسنده: دن میلمن

مترجم: مهندس فریده اسد-دکتر نادر افشار مازندران

ناشر: انتشارات نور بخش

سال انتشار: چاپ اول.1383

معرفی کتاب: هر انسانی کنجکاو است که بداند کیست چه خصوصیت بارز خوب یا بدی دارد و آینده اش چه می شود این کتاب به شما کمک می کند که نقاط ضعف وقوت خود را بشناسید.

خوبی این کتاب قطور اینست که فقط قسمت مربوط به مشخصات خود و اشخاص مورد نظرتان را می توانید مطالعه کنید که می توانید استفاده بهینه از وقت و کتاب نمایید.

اختلاف این کتاب با کتاب های دیگر این است که عدد تولد شخص را به اطلاعات معنی داری در مورد هدف زندگی شخص ترجمه میکند و اساس کار این کتاب بر اصل فیثاغورث ریاضی دان مشهور می باشد.

در بدو تولد والدین برای ما نامی و جهان هستی برای ما ارقامی برمی گزیند.

• Like 1
لینک به دیدگاه

ملک واقعی

احساساتم مثل

روزنامه هایی هستند

که خودشان را میخوانند.

روزهاراسپری میکنم

در دام اگهی هایی

با تیتر : نیازمندی ها.

حس میکنم

تبلیغی هستم

برای فروش خانه ای جن زده

سی وهفت هزار دلار

من مال شما هستم!

با ارواح وتمام امکانات

توکیو 2 ژوئن 1976 - ریچارد براتیگان - لطفا این کتاب را بکارید - صفحه 108

• Like 4
لینک به دیدگاه

راه رفتن خوب است.همیشه خوب بوده است.همیشه به درد می خورد.وقتی که فقیری وکرایه تاکسی گران تمام میشود.وقتی که ثروتمندی و چربی های بدنت با راه رفتن اب میشود.اگر بخواهی فکر کنی می توانی راه بروی.اگر هم بخواهی از فکر خالی شوی بازهم باید راه بروی.برای احساس کردن زندگی در شلوغی خیابانها باید راه بروی وبرای ازیاد بردن ازار و بی مهری های مردم باید راه بروی. وقتی جوانی وقتی پیری وقتی هنوز بچه ای . هرتوقف یعنی یک چیز خوشمزه. وبرای توقف بعدی باید راه رفت

پرنده من - فریبا وفی - صفحه 104

• Like 8
لینک به دیدگاه

قراردادن قدرت در دست شخص یگانه ای تا بتواند بی هیچ رایزنی تصمیم هایی بگیرد وبی چون چرا ان ها را به موقع اجرا بگذارد

توضیح ماکیاولی در مدخل دیکتاتور

شهریارنامه - ماکیاولی

• Like 6
لینک به دیدگاه

پدر خیال می کرد آدم وقتی در حجره خودش تنها باشد، تنهاست.

نمی دانست که تنهایی را فقط در شلوغی می شود حس کرد.

سمفونی مردگان / عباس معروفی

• Like 6
لینک به دیدگاه

آدم می‎تواند خودش را باز کند. مهم نیست چگونه. . . این که کار مشکلی نیست. “

من بلد نیستم چطوری با زندگی بازی کنم. من یک برتری‎ها و ترجیح‎های‎ مشخصی دارم بر دیگران. دیگرانی که-باری، به هر جهت-پوسیده‎اند و تباه‎ شده‎اند. چرا که همیشه با زندگی بازی کرده‎اند. یعنی فقط خورده‎اند و نوشیده‎اند.

مجموعه‎ای از این‎ قبیل-به اسم زندگی-که از این تن دیگه چیزی برای آدم باقی نمی‎گذارد-یا اگر بگذارد، کمی بیشتر از هیچ خواهد بود! خود من، بازیگری نمی‎دانم.

اخرین مصاحبه لوئی فردیناند سلین نویسنده قهار ومتفاوت فرانسوی

• Like 4
لینک به دیدگاه

یکی از نافذترین عوامل در اجرای خواب مصنوعی (هیپنوتیزم) - به‌لحاظ تاثیر ظاهری در روح و روان انسان - آرایش و پیرایش است، انسان‌ها به‌درستی به‌این‌ موضوع پی‌برده‌اند. از این جا است که نقش اونیفورم‌های ارتشی و ردای کشیشان آشکار می‌گردد.

لئو تولستوی - دفتر خاطرات

• Like 5
لینک به دیدگاه

این‌که آدم‌ها ادعا می‌کنند که به‌هنگام خشمگنی از اعمال خود بی خبرند، سخن هجو و بیهوده‌ایست. من همه‌چیز را می‌فهمیدم و حتی برای یک‌لحظه هم هشیاری خود را از دست ندادم...

لئو تولستوی - سونات کرویتزر

• Like 5
لینک به دیدگاه

یکی از آن بلیط‌های راه آهن را خریده بود که اگر پولش را به دلار پرداخته باشی می‌توانی هرقدر دلت خواست به هر قطاری سوار شوی و در اروپا به هر کجا که خواستی تشریف ببری. طرف به قدری قطار عوض کرده بود که مخش معیوب شده بود. آخر می‌خواست بلیطش حرام نشود. آنقدر خط عوض کرده بود که دیگر نمی‌توانست یک جا آرام بگیرد. اگر باگ، که همیشه در شاشگاه راه آهن زوریخ پلاس بود، او را آنجا ندیده بود یارو باز سوار قطار شده و به حرکت خود ادامه داده بود. آن قدر می‌رفت و می‌رفت که عاقبت مجبود می‌شدند به ضرب تیر متوقفش کنند. فهمیده بود که چند هفته بیشتر از مدت اعتبار بلیطش باقی نمانده و همین دیوانه‌اش کرده بود. از فرط اضطراب داشت غش می‌کرد و باگ تا سرحد بیهوشی کتکش زده بود. وگرنه طرف می‌خواست به قطار سریع السیری سوار شود و به ونیز برود.

خداحافظ گاری کوپر - رومن گاری

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...