M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ همه دوستان با هر متیازی که آوردن اعلام میشه.اسم+امتیاز کسب شده. نمیشه این دوره فقط سه نفر اول رو اعلام کنید:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ نمیشه این دوره فقط سه نفر اول رو اعلام کنید:icon_pf (34): نه نمیشه ما که دختر نیستیم حالا صحبت میکنیم اسمت رو ننویسه میگیم بذاره: م 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ نه نمیشه ما که دختر نیستیم حالا صحبت میکنیم اسمت رو ننویسه میگیم بذاره: م نه اینجوری در روحیه داوطلب ها تاثیر منفی میزاره ها...دیگه شرکت نمیکنند. 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ نه نمیشه من که ترسی ندارم...کلی گفتمچه استاد سخت گیری 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ نه اینجوری در روحیه داوطلب ها تاثیر منفی میزاره ها...دیگه شرکت نمیکنند. برا بزرگ شدن خوبه 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ نه نمیشه من که ترسی ندارم...کلی گفتمچه استاد سخت گیری خدا به داد شاگردان واقعیش برسه :w00: خیلی خطرناکه :w768: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ من پیش بینی کردم چهارم میشم 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ من پیش بینی کردم چهارم میشم چند نفر شرکت کردن لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ خدا به داد شاگردان واقعیش برسه :w00:خیلی خطرناکه :w768: آره..منم دلم به حالشون سوخت 1 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ خدا به داد شاگردان واقعیش برسه :w00:خیلی خطرناکه :w768: حالا کی حاضره تو دوره پیشرفته شرکت کنه؟ من سرکلاسا نمره ها رو با اسم میخونم 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ حالا کی حاضره تو دوره پیشرفته شرکت کنه؟من سرکلاسا نمره ها رو با اسم میخونم آخرش به دست پرتوان یک دانشجوی پسر فدایی نوازش میشی چه کلاس هایی؟:w768: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ آخرش به دست پرتوان یک دانشجوی پسر فدایی نوازش میشی چه کلاس هایی؟:w768: خب حل تمرین منظورشونه دیگه لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ برای پاسخگویی به سوالات تشریحی هنوز زمان هست؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ برای پاسخگویی به سوالات تشریحی هنوز زمان هست؟ هیچ راه فراری نداری 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ هیچ راه فراری نداری 27)مسئله ، پروفیل سرعت لایه مرزی را برای یک معادله درجه 3 حل و پس از محاسبه ضرایب مفدار دقیق را محاسبه کنید. ذکر شرایط مرزی الزامی است. استارتش رو یادم نمیاد که چجوری میزدیم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ استارتش رو یادم نمیاد که چجوری میزدیم:icon_pf (34): نرو تو فکرش وقتی شمایی که الان کنکور دادی فراموش کردی.. چه انتظاری از من میره؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ نرو تو فکرشوقتی شمایی که الان کنکور دادی فراموش کردی.. چه انتظاری از من میره؟؟؟ من هشت ماه پیش کنکور دادم شما دانشجوی ارشدید و سیالات پیشرفته خوندید 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ من هشت ماه پیش کنکور دادمشما دانشجوی ارشدید و سیالات پیشرفته خوندید هنوز نگرفتمش این ترم داریمش 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ هنوز نگرفتمشاین ترم داریمش انتقال حرارت هم نداشتید؟تئوری لایه های مرزی؟لااقل جزوه هاتون رو نگاه کنید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده