قاصدکــــــــ 20162 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ با سلام متاسفانه امروزه یکی از مشکلات همیشگی و روزمره ی اکثر ما " مورد قضاوت قرار گرفتن توسط دیگران " است . عده ای که دور هم جمع شده و شروع به صحبت پیرامون " گفتار ، اعمال ، شخصیت و در یک کلام زندگی خصوص افراد " می کنند . اصطلاحا اسم این افراد " خاله زنک " گذاشته میشه که قدیم این رسم در حمام های زنانه بیش از هرجا رواج داشته . با گذشت زمان و پیشرفت علم و تکنولوژی خاله زنک ها نیز از این قافله عقب نماندند و همگام با تکنولوژی روز به پیش تاختند پل های ارتباطی اینان از حمام به منزل ، تلفن ، تلفن همراه ، پیام ، چت و ... تغییر کرد و همچنین با گذشت زمان این سنت از انحصار زنان خارج و به عبارتی دو جنس شمول گشت " مردنمایانی که در هرفرصتی در این محافل گرد هم آمده و در کنار زنان به " غیبت " و قضاوت دیگران می پرداختند . بدون شک برای شما نیز اتفاق افتاده است که در عدم حضور شما فرد یا عده ای به زندگی شخصی شما سرک بکشند و اصطلاحا " پشت سرتان حرف بزنند " و حتی ممکن است خود شما نیز یکی از همین افراد باشید که پشت سر در مورد دیگران به قضاوت می نشینند . حال سوالاتی که پیرامون این بحث از شما دارم اولا به عقیده ی شما این کار ، کاری درست است یا غلط ؟ دوما هدف این افراد از این کار چیست ؟ سوما در برخورد با این افراد که پشت دیگران حرف میزنند چه باید کرد ؟ چهارما کسی که اینان به زندگی شخصی او وارد شده و سرک می کشند باید چه عکس العملی نسبت به این افراد انجام دهد ؟ پنجما شما چه پیشنهادی برای خودِ این افراد دارید ؟ * خاله زنک : ( ~. زَ نَ) (ص مر.) (کن .) شخص دارای رفتار و گفتار مبتذل ، سخن چین و پی گیر موضوع های بی اهمیت و غیرجدی با سپاس قبلی از حضور شما به امید آنکه این جستار تلنگری باشد برای برخی از اهل انجمن از جانب کسانی که در مقابل اینان سکوت می کنند تنها برای احترام 52 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ اولا به عقیده ی شما این کار ، کاری درست است یا غلط ؟ مسلما غلط ! دوما هدف این افراد از این کار چیست ؟ هدف این افراد پوشاندن عیب های خودشون و خود را برتر جلوه دادن از دیگران است . از دیگران بد حرف می زنند ، شاید که خود را برتر جلوه نمایند و دیگران افراد بدی به نظر آیند که کاملا بر عکس است . سوما در برخورد با این افراد که پشت دیگران حرف میزنند چه باید کرد ؟ بی توجهی ، یکی از بهترین راهها بی توجهی است ، وقتی فرد مقابل ببیند که شما نسبت به حرف های او بی توجهید ، مسلماپیش شما حرف نخواهد زد ، اما اگر بخواهیم او را نصیحت کنیم ، باید او را در موقعیت مشابه قرار دهیم و بگوییم ، گر خودت جای اون فرد بودی و پشت سرت این حرف ها زده می شد ، چه حسی داشتی ؟ چهارما کسی که اینان به زندگی شخصی او وارد شده و سرک می کشند باید چه عکس العملی نسبت به این افراد انجام دهد ؟ اگر نسبت به او بی توجه باشند ، او کمتر این کار را خواه کرد و خصوصیات هر فرد را افکار و رفتار خودش می سازند نه حرف دیگران ! پنجما شما چه پیشنهادی برای خودِ این افراد دارید ؟ حتی برای یک لحظه خود را در موقعیت فردی قرار دهند که پشت سرش حرف می زدند و آن حرف ها را در مورد خود تکرار کنند . از حضور در جمع های این چنینی خودداری کنند . بسیار ممنون از تاپیک عالی و سوال های زیبا من یه اعتقادی تو زندگی دارم و اونم اینه که نه دوس دارم تو زندگی کسی دخالت کنم و نه دوس دارم کسی تو زندگیم دخالت کنه ، نه پشت سر کسی حرف می زنم و نه دوس دارم کسی پشت سرم حرف بزنه ! هر که بد ما به خلق گوید ما چهره زغم نمی خراشیم ما خوب از او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم 20 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ اولا به عقیده ی شما این کار ، کاری درست است یا غلط ؟ اشتباه! دوما هدف این افراد از این کار چیست ؟ پر كردن وقت...حرف زدن! گاهي براي نشون دادن اطلاعات...گاهي براي خراب كردن بقيه... گاهي هم واقعا بدون هدف!! سوما در برخورد با این افراد که پشت دیگران حرف میزنند چه باید کرد ؟ من كه عموما لبخند مليح ميزنم بهشون ترجيحا بايد توي بحث شركت نكرد چهارما کسی که اینان به زندگی شخصی او وارد شده و سرک می کشند باید چه عکس العملی نسبت به این افراد انجام دهد ؟ بي توجه باشن و اهميت ندن اگه عكس العملي نشون بدن به ضررشونه پنجما شما چه پیشنهادی برای خودِ این افراد دارید ؟ بشينن خونشون سبزي پاك كنن زياد تو جمعاي دوستانشون نرن كه مجبور نشن پشت سر مردم حرف بزنن :w888: 14 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ "این روزها همه درباره ی خاله زنک بازی توی انجمن نواندیشان صحبت میکنند. شما چطور؟" در ذلیل بودن انسان خاله زنک که شکی نیست. اما بیشتر به نظرم نوعی بیماری روانیه. و راهکارش بی اعتناییه که به شدت میتونه در نومیدی فرد خاله زنک کمک کنه. ایلیا جان تجربه ثابت کرده این نوع تاپیک ها معمولا وقتی زده میشن معمولا که به هچین اتفاقی برای استارتر توی انجمن افتاده باشه. به نظر من همین عکس العمل ها وضعیت رو بدتر میکنه. مثل تاپیکی که اسی برای فخاشی شوان زد. شوان آتیشی تر شد! مثل تاپیکی که امین زد. اوضاع بیریخت شد! و مثل حرف دل نواندیشانی ها که اونجوری شد! نظر منو بخوای اگر این مشکل برای خودت هم بوجود اومده، این تاپیک به آتیش ماجرا دامن میزنه. بی اعتنایی بهترین درمان برای خاله زنک بودن و از میزان حساسیت دو طرف کم میکنه. و در آخر اینکه ما دوست داریم وحشتناک. :ws2: 24 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ این موضوع اینجا خیلی کم رنگ هست. تو سایت های مشابه تو این موارد غوغا میکنند. 7 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ "این روزها همه درباره ی خاله زنک بازی توی انجمن نواندیشان صحبت میکنند. شما چطور؟" در ذلیل بودن انسان خاله زنک که شکی نیست. اما بیشتر به نظرم نوعی بیماری روانیه. و راهکارش بی اعتناییه که به شدت میتونه در نومیدی فرد خاله زنک کمک کنه. ایلیا جان تجربه ثابت کرده این نوع تاپیک ها معمولا وقتی زده میشن معمولا که به هچین اتفاقی برای استارتر توی انجمن افتاده باشه. به نظر من همین عکس العمل ها وضعیت رو بدتر میکنه. مثل تاپیکی که اسی برای فخاشی شوان زد. شوان آتیشی تر شد! مثل تاپیکی که امین زد. اوضاع بیریخت شد! و مثل حرف دل نواندیشانی ها که اونجوری شد! نظر منو بخوای اگر این مشکل برای خودت هم بوجود اومده، این تاپیک به آتیش ماجرا دامن میزنه. بی اعتنایی بهترین درمان برای خاله زنک بودن و از میزان حساسیت دو طرف کم میکنه. و در آخر اینکه ما دوست داریم وحشتناک. :ws2: نه موضوع در اون حد نیست جیمی جان همیشه هم سکوت کارساز نیست جیمی جان . درسته که من نوعی اینقدر احترام برای اهالی انجمن قائل باشم که بهم اجازه نده برم دهن به دهن چنین افرادی بشم یا بخوام کاری مثل کار اونها رو انجام بدم اما وقتی چندین بار یک موضوع تکرار میشه دو حالت وجود داره ، یا تو رو " نادان " فرض می کنند و میگن نمیفهمه یا اینکه خودشون اینقدر نادان اند که با اینکه می فهمند سکوتت برای حفظ پرده ی احترام هست باز کار خود رو ادامه میدند . بنابراین اینجاست که یک تلنگر غیرمستقیم لازم هست . مثل سوت یک پارکبان به هر حال ممنونم از حضورت و بیان نظرت و همینطور سایر دوستان 11 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ 1- اولا بنده نمیدانم چرا میگویند خاله زنک ، مگر خاله ی مرد هم داریم !! همین کلمه یعنی این واژه از سوی مردان ساخته شده،در صورتیکه مردان را باید عمو مردک صدا زد. 2- ثانیا درست است نه دوما ، نمیتوان زبان شیوای عربی را به فارسی تعمیم داد. 3- بنده واژه انسان موذمار را برای این افراد بیشتر مناسب میدانم،یعنی انسان های موذی و مارمولکی که جز فضولی و دخالت در کار دیگران هدفی ندارند. 4- هدف این افراد تخلیه عقده های روانی خودشان است. 5- راه های مبارزه بسته به نوع موذماری فرق میکنه،بعضی جاها میشه سکوت کرد،اما بعضی جاها نمیشه و باید جلویشان بایستی. 24 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ کاملا موافقم با زدن این تاپیک و حتی خودم میخواستم استارتش کنم بیکاری! کسی که بیکار باشه وقت داره برای خاله زنک بازی ..... و یا اینکه حسود باشه و خودشو دست کم بگیره ! دو دلیل بالا به نظرم عمده ترین دلیل هاست که اولی برای تفریحه و وقت گذرانی و دومی نشان از کمبود های روحی ......... همه جا هم هست! مشکل آدم هایی که جزو هیچ کدوم از این دسته ها نیستند و محکوم به خاله زنک بازی میشند فقط گوش دادن هستش ! دلیلی نداره شما به حرف کسی که در مورد فرد دیگه ای داره بد میگه و اصلا ربطی بهت نداره گوش بدی ! گاهی گوشای ما برای شنیدن حرفای بقیه بازه برای خطاب به خودمون بسته ! ای کاش افرادی که خاله زنک بازی در میاند بدونند که روزی بهشون برمیگرده ! روزی نتیجشو تو یه جای زندگی میبینند ! این افراد اگر جای اندازه مجرای دهانشون و گوششون با هم عوض میشد، کل دنیا به سوی کمال میرفت نه درجا زدن ! 17 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ اولا به عقیده ی شما این کار ، کاری درست است یا غلط ؟ در مورد این سوال، فک نکنم کسی تایید کنه کار درستیه دوما هدف این افراد از این کار چیست ؟ کنجکاوی بیش از حد که به فضولی معروف است سوما در برخورد با این افراد که پشت دیگران حرف میزنند چه باید کرد ؟ اگه طرف صمیمی بود که میشه بهش گفت نگه و اگه هم صمیمی نبود، باید حرفاشو نشنیده گرفت تا خودش بفهمه داره واسه هوا حرف میزنه چهارما کسی که اینان به زندگی شخصی او وارد شده و سرک می کشند باید چه عکس العملی نسبت به این افراد انجام دهد ؟ به نظر من کوچکترین اهمیتی نباید حرفاشون داد و یه جوری رفتار کرد که این کارشون اصلا اهمیتی نداره، اینجوری اون شخص بیخیال میشه ( امتحان کردم جواب داده) اگه هم این کارشون صدمات جبران ناپذیری داشته باشه (مثل بهم خوردن زندگی یک زوج) باید به شدت باهاش برخورد شه و اون شخص رو ساکت کرد . پنجما شما چه پیشنهادی برای خودِ این افراد دارید ؟ به علم نجوم پناه ببرند . ممنون، بحث خوبیه 8 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ حال سوالاتی که پیرامون این بحث از شما دارم اولا به عقیده ی شما این کار ، کاری درست است یا غلط ؟ غلطه دوما هدف این افراد از این کار چیست ؟ معمولا این افراد ممکنه دچار خودکم بینی باشن و گاهی جهت ابراز وجود از روش سرکوب بقیه استفاده کنند . گاهی اوقات هم توی یه جمع نشستن و حرفی برای گفتن ندارن به خاطر اینکه این تصور در موردشون نشه که روابط اجتماعیخوبی نداره یا... جهت شروع یا شرکت در مباحثه حاضره هر حرفی بزنه حالا از پشت سر کسی حرف زدن تا تمسخر و ... سوما در برخورد با این افراد که پشت دیگران حرف میزنند چه باید کرد ؟ اگه تنها فرد مخاطب من باشم توجه نکردن به طرف وبی اعتنایی صورت خوشی نداره در گفتگوی دونفره پس ترجیح میدم بحث رو عوض کنم بدون تذکر و اگه طرفم صمیتی باهاش احساس کنم در حد تذکر هم عمل میکنم ولی اگه تنها مخاطب من نباشم بی توجهی به بحث، ترک کردن به نظر راهکار خوبی میاد چهارما کسی که اینان به زندگی شخصی او وارد شده و سرک می کشند باید چه عکس العملی نسبت به این افراد انجام دهد ؟ اگه در حدی باشه که فقط صحبت درمورد فرد باشه بازم بی اعتنایی بهترینه اما اگه این سرک کشیدنها برا طرف یا خانواده ش ضرری ایحاد کنه حداقل کار تذکر میتونه باشه پنجما شما چه پیشنهادی برای خودِ این افراد دارید ؟ دنبال یه سری مطالب جالب و جایگزین برن تا وقتی توی یه جمع قرار میگیرن بتونن برای شرکت در مباحث از روش دخالت در امور دیگران استفاده نکنن :icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ با سلام سلام اولا به عقیده ی شما این کار ، کاری درست است یا غلط ؟ مسلمه که غلطه دوما هدف این افراد از این کار چیست ؟ بی کار هستند این افراد هدف ندارن البته بعضی افراد بخاطر حسادته که زیاد فضولن سوما در برخورد با این افراد که پشت دیگران حرف میزنند چه باید کرد ؟ من یک همکلاسی داشتم چشم دیدنم رو نداشت به جان خودم من فقط وقتی یکی زیاد بهم گیر بده یک ذره غیبت می کنم. اونم فقط جفاهاش رو به خودم لو میدم. یک حرفایی پشت سرم زد که خودم اگه خودم رو نمیشناختم از خودم بدم میومد :w645:(چقدر خودم خودم کردم!) یک مدت جلوش ایستادم! ولی فایده ای نداشت. سکوت کردم فایده ای نداشت. کم محلی کردم فایده ای نداشت. محبت کردم فایده ای نداشت.:w821: دست آخر فقط سکوت کردم و به دوستام گفتم من اینم دوست دارین من رو باور کنین و دوست ندارین اونو :w00: ولی واقعا زجر کشیدم. چهارما کسی که اینان به زندگی شخصی او وارد شده و سرک می کشند باید چه عکس العملی نسبت به این افراد انجام دهد ؟ باید ازشون دوری کرد پنجما شما چه پیشنهادی برای خودِ این افراد دارید ؟ اصلا اصلاح پذیر نیستن این افراد پیشنهاد تو سنگ فرو میره ولی اون ها نه! 10 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ کار درستی که نیست! هدفشون وقت گذرانی و خوابیدن و دوباره بیدار شدن!اصولا ادمای بی اصل و نسب بی منطق و فهم و درک از این کارا انجام می دن! در برخورد با این غده ها!باید محل نگذاشت و فرض کرد این شبه بشر وجود خارجی ندارد! پیشنهادم این هست که قید مردم ازاری را بزند وگرنه دعوت جهنم را لبیک گفته خودش رو از بالا پشت بوم به زمین اندازاند.(البته این شکل ادمها اصلا مربوط به جنس و طبقه و نژاد وووو خاصی نیستند!) 7 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ ببخسید ببخسید یه نکته انحرافی : اگه اینجا حمام زنانس پس آقایون اینجا چه کار می کنن؟:banel_smiley_52: آیا آزادی اعلام شده؟ 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ اولا به عقیده ی شما این کار ، کاری درست است یا غلط ؟ خب غلط بودنش که مطمئنا غلطه مخصوصا اگه اسیبهای جدی به زندگی فرد واردکنه!! دوما هدف این افراد از این کار چیست ؟ از نظر من این افراد کمبودهای زیادی رو تو زندگی شون داشتن... با این کار یا به نحوی سعی در جلب توجه میکنن... یا از روی حسادت افردا دیگه رو تخریب میکنن... البته فاکتور علافی هم هست که نمیشه نادیده ش گرفت!!!! مغزشون البته اگه داشته باشن زیادی آزاده! سوما در برخورد با این افراد که پشت دیگران حرف میزنند چه باید کرد ؟ من به شخصه سعی میکنم بهش بفهمونم که جلو من در مورد کسی دیگه حرف نزنه!!! و کلا از این افراد دوری میکنم... یه چن سالی هست که پامو از زندگی خیلیا حتی نزدیکانم به طور کامل کشیدم بیرون!! تا ازم نظر نخوان نظر نمیدم! به خاطر همین اگر هم کسی بیاد پیشم حرف بزنه نه باور میکنم نه به حرف طرف گوش میدم!!! البته صادقانه بگم با دوست خیلی خیلی صمیمی بعضی از رفتارهای دور و بری هامون رو تحلیل میکنیم... ولی هیچ وقت حتی بین خودمون تخریب نکردیم کسی رو! چهارما کسی که اینان به زندگی شخصی او وارد شده و سرک می کشند باید چه عکس العملی نسبت به این افراد انجام دهد ؟ همسایه روب روییمون تا پارسال که تو ساختمون ما بود دقیقا همین اخلاقو داشت... چون از فامیل های دور بود کاریش نمیتونستیم بکنیم... منظورم قطع رابطه س... ولی به قدری سرد برخورد میکردیم و اون به قدری سیریش بود که جونمون به لبمون رسیده بود دیگه... اخرشم یه کاری کرد که خودش با فضاحت از ساختمون رفت!!! اگه روابط شخصی باشه مثلا دوستانم برای همیشه رابطه مو باهاش قطع میکنم! پنجما شما چه پیشنهادی برای خودِ این افراد دارید ؟ شک نکنین که چوب کاراتونو به موقع اش میخورین!!! با تشکراز قاصدک عزیز که این وقت رو در اختیار من گذاشت!!! 8 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ تاپیک آپ خدایا بابت وجود همچین تاپیک مرسی اولا به عقیده ی شما این کار ، کاری درست است یا غلط ؟ کاره احمقانه ای است، خاله زنک ها نیاز به ترحم دارند دوما هدف این افراد از این کار چیست ؟ مطرح کردن خودشون، جلب توجه سوما در برخورد با این افراد که پشت دیگران حرف میزنند چه باید کرد ؟ بعد از شناخت این آدما باید مبارزه کرد، رک بودن چاره حل چنین مشکلاتی هست، حد و مرز ها رو شفاف باید مشخص کرد، نباید مجال پررو شدن به چنین آدمایی داد و هروقت دیدی دارن پررو بازی در میارن باید مقتدرانه بزنی تو پوزشون و بعد نادیده بگیریشون چهارما کسی که اینان به زندگی شخصی او وارد شده و سرک می کشند باید چه عکس العملی نسبت به این افراد انجام دهد ؟ بالا گفتم دیگه پنجما شما چه پیشنهادی برای خودِ این افراد دارید ؟ این آدما مشکل شخصیتی دارن، نمیشه با پیشنهاد درستشون کرد، باید کلا سیستم عاملشون رو عوض کنن جدیدا این روند تو انجمن اوج گرفته، البته من مستقیم درگیر این افراد نشدم ولی اگه بشم بد میشما دوستی ها رو بخش بندی نکنید، خودتون و دیگران مرز بندی نکنید، خوب نیست، باعث خاله زنک بازی میشه، باعث کدورت میشه، باعث عصبانی شدن من میشه، سرتون تو کار خودتون باشه و به این و اون متلک نندازید لطفا 6 لینک به دیدگاه
CehckMate 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ جدیدا این روند تو انجمن اوج گرفته، البته من مستقیم درگیر این افراد نشدم ولی اگه بشم بد میشما دوستی ها رو بخش بندی نکنید، خودتون و دیگران مرز بندی نکنید، خوب نیست، باعث خاله زنک بازی میشه، باعث کدورت میشه، باعث عصبانی شدن من میشه، سرتون تو کار خودتون باشه و به این و اون متلک نندازید لطفا نمیدونم چرا ما ایرانی ها اینطوری هستیم؟ به هیچ عنوان چشممون نمیتونه ببینه کسی بالاتر از ما باشه. انگار تمام خوبی های عالم و آدم برای وجود ما خلق شده. تا کسی پیدا میشه که کمی تو کارش اوج میگیره، هممون بهش آویزون میشیم تا پایین بکشیمش. مگر اینکه طرف اینقدر بالا رفته باشه که دیگه دست ما هم بهش نرسه. و موضوع تلختر هم اینه که جدیدا میبینم بعضی ها حتی به افراد بالاتری که این بالاتریشون به نفع شخص اونها هم هست هم رحم نمیکنن!!! میکشنش پایین ولو به ضرر خودشون. نمیدونم کی قراره به این نتیجه برسیم که هر کس خوبی های خودش رو داره و اگر کسی از ما تو زمینه ای بهتره دلیل بدتر بودن ما نیست! 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ نمیدونم چرا ما ایرانی ها اینطوری هستیم؟ به هیچ عنوان چشممون نمیتونه ببینه کسی بالاتر از ما باشه. انگار تمام خوبی های عالم و آدم برای وجود ما خلق شده. تا کسی پیدا میشه که کمی تو کارش اوج میگیره، هممون بهش آویزون میشیم تا پایین بکشیمش. مگر اینکه طرف اینقدر بالا رفته باشه که دیگه دست ما هم بهش نرسه. و موضوع تلختر هم اینه که جدیدا میبینم بعضی ها حتی به افراد بالاتری که این بالاتریشون به نفع شخص اونها هم هست هم رحم نمیکنن!!! میکشنش پایین ولو به ضرر خودشون.نمیدونم کی قراره به این نتیجه برسیم که هر کس خوبی های خودش رو داره و اگر کسی از ما تو زمینه ای بهتره دلیل بدتر بودن ما نیست! یعنی این جواب من بود که از من نقل قول گرفتی؟ لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ راستش در این باره هیچ حرفی ندارم..... فقط میدونم به عده وقتی دور هم جمع میشن وقتی حرفی برای گفتن ندارن میپیچن به زندگی اینو اوون..... مقابله با این آدمها نه تنها کارو درست نمیکنه بلکه بدترش هم میکنه........این آدمها درمانشون فقط رها کردنشون هست.......اینکه بزاری با هم نوعانِ خودشون فقط در ارتباط باشن.... این جور آدمها بیشتر شبیه یه گروهمکِ تخریب میمونن.....تخریبچیهای نا مرئی!!! ممنون از ایلیا برای تاپیک خوبش 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ جدیدا این روند تو انجمن اوج گرفته، البته من مستقیم درگیر این افراد نشدم ولی اگه بشم بد میشما دوستی ها رو بخش بندی نکنید، خودتون و دیگران مرز بندی نکنید، خوب نیست، باعث خاله زنک بازی میشه، باعث کدورت میشه، باعث عصبانی شدن من میشه، سرتون تو کار خودتون باشه و به این و اون متلک نندازید لطفا اگه بفهمی دو نفر پشت سرت دودمانت را به باد دادند و برای خودشون کلی خیال پردازی کردن، چیکار میکنی؟ به روشون میاری؟ ازشون دوری میکنی و بی محلی؟ حذفشون میکنی و قطع ارتباط کامل؟ چیکار؟ 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ راستش در این باره هیچ حرفی ندارم.....فقط میدونم به عده وقتی دور هم جمع میشن وقتی حرفی برای گفتن ندارن میپیچن به زندگی اینو اوون..... مقابله با این آدمها نه تنها کارو درست نمیکنه بلکه بدترش هم میکنه........این آدمها درمانشون فقط رها کردنشون هست.......اینکه بزاری با هم نوعانِ خودشون فقط در ارتباط باشن.... این جور آدمها بیشتر شبیه یه گروهمکِ تخریب میمونن.....تخریبچیهای نا مرئی!!! ممنون از ایلیا برای تاپیک خوبش خاله زنک جماعت چه مردش چه زنش باید بایکت شن چون ادمهایی بسار بیخود هستن مخصوصا اگه قدرتی داشته باشن حتما برای ضربه زدن به طرف مقابل ازش استفاده میکنن عقده های درونیشون رو اینجوری خالی میکنن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده