M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ خصوصی که گفتم بهتبالای 50 بودهمینقدر بسته فعلا شما که خیلی خوب شدید....من فکر کنم آخرین نفر شدم:icon_pf (34):یه مدتی بهتر نت نیام...حالا فهمیم چرا استاد سخت گیر شخصا میخواد خفم کنه:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ خب! آقا یه خبر خووووب الان با یکی از بچه ها بودم،یه کنفرانس بخور بخواب تو میلان افتادیم حالا کی هست و نمیدونم بریم سراغ سوال های تشریحی 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ خب!آقا یه خبر خووووب الان با یکی از بچه ها بودم،یه کنفرانس بخور بخواب تو میلان افتادیم حالا کی هست و نمیدونم بریم سراغ سوال های تشریحی ای ولا کی پروازمونه؟ 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ ای ولاکی پروازمونه؟ نیدانم! میای که بیا بریم 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ ای ولاکی پروازمونه؟ نیدانم!میای که بیا بریم :banel_smiley_4: برید یجا دیگه اسپم کنید :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4:برید یجا دیگه اسپم کنید :banel_smiley_4: میخوای الان واسه اینکه تو کار مدیر دخالت کردی اوون مدالتو ازت بگیرم؟ یا اینکه متخصص وردارم؟ یا اینکه دسترسیتو ببندم؟ کدوومش؟:167: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ میخوای الان واسه اینکه تو کار مدیر دخالت کردی اوون مدالتو ازت بگیرم؟یا اینکه متخصص وردارم؟ یا اینکه دسترسیتو ببندم؟ کدوومش؟:167: همه اینا رو بگیرید ولی نمره آزمونم رو به کسی نگید بلیط آقا اسماعیل رو هم کنسل کنید آزمون بعدی کی برگزار میشه... 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ همه اینا رو بگیرید ولی نمره آزمونم رو به کسی نگیدبلیط آقا اسماعیل رو هم کنسل کنید آزمون بعدی کی برگزار میشه... مهرشاد هستم من هم میتونم آرزو کنم دکتر؟ 1 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ فعلا تشریحی ها رو حل کنید بعدی و خبر میدم غیرنیوتنی هم میدم تا همه اونایی که گفتم رو بخونید 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ مهرشاد هستممن هم میتونم آرزو کنم دکتر؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ مهرشاد هستممن هم میتونم آرزو کنم دکتر؟ دکترو با من بودید؟ فعلا تشریحی ها رو حل کنیدبعدی و خبر میدم غیرنیوتنی هم میدم تا همه اونایی که گفتم رو بخونید بنظرتون بهتر نیست..برای آزمون منبع مشخص کنیم...مثلا سوالات غیر نیوتنی رو از تاپیک سیالات غیرنیوتنی خودتون طرح کنید. میشه تشریحی ها رو گروهی حل کرد؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ دکترو با من بودید؟ بنظرتون بهتر نیست..برای آزمون منبع مشخص کنیم...مثلا سوالات غیر نیوتنی رو از تاپیک سیالات غیرنیوتنی خودتون طرح کنید. میشه تشریحی ها رو گروهی حل کرد؟ نه با دکتر یوسف بودم 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ خب مریم اولین سوال و بزار تا حلش کنیم. 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ معنی خط اولش به فارسی چی میشه؟ 10) مسئله: اگر توزیع فشار در یک موج به صورت زیر باشد ، شتاب ذره ای از سیال واقع در r=6i+2j+10k را بدست آورید؟ ضمنا جرم مخصوص عبارت است از 1000 کیلوگرم بر مترمکعب می باشد. 1 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ معنی خط اولش به فارسی چی میشه؟ 10) مسئله: اگر توزیع فشار در یک موج به صورت زیر باشد ، شتاب ذره ای از سیال واقع در r=6i+2j+10k را بدست آورید؟ ضمنا جرم مخصوص عبارت است از 1000 کیلوگرم بر مترمکعب می باشد. به نام خدا اینو دیگه شما حل کنید من رفتم بخوابم اوومدم حل کرده باشیدا 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ به نام خدااینو دیگه شما حل کنید من رفتم بخوابم اوومدم حل کرده باشیدا توزیع فشار به چه شکلی باشه؟بنظرم صورت سوال ناقصه 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ مرسی دکتر ولی کل ترافیکم تموم شد تا لود شد 1 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ توزیع فشار به چه شکلی باشه؟بنظرم صورت سوال ناقصه آره اون امتحان آنلاینه فلش بوده ، بعضی عکساره ننداخته آخرین بار که چک کردم همه جیز درست بود ولی مقله اینکه این عکس حذف شده. 6x^2 +(y+z^2)+10 pa 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده