lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ با توجه به شرایط و محل زندگی فعلی... 2.[/url].دختر هستم-پسر میشدم 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ دختر هستم - دست نگه میدارم یه 50 سال دیگه شاید بدنیا می اومدم 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ همه دخترا که میگن دختر میشدم! دارن تمارض می کنن!از ته دل دارن آرزوی پسر بوودنو می کنن! دخترا خیلی دووس دارن جای پسرا باشن! اما پسرا اصلا دووس ندارن! تو نت با هم صادق باشیم! نمی فهمم چه دلیلی واسه دروغ گفتن هست؟؟؟:JC_thinking: من هیچوقت آروزی پسر بودن نداشم.هیچوقتتتتتت و نخواهم داشت... من سر جای خودم هستم.یه دختر :girl_yes2: 5 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ پسر هستم -پسر میشدم چه عالمی داره پسر بودن 2 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ دختر هستم و دختر میشدم دنیای دخترونه خودمو با هیچ چیز عوض نمیکنم 6 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ من از جنسیتم راضیم ولی در ایران گاهی آدم از دختر بودن خودش منزجر میشه خیلی بده شاید مردها نتونن درک کنن ، خیلی بده که عاشق جنسیتی باشی که الان داریش ولی یه جامعت تورو از جنسیتت منزجر کنه... 5 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ همه دخترا که میگن دختر میشدم! دارن تمارض می کنن!از ته دل دارن آرزوی پسر بوودنو می کنن! دخترا خیلی دووس دارن جای پسرا باشن! اما پسرا اصلا دووس ندارن! تو نت با هم صادق باشیم! مزاح میفرمایید عذر میخوام چرا باید همچین آرزویی بکنیم؟ یه آدم زیبایی میخواد هوش برتر میخواد توانایی های طبیعی برتر و قدرت بقا میخواد که خوشبختانه علم زیست شناسی با دلیل و مدرک علمی اثبات کرده زنها از همهی این لحاظ برترند نسبت به آقایان مگر اینکه در جایی زندگی کنی با آدمهای کم سواد و بی منطق که عقاید خرافی 4000 سال قبل هنوزم مثل خوره تو وجودشون رخنه کرده که تورو از جنسیتت بیزار میکنه...معضلی که ما در حال حاضر در ایران داریم.... 5 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ نمی فهمم چه دلیلی واسه دروغ گفتن هست؟؟؟:JC_thinking:من هیچوقت آروزی پسر بودن نداشم.هیچوقتتتتتت و نخواهم داشت... من سر جای خودم هستم.یه دختر :girl_yes2: سال پیش خودت می گفتی که می خوای پسر بشی 2 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ مزاح میفرمایید عذر میخوام چرا باید همچین آرزویی بکنیم؟ یه آدم زیبایی میخواد هوش برتر میخواد توانایی های طبیعی برتر و قدرت بقا میخواد که خوشبختانه علم زیست شناسی با دلیل و مدرک علمی اثبات کرده زنها از همهی این لحاظ برترند نسبت به آقایان مگر اینکه در جایی زندگی کنی با آدمهای کم سواد و بی منطق که عقاید خرافی 4000 سال قبل هنوزم مثل خوره تو وجودشون رخنه کرده که تورو از جنسیتت بیزار میکنه...معضلی که ما در حال حاضر در ایران داریم.... حالا خودتو زیاد ناراحت نکن شوخی کرد:ws3: 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ همه دخترا که میگن دختر میشدم! دارن تمارض می کنن!از ته دل دارن آرزوی پسر بوودنو می کنن! دخترا خیلی دووس دارن جای پسرا باشن! اما پسرا اصلا دووس ندارن! تو نت با هم صادق باشیم! چه اعتمادبه نفسی دارن این پسرا مگه دختر بودن چشه ما که خیلی هم راضی هستیم. 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ اون موقع قرار بود انتخاب کنم پسر باشم یا دختر نمی دونستم هر کدومشون چه لذت هایی داره چون شناختی ندارم از هیچ کدوم از جنسیت ها اما اگر داشتم پسر باشم مثل الان که هستم 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ سال پیش خودت می گفتی که می خوای پسر بشی خارج از شوخی من هیچوقت همچین حرفی نزدم و نخوام زد... 5 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ خارج از شوخی من هیچوقت همچین حرفی نزدم و نخوام زد... :ws3::ws3: لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ ترجیح میدهم، انسان تر میشدم. جنسیت بهانه است. 4 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ شما هم زدین توی کار سوالات فیس بوک ؟؟؟!!! 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ همه دخترا که میگن دختر میشدم! دارن تمارض می کنن!از ته دل دارن آرزوی پسر بوودنو می کنن! دخترا خیلی دووس دارن جای پسرا باشن! اما پسرا اصلا دووس ندارن! تو نت با هم صادق باشیم! :ws28: 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ شما هم زدین توی کار سوالات فیس بوک ؟؟؟!!! پس باید گزینه ی هر چه هستم اما پایبند به آرمان امام راحل هستم اضافه کنه 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ پس باید گزینه ی هر چه هستم اما پایبند به آرمان امام راحل هستم اضافه کنه آره ...... اگه این رو هم اضافه کنه من به این رای می دم :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ پسر هستم - پسر میشدم ! اما در کل در ترجیح میدادم به دنیا نیام ! 2 لینک به دیدگاه
@نیوشا 752 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ چه اعتمادبه نفسی دارن این پسرا مگه دختر بودن چشه ما که خیلی هم راضی هستیم. میدونی چیه فرنوش جان اصولا این جور ادم ها بیشتر دوست دارن چیزی بگن که جنجال ایجاد کنه و خودشونم این رو میدونن و حتی شاید بهش اعتقاد نداشته باشن فقط مخاطبانشون رو زیاد می کنن همین ما دخترا همیشه بهتریم:girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده