M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ اینم فقط یک گزینه میتونس درست باشهبدون راه حل!! تاوxy باید با تاوyx و ... برابر باشه که فقط در گزینه 3 اینطوری بود در مورد نحوه محاسبش هم میتونید توضیح بدید 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ در مورد نحوه محاسبش هم میتونید توضیح بدید این رو در دوره کارشناسی نخوندیم.. فکر کنم در سیلابس ارشد و بالاتر باشه.. احتمالا این ترم دارمش:w768: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ پس توضیح بیشتر سوال 7 هم بر عهده سایر دوستان 9) کدام عبارت صحیح نیست؟ الف)ارتفاع EGL فقط در صورتی افزایش می یابد که مقداری کار توسط یک محرک جریان مانند پمپ یا پروانه اضافه شود. ب)خط EGL از خط HGL پیروی می کند. ج)ارتفاع EGL در صورت استفاده از اتصالات یا موانع به شدت افزایش می یابد. د)گزینه های الف و ب صحیح هستند. 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ در نقاطی که کار انجام میشود و یا مکانهایی که اتصالهای انبساطی و یا انقباضی قرار گرفته و موجب افت فشار میشود.خط انرژی و هد از یکدیگر تبعیت نمیکنند. 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ 12)درجریان های دائمی مایعات در لوله های مستقیم که v_r= v_θ=0 است کدام گزینه صحیح است؟ الف)جریان متقارن است. ب)پروفیل سرعت تغییر می کند. ج)جریان ثانویه در حال رشد است. د)پروفیل تنش ثابت است. 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ پس توضیح بیشتر سوال 7 هم بر عهده سایر دوستان 9) کدام عبارت صحیح نیست؟ الف)ارتفاع egl فقط در صورتی افزایش می یابد که مقداری کار توسط یک محرک جریان مانند پمپ یا پروانه اضافه شود. ب)خط egl از خط hgl پیروی می کند. ج)ارتفاع egl در صورت استفاده از اتصالات یا موانع به شدت افزایش می یابد. د)گزینه های الف و ب صحیح هستند. در مورد این سوال من صحبت دارم... اتصالات باعث میشه که افت انرژی داشته باشیم... نه افزایش انرژی.. پس این گزینه هم غلطه.. یعنی ما 2 تا گزینه غلط داریم.. 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ در مورد این سوال من صحبت دارم...اتصالات باعث میشه که افت انرژی داشته باشیم... نه افزایش انرژی.. پس این گزینه هم غلطه.. یعنی ما 2 تا گزینه غلط داریم.. درست میفرمایید. 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ درست میفرمایید. من گزینه 4 رو زدم.. تفکر منو داشته باش گفتم گزینه 1 و 3 درسته ( من اصلا حواسم نبود که نوشته صحیح نیست!!) دیدم گزینه 4 زده 1 و 2 گفتم حتما" اشتباه تایپیه .. انتخابش کردن بعدا" درستش میکنند 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ 12)درجریان های دائمی مایعات در لوله های مستقیم که v_r= v_θ=0 است کدام گزینه صحیح است؟الف)جریان متقارن است. ب)پروفیل سرعت تغییر می کند. ج)جریان ثانویه در حال رشد است. د)پروفیل تنش ثابت است. این سوال از اون سوالاتی بود که تا دیدمش هنگ کردم.. هر چی به مغزم فشار آوردم نتونستم بخاطر بیارم که اصلا رابطه این سرعتها با جوابها چیه باید مطالعه شون کنم البته در کارشناسی ما که نداشتیم این رو 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ من گزینه 4 رو زدم..تفکر منو داشته باش گفتم گزینه 1 و 3 درسته ( من اصلا حواسم نبود که نوشته صحیح نیست!!) دیدم گزینه 4 زده 1 و 2 گفتم حتما" اشتباه تایپیه .. انتخابش کردن بعدا" درستش میکنند استدلالتون درست بوده..کدام گزینه صحیح نیست...گزینه 4 هم گفته 1و 2 درسته..وقتی 2 صحیح نیست پس گزینه 4 هم صحیح نمیشه دیگه... سوال بعدیش چی میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ استدلالتون درست بوده..کدام گزینه صحیح نیست...گزینه 4 هم گفته 1و 2 درسته..وقتی 2 صحیح نیست پس گزینه 4 هم صحیح نمیشه دیگه... سوال بعدیش چی میشه؟ درست میگی هااا فقط یک گزینه درسته سه گزینه غلطه پس این امتیاز شامل من هم میشه سوال بعدیش؟؟؟ همینی که گفتم هنگ کردم؟؟ نمیدونم:ws6: ما یه تانسور تنشی نخوندیم 2 تا سوال داشت 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ درست میگی هااا فقط یک گزینه درسته سه گزینه غلطه پس این امتیاز شامل من هم میشه سوال بعدیش؟؟؟ همینی که گفتم هنگ کردم؟؟ نمیدونم:ws6: ما یه تانسور تنشی نخوندیم 2 تا سوال داشت پست ها همزمان بوده..پاسختون رو ندیده بودم. یعنی این سوال به تانسور تنش مربوط میشه؟من فکر میکنم به فصل جریان های چرخشی و غیر چرخشی مربوطه 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ پس شد..سوالات5-7-9-12 تا حالا که باید بپرسیم. 13)در جریان سیال تراکم ناپذیر غیرچرخشی که با دو مشخصه،تعیین می گردد،کدام گزینه صحیح است؟ الف)خطوط جریان و خطوط پتانسیل در همه جا برهم عمودند. ب) فقط در نقطه سکون u=v>0 می باشد. ج)تابع جریان و تابع پتانسیل هر دو موجود هستند. د)همه موارد صحیح است. 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ پست ها همزمان بوده..پاسختون رو ندیده بودم.یعنی این سوال به تانسور تنش مربوط میشه؟من فکر میکنم به فصل جریان های چرخشی و غیر چرخشی مربوطه نمی دونم این رو که معلومه به تنش مربوطه.. از جوابی که درست شده! ولی اولی که خود تانسور بود 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ پس شد..سوالات5-7-9-12 تا حالا که باید بپرسیم. 13)در جریان سیال تراکم ناپذیر غیرچرخشی که با دو مشخصه،تعیین می گردد،کدام گزینه صحیح است؟ الف)خطوط جریان و خطوط پتانسیل در همه جا برهم عمودند. ب) فقط در نقطه سکون u=v>0 می باشد. ج)تابع جریان و تابع پتانسیل هر دو موجود هستند. د)همه موارد صحیح است. برو بعدی مغزم یاری نمیده راستی مگه خطوط جریان و پتانسیل همیشه بر هم عمود نبودند؟ :ws6: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ برو بعدیمغزم یاری نمیده راستی مگه خطوط جریان و پتانسیل همیشه بر هم عمود نبودند؟ :ws6: من هم همین فکر رو میکردم:icon_pf (34): پس فعلا یه آنتراکی داشته باشیم تا بقیه دوستان هم بیان 1 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ برو بعدیمغزم یاری نمیده راستی مگه خطوط جریان و پتانسیل همیشه بر هم عمود نبودند؟ :ws6: در همه جا به غیر از نقطه سکون 3 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ پس توضیح بیشتر سوال 7 هم بر عهده سایر دوستان 9) کدام عبارت صحیح نیست؟ الف)ارتفاع EGL فقط در صورتی افزایش می یابد که مقداری کار توسط یک محرک جریان مانند پمپ یا پروانه اضافه شود. ب)خط EGL از خط HGL پیروی می کند. ج)ارتفاع EGL در صورت استفاده از اتصالات یا موانع به شدت افزایش می یابد. د)گزینه های الف و ب صحیح هستند. بله دوستان گزینه ج اشتباه تایپی بوده. و شکل درست اوون کاهش پیدا می کند هست اما کسی این گزینه رو نزده. در مورد اشتباهات منیشیش معذرت می خوام. 3 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ 5)فرض کنید شما با دوستانتان به کوهنوردی رفته اید در همین حال یکی از دوستانتان از شما می پرسد که در چه ارتفاعی هستید،شما ظرف آب را روی آتش می گذارید و مشاهده می کنید که در دمای 70 درجه سانتی گراد به جوش می آید ، شما به او می گویید در ارتفاع:الف) 8500 تا 9000 متری ب) 5500 تا 6000 متری ج) 7000 تا 7500 متری د) 3000 تا 4000 متری (ذکر ارتفاع محاسبه شده الزامی است) نظرتون در مورد این سوال چیست؟ فشار بخار آب در دمای 70 درجه حدودا 31 کیلوپاسکال هست. این فشار در حدود ارتفاع 8500 تا 9000 متر هست سوال خیلی آشکار بود من دمایی رو دادم که معلوم میشه ارتفاع خیلی بالا هست! از جداول هم میتونستید استفاده کنید اما خب مسئله راحتر از این حرفا بود. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده