lady architect 5360 ارسال شده در 14 اسفند، 2011 اونیم که سقفش باز میشد با مقوا ماکته؟ اخه گرده چه جوری میشه بهم یاد بدین چون شدید احتیاج دارم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 15 اسفند، 2011 اونیم که سقفش باز میشد با مقوا ماکته؟ اخه گرده چه جوری میشه بهم یاد بدین چون شدید احتیاج دارم نه، اون با فوم سفیده که از داخل خط ایجاد کرده و تونسته منحنیش کنه،
lady architect 5360 ارسال شده در 15 اسفند، 2011 نه، اون با فوم سفیده که از داخل خط ایجاد کرده و تونسته منحنیش کنه، من اگه بخوام سقف کاذب موج دار بزنم با چی باید درست کنم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 15 اسفند، 2011 من اگه بخوام سقف کاذب موج دار بزنم با چی باید درست کنم برا درست کردن موج به نظرم بهترین متریال فومه
lady architect 5360 ارسال شده در 15 اسفند، 2011 برا درست کردن موج به نظرم بهترین متریال فومه اینجا رو دیگه اسپم نکنین اخه چه جوری وسط یه صفحه ی صاف موج بدم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 15 اسفند، 2011 اخه چه جوری وسط یه صفحه ی صاف موج بدم اگه از چوب بالسا استفاده میکنی؛ با بخار آب گرم و بعد که نرم شد میتونی حالتش بدی اگه از فوم استفاده مبکنی اون سمت پشت به نما رو خطای عمودی بکش با کاترطوری که نبره ؛فقط کمی خط ایجاد کنه تا بتونه حالتش بده ؛ به همین راحتی
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 فروردین، 2012 واقعا آفرین به بچه های دانشگاهتون اینا که قشنگ نبود, ترم بالاییامون ماکتاشون خیلییی قشنگه؛ عکساشونو دارم؛ هنوز نذاشتم؛
lorena 10305 ارسال شده در 23 فروردین، 2012 اینا که قشنگ نبود, ترم بالاییامون ماکتاشون خیلییی قشنگه؛ عکساشونو دارم؛ هنوز نذاشتم؛ بذار خوب
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 فروردین، 2012 یه عااااااااااالمه عکس ماکت ؛ترم بالاییامون رو دارم که تو چند تا پست بعدی میذارم؛:hapydancsmil: ماکتا واسه طرح 5 هستش ، موضوهاشون هم در مورد هتل و خانه سالمندان و...
ارسالهای توصیه شده