felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ من اصلا جنبه ی فضای مجازی رو ندارم ... 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ متاسفانه جدیدا مد شده، کاربرها به هم غیر مستقیم تیکه می اندازند که به نظر من این اصلا خوب نیست و تنها موجب تشنج جو انجمن میشه. چون هر کسی بنا به تصویر ذهنی خودش از مسئله برداشت میکنه و ممکنه که خیلی از کاربرها از هم دیگه به خاطر این تیکه ها دلخور بشن در صورتی که شاید اصلا کاربر خاطی اصلا منظورش اون نبوده. یکی از مصادیق کردار مجازی اینه که اگر به کسی انتقاد دارید ، شجاعانه و محترمانه برید بهش بگید! اینکار میتونه توی پیام خصوصی شکل بگیره تا ازش سوء استفاده نشه. اولین کسی رو هم که میتونید این قضیه رو روش امتحان کنید خود بنده هستم! خواهید دید که این موضوع معجزه می کنه. موفق باشیم. 12 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ متاسفانه جدیدا مد شده، کاربرها به هم غیر مستقیم تیکه می اندازند که به نظر من این اصلا خوب نیست و تنها موجب تشنج جو انجمن میشه. چون هر کسی بنا به تصویر ذهنی خودش از مسئله برداشت میکنه و ممکنه که خیلی از کاربرها از هم دیگه به خاطر این تیکه ها دلخور بشن در صورتی که شاید اصلا کاربر خاطی اصلا منظورش اون نبوده.یکی از مصادیق کردار مجازی اینه که اگر به کسی انتقاد دارید ، شجاعانه و محترمانه برید بهش بگید! اینکار میتونه توی پیام خصوصی شکل بگیره تا ازش سوء استفاده نشه. اولین کسی رو هم که میتونید این قضیه رو روش امتحان کنید خود بنده هستم! خواهید دید که این موضوع معجزه می کنه. موفق باشیم. مهندس جان حرفهای شما کلا درسته :icon_gol: اما اینکه فرمودین (کار بر خاطی منظورش شاید اصلا اون نبوده ) میخواستم خدمت شما عرض کنم اگه منظورش اون نبوده لابد این بوده یعنی اینکه خلاصه منظورش یکی یا چند نفر بوده بوده . حالا اینکه کی یا کی ها هستند دیگه خودش میدونه و کسانی که تشویقش میکنند و بهش میگن ایول خوب بهش انداختی .. پس درمان این مرض غیر شجاعانه و غیر محترمانه اینه که اصلا نباشه و مهمترین درسی که خیلی از ما نمیگیرم اینه که هنوز درک نکرده ایم که انچه ما بلدیم ( یا خیال میکنیم بلدیم ) و خیلی ساده هم هست دیگران هم بلدند . لازم به ذکره که بعضی از تیکه ها ناشی از اینه که اصولا شخص تیکه انداز دارای ادبیات طنز بغایت ضعیفه . یعنی به خیال خودش در یه تاپیک طنز میخواد ادای یه طناز حرفه ای رو در بیاره اما چون بلد نیست تیکه اش حسابی تابلو میشه یعنی فحش واضحه و منظورش هم معلومه که کی هست. نمونه های ان در تاپیک ( من یک گوساله ام) توسط دو 3 تا از کابران که گفتم فحش را با طنز اشتباه گرفته اند موجوده ( میتونم خصوصی برای شما لینک بدم البته به شرطی که جواب این نباشه که اقا این منظورش شما نیستین چون جواب من این خواهد بود که چه فرقی میکنه که منظورش کیه طرف فحش داده نه اینکه طنز گفته )این 2/3 نفر هم طنز بلد نیستند و هم شجاع نیستند پس چون چیز هایی مینویسند و تکرارش هم میکنند حتما و قطعا جواب انرا بصورت تیکه در جایی از کاربری دیگر خواهند گرفت . 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ مهندس جان حرفهای شما کلا درسته :icon_gol: اما اینکه فرمودین (کار بر خاطی منظورش شاید اصلا اون نبوده ) میخواستم خدمت شما عرض کنم اگه منظورش اون نبوده لابد این بوده یعنی اینکه خلاصه منظورش یکی یا چند نفر بوده بوده . حالا اینکه کی یا کی ها هستند دیگه خودش میدونه و کسانی که تشویقش میکنند و بهش میگن ایول خوب بهش انداختی .. پس درمان این مرض غیر شجاعانه و غیر محترمانه اینه که اصلا نباشه و مهمترین درسی که خیلی از ما نمیگیرم اینه که هنوز درک نکرده ایم که انچه ما بلدیم ( یا خیال میکنیم بلدیم ) و خیلی ساده هم هست دیگران هم بلدند . لازم به ذکره که بعضی از تیکه ها ناشی از اینه که اصولا شخص تیکه انداز دارای ادبیات طنز بغایت ضعیفه . یعنی به خیال خودش در یه تاپیک طنز میخواد ادای یه طناز حرفه ای رو در بیاره اما چون بلد نیست تیکه اش حسابی تابلو میشه یعنی فحش واضحه و منظورش هم معلومه که کی هست. نمونه های ان در تاپیک ( من یک گوساله ام) توسط دو 3 تا از کابران که گفتم فحش را با طنز اشتباه گرفته اند موجوده ( میتونم خصوصی برای شما لینک بدم البته به شرطی که جواب این نباشه که اقا این منظورش شما نیستین چون جواب من این خواهد بود که چه فرقی میکنه که منظورش کیه طرف فحش داده نه اینکه طنز گفته )این 2/3 نفر هم طنز بلد نیستند و هم شجاع نیستند پس چون چیز هایی مینویسند و تکرارش هم میکنند حتما و قطعا جواب انرا بصورت تیکه در جایی از کاربری دیگر خواهند گرفت . پیشنهاد من به خاطر شفاف سازی بود. در هر صورت من ترجیح میدم مستقیم نقل قول بگیرم از این به بعد. همه ی این توصیه ها در درجه اول به خودم هست در درجه دوم به دیگران. از نظر معیارهای اخلاقی مطلوب حداقل برای من از این به بعد صحیح نیست. نه تیکه انداختن، نه در خصوصی علیه کسی با کاربرهای دیگه صحبت کردن. اینها همه اش مصداق عدم شفافیت هست. ضمن اینکه جدالهای فکری و اعتقادی نباید به مسائل خصوصی کاربرها کشیده بشه که کار نادرستی هست. اعتقاد هم به اینکه فلان کس چون اینکار رو کرد من هم فلان کار رو علیه ش بکنم ندارم. و اساسا هدف وسیله رو توجیه نمیکنه. به نظرم گاهی وقتا یه Del Ctrl shift توی زندگی لازمه. در هر صورت صلاح مملکت خویش خسروان دانند. حق نگهدارت 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ یکی از مشکلاتی که توی این فضا باهاش دست به گریبان هستیم توهمه! توهم از نوع مجازی..! که از نظر من وابستگی به این فضا میتونه باعثش بشه... شاید یکی از دلایلی که باعث شد از این فضا کمی فاصله بگیرم همین مورد بود... ناراحت نشید اگر این رو بگم که خیلیا اینجا دچار نوعی توهم هستن و بهتره بگم دچارش شدن.. توصیه من اینه که حتی الامکان زود قضاوت نکنیم در مورد شخصیت کسی و اینکه چه فکری میکنه و یا اینکه کلا چجور ادمی هست و یا اینکه سعی نکنیم فکر کسی رو بخونیم... برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری کمی تعادل و یا گاهی توقف میتونه موثر باشه حداقل برای من که موثر بوده... به امید موفقیت... 14 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ زود قضاوت نکنیم زود قضاوت نکنیم زود قضاوت نکنیم چه جالب است و چه تعجب بر انگیز که زود قضاوت نکنیم !!!! زود نباید قضاوت کنیم اما نمیدانم چرا بلافاصله شعار زیبای زود قضاوت نکردن را که هنوز جوهرش بر کاغذ خشک نشده , خودمان فورا ردش میکنیم و در حالیکه نه پزشک هستیم و نه روانشناس بی خودی هر نوع نظر مخالف رو نظر یک روانی فرض میکنیم .. این قصه ی مسخره خود , توهمی است دردناک که انرا داریم ولی جالب اینست که توهم را به دیگران نسبت می دهیم انهم با قضاوتی زود هنگام !! غافل از اینکه هر جلسه ی مشاوره ی روانی که تازه هیچی از ان جلسه ی اول نصیب مشاور نمیشود اقلا یکساعت طول میکشد !!!! زود قضاوت نکنیم اما بهتر است در مواردی که در تخصصمان نیست هر گز قضاوت نکنیم 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ اینقدر که توی این دنیای مجازی سوء تفاهم و نیش و کنایه دیدم، هیچ جای جهان ندیدم. واقعا محیط عجیبیه، هم خودم بعضا گرفتارش میشم چه در معرض متهم چه تهمت زننده هم دوستانم را در حال نبرد میبینم. ای کاش میفهمیدم درد این دنیای مجازی چیست.... 8 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ اینقدر که توی این دنیای مجازی سوء تفاهم و نیش و کنایه دیدم، هیچ جای جهان ندیدم. واقعا محیط عجیبیه، هم خودم بعضا گرفتارش میشم چه در معرض متهم چه تهمت زننده هم دوستانم را در حال نبرد میبینم. ای کاش میفهمیدم درد این دنیای مجازی چیست.... دنیای مجازی یه موقعیتیه برای اینکه بدون ترس و نگرانی افکارمونا نشون بدیم. جایی برای قضاوت و چقدر نادان هستیم در قضاوت 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ بستن پروفایل هارو دیده بودیم، اما این بستن پیام خصوصی دیگه چه صیغه ای هست !!! بابا شاید یکی کار فوری داشته باشه که بخواد بهتون بگه. بستن همه راه های ارتباطی واقعا چیز مسخره ای هست که توی این دنیای مجازی باب شده. 10 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ بستن پروفایل هارو دیده بودیم، اما این بستن پیام خصوصی دیگه چه صیغه ای هست !!! بابا شاید یکی کار فوری داشته باشه که بخواد بهتون بگه. بستن همه راه های ارتباطی واقعا چیز مسخره ای هست که توی این دنیای مجازی باب شده. کی همچین کاری کرده؟ عجب آدمیه هااااااا!!!:icon_razz: یه کاره! خو شاید واسه ترک اعتیاد به به نت داشته راهکار امتحان میکردهههههه عوض تائیدته؟ حالا کی بوده؟ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ حدود 7 سال هست که با اینترنت سر و کله میزنم،از اولین فرومهای وارز ایرانی که زمانی برای خودشون غولی بودند و الان اثری ازشون نیست تا فرومهای خارجی رو گشتم و میرگردم،دوستهای خوبی داشتم و دارم،دعوا کردم،دشمن داشتم و... و بیشترین مواردی که دوست داشتم رعایت بشه و تا حدودی شد: 1-همیشه دوست داشتم پُشت سرم حرف نباشه!خیلی دیدم که پشت کاربرا حرف هست و فقط یکبار هم سراغ خودم اومد که به پشتیبانی دوستان که من رو میشناختند قضیه حل شد و اصلا مورد خاصی نبود... 2-قبلا هم گفتن،آدمهایی دیدم(نمیخوام توهین کنم...)که از دیگران برای خودشون نردبان ساختند،درحالیکه خودشون...دلم میخواست اینجور آدما اصلا نبود و یا نمیدیدمشون... 3-حفظ احترام به نظر دیگران،که خیلی دیدم که رعایت بشه و راضی هستم از این مورد 4-نیش و کنایه های غیر مستقیم،اینکه همه مطالب رو میخونن و بعدش خطاب به همون طرف،بصورت کاملا تابلو میگن منظورم به فرد خاصی نیست!خیلی افراد هم که رُک حرفشون رو میزنن که به نظر من خیلی بهتر هست...البته در پیام خصوصی گفتن بهتر هست در این مورد... جو نو اندیشان رو دوست دارم،ودوستهای خوبی در اینجا دارم 16 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی ها هستند که این کار رو کرده اند و میکنند. همه برنامه ها رو نمیشه توی پروفایل ها و جلوی دید همگان گفت. چون ممکنه یک مسئله محدود به چند نفر خاص باشه. ارتییست راس میگه؟ خودتم بستی؟!!!! 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ دوستان گرامی ازتون خواهش میکنم اسم نکنید. 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ تو دنیای مجازی بعضی از دوستی ها رو میشه جدی گرفت ، اما هیچوقت دشمنی ها رو نباید جدی گرفت. 14 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ من واقعا تو حکمت درخواست های دوستی این افراد تازه وارد موندم !!!! دوستان قدیمی و جدید، هدفتون از فرستادن درخواست دوستی چیه؟ لیست دوستیتون فقط بیشتر و بیشتر باشه، که چی؟ من فکر کردم خیلی ها علاقه دارند از محتوای پروفایل ها سر در بیاورند،آمدیم در ابتدای عید پروفایلمون رو برای همه باز گذاشتیم،گفتیم مشق دموکراسی کنیم. متاسفانه دوباره یک عده قطره برادر و خواهر و...ریختند،یکسری دردسرهایی اینجا و در جایی دیگر ایجاد کردند. این مرض های مجازی چه حاصلی برای دیگران داره، واقعا در شگفتم. دوباره مجبورم کردند،پروفایلم رو فقط برای دوستانم باز بگذارم. هر روز بیشتر از دیروز نتیجه میگیرم،که اکثریت ایرانی ها لیاقت دموکراسی ندارند !!! من از روییدن خار سر دیوار دانستم.............که ناکس،کس نمی گردد از این بالا نشستن ها. 13 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ تشکر نکردن از کسانیکه باهاشون رابطه خوبی ندارم،یکی دیگه از آسیب های مجازیه. دقیقا این رو در مورد یک عده که باهاشون مشکل دارم حس میکنم. بعضا مطالب خیلی قشنگی مینویسند،اما گویی تشکر از اون مطلب، یکجور فحش محسوب میشه بیشتر به خودم !!!! دنیای مجازی واقعا نمونه ای از جهان برزخ دنیای واقعی هست، درد و رنج و لذتش یکجوریه. 18 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ تشکر نکردن از کسانیکه باهاشون رابطه خوبی ندارم،یکی دیگه از آسیب های مجازیه. دقیقا این رو در مورد یک عده که باهاشون مشکل دارم حس میکنم. بعضا مطالب خیلی قشنگی مینویسند،اما گویی تشکر از اون مطلب، یکجور فحش محسوب میشه بیشتر به خودم !!!! دنیای مجازی واقعا نمونه ای از جهان برزخ دنیای واقعی هست، درد و رنج و لذتش یکجوریه. اتفاقا به نکته خوبی هم اشاره کردید. من فکر میکنم انسان باید انقدر روح و تفکر بزرگی داشته باشه که حرف حق و دلنشین را تایید کنه. حتی اگر با طرف خصومت هم داشته باشه. البته نمیگم من دارای این روح بزرگ هستم. من خودمم مثل تو هستم. خیلی وقتها از حرف های دیگران که مورد تاییدم هست هم به خاطر نویسنده اش تشکر نمیکنم. ولی باید تلاشمونو بکنیم که آزاده باشیم. انسان آزاده از همه تعلقات آزاده. کینه و پیش داوری هم جزء تعلقاتیه که انسان میتونه درگیرش بشه و روی قضاوتهاش تاثیر بزاره. و الحق که قضاوت دشوارترین کار ممکن در این دنیاست. شما وقتی به یک پست امتیاز مثبت میدی در واقع در حال قضاوت کردن هستی. و قاضی باید بدون در نظر گرفتن هر گونه حواشی به اصل موضوع مورد قضاوت بپردازه و تنها با معیارهای صادقانه در خصوص اون موضوع حکم صادر کنه. نه بر اساس خاطرات گذشته یا حاشیه های درگیر با اون موضوع. 14 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ عزیزانی که فقط میایین توی پروفایل یک شکلک گل یا عکس گل میذارین. مگه اومدین سر مزار. یک فاتحه ای ، حرفی چیزی. نا سلامتی آدم هستیم. نذارین شکلک ها و عکس ها، جای اون خط ارزشمندی که توسط ذهن یک موجود هوشمند خلق میشه رو بگیره. یک خط زیبا،میتونه بهترین یاد باشه. 18 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ پیدا کردن یه اسم کاربری خوب یا حتی خاص خیلی سخته که بعضیا عدد میذارن؟! خدایی فلسفه عدد رو به جای نام کاربری نمیفهمم! یکی توضیح بده ممنوم میشم 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده