R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ به عبارت دیگه چی کار میکردی با صد میلیون پول نقد؟ دوست عزیز بالاخره با این پول چکار کردی؟سود کردی؟؟؟ لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ با 100میلیون آدامسم به آدم نمیدن بیشتر بگو فکرم کار کنه:(87): 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ میرفتم استانبول یه آپارتمان میخریدم با یه ماشین بعد دنبال کار میگشتم لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ 100 میلیون بده من ظرف 6 ماه دو برابرش می کنم لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ میرفتم استانبول یه آپارتمان میخریدم با یه ماشین بعد دنبال کار میگشتم یعنی با 100ت میشه این همه کار کرد؟؟؟ داداش سال 91 ها، نه 50!!!!! لینک به دیدگاه
deremel400 495 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ یک فرد قابل اعتماد پیدا می کردم و شریکی باهاش یک بساط شیکم راه مینداختم مثل:سوپر-اغذیه-فست فود- رستوران و.............. لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ یک فرد قابل اعتماد پیدا می کردم و شریکی باهاش یک بساط شیکم راه مینداختم مثل:سوپر-اغذیه-فست فود- رستوران و.............. چرا شریک می خوای؟خودت تنهایی کار کن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده