Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ جديدترين ترانه سياوش -بازي تمام سال من بي تو پر از سوز زمستونه صداي خنده رو هيچ كس نميشنوه از اين خونه تو رفتي و نگاه من يه دريا درد و غم داره يكي انگار توي سينه م گل ياس داره ميكاره بي تو قلب جهنم هم مث خونه واسم سرده با اون حالي كه تو رفتي محاله بازي برگرده دارم يخ ميزنم بي تو تا فرصت هست آخه برگرد تو اين سرماي تنهايي نميشه حفظ ظاهر كرد جاي خالي تو داره همه دنيامو ميگيره بي تو آسون ترين كارا برام سخت و نفس گيره بي تو همصحبت شبهام همين چاردونه ديواره بي تو اين سقف هم سقف نيست ازش دلتنگي مي باره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۰ من اهنگ عسل بانو رو گووش میدم یاد شبای تحویل پروژه میفتم...... اما اهنگشو دوس دارم......لذت بخشه عسل بانو هنوزم پیش مایی اگر چه دست تو توو دست من نیست هنوزم با تو ام تا آخرین شعر نگوو وقتی واسه عاشق شدن نیست حالا هر جا که هستی باورم کن بدون با یاد تو تنها ترینم هنوزم زیر رگبار ترانه کنار خاطرات تو میشینم 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ تکرار-قمیشی ای آدمک کوکی صبح شد که بیدار شی مثل همه عمرت تکرار شی و تکرار شی صبح ولی انگار نیست تو توی شب تردید بین شب و روز تو انگار که نیست فرقی شب هات مثل روزاته روزات همگی تکرار از دست همه سیری از دست خودت بیزار پرواز واسه تو مرده تو اوج نمی گیری بُردی همه رو از یاد از یاد همه میری تا فرصت هنوزم هست برگرد به خودت، برگرد... نو شو، که این تکرار از تو، تو رو دورت کرد... بسه اگه تا امروز تکرار تو رو داد بر باد فردا رو بساز از نو دیروز رو ببر از یاد تو لحظه تکراریت تنها خودتی همرات حسرت شده یار تو "ای کاش" همه حرفات! با غصه نشو همدم سنت شکن خود باش آزادترین فردی وقتی که نگی "ای کاش" !!! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده