from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ طرح 5 چه ماکت جالبی... آدمکاش خیلی گوگولین... اونا چرا رفتن رو پشت بوم...میخوان پروزا کنن...؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یا روف گاردن بوده...؟ از ترم بالائیاتون بیشتر ماکت بذار... خیلی هم خوب بود ماکتهات...خسته نباشی عزیزم... 7 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ من به بچه های دانشگامون افتخار می کنم واقعا با حوصله کار شدن ..من حوصله ماکت ندارممممممممم راستی اینا که همه با یه استاد نبود نه؟؟؟ استاداشون کیا بودن؟؟ 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ چه ماکت جالبی...آدمکاش خیلی گوگولین... اونا چرا رفتن رو پشت بوم...میخوان پروزا کنن...؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یا روف گاردن بوده...؟ از ترم بالائیاتون بیشتر ماکت بذار... خیلی هم خوب بود ماکتهات...خسته نباشی عزیزم... عههه؛ مگه رو سقفن ؟ فک نکنما؛ انگاری رو سقفن باشه ،بازم میذارم میسیییی عزیزم:aghosh: اینم یه عکس دیگه از همون ماکته: من به بچه های دانشگامون افتخار می کنم واقعا با حوصله کار شدن ..من حوصله ماکت ندارممممممممم :icon_pf (34): راستی اینا که همه با یه استاد نبود نه؟؟؟ استاداشون کیا بودن؟؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 آره ؛ خیلی ترم بالاییا کارشون خوب بود؛ استاداشون ؛ دکتر شفیعی و مهندس مومن و مهندس مهردوست بودن؛ که این 3 تا با همدیگه تو یه کلاس کارای بچه ها نگاه میکردن؛( هر 3 رو کارای همه نظر میدادن) جات خالی میدیدی دکتر چه داد و فریادی راه انداخته بود :icon_pf (34):؛ هرچند من خودم دوست دارم طرح 5 رو باهاش بردارم لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ آره ؛ خیلی ترم بالاییا کارشون خوب بود؛ استاداشون ؛ دکتر شفیعی و مهندس مومن و مهندس مهردوست بودن؛ که این 3 تا با همدیگه تو یه کلاس کارای بچه ها نگاه میکردن؛( هر 3 رو کارای همه نظر میدادن) جات خالی میدیدی دکتر چه داد و فریادی راه انداخته بود :icon_pf (34):؛ هرچند من خودم دوست دارم طرح 5 رو باهاش بردارم یعنی سر ما هم سه تا استاده؟؟؟ منم بدم نمیومد باهاش طرح پاس کنم ولی با این اوصاف گرچه مژدهی این ترم مارو حسابی آبدیده کرد...جات خالییییی 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ مرسی جالب بود تبریک واقعا کاراتون خوب شده بود لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ من 2 تا ماکت بیشتر درست نکردم که خیلی کثیف شد چی کار کنم کدوم یونی درس می خونید؟ اندازه های سقف شیب دار چجوری باید درآورد؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده