Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ انتقال حرارت هم نداشتید؟تئوری لایه های مرزی؟لااقل جزوه هاتون رو نگاه کنید انقال حرارت !!! داشتیم ولی زیاد ربطی به لایه مرزی سرعت نداشت ها!! اونجا حرارتیه هاااا :ws6: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ انقال حرارت !!!داشتیم ولی زیاد ربطی به لایه مرزی سرعت نداشت ها!! اونجا حرارتیه هاااا :ws6: سوالات در حد ارشد بود...اعتراض دارم:167: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ جر زنی شروع شد بلاخره چند نفر شرکت کرده بودن؟ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ نمیشه این دوره فقط سه نفر اول رو اعلام کنید:icon_pf (34): تایید میشه:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ تعداد نفرات رو نمیگم سوال هم در حد لیسانس بود و نه ارشد و ... دیگه 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ تعداد افراد فکر کنم بین 10 تا 15 تا باشند. 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ تعداد افراد فکر کنم بین 10 تا 15 تا باشند. شایدم بیشتر! 1 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ نمرات خیلی پایین بود. بالای 100 دونفر بودن شما و مقام دوم بقیه زیر 100. 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ نمرات خیلی پایین بود.بالای 100 دونفر بودن شما و مقام دوم بقیه زیر 100. یعنی در این حد سخت بود آزمون؟؟؟ :ws6: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ حالا جدول رو بیار بذار تا ببینیم 1 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ حالا نمیخواین سوالات رو حل کنید!!!! خیلی رو دارینا!! اصلا به خودشون نمیارن! لابد نمره میخواین؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ حالا نمیخواین سوالات رو حل کنید!!!!خیلی رو دارینا!! اصلا به خودشون نمیارن! لابد نمره میخواین؟ دکتر راستیتش ما توو کار تست هستیم... روو که چه عرض کنم... این مریم خانم خیلی روو داره.. هی میاد میگه وقت هست برای حل.. بعدشم نمیاره... واقعا" که 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ حالا نمیخواین سوالات رو حل کنید!!!!خیلی رو دارینا!! اصلا به خودشون نمیارن! لابد نمره میخواین؟ راستی، قرار شد خودتون حل کنید و بذارید... پس نتیجه اینکه آزمون فقط باید تستی باشه 1 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ دکتر راستیتش ما توو کار تست هستیم...روو که چه عرض کنم... این مریم خانم خیلی روو داره.. هی میاد میگه وقت هست برای حل.. بعدشم نمیاره... واقعا" که خب شما که دنبال یادگیری هستین چرا حل نمی کنین؟؟؟؟؟؟:167: من تو زندگیم هیج وقت به امید خانما نبودم!! کلا مرد سالارم 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ خب شما که دنبال یادگیری هستین چرا حل نمی کنین؟؟؟؟؟؟:167:من تو زندگیم هیج وقت به امید خانما نبودم!! کلا مرد سالارم دست رو دلمون نذار دکتر جان. اگه بدونی جزوه و کتاب هام در چه مکانی قرار داره این رو نمیگفتید... چندین و چند لایه تشک و پتو و .. روشه.... یه خونه تکونی اساسی میخواد تا درشون بیارم 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ دست رو دلمون نذار دکتر جان. اگه بدونی جزوه و کتاب هام در چه مکانی قرار داره این رو نمیگفتید... چندین و چند لایه تشک و پتو و .. روشه.... یه خونه تکونی اساسی میخواد تا درشون بیارم بابا نفر اول شدی کلاس میزاری؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ مسئله: مخزنی به وزن 80 نیوتن حاوی 250 لیتر آب است،اگر نیروی 100 نیوتنی به مخزن وارد گردد ،هنگامی که سطح آزاد به وضع ثابتی رسید زاویه خواسته شده چقدر است؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ مسئله: مخزنی به وزن 80 نیوتن حاوی 250 لیتر آب است،اگر نیروی 100 نیوتنی به مخزن وارد گردد ،هنگامی که سطح آزاد به وضع ثابتی رسید زاویه خواسته شده چقدر است؟ آقای دکتر این رو بر اساس چیزهایی که تو خاطرم مونده حل میکنم ( حل که نه.. زخمیش میکنم) tan(tetta)=(-ax)/(ay+g) حالا اینجا: ax شتاب در راستای x ay شتاب در راستای y ay=0 ax=F/m m=m1+m2 m1 که جرم مخزن میشه m2=250 که میشه جرم آب حالا با این ها باید بشه حل کرد اگه درسته بگید تا ماشین حساب بیارم 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ بابا نفر اول شدی کلاس میزاری؟ کرتیم آقای دکتر. ما شاگردیم اصلا همه اسم ها رو بذارید اینجا ببینیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده