edvin 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ دارم چرت میگم دارم چرت میگم :confused: لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ سلام ... چه تاپیک باحال و خوبی:hapydancsmil: منم یه چیزی بگم؟؟ نمیدونم چرا ولی از این یه مورد کردارِ مجازی اصلا خوشم نمیاد.:icon_razz: کاربرانی هستند با اینکه جزو لیستِ دوستانمون محسوب میشن ، هیچ حرفی با آدم ندارن،هیچ برخورد و تماسی ندارن، حتی نمیخوان تو پروفمون یه جمله ی ادبی یا یه عکس بذارن، ولی ... همیشه ی خدا جزء آخرین 10بازدیدکنندگانِ مون هستند! به نظر شما این کارِ درستیه سَرَک کشیدن به پروفِ شخصیِ دیگران وسکوت کردن؟؟ واسه من خیلی پیش اومده.... خو دوستِ عزیز؟؟ اومدی پروفِ من چیکار؟؟کاری داری بگو. توعی که 4،5ماهِ هیچ پیغامی بین مون رد و بدل نشده، تو پروفِ من چیکار میکنی؟؟؟ عینِ همین 4،5ماه اسمش یه لحظه هم حذف نشده از لیست آخرین 10 بازدیدکنندگانِ من. نمیدونم واسه بقیه دوستان هم پیش اومده یا نه. ولی امیدوارم مخاطبان خاص، این کردارِ مجازی رو رعایت فرمایند 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ سلام ...چه تاپیک باحال و خوبی:hapydancsmil: منم یه چیزی بگم؟؟ نمیدونم چرا ولی از این یه مورد کردارِ مجازی اصلا خوشم نمیاد.:icon_razz: کاربرانی هستند با اینکه جزو لیستِ دوستانمون محسوب میشن ، هیچ حرفی با آدم ندارن،هیچ برخورد و تماسی ندارن، حتی نمیخوان تو پروفمون یه جمله ی ادبی یا یه عکس بذارن، ولی ... همیشه ی خدا جزء آخرین 10بازدیدکنندگانِ مون هستند! به نظر شما این کارِ درستیه سَرَک کشیدن به پروفِ شخصیِ دیگران وسکوت کردن؟؟ واسه من خیلی پیش اومده.... خو دوستِ عزیز؟؟ اومدی پروفِ من چیکار؟؟کاری داری بگو. توعی که 4،5ماهِ هیچ پیغامی بین مون رد و بدل نشده، تو پروفِ من چیکار میکنی؟؟؟ عینِ همین 4،5ماه اسمش یه لحظه هم حذف نشده از لیست آخرین 10 بازدیدکنندگانِ من. نمیدونم واسه بقیه دوستان هم پیش اومده یا نه. ولی امیدوارم مخاطبان خاص، این کردارِ مجازی رو رعایت فرمایند آقا من هی میام / پیام نمیزارم / کار دارم .. باور کن فقط میام اهنگ گوش میدم هاردم ترکیده ، آهنگ زیادی ندارم تو سیستم / همش میرم تو پروف بچه ها آهنگ گوش میدم آهنگ پروفت با حال ... 4 لینک به دیدگاه
مرضیه33 128 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ یک توصیه واسه اینستاگرام: تورو خدا تحت تاثیر جو نریزید تو صفحه این و اون و شروع به فحاشی کنین آبروی هرچی ایرانیه بردین 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده