رفتن به مطلب

آیا باید ... ؟

hamed_063

ارسال های توصیه شده

آیا باید در ازاء کارهای خوبی که برای دیگران می کنیم از اونها انتظاراتی داشته باشیم ؟

به فرض مثال : اگه شما نسبت به یکی از دوستانتون خوبی های زیادی کردید آیا توقع دارید وقتی اون از کنارتون رد میشه جواب سلامتون رو بده یا نه ؟ و اگه جواب نده آیا ناراحت میشید یا نه ؟:icon_redface:

• Like 8
لینک به دیدگاه

نه به هیچ عنوان، انتظار جبران باعث سرخوردگی آدم میشه. واسه دل خودت به دیگران کمک کن.

مثل گل که عطرشو تو فضا پخش میکنه بی هیچ چشم داشتی.:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من برای انسانهای ناسپاس هیچ رقم خوبی و احسان و محبت نمیکنم. اگر انسان معرفتش رو نداشته باشه حیفه بهش خوبی بکنم. چون هم پررو میشه و هم من میتونم بجای اون شخص ابن خوبی رو در حق کسی انجامش بدم که طرف ارزشش رو داشته باشه.

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه به هیچ عنوان، انتظار جبران باعث سرخوردگی آدم میشه. واسه دل خودت به دیگران کمک کن.

مثل گل که عطرشو تو فضا پخش میکنه بی هیچ چشم داشتی.:icon_gol:

یعنی واقعاً ناراحت نمیشی ؟ یعنی همون دوستی که مدتها باهاش دوست بودی و کلی بهش خوبی کردی و براش ارزش قائل شدی و بعد یهویی بی دلیل چون حال نکرده جواب سلامتو نده شما اصلاً ناراحت نمیشی ؟ بر فرض هم که ناراحت نشی آیا این کار شما درسته ؟ یا اینکه با هرکی باید مثل خودش رفتار کرد ؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
یعنی واقعاً ناراحت نمیشی ؟ یعنی همون دوستی که مدتها باهاش دوست بودی و کلی بهش خوبی کردی و براش ارزش قائل شدی و بعد یهویی بی دلیل چون حال نکرده جواب سلامتو نده شما اصلاً ناراحت نمیشی ؟ بر فرض هم که ناراحت نشی آیا این کار شما درسته ؟ یا اینکه با هرکی باید مثل خودش رفتار کرد ؟

اگر تو هم اینکارو بکنی پس چه فرقی بین تو و اونه!:icon_gol:

دلخور میشما ولی خیلی زود فراموش میکنم، این کارو تو دوران دانشجویی یاد گرفتم. اتفاقاً خیلی به روابطم با دیگران کمک کرد.:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

یکنفر کاربر که از قدیم میشناختمش چندی قبل یه جمله ای تو جواب تاپیک من نوشته بود که بنظر من بی ربط بود. من این موضوع رو تو پیام خصوصی بهش گفتم که اونو پاک کنه. ایشون بجای احترام به درخواست من , جواب منو داد و اونو پاک نکرد. همه این کاری که من با او میکردم یک امتحان بود که او رد شد. از همانروز من دیگه بهش محل نمیذارم و بهش بی تفاوت شدم. حساسیت من تا این حد بالاست. چون زندگی ارزش اینو نداره که انسان برای انسانهای بی تفاوت و ناسپاس ارزشی قائل بشه. این یه مثال بود البته. اما در کل با هر کسی باید مثل خودش بود تا روش زیاد نشه و مجبور بشه خودشو اصلاح کنه. حتی پیامبران هم واکنش نشون میدادند تا طرف ادب بشه و بدونه کارش صحیح نیست.

• Like 5
لینک به دیدگاه
یکنفر کاربر که از قدیم میشناختمش چندی قبل یه جمله ای تو جواب تاپیک من نوشته بود که بنظر من بی ربط بود...

ببین فکور جان مشکل از همین جا شروع میشه. به نظر من ....

در صورتی که جواب اون کاربر اصلاً بی ربط به موضوع نبود ولی با این حال به خاطر احترامی که برای شما قائل بود اون رو اصلاح کرد.

مسلماً باید به طرف مقابل در مورد حرکت اشتباهش تذکر داد ولی نباید این قضیه رو به دل گرفت که موقعی شما میتونی حرکات اشتباه دیگران رو به دل نگیری که از ابتدا برای دل خودت بهش کمک کرده باشی و بعد بخاطر اون شخص. هدف اول من تو کمک به دیگران اول خودم هستم و بعد شخص مقابلم.:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

بحث بر سر انتظار داشتن از دیگری نیست که اگه ما هرچی هم بهش خوبی کرده باشیم اون جواب ما رو با بدی بده . این مساله شاید ناراحت کننده نباشه ولی چیزی که بده این حرکت زشتی هست که انجام میده . من به اینکه یه دوست جواب سلام منو نده توجهی نمی کنم یعنی نه نیازی به این دارم که در برابر خوبی من خوبی کنه و نه با این کار چیزی به من افزوده یا کاسته میشه . چیزی که هست اینه که اون شخص مرتکب یک عمل زشت و ناپسند شده . من به دوستم کلی خوبی می کنم و بعد یه روز می بینم با ماشینش از بغلم رد میشه و با اینکه منو می بینه انگار نه انگار که منو دیده و بی توجه رد میشه . من نیازی به توجهش ندارم ولی با خودم می گم که یعنی چی ؟ چرا اینکارو کرد ؟ و متوجه میشم که عمل این شخص واقعاً زشت بود . زشتی این طرز رفتار هست که از سوی من زیر سوال میره . و اگه با اینکه یک چنین رفتاری با من کرد باز هم من به خوبی کردن در حقش ادامه بدم ممکنه بعداً از سوی همون آدم احمق فرض بشم . به عقیده ی من بهتره یه طوری هالیش کنم که رفتارت زشت بود و اگه زیربار این حرف نرفت و خودشو حق به جانب فرض کرد باید طرز رفتارمو نسبت بهش تغییر بدم تا فکر نکنه که پاسخ بدی با خوبی داده میشه .

• Like 4
لینک به دیدگاه
بحث بر سر انتظار داشتن از دیگری نیست که اگه ما هرچی هم بهش خوبی کرده باشیم اون جواب ما رو با بدی بده . این مساله شاید ناراحت کننده نباشه ولی چیزی که بده این حرکت زشتی هست که انجام میده . من به اینکه یه دوست جواب سلام منو نده توجهی نمی کنم یعنی نه نیازی به این دارم که در برابر خوبی من خوبی کنه و نه با این کار چیزی به من افزوده یا کاسته میشه . چیزی که هست اینه که اون شخص مرتکب یک عمل زشت و ناپسند شده . من به دوستم کلی خوبی می کنم و بعد یه روز می بینم با ماشینش از بغلم رد میشه و با اینکه منو می بینه انگار نه انگار که منو دیده و بی توجه رد میشه . من نیازی به توجهش ندارم ولی با خودم می گم که یعنی چی ؟ چرا اینکارو کرد ؟ و متوجه میشم که عمل این شخص واقعاً زشت بود . زشتی این طرز رفتار هست که از سوی من زیر سوال میره . و اگه با اینکه یک چنین رفتاری با من کرد باز هم من به خوبی کردن در حقش ادامه بدم ممکنه بعداً از سوی همون آدم احمق فرض بشم . به عقیده ی من بهتره یه طوری هالیش کنم که رفتارت زشت بود و اگه زیربار این حرف نرفت و خودشو حق به جانب فرض کرد باید طرز رفتارمو نسبت بهش تغییر بدم تا فکر نکنه که پاسخ بدی با خوبی داده میشه .

دقیقاً با حرف شما موافقم.:icon_gol:

من فکر کردم شما کلی صحبت کردین در مورد خوبی کردن به دیگران.

مسلمه که منم رابطه ام رو با این شخص کم میکنم.:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ببین فکور جان مشکل از همین جا شروع میشه. به نظر من ....

در صورتی که جواب اون کاربر اصلاً بی ربط به موضوع نبود ولی با این حال به خاطر احترامی که برای شما قائل بود اون رو اصلاح کرد.

مسلماً باید به طرف مقابل در مورد حرکت اشتباهش تذکر داد ولی نباید این قضیه رو به دل گرفت که موقعی شما میتونی حرکات اشتباه دیگران رو به دل نگیری که از ابتدا برای دل خودت بهش کمک کرده باشی و بعد بخاطر اون شخص. هدف اول من تو کمک به دیگران اول خودم هستم و بعد شخص مقابلم.:icon_gol:

این که مثال زدم تو باشگاه اتفاق افتاده بود. خواستم بگم که گاهی اوقات یه لکه ابر میتونه جلو خورشیدو بگیره. درسته که بعضی رفتار ها ظاهرا کوچولو بنظر میان ولی ممکنه بدجوری اثر داشته باشه.

• Like 2
لینک به دیدگاه
من برای انسانهای ناسپاس هیچ رقم خوبی و احسان و محبت نمیکنم. اگر انسان معرفتش رو نداشته باشه حیفه بهش خوبی بکنم. چون هم پررو میشه و هم من میتونم بجای اون شخص ابن خوبی رو در حق کسی انجامش بدم که طرف ارزشش رو داشته باشه.

پس شما خوبی نمیکنی بده بستان میکنی

• Like 3
لینک به دیدگاه

من خوبی می کنم ، ولی طرف حساب من خدا است !

خوبی می کنم چون می دونم خدا هم عوضش رو به من می ده !

ولی به این جمله هم اعتقاد دارم :

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست ، اسراف محبت است !

• Like 1
لینک به دیدگاه

اگه کسی دلش انقدر بزرگ باشه که خوبی کردن برای دیگران رو در ازای هیچ انجام بده میشه انسان کامل.

ولی همه ما وقتی برای دیگران خوبی میکنیم توقع و انتظار پیدا میکنیم.

• Like 3
لینک به دیدگاه

درسته که در برابر خوبی که می کنیم نباید انتظار خوبی از طرف مقابل داشته باشیم ولی بدی دیگران رو هم نمی پذیریم چون اگه بپذیریم میشیم مظلوم . و در یک رابطه ی ظالمانه هم ظالم مسئول هست و هم مظلوم .

• Like 1
لینک به دیدگاه
نبايد!

ولي دارم من

درسته اکثراً در برابر خوبی که به دیگری می کنن دوست دارن خوبی هم ببینن و خیلی کم هستند کسانی که انتظار نداشته باشن .

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...