hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ باید اول منحنی تنش و کرنش رو جداگانه رسم کنی. بعد بری توی قسمت operate on XY Data اونجا گزینه combine رو انتخاب کنی. سپس منحنی کرنش رو سپس منحنی کرنش رو به ترتیب انتخاب کنی. بعد می تونی رسم کنی ممنون ولی کمباین رو بلدم مشکلم همون تنش کرنش جداگانه رسم کردند هست! که بعد باقیش رو برم! تو می دونی چطوری جداگانه باید رسم شه! مرسی!! 1 لینک به دیدگاه
behrouz-mech 247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ ممنون ولی کمباین رو بلدم مشکلم همون تنش کرنش جداگانه رسم کردند هست! که بعد باقیش رو برم! تو می دونی چطوری جداگانه باید رسم شه! مرسی!! create XY Data->Odb field output توی پنجره ای که باز میشه تنش و کرنش رو انتخاب کن، یعدش توی tab بعدی المان مورد نظرت رو انتخاب کن. plot کنی رسم میشه. 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ سلام مهندs عزیز! بهروز جان فکر کنم دیگi قطعه منو تو صفحات قبل دیدی! حالا من می خوام رویه ورقم که تحت فشار قرار می گیره و شکل داده میشه یک دایره رسم کنم و از اون دایره که شکل پانچ باشه نمودار تنش کرنش بگیرم حرفی بود که استادم زد حالا به نظرت چه جوری بگیرم! مثالم کشش عمیق هست! اقا سوالم اورژ:texc5lhcbtrocnmvtp8انسی هاااااا لینک به دیدگاه
behrouz-mech 247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ سلام مهندs عزیز! بهروز جان فکر کنم دیگi قطعه منو تو صفحات قبل دیدی! حالا من می خوام رویه ورقم که تحت فشار قرار می گیره و شکل داده میشه یک دایره رسم کنم و از اون دایره که شکل پانچ باشه نمودار تنش کرنش بگیرم حرفی بود که استادم زد حالا به نظرت چه جوری بگیرم! مثالم کشش عمیق هست! اقا سوالم اورژ:texc5lhcbtrocnmvtp8انسی هاااااا روی اون خط یه path تعریف کن. بعد نمودار های تنش و کنرش رو بکش. بعد با هم ترکیب کن. البته فکر نکنم کار منطقی باشه. 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ روی اون خط یه path تعریف کن. بعد نمودار های تنش و کنرش رو بکش. بعد با هم ترکیب کن.البته فکر نکنم کار منطقی باشه. همون path تعریف کردنش رو میرم ولی خدایی سخته کار کنم باهاش! خوب به نظرت اگه منطقی نیست یک ایده بده من ازش استفاده کنم واسه تنش کرنش گرفتن! چه روشی رو پیشنهاد می دی خودت؟ لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ سلام بهروز جان اقا pathرو یاد گرفتم! رفتم یک مسیر بسته برای path معرفی کردم که مربع شک شکل پانچم البته رویه همون ورقه! خوب حالا این شد نمودار کرنشم: این شد نمودار تنشم: بعد رفتم combine کردم این در اومد! خوب این چرا اینجوری شد! اشتباه شد دیگه من از تو این چی در بیارم! و یک سوال اخر تو تنظیمات پس قسمت x values چیه؟ من این قسمت رو z انتخاب کردم! چون پانجم در محور z میره پایین! اینم یک توضیح بده شایدم اشتباهم اینجاست اره؟! 1 لینک به دیدگاه
behrouz-mech 247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ سلام بهروز جان اقا pathرو یاد گرفتم! رفتم یک مسیر بسته برای path معرفی کردم که مربع شک شکل پانچم البته رویه همون ورقه! خوب حالا این شد نمودار کرنشم: این شد نمودار تنشم: بعد رفتم combine کردم این در اومد! خوب این چرا اینجوری شد! اشتباه شد دیگه من از تو این چی در بیارم! و یک سوال اخر تو تنظیمات پس قسمت x values چیه؟ من این قسمت رو z انتخاب کردم! چون پانجم در محور z میره پایین! اینم یک توضیح بده شایدم اشتباهم اینجاست اره؟! اونو باید true distance انتخاب کنی. بعدشم PEEQ کرنش معادل پلاستیکه. تو باید کرنش total رو رسم کنی. 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ اونو باید true distance انتخاب کنی. بعدشم PEEQ کرنش معادل پلاستیکه. تو باید کرنش total رو رسم کنی. خوب بازم نمودارم هنوز درست نشده! راستی 20 تا frame دارم باید frame 20 رو نمودار ازش بگیرم نه! من فقط اخری رو نمودار می گیرم! روش دیگه سراغ نداری؟! 1 لینک به دیدگاه
behrouz-mech 247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ خوب بازم نمودارم هنوز درست نشده! راستی 20 تا frame دارم باید frame 20 رو نمودار ازش بگیرم نه! من فقط اخری رو نمودار می گیرم! روش دیگه سراغ نداری؟! اگر می خوای نتایجت برای مرحله آخر باشه باید توی frame آخر بگیری 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ سلام داش بهروز! نمی دونم کشش عمیق کار کردی یا نه! ولی باید تو چند تا عمق بگیریم و کشش کار کنم ببینم کجا ورقم پاره میشه! مثلا تو 15 گرفتم پاره شد! باید برم کمترش رو بگیرم دیگه رفتم 13 گرفتم حالا تنشی که میده از تنش 15 بیشتره! در حالی که باید کمتر باشه! موندم چیکار کنم؟ می خواستم بگم اون تنشی ماکسی که به ما میده مگه تنش حد تسلیم نیست که میره تو نقطه الاستیک؟ یا path گرفتن من اشتباست؟ path رو چه جوری پیشنهاد می کنی رویه ورق بگیرم! خدایی موندم چیکار کنم تنش اصلیش رو بدست بیارم قبل پارگی! و با نمودارم مقایسه کنم! لینک به دیدگاه
behrouz-mech 247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ سلام داش بهروز! نمی دونم کشش عمیق کار کردی یا نه! ولی باید تو چند تا عمق بگیریم و کشش کار کنم ببینم کجا ورقم پاره میشه! مثلا تو 15 گرفتم پاره شد! باید برم کمترش رو بگیرم دیگه رفتم 13 گرفتم حالا تنشی که میده از تنش 15 بیشتره! در حالی که باید کمتر باشه! موندم چیکار کنم؟ می خواستم بگم اون تنشی ماکسی که به ما میده مگه تنش حد تسلیم نیست که میره تو نقطه الاستیک؟ یا path گرفتن من اشتباست؟ path رو چه جوری پیشنهاد می کنی رویه ورق بگیرم! خدایی موندم چیکار کنم تنش اصلیش رو بدست بیارم قبل پارگی! و با نمودارم مقایسه کنم! ممکنه سرعت بارت که وارد میشه بیشتر باشه. path رو هم روی گره ها بگیر 1 لینک به دیدگاه
mfzavareh 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ سلام میخواستم بدونم چطوری میشه یه اتصال چسبی رو در آباکوس مدل کرد ؟ با تشکر 2 لینک به دیدگاه
behrouz-mech 247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ سلاممیخواستم بدونم چطوری میشه یه اتصال چسبی رو در آباکوس مدل کرد ؟ با تشکر سلام باید از المان های cohesive استفاده کنی. 2 لینک به دیدگاه
mfzavareh 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ سلام شما میدونید چطوری میسه یه اتصال چسبی رو مدل کرد؟ لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ درود در مورد تحلیل و مدل سازی شکل دهی ورق با مقطع مخروطی و یا مستطیلی با روش هیدروفرمینگ در آباکوس مطالبی رو بصورت آموزشی میخواستم. اگه کسی داره ممنون میشم... 2 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ دروددر مورد تحلیل و مدل سازی شکل دهی ورق با مقطع مخروطی و یا مستطیلی با روش هیدروفرمینگ در آباکوس مطالبی رو بصورت آموزشی میخواستم. اگه کسی داره ممنون میشم... من پایان نامه خودم این بوده ! مطلب اموزشی اصلا نمی تونی گیر بیاری مگر مبحث کشش عمیق تو چند تا کتاب هست به دردت بخوره! البته من به خودم مشاوره میدم به بچه های که اینو کار می کنن! 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ من پایان نامه خودم این بوده ! مطلب اموزشی اصلا نمی تونی گیر بیاری مگر مبحث کشش عمیق تو چند تا کتاب هست به دردت بخوره! البته من به خودم مشاوره میدم به بچه های که اینو کار می کنن! خب مشکل من اینه که خیلی به آباکوس اشنایی ندارم خوب مارو هم از مشاورتون محروم نکنید... 1 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ خب مشکل من اینه که خیلی به آباکوس اشنایی ندارمخوب مارو هم از مشاورتون محروم نکنید... منم خودم زیاد اباکوس بلد نیستم ولی دارم میرم کلاس ولی تو این زمینه هیدرو فرمنیگ و کشش عمیق سوالی داشتی و تونستم کمک کنم در خدمتم! البته مهندس بهروزم که استادن 2 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ اقا تو این اباکوس از کجا بریم واحد رو تغییر بدیم! مثلا:میلی متر به متر! دقیقا کجاست؟! لینک به دیدگاه
behrouz-mech 247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ اقا تو این اباکوس از کجا بریم واحد رو تغییر بدیم! مثلا:میلی متر به متر! دقیقا کجاست؟! نرم افزار های اجزا محدود هیچکدوم واحئ ندارند باید ورودی ها رو تنظیم کنی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده