Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها کیا سربازی رفتند یا می خوان برن؟؟؟؟ بیان بگن ببینیم چه جور جایی یه که پسرا اینقدر ازش فرارین وجالب اینه که بیشتر خاطراتی که تعریف میکنن از همین سربازی شونه 7 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ دست رو دلم نزار :w821: 2سال جونی مونو باید بریم :w821: من دفتر چمو پست کردم:w821: 1 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ من دارم میرم.:w410: کار من میدونی اونجا چیه؟ صبح ساعت 7 شروع کاره که تا بیایم و آمار بنویسیم و ... میشه 7:30. بعد صبحانه و ... تا 8:30. بعد تا ساعت 10-10:30 چند تا نامه رو جواب میدیم، از 11 به بعدم که دیگه آخره وقته و همه چی تعطیل میشه و میریم با کامپیوتر بازی، ساعت 1 هم که وقت نمازه و 1:45 هم میریم خونه. ولی تمام این مدت رو داریم با بچه ها شوخی میکنیم و میگیم میخندیم. علافیه و خب علافی که خوش میگذره دیگه! وقتی به این فکر میکنی که اگر بری بیرون میتونی کار کنی و درآمد داشته باشی ولی اونجا علافی اینش اذیتت میکنه. البته این برای لیسانسه هاست، سربازای دیپلمه و پایین تر کارشون سخت تره. در واقع با اونا مثل کارگر رفتار میشه. سخته ولی تو حساب کن 1 سال و خرده ای با چند تا هم سن و سال خودتی هرروز. اینشه که خاطره میشه. لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ منم تا 6 روز دیگه میرم. همه از خدمت سربازی فراری هستن فقط واسه خاطر اینکه د. سال یا کمتر عمرت الکی هدر میره بدون اینکه چیز بدرد بخوری یاد بگیری. لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ من دارم میرم.:w410:کار من میدونی اونجا چیه؟ صبح ساعت 7 شروع کاره که تا بیایم و آمار بنویسیم و ... میشه 7:30. بعد صبحانه و ... تا 8:30. بعد تا ساعت 10-10:30 چند تا نامه رو جواب میدیم، از 11 به بعدم که دیگه آخره وقته و همه چی تعطیل میشه و میریم با کامپیوتر بازی، ساعت 1 هم که وقت نمازه و 1:45 هم میریم خونه. ولی تمام این مدت رو داریم با بچه ها شوخی میکنیم و میگیم میخندیم. علافیه و خب علافی که خوش میگذره دیگه! وقتی به این فکر میکنی که اگر بری بیرون میتونی کار کنی و درآمد داشته باشی ولی اونجا علافی اینش اذیتت میکنه. البته این برای لیسانسه هاست، سربازای دیپلمه و پایین تر کارشون سخت تره. در واقع با اونا مثل کارگر رفتار میشه. سخته ولی تو حساب کن 1 سال و خرده ای با چند تا هم سن و سال خودتی هرروز. اینشه که خاطره میشه. چه جالب، امیدوار شدم ، امیدوارم ارشد قبول شم تا فعلا نرم سربازی من بابام 24 ماه تو مناطق عملیاتی بوده خدمتشو که با قانون چند ماه پیش معاف میشدم، دیر خبردار شدم و قانونش عوض شد:ws54: لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ داداش منم میره. امروز رفت مرخصی بگیره. سرگرد ازش رزم شخصی رو سوال کرده اونم نتونسته جواب بده برگه رو امضا نکرده. بی تربیت :w00: لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ من رفتم و برگشتم من می خوام برم.......... مدیر که اسپم میکنه تکلیف باقی معلومه دیگه لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ منم که نرفتم و نمی رم. کلا به نظرم سربازی چیز مزخرفیه و عمر جووونا رو الکی هدر می دن. لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ مدیر که اسپم میکنه تکلیف باقی معلومه دیگه شِ قایق خانم یه کم از خاطرات سربازیت بگو تجربه کسب کنیم لینک به دیدگاه
zebel 619 249 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ ای وای ای وای... منم باید برم سربازی! واسم دعا کنید معاف بشم لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ بیست ماه و سه روز عین مرد:w410: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده