Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ از یانگوم یا بانو سوسانو،موقعیت بالاتری داری؟ همیشه میگفتند چشم سرورم. تو هم باید بگی چشم سرورم پاچینوی بزرگ. پاچینو زن نمیخواد،کنیز میخواد،حاضری بسم الله بریم کلیسا خطبه عقدتون را بخونم.:w645: من فقط به آقامون میگم سرورم!! این آل هم مرد زندگی نیست هرچی دوست دختر داشته فراری داده!!نمیخخخخووواااااام! 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ ولی من حاضرم زن آل بشم چون چشماش بدجوری قشنگه!!! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ ولی من حاضرم زن آل بشم چون چشماش بدجوری قشنگه!!! ای چشم ذلیل... هزار رحمت به زن ذلیل ها...... 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ ولی من حاضرم زن آل بشم چون چشماش بدجوری قشنگه!!! نگاه به تفاوت سنیتون کردی؟ 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ ولی من حاضرم زن آل بشم چون چشماش بدجوری قشنگه!!! اونوقت بچه دار بشید بچه رو با خودش می بره 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ ای چشم ذلیل... هزار رحمت به زن ذلیل ها...... عاشقم دیگه! () 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ نگاه به تفاوت سنیتون کردی؟ عشق که اینارو نمیشناسه!:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ اونوقت بچه دار بشید بچه رو با خودش می بره مگه قراره از هم جداشیم؟ :w821: لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ مگه قراره از هم جداشیم؟ :w821: نه خوب چون آل هستن گفتم 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ نه خوب چون آل هستن گفتم :ws28:....واقعا نکته مهمی بود!:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ عاشقم دیگه! () اگه عشق همینه،اگه زندگی اینه،نمیخوام چشمام دیگه آل رو ببینه.... 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ حالا کیف کردی،چرا آل پاچینو و آمیتاب در صدر جدول برترین انتخاب های من هستند. هندی ها بهش میگن.به این معنی نیست که قابل مقایسه باشن که. آل پاچینو رو با کسی مقایسه نکنید :w00: این کار رو نمیکنیم عزیزم دیگه آل پاچین،آل پاچین نکن..... اینها متعلق به من هستند و من آل پاچین و آمیتاب را میذارم در یک ترازو. آل نامبر وان منه!حیف که سن بابابزرگ منو داره!! به نظر من که بازیگری که بیشترین نقش ماندگار رو داشته ال پاچینو هست توی همه ی فیلم هاش نقشاش تو خاطر میمونه. پدرخوانده-بعد از ظهر سگی-مترسک-بوی خوش زن-اسکارفیس-تاجر ونیزی-دیک تریسی-اکثر فیلم هاش عالی هستن کاش توی یاران اوشن بازی نمیکرد. 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ فقط فقط؟؟:JC_thinking: فقط و فقط. 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ er رو دیدی؟ نه تعرفشو شنیدم فقط. 1 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ ال پاچینو جانی دپ راسل کرو جرج کلونی 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ جرج کلونی ::: شیـــما :::, Abolfazl_r, Artiiist, Fo.Roo.GH, George Santanaya, hodaa, mim-shimi, Mohammad.A, Neutron, Ssara, الهام. داریم زیاد میشیم. 1 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ نتیجه رو اعلام کنین ببینم قراره با کی ازدواج کنم اخه؟ 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ من من من!!! تو که بهش رای ندادی. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده