Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ در این تاپیک متن شعر آهنگ های خواننده ی مورد علاقه ی من استاد "سیاوش قمیشی" گذاشته خواهد شد. توی این تاپیک پست دادن مشکلی نداره. اگر خاطره ای چیزی از آهنگ های سیاوش دارید بنویسید. نظرتون رو در مورد آهنگ ها... این آهنگ ها برای من سرشار از خاطره و زندگی اند. *** بيوگرافي سياوش قميشي سياوش قميشی از کجا می آيد ؟ متولد اهواز، بیست و یکم خرداد 1324 يکسالم بود که به تهران آمدم ... و سيزده چهارده سال داشتم که به لندن رفتم، پدرم تاجر بود و مخالف بود که من وارد کار موسيقی شوم، ولی مادرم با طبع شاعرانه ای که داشت با من و کار موسيقی من موافق بود ... دو برادر و يک خواهر که همه از من بزرگتر هستند. به نام های:سیروس، سیامک و سیمین. چطور وارد کار موسیقی شدید؟ من از کودکی به موسیقی علاقه زیادی داشتم. در 11 سالگی موسیقی را با نواختن گیتاری که هدیه تولدم بود آغاز کردم. زمانی که 14 سال بیشتر نداشتم اولین آهنگسازی خودم رو برای ترانه "ای قایقران به کجا می روی" انجام دادم که ضیا اون رو خونده. دبیرستان البرز درس می خواندم. برادر و خواهرم در لندن درس می خواندند و به من پیشنهاد کردند که برای آشنایی بیشتر با موسیقی به لندن سفر کنم. در 14 سالگی به لندن رفتم و چند سال بعد در دانشگاه سلطنتی موسیقی لندن در رشته "جاز کلاسیک" تحصیلاتم را تا مقطع فوق لیسانس ادامه دادم. نواختن پیانو و کیبورد در کنار گیتار در همین زمان آغاز شد. در لندن موسیقی به طور کلی یه چیز درست و حسابی بود و من عضو گروهی بودم. در 25 سالگی برگشتم ایران. وقتی از انگليس به ايران بازگشتی به چه صورت فعاليت هنريت را ادامه دادی؟ با گروهی که درست کرده بوديم بر روی صحنه های مختلف می رفتيم ولی کارهای غير فارسی اجرا می کرديم. يک گروه هم داشتيم به نام ربيلز (Rebels) که من در آنجا کی بورد می زدم و آهنگ های آرام تر را اجرا می کردم و شهرام شب پره هم جاز می زد و آهنگ های تند را اجرا می کرد ... زندگی خيلی ساده تر بود. سياوش به شصت سالگی چطور نگاه می کند؟ خيلی قشنگه ... آن مشکلاتی که در 35 سالگی داری ديگر وجود ندارند ... مسائل را زودتر و راحت تر درک می کنی ... نه اينکه فکر کنی به هر آنچه خواستم رسيدم ... نه چون من کار خوانندگی را در سن 49 سالگی شروع کردم و هنوز کار دارم ولی زندگی در اين سن راحت تر است . از اولین آلبومت بگو ؟ آلبوم فرنگیس را در سال 1352 زمانی که حدودا 27 ساله بودم کار کردم. از این آلبوم در آن روزها استقبال خوبی شد. چون همه مردم مرا آهنگساز آهنگ های ابی می دانستند و براشون جالب بود وقتی فهمیدن خوانندگی هم می کنم. البته خوانندگی برای من تفننی بود و من دیگه نخوندم تا سال 1981. اگر سياوش خواننده نمی شد چه کار ديگری را دوست داشت که انجام بدهد؟ نقاش يا نويسنده ... با قلمو و رنگ می تونی اثری را خلق کنی که فرد ديگری با نگاه به آن تو را تحسين کند ... افکار قشنگی هم در ذهنم دارم که دوست دارم بنويسمشان اما وقت نيست . سياوش که ما امروز بر روی صحنه می بينيم با آن سياوش آرامی که بايد ازش خواهش می کرديم که آهنگی را برای ما بنوازد بسيار فرق کرده است، حالا با حرکات متفاوت و مختص خودش دو سه ساعت بر روی صحنه تحرک دارد، دليل اين تحول در حرکاتت چی بود؟ موزيک تنها دليلش بود. من دوازده سال با استيو مک کرام کار می کردم ولی حس کردم که استيو با سرعت من پيش نمی ره، برای همين همکاريم را با اروين شروع کردم، بهش گفتم که من می خواهم موسيقی ترنس را با کلام فارسی اجرا کنم. ريتمهای جديد و موسيقی جديد منو تکان می ده، در واقع همراه ريتم بدنم هم حرکت می کند. آدم عصبی هستی ؟ عصبی هستم اما برای خودم. با اطرافيانم آرام هستم . صحبت های اطرافيان در موردت برايت اهميت دارد؟ به هيچ وجه. در جامعه هنری، دوستی داری؟ دوست دارم ولی رفيق ندارم، می دونی معاشرتی با کسی ندارم . اگر خواننده ای آهنگ تو را بدون آنکه نامی از تو ببرد اجرا کند ناراحت می شوی؟ ناراحت نمی شم که چرا اسم من را نبرده چون به اندازه کافی برای خودم اسم دست و پا کردم ولی آزارم می دهد که چرا با يک آدم غير حرفه ای کار کردم. با ترانه سرايانی به تازگی کار می کنی که نامشان برای ما زياد آشنا نيست، دليل اين مسأله چيست؟ فکر می کنم که ترانه سرا های ما به روز ترانه نمی گن ... با جوانها کار می کنم چون جوانها بايد تشويق بشوند و اونها حرف هم را بهتر می فهمند. ازدواج ؟ پنج بار ازدواج کردم ... يک پسر دارم به نام عليرضا که در شيراز زندگی می کند که با هم در تماس نيستيم چون زندگيش مورد تأييد من نيست. شايعه هست که پسرت خواننده است ؟ منم شنيدم ... ولی گوشه و کنار می خونه ... نه به صورت حرفه ای ... ، نظر من اينست که انسانهايی بايد بچه به دنيا بياورند که مطمئن باشند که می توانند مسئوليتش را از هر جهت برای مدت طولانی تقبل کنند . زن در زندگی تو چه نقشی دارد ؟ بسيار زياد ... همه جور زن ... همسر آدم ... همکار زن ... دوست ... حتی مادر. الان زنی در زندگی تو هست ؟ بله! به نام نازنين مرعشی که 4 سال است با هم هستيم و بسيار هم از زندگيم راضی هستم . فاصله بين آلبوم خواب بارونی تا آلبوم بعدی تو خيلی زياد بود، دليلش چی بود؟اصلا بگو آلبوم حکایت زودتر منتشر شد یا خواب بارون؟ آلبوم خواب بارون 10 سال زودتر از حکایت ساخته شد ولی بعد از حکایت منتشر شد. میدونی اوایل انقلاب که ما تازه اومده بودیم آمریکا نمی تونستیم آلبوم منتشر کنیم، شرکتی نبود، اما 10 سال بعد که جا افتادیم شرکت هایی تاسیس شدن که بعضی هاشون قبل انقلاب تو ایران بودند مثل "پارس ویدئو" و "ترانه" شرکت های جدیدی هم مثل: "آونگ" و "کلتکس رکوردز" تاسیس شدند و بالاخره "پارس ویدئو" پذیرفت آلبوم "خواب بارون" رو پخش کنه. سال 1981 آن آلبوم در آمريکا همراه با دوستم جمال نادر تهيه شد، من قصد نداشتم بخونم، می خواستيم حوصلمون سر نره ... ولی بعد با اصرار مسعود فردمنش که خيلی شعرهاشو دوست دارم آلبوم حکايت را چند سال بعد بيرون دادم . خوانندگی تا کی ؟ نمی دونم. لذت در زندگی چيه ؟ وقتی شعری که دوست دارم به دستم می رسه و ملودی قشنگی را روش می ذارم و کار خوب داره می شه لذت می برم . خواننده و موسيقی مورد علاقه ات ؟ جرج مايکل ، چون همه کارهاشو خودش می کند. به تازگی هم به موسيقی عربی علاقمند شدم و به نظرم خيلی خوب کار می کنند. موسيقی ترنس هم که هميشه مورد علاقه ام بوده . فاصله سنی بين تو و همسرت مشکلی را برای تو به وجود نمی آره ؟ نه. به هيچ وجه، مثل ارتباطم با جوانهای ديگر است . سياوش چه خصيصه ای دارد که هرکسی بهش نزديک می شه عاشقش می شه ؟ صداقتم يا روحياتم . موسيقی امروز ما رنگی هست يا سياه و سفيد ؟ رنگی که نيست هنوز سياه و سفيد هم نيست، مثل فيلم های قديمی قهوه ای است. اين روزها به خاطر عشق کسی خواننده نمی شه و بی رويه تعداد آنها زياد می شه ... اصل کار از بين رفته . موسيقی داخل کشور چی ؟ دقيقا همين طور، مثل اينجا شروع خوبی داشت ولی الان حرف های نامربوط با موسيقی های ناخوشايند زياد شده مشابه سياوش و ابی و داريوش در داخل کشور زياد شده، اين موضوع تو را اذيت نمی کنه ؟ نه ... ولی به نابرابری ها اعتراض می کنم ، البته نه به صورت گسترده بلکه خيلی دوستانه. که شبيه سياوش در ايران اجازه فعاليت دارد ولی وقتی يغما گلرويی کتاب شعرش را به من تقديم می کند جلوی چاپ آن گرفته می شود . دوست داری آهنگساز بشناسنت يا خواننده ؟ بعنوان سياوش قميشی که موزيسين 45 سال هست که فعاليت می کند و سعی می کند سطح موسيقی را بالا ببرد . شايعه اينکه ديگر تصميم نداری آلبومی برای خواننده ديگری بسازی درسته ؟ من برای آلبوم ستاره های سربی ابی به جز ساختن ملودی کار تهيه کنندگی را هم انجام دادم ، يعنی اکثر مطالب زير نظر من انجام می شد اينکه تنظيم آهنگی را چه کسی انجام بده يا اينکه ترتيب آهنگها چطور باشه ... ولی برای شب نيلوفری من فقط ملودی را ساختم چون با اختلاف نظرهای زيادی روبرو شديم. من در هيچ موضوع ديگری دخالت نکردم . چه شرايطی بايد باشد که به کسی آهنگی را بدی ؟ بايد صدايش را دوست داشته باشم و با اخلاقش مشکلی نداشته باشم چون کار يک روز و دو روز نيست. البته الان با خواننده ای آشنا شدم به نام فيروزه که دارم برايش سی دی کاملی تهيه می کنم و حتی شعرهای خودم را هم با او تقسيم کردم و کارم را دارم با وسواس زيادی انجام می دهم و به کارش اطمينان دارم و مطمئنم که نتيجه خوبی خواهد داشت . برای چی دلتنگی می کنی ؟ شمال، سياه بيشه، رامسر، شاه عبدالعظيم، اهواز، آبادان . چه آرزويی داری ؟ ياد گرفتم که توقعم از زندگی کم باشه. الان همه چيز خوبه و خوشبختم . سخن آخر ؟ هميشه برقرار و سالم و سرحال و اميدوار باشيد و بگذاريد که غم نااميدتون نکند، زندگی در حال تغيير است پس هميشه اميد هست. 18 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ یادگاری ترانه سرا : کورش سمیعی تنظیم : فرد میرزا چندتا عکس یادگاری با یه بغضو چندتا نامه چندتا آهنگ قدیمی که همه دلخوشیامه آینه ای که رو به رومه غرق تو بهت یه تصویر بارونای پشت شیشه من و تنهایی و تقدیر دست من نیست نفسم از عطر تو کلافه می شه لحظه ای که حسی از تو به دلم اضافه می شه باور نمی شه اما این تویی که داره می ره خیره می مونم به چشمات حتی گریه ام نمی گیره چشای مونده به راهو شب تنهایی و ماهو یه دل بی سرپناهو من و خونه ساعت های غرق خوابو این منه بی تو خرابو یادت هرگز نمی مونه نمی مونه نمی مونه دست من نیست نفسم از عطر تو کلافه می شه لحظه ای که حسی از تو به دلم اضافه می شه باور نمی شه اما این تویی که داره می ره خیره می مونم به چشمات حتی گریه ام نمی گیره چشای مونده به راهو شب تنهایی و ماهو یه دل بی سرپناهو من و خونه ساعت های غرق خوابو این منه بی تو خرابو یادت هرگز نمی مونه نمی مونه نمی مونه آه ه نمی مونه یادت نمی مونه یادت هرگز نمی مونه نمی مونه نمی مونه 12 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ بی تو ... ترانه سرا : شایان جعفر نژاد تنظیم : خشایار احمدیه ... دو دریچه دو نگاه دو پنجره دو رفیق دو همنشین دو حنجره دو مسافر دو مسیر زندگی دو عزیز دو همدم همیشگی با هم از غروب و سایه رد شدیم قصه ی عاشقی رو بلد شدیم فکر می کردیم آخر قصه اینه جز خدا هیشکی ما رو نمی بینه دو غریبه دو تا قلب در به در دو تا دلواپس این چشمای تر دو تا اسم دو خاطره دو نقطه چین دوتا دور افتاده ی تنها نشین عاقبت جدا شدن دستای ما گم شدیم تو غربت غریبه ها آخر اون همه لبخند و سرود چشمای پر حسادته زمونه بود دو غریبه دو تا قلب در به در دو تا دلواپس این چشمای تر دو تا اسم دو خاطره دو نقطه چین دوتا دور افتاده ی تنها نشین 13 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ بی خیال ... ترانه سرا : صفا لطفی تنظیم : نیما وارسته ... اشکایی که بی هوا روگونه هام میریزه ابری که از همه خاطره هات لبریزه دلی که میخواد بمونه تنی که باید بره حرفی که تو دلمه اما ندونی بهتره بیخیال حرفایی که تو دلم جا مونده بیخیال قلبی که این همه تنها مونده آخه دنیای تو دنیای دلای سنگیه واسه تو فرقی نداره دل من چه رنگیه مثه تنهایی میمونه با تو همسفر شدن توی شهر عاشقی بیخودی در به در شدن حال و روزمو ببین تا که نگی تنها رفت اهل عشق و عاشقی نبود و بی پروا رفت بیخیال حرفایی که تو دلم جا مونده بیخیال قلبی که این همه تنها مونده آخه دنیای تو دنیای دلای سنگیه واسه تو فرقی نداره دل من چه رنگیه 11 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ فرشته ... ترانه سرا : شبنم حکیم هاشمی تنظیم : فرد میرزا ... فرشته، اومدی از دور، چطوره حال و احوالت؟ یکم تن خسته ی راهی، غباره رو پر و بالت! فرشته ،اومدی از دور، ببین از شوق تابیدم ! می دونستم می آی حالا، تو رو من خواب می دیدم! چه خوبه اومدی پیشم، تو هستی این یه تسکینه ! چقدر آرامشت خوبه ، چقدر حرفات شیرینه ! فرشته ، آسمون انګار، خلاصه س تو دو تا بالت! تو می ګی آخرش یک شب ، میان از ماه دنبالت ! میان، می ری ، نمی مونی ، تو مال آسمونایی ! زمین جای قشنګی نیست ، برای تو که زیبایی ! تو می ری...آره می دونم ! نمی ګم که بمون پیشم! ولی تا لحظه رفتن، یه عالم عاشقت می شم ! 10 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ شرمنده! من و دیگران هم میتونیم تو این تاپیک سهیم بشیم یعنی پست بدیم یا اختصاصیه؟! 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی ممنون ... ترانه سرا : محسن شیرالی تنظیم : مسعود فولادی ... خیلی ممنون انقد آسون منو داغون کردی واسه احساسی که داشتم دلمو خون کردی تو که هیچ حسی به این قصه نداشتی واسه چی منو به محبت دو روزه مهمون کردی همه عالم می دونستن که بری میمیرم اما رفتی و همه عالمو حیرون کردی خیلی ممنون واسه هرچی که آوردی به سرم خیلی ممنون ولی من هیچ وقت ازت نمی گذرم من حواسم به تو بود و تو دلت سر به هوا با همین سر به هواییت منو ویرون کردی من که با نگاه شیرین تو فرهاد شدم مگه این کافی نبود که منو مجنون کردی؟ همه عالم می دونستن که بری میمیرم اما رفتی و همه عالمو حیرون کردی خیلی ممنون واسه هرچی که آوردی به سرم خیلی ممنون ولی من هیچ وقت ازت نمی گذرم 10 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ شرمنده! من و دیگران هم میتونیم تو این تاپیک سهیم بشیم یعنی پست بدیم یا اختصاصیه؟! پست بدین. موردی نداره اگر خاطره ای چیزی از آهنگ های سیاوش دارید بنویسید. نظرتون رو در مورد آهنگ ها... 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ الکی ... ترانه سرا : افشین مقدم تنظیم : خشایار احمدیه ... من فقط عاشق اینم حرف قلبتو بدونم الکی بگم جدا شیم تو بگی که نمیتونم من فقط عاشق اینم بگی از همه بیزاری دو سه روز پیدام نشه تا ببینم چه حالی داری من فقط عاشق اینم عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا به جای تو بمیرم. من فقط عاشق اینم ، روزایی که با تو تنهام کار و بار زندگیمو بزارم برای فردا من فقط عاشق اینم وقتی از همه کلافم بشینم یه گوشه ی دنج موهای تو رو ببافم عاشق اون لحظه ام که .... پشت پنجره بشینم ، حواست به من نباشه دزدکی تو رو ببینم من فقط عااشق اینم عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا به جای تو بمیرم من فقط عاشق اینم عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا به جای تو بمیرم 10 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ بن بست ... ترانه سرا : زینب علاقه تنظیم : رامون ... من به بن بست نرسیدم راهمو کج کردم با تو مشکلی ندارم با خودم لج کردم دنبال راه فرارم از تو نه از اینجا میدونی فایده نداره بسه دیگه رویا تو چرا خسته نمیشی از من دیوونه از منی که شب و روزام مث هم میمونه تو چرا چیزی نمیگی این خودش کابوسه قصه کم کم جون میگیره دل یهو میپوسه من نمیتونم بسازم خونه رویاتو حیف پای من بریزی همه دنیاتو من خودم اسیر راهم تو اسیرم میشی من نمیخوام توی سختی تو کنارم باشی من به بن بست نرسیدم راهمو کج کردم با تو مشکلی ندارم با خودم لج کردم دنبال راه فرارم از تو نه از اینجا میدونی فایده نداره بسه دیگه رویا تو چرا خسته نمیشی از من دیوونه از منی که شب و روزام مث هم میمونه تو چرا چیزی نمیگی این خودش کابوسه قصه کم کم جون میگیره دل یهو میپوسه 9 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ کلافه ... ترانه سرا : ساحارا منادی تنظیم : الیاس شیرزاد ... برو اگه میخوای بری ، دلت نسوزه واسه من !! اینجوری که کلافه ای بد تره خب ، دل رو بکن !! بکن دل و از این همه خاطره های روی آب فک کن ندیدی ما همو حتی یه بارم توی خواب راحت برو یه قطره هم گریه نداره چشم من !! اشکاشو پشت پای تو ، میخواد بریزه دل بکن .. من که نمی میرم ،اگه بخوای تو از اینجا بری چون میدونستم که تو از اول راه مســـافری !! شاید نفهمیدی که من بی اونکه تو چیزی بگی سپردمت دست خــدا ، که بی خدافظی نری غصه ی راهمو نخور ، شاید همینجا بمونم شاید به مقصد رسیدم خودم فقط نمیدونم رحت برو یه قطره هم گریه نداره چشم من اشکاشو پشت پای تو ، میخواد بریزه دلو بکن شاید نفهمیدی که من بی اونکه تو چیزی بگی سپردمت دست خــدا ، که بی خدافظی نری غصه ی راهمو نخور ، شاید همینجا بمونم شاید به مقصد رسیدم خودم فقط نمیدونم 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ ﺟﻨﮕﻞ ﺑﺪون رﻳﺸﻪ آﻟﺒﻮم : رﮔﺒﺎر ﺗﺮاﻧﻪ ﺳﺮا : ﻳﻐﻤﺎ ﮔﻠﺮوﻳﻲ آﻫﻨﮕﺴﺎز : ﺳﻴﺎوش ﻗﻤﻴﺸﻲ ﺗﻨﻈﻴﻢ ﻛﻨﻨﺪه : راﻣﻮن ﺗﻮي ﺧﻮﻧـﻤﻮن ﺑﻪ ﻣﺎ ﻣﻴـﮕـﻦ ﻓﺮاري ﺗﻮي ﻏﺮﺑﺖ دم ﺑﻪ دم اﻧﮕﺸﺖ ﻧﮕﺎري دﻳﮕﻪﺣﺘﻲ ﺻﺎﺣﺐ اون ﺧﻮﻧﻪ ﻧﻴﺴﺘﻴﻢ ﺑﻴﺮون ﺧﻮﻧـﻪ ﻣﻴـﮕـﻦ ﻣﺎ ﺗﺮورﻳـﺴﺘﻴﻢ وﻗﺘﻲ ﺧﻮﻧـﻪ ﺷﺪه ﺑﻮد ﻣﺜﻞ ﺟﻬﻨﻢ ﻣﺎ ﺑﺎ وﻳﺰاي ﺑﻬﺸﺖ ﺑﺮﻳﺪﻳﻢ از ﻫﻢ ﺣﺎﻻ ﺗﻮ ﺑﺮزخ ﺑﺪﺑﻴـﻨﻲ اﺳﻴـﺮﻳﻢ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻴﻢ رﻳﺸﻤﻮﻧﻮ ﭘﺲ ﺑﮕﻴﺮﻳﻢ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻴﻢ رﻳﺸﻤﻮﻧﻮ ﭘﺲ ﺑﮕﻴﺮﻳﻢ ﭼﺎرهاي ﻧﻤﻮﻧﺪه ﺟﺰ رﻓﺘﻦ و رﻓﺘﻦ اﻧﮕﺎر اﻳﻨﻮ رو ﭘﻴﺸﻮﻧﻴـﻤﻮن ﻧﻮﺷﺘﻦ ﻛﻪ ﺳﻔﺮﺗﻘﺪﻳﺮ ﻣﺎﺳﺖ واﺳﻪ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻣﺎﻫﻤﻴـﻨـﻴﻢ ﺟﻨـﮕﻞ ﺑـﺪون رﻳـﺸﻪ ﻣﺎﻫﻤﻴـﻨـﻴﻢ ﺟﻨـﮕﻞ ﺑـﺪون رﻳـﺸﻪ ﺗﻮي ﺧﻮﻧـﻤﻮن ﺑﻪ ﻣﺎ ﻣﻴـﮕـﻦ ﻓﺮاري ﺗﻮي ﻏﺮﺑﺖ دم ﺑﻪ دم اﻧﮕﺸﺖ ﻧﮕﺎري دﻳﮕﻪ ﺣﺘﻲ ﺻﺎﺣﺐ اون ﺧﻮﻧﻪ ﻧﻴﺴﺘﻴﻢ ﺑﻴﺮون ﺧﻮﻧـﻪ ﻣﻴـﮕـﻦ ﻣﺎ ﺗﺮورﻳـﺴﺘﻴﻢ ﭼﺎرهاي ﻧﻤﻮﻧﺪه ﺟﺰ رﻓﺘﻦ و رﻓﺘﻦ اﻧﮕﺎر اﻳﻨﻮ رو ﭘﻴﺸﻮﻧﻴـﻤﻮن ﻧﻮﺷﺘﻦ ﻛﻪ ﺳﻔﺮﺗﻘﺪﻳﺮ ﻣﺎﺳﺖ واﺳﻪ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻣﺎ ﻫﻤﻴـﻨـﻴﻢ ﺟﻨـﮕﻞ ﺑـﺪون رﻳـﺸﻪ ﻣﺎﻫﻤﻴـﻨـﻴﻢ ﺟﻨـﮕﻞ ﺑـﺪون رﻳـﺸﻪ 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ دﻟﺘﻨﮕﻲ آﻟﺒﻮم : رﮔﺒﺎر ﺗﺮاﻧﻪ ﺳﺮا : اﺣﺴﺎن ﻳﺎوراﻧﻲ آﻫﻨﮕﺴﺎز : ﺳﻴﺎوش ﻗﻤﻴﺸﻲ ﺗﻨﻈﻴﻢ ﻛﻨﻨﺪه : راﻣﻮن واﺳﻪ ﭘﺮﻛﺸﻴﺪن ﻣﻦ ﺧﻮاﺳﺘﻲ آﺳﻤﻮن ﻧﺒﺎﺷﻲ ﺣﺎﻻ ﭘﺮﭘﺮ ﻣﻴـﺰﻧﻢ ﺗﺎ ﻫﻤﻴـﺸﻪ آﺳـﻮده ﺑﺎﺷـﻲ دﻳﮕﻪﻧﻪ ﻏﺮوب ﭘﺎﻳﻴﺰ ، رو ﺗﻦ ﻟﺨﺖ ﺧﻴﺎﺑﻮن ﻧﻪ ﺑﻪﻳـﺎد ﺗﻮ ﻧﺸﺴﺘﻦ ، زﻳﺮ ﻗﻄﺮهﻫﺎي ﺑﺎرون واﺳﻪﻣﻦ ﻓـﺮﻗﻲ ﻧـﺪاره وﻗﺘﻲ آﺧـﺮش ﻫﻤﻴـﻨﻪ وﻗﺘﻲ دﻟﺘﻨﮕﻲ اﻳﻦ ﺧﺎك ﺗﻮي ﻟﺤﻈﻪﻫﺎم ﻣﻴﺸﻴﻨﻪ ﺗﻮﻣﻴﺮي ﺷﺎﻳﺪ ﻛﻪ ﻓﺮدا رﻧﮓ ﺑﻬﺘﺮي ﺑﻴﺎره اﺑﺮ دﻟـﮕﻴﺮ ﮔﺬﺷﺘﻪ آﺧـﺮش ﻳﻪ روز ﺑـﺒﺎره وﻟﻲ ﻣﻦﻣﻴـﻤﻮﻧﻢ اﻳﻨﺠﺎ ﺑﺎ دﻟـﻲ ﻛﻪ دﻳﮕﻪ ﺗﻨﮕﻪ ﻣﻴﺪوﻧﻢﻫﺮﺟﺎ ﻛﻪ ﺑﺎﺷﻢ آﺳﻤﻮن ﻫﻤﻴﻦ ﻳﻪ رﻧﮕﻪ واﺳﻪﭘﺮﻛﺸﻴﺪن ﻣﻦ ﺧﻮاﺳﺘﻲ آﺳﻤﻮن ﻧﺒﺎﺷﻲ ﺣﺎﻻ ﭘﺮﭘﺮ ﻣﻴـﺰﻧﻢ ﺗﺎ ﻫﻤﻴـﺸﻪ آﺳـﻮده ﺑﺎﺷـﻲ دﻳﮕﻪ ﻧﻪ ﻏﺮوب ﭘﺎﻳﻴﺰ ، رو ﺗﻦ ﻟﺨﺖ ﺧﻴﺎﺑﻮن ﻧﻪ ﺑﻪﻳـﺎد ﺗﻮ ﻧﺸﺴﺘﻦ ، زﻳﺮ ﻗﻄﺮهﻫﺎي ﺑﺎرون واﺳﻪﻣﻦ ﻓـﺮﻗﻲ ﻧـﺪاره وﻗﺘﻲ آﺧـﺮش ﻫﻤﻴـﻨﻪ وﻗﺘﻲ دﻟﺘﻨﮕﻲ اﻳﻦ ﺧﺎك ﺗﻮي ﻟﺤﻈﻪﻫﺎم ﻣﻴﺸﻴﻨﻪ ﺗﻮ ﻣﻴﺮي ﺷﺎﻳﺪ ﻛﻪ ﻓﺮدا رﻧﮓ ﺑﻬﺘﺮي ﺑﻴﺎره اﺑﺮ دﻟـﮕﻴﺮ ﮔﺬﺷﺘﻪ آﺧـﺮش ﻳﻪ روز ﺑـﺒﺎره وﻟﻲ ﻣﻦ ﻣﻴـﻤﻮﻧﻢ اﻳﻨﺠﺎ ﺑﺎ دﻟـﻲ ﻛﻪ دﻳﮕﻪ ﺗﻨﮕﻪ ﻣﻴﺪوﻧﻢ ﻫﺮﺟﺎ ﻛﻪ ﺑﺎﺷﻢ آﺳﻤﻮن ﻫﻤﻴﻦ ﻳﻪ رﻧﮕﻪ :45645: 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ ﭼﻮب ﺧﻂ آﻟﺒﻮم : رﮔﺒﺎر ﺗﺮاﻧﻪ ﺳﺮا : ﻳﻐﻤﺎ ﮔﻠﺮوﻳﻲ آﻫﻨﮕﺴﺎز : ﺳﻴﺎوش ﻗﻤﻴﺸﻲ ﺗﻨﻈﻴﻢ ﻛﻨﻨﺪه : راﻣﻮن ﺧﻂ ﻣﻴﻜﺸﻢ رو دﻳﻮار ، ﻫﻤﻴﺸﻪ روزي ﻳﻚ ﺑﺎر ﺗﻮ ﻫﻢ ﺷﺒـﻴﻪ ﻣﻦ ﺑـﺎش ، ﺣﺴـﺎﺑـﺘـﻮ ﻧـﮕـﻪ دار ﺑﺒﻴﻦ ﻛﻪ ﭼﻨﺪ ﺗﺎ ﻗﺮﻧﻪ، ﺗﻦ ﺑﻪ اﺳﻴﺮي دادي دﻧـﻴـﺎت ﺷـﺪه ﺷﺒـﻴﻪ ﺳـﻠـﻮل اﻧـﻔـﺮادي ﺗﺎ ﭼﺸﻢ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻣﻴﺬاري ﻣﻴﺒﻴﻨﻲ ﻋﻤﺮ ﺗﻤﻮم ﺷﺪ ﺑـﻴﻦ ﭼـﻬﺎر ﺗﺎ دﻳـﻮار وﺟـﻮد ﺗـﻮ ﺣـﺮوم ﺷﺪ ﭼﻮب ﺧﻂ اﻳﻦ اﺳﻴﺮي دﻳﻮاراﺗﻮ ﭘﻮﺷﻮﻧﺪه ﻫﻤﻴـﻦ روزا ﻣﻴـﺒﻴﻨﻲ ﻛﻪ ﻓﺮﺻـﺘﻲ ﻧـﻤﻮﻧﺪه ﺑﻴﺮون ﺑﻴﺎ ﺧﻮدت ﺑﺎش ، ﺗﻮ آدﻣﻲ ﻧﻪ ﺑﺮده ﻫﻤﻴـﺸﻪ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﻫﺮ ﻛﺲ ﺷﻜـﺎﻳـﺘﻲ ﻧﻜﺮده ﻋﺎﺷﻖ زﻧﺪﮔﻲ ﺑﺎش ، زﻧﺪﮔﻲ ﺷﻐﻞ و ﭘﻮل ﻧﻴﺴﺖ ﺗﻮ اﻣﺘـﺤـﺎن ﺑـﻮدن ، ﺑـﺮده ﺑـﻮدن ﻗـﺒﻮل ﻧﻴـﺴﺖ ﺧﻂ ﻣﻴﻜﺸﻢ رو دﻳﻮار ، ﻫﻤﻴﺸﻪ روزي ﻳﻚ ﺑﺎر ﺗﻮ ﻫﻢ ﺷﺒـﻴﻪ ﻣﻦ ﺑـﺎش ، ﺣﺴـﺎﺑـﺘـﻮ ﻧـﮕـﻪ دار ﺑﺒﻴﻦ ﻛﻪ ﭼﻨﺪ ﺗﺎ ﻗﺮﻧﻪ، ﺗﻦ ﺑﻪ اﺳﻴﺮي دادي دﻧـﻴـﺎت ﺷـﺪه ﺷﺒـﻴﻪ ﺳـﻠـﻮل اﻧـﻔـﺮادي ﺑﻴﺮون ﺑﻴﺎ ﺧﻮدت ﺑﺎش ، ﺗﻮ آدﻣﻲ ﻧﻪ ﺑﺮده ﻫﻤﻴـﺸﻪ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﻫﺮ ﻛﺲ ﺷﻜـﺎﻳـﺘﻲ ﻧﻜﺮده ﻋﺎﺷﻖ زﻧﺪﮔﻲ ﺑﺎش ، زﻧﺪﮔﻲ ﺷﻐﻞ و ﭘﻮل ﻧﻴﺴﺖ ﺗﻮ اﻣﺘـﺤـﺎن ﺑـﻮدن ، ﺑـﺮده ﺑـﻮدن ﻗـﺒﻮل ﻧﻴـﺴﺖ ﺧﻂ ﻣﻴﻜﺸﻢ رو دﻳﻮار ، ﻫﻤﻴﺸﻪ روزي ﻳﻚ ﺑﺎر ﺗﻮ ﻫﻢ ﺷﺒـﻴﻪ ﻣﻦ ﺑـﺎش ، ﺣﺴـﺎﺑـﺘـﻮ ﻧـﮕـﻪ دار ﺧـﻂ ﻣﻴـﻜـﺸـﻢ رو دﻳـﻮار ... :w00: 9 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ ﮔﻞ ﻣﻦ آﻟﺒﻮم : رﮔﺒﺎر ﺗﺮاﻧﻪ ﺳﺮا : اﻟﻒ. اﻟﻒ آﻫﻨﮕﺴﺎز : ﺳﻴﺎوش ﻗﻤﻴﺸﻲ ﺗﻨﻈﻴﻢ ﻛﻨﻨﺪه : راﻣﻮن ﺑﺮﻗﺮار ﺑﺎﺷﻲ و ﺳﺒﺰ ، ﮔﻞ ﻣﻦ ﺗﺎزه ﺑﻤﻮن ﻧﻔﺴﻢ ﭘﻴﺸﻜﺶ ﺗﻮ ، ﺟﺎي ﻣﻦ زﻧﺪه ﺑﻤﻮن ﺑﺎغ دل ﺑﻲ ﺗﻮ ﺧﺰون ، ﻣﻮﻧﺪﻧﻲ ﺑﺎش ﻣﻬﺮﺑﻮن ﺗﻮ ﻛﻪ از ﺧﻮد ﻣـﻨﻲ ، ﻣـﻨﻮ از ﺧـﻮدت ﺑﺪون ﻏـﺰل و ﻗـﺎﻓﻴـﻪ ﺑﻲ ﺗـﻮ ، ﻫـﻤﻪ رﻧـﮓ اﻧﺘﻈﺎره اﻳﻦ ﻫﻤﻪ ﺷﻌﺮ و ﺗﺮاﻧﻪ ، ﻫﻤﻪ ﺑﻲ ﻋﻄﺮ و ﺑﻬﺎره ﻣﻮﻧﺪﻧﻲ ﺑﺎﺷﻲ ﻫﻤﻴﺸﻪ ، ﻟﺐ ﭘﺎﻳﻴﺰو ﻧﺒـﻮﺳﻲ ﻧﺸﻪ ﭘﺮﭘﺮ ﺷﻲ ﻋﺰﻳﺰم ، ﻣﻬﺮﺑﻮن ﮔﻠﻢ ﻧﭙﻮﺳﻲ ﺑﺮﻗﺮار ﺑﺎﺷﻲ و ﺳﺒﺰ ، ﮔﻞ ﻣﻦ ﺗﺎزه ﺑﻤﻮن ﻧﻔﺴﻢ ﭘﻴﺸﻜﺶ ﺗﻮ ، ﺟﺎي ﻣﻦ زﻧﺪه ﺑﻤﻮن ﺑﺎغ دل ﺑﻲ ﺗﻮ ﺧﺰون ، ﻣﻮﻧﺪﻧﻲ ﺑﺎش ﻣﻬﺮﺑﻮن ﺗﻮ ﻛﻪ از ﺧﻮد ﻣـﻨﻲ ، ﻣـﻨﻮ از ﺧـﻮدت ﺑﺪون ﻏـﺰل و ﻗـﺎﻓﻴـﻪ ﺑﻲ ﺗـﻮ ، ﻫـﻤﻪ رﻧـﮓ اﻧﺘﻈﺎره اﻳﻦ ﻫﻤﻪ ﺷﻌﺮ و ﺗﺮاﻧﻪ ، ﻫﻤﻪ ﺑﻲ ﻋﻄﺮ و ﺑﻬﺎره ﻣﻮﻧﺪﻧﻲ ﺑﺎﺷﻲ ﻫﻤﻴﺸﻪ ، ﻟﺐ ﭘﺎﻳﻴﺰو ﻧﺒـﻮﺳﻲ ﻧﺸﻪ ﭘﺮﭘﺮ ﺷﻲ ﻋﺰﻳﺰم ، ﻣﻬﺮﺑﻮن ﮔﻠﻢ ﻧﭙﻮﺳﻲ ﻣﻮﻧﺪﻧﻲ ﺑﺎﺷﻲ ﻫﻤﻴﺸﻪ ، ﻟﺐ ﭘﺎﻳﻴﺰو ﻧﺒـﻮﺳﻲ ﻧﺸﻪ ﭘﺮﭘﺮ ﺷﻲ ﻋﺰﻳﺰم ، ﻣﻬﺮﺑﻮن ﮔﻠﻢ ﻧﭙﻮﺳﻲ 10 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ الکی... ترانه سرا : افشین مقدم تنظیم : خشایار احمدیه ... من فقط عاشق اینم حرف قلبتو بدونم الکی بگم جدا شیم تو بگی که نمیتونم من فقط عاشق اینم بگی از همه بیزاری دو سه روز پیدام نشه تا ببینم چه حالی داری من فقط عاشق اینم عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا به جای تو بمیرم. من فقط عاشق اینم ، روزایی که با تو تنهام کار و بار زندگیمو بزارم برای فردا من فقط عاشق اینم وقتی از همه کلافم بشینم یه گوشه ی دنج موهای تو رو ببافم عاشق اون لحظه ام که .... پشت پنجره بشینم ، حواست به من نباشه دزدکی تو رو ببینم من فقط عااشق اینم عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا به جای تو بمیرم من فقط عاشق اینم عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا به جای تو بمیرم نمی دونم چرا...! اما من عاشق این آهنگم! الکی عاشق این آهنگم! من رو میبره جاده ی شمال! چند وقت پیش که با عموم اینا رفتیم سفر! می خواستم همین رو بنویسم که شما زحمتش رو کشیدی! ممنون :flowerysmile: 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ ﭘﺮﻧﺪه ي ﻣﻬﺎﺟﺮ آﻟﺒﻮم : رﮔﺒﺎر ﺗﺮاﻧﻪ ﺳﺮا : اﺣﺴﺎن ﻳﺎوراﻧﻲ آﻫﻨﮕﺴﺎز : ﺳﻴﺎوش ﻗﻤﻴﺸﻲ ﺗﻨﻈﻴﻢ ﻛﻨﻨﺪه : راﻣﻮن اي ﭘﺮﻧﺪه ي ﻣﻬﺎﺟﺮ ، ﺳﻔﺮت ﺳﻼﻣﺖ اﻣﺎ ﺑﻪ ﻛﺠﺎ ﻣـﻴﺮي ﻋـﺰﻳﺰم؟ ﻗﻔﺴﻪ ﺗﻤﻮم دﻧﻴﺎ روي ﺷﺎﺧﻪﻫﺎي دوري ، ﭼﻪ ﺧﻮﺷﻲ داره ﺻﺒﻮري؟ وﻗﺘﻲ ﺧﻮرﺷـﻴﺪي ﻧﺒﺎﺷﻪ ﺗﺎ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺳﻮت و ﻛﻮري ﻣﻴـﮕﺬره روزﻫﺎي ﻋﻤﺮت ﺗﻮي ﺟﺎدهﻫﺎي ﺧﻠﻮت ﺗﺎ ﺑﺨﻮاي ﺑﺮﮔﺮدي ﺧﻮﻧﻪ ﮔﻢ ﻣﻴﺸﻲ ﺗﻮ ﺑﺎغ ﻏﺮﺑﺖ واﺳﻪ ﻣﺎ ﻓـﺮﻗﻲ ﻧﺪاره ﻫﺮﺟﺎ ﺑﺎﺷﻴﻢ ﺷﺐ ﻧﺸﻴﻨﻴﻢ دﻟﺨﻮﺷﻴﻢ ﺑﻪ اﻳﻦ ﻛﻪ ﺷﺎﻳﺪ ﺳﺤﺮو ﻳﻪ روز ﺑﺒﻴﻨﻴﻢ آﺧﺮش ﻳﻪ روزي ﻫﺠﺮت در ﺧﻮﻧﻪﺗﻮ ﻣﻲﻛﻮﺑﻪ ﺗـﺎزه اون ﻟﺤﻈﻪ ﻣﻲﻓﻬﻤﻲ ﻫﻤﻪ آﺳﻤﻮن ﻏﺮوﺑﻪ آﺧﺮش ﻳﻪ روزي ﻫﺠﺮت در ﺧﻮﻧﻪﺗﻮ ﻣﻲﻛﻮﺑﻪ ﺗـﺎزه اون ﻟﺤﻈﻪ ﻣﻲﻓﻬﻤﻲ ﻫﻤﻪ آﺳﻤﻮن ﻏﺮوﺑﻪ ﻣﻴـﮕﺬره روزﻫﺎي ﻋﻤﺮت ﺗﻮي ﺟﺎده ﻫﺎي ﺧﻠﻮت ﺗﺎ ﺑﺨﻮاي ﺑﺮﮔﺮدي ﺧﻮﻧﻪ ﮔﻢ ﻣﻴﺸﻲ ﺗﻮ ﺑﺎغ ﻏﺮﺑﺖ واﺳﻪ ﻣﺎ ﻓـﺮﻗﻲ ﻧﺪاره ﻫﺮﺟﺎ ﺑﺎﺷﻴﻢ ﺷﺐ ﻧﺸﻴﻨﻴﻢ دﻟﺨﻮﺷﻴﻢ ﺑﻪ اﻳﻦ ﻛﻪ ﺷﺎﻳﺪ ﺳﺤﺮو ﻳﻪ روز ﺑﺒﻴﻨﻴﻢ آﺧﺮش ﻳﻪ روزي ﻫﺠﺮت در ﺧﻮﻧﻪﺗﻮ ﻣﻲﻛﻮﺑﻪ ﺗـﺎزه اون ﻟﺤﻈﻪ ﻣﻲﻓﻬﻤﻲ ﻫﻤﻪ آﺳﻤﻮن ﻏﺮوﺑﻪ آﺧﺮش ﻳﻪ روزي ﻫﺠﺮت در ﺧﻮﻧﻪﺗﻮ ﻣﻲﻛﻮﺑﻪ ﺗـﺎزه اون ﻟﺤﻈﻪ ﻣﻲﻓﻬﻤﻲ ﻫﻤﻪ آﺳﻤﻮن ﻏﺮوﺑﻪ 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ ﺗﺮاﻧﻪ : ﺧﺪا ﺟﻮن « آﻟﺒﻮم : رﮔﺒﺎر « ﺧﻮاﻧﻨﺪه : ﺳﻴﺎوش ﻗﻤﻴﺸﻲ « ﺗﺮاﻧﻪ ﺳﺮا : ﻳﻐﻤﺎ ﮔﻠﺮوﻳﻲ « آﻫﻨﮕﺴﺎز : ﺳﻴﺎوش ﻗﻤﻴﺸﻲ « ﺗﻨﻈﻴﻢ ﻛﻨﻨﺪه : راﻣﻮن ﺧﺪا ﺟﻮن ﻣﺘﺸﻜﺮﻳﻢ ﻛﻪ ﭼﺸﻢ دادي ﺑﻬﻤﻮن واﺳﻪ ﮔـﺮﻳﻪ ﻛﺮدن و دﻳﺪن اﻳﻦ دﻧﻴﺎي زﺷﺖ ﻣﺮﺳﻲ ﻛﻪ ﭘﺎ ﺑﻪ ﻣﺎ دادي واﺳﻪي ﺳﮓ دو زدن واﺳـﻪ ﮔـﺸﺘﻦ ﺗﻮ ﺟـﻬﻨﻢ دﻧـﺒـﺎل راه ﺑـﻬﺸﺖ آخ ﻛﻪ ﺷﻜﺮت اي ﺧﺪا واﺳﻪ ﺟﻬﺎن ﺑﻪ اﻳﻦ ﺑﺪي ﭼﻲ ﻣﻴﺸﺪ اﮔﻪ ﺗﻮ دﺳﺖ ﺑﻪ ﺳﺎﺧﺘﻨﺶ ﻧﻤﻲزدي؟ ﺧﺪا ﺟﻮن ﻣﻤﻨﻮن از اﻳﻨﻜﻪ دوﺗﺎ دﺳﺖ دادي ﺑﻪ ﻣﺎ ﺗـﺎ اوﻧـﺎرو رو ﺑـﻪ ﻫـﺮ ﻣﺘـﺮﺳـﻜﻲ دراز ﻛـﻨـﻴـﻢ ﺧﺪا ﺟﻮن ﻣﺮﺳـﻲ از اﻳﻦ دﻟـﻲ ﻛﻪ ﺗﻮ ﺳﻴﻨﻪ ﻣﻮﻧﻪ ﻣـﻲﺗـﻮﻧـﻴﻢ دل ﻳـﻜـﻲ دﻳـﮕﻪ رو ﺑـﺎزﻳـﭽﻪ ﻛﻨﻴﻢ آخ ﻛﻪ ﺷﻜﺮت اي ﺧﺪا واﺳﻪ ﺟﻬﺎن ﺑﻪ اﻳﻦ ﺑﺪي ﭼﻲ ﻣﻴﺸﺪ اﮔﻪ ﺗﻮ دﺳﺖ ﺑﻪ ﺳﺎﺧﺘﻨﺶ ﻧﻤﻲزدي؟ ﺧﺪا ﺟﻮن ﻣﻤﻨﻮن از اﻳﻨﻜﻪ دوﺗﺎ دﺳﺖ دادي ﺑﻪ ﻣﺎ ﺗـﺎ اوﻧـﺎرو رو ﺑـﻪ ﻫـﺮ ﻣﺘـﺮﺳـﻜﻲ دراز ﻛـﻨـﻴـﻢ ﺧﺪا ﺟﻮن ﻣﺮﺳـﻲ از اﻳﻦ دﻟـﻲ ﻛﻪ ﺗﻮ ﺳﻴﻨﻪ ﻣﻮﻧﻪ ﻣـﻲﺗـﻮﻧـﻴﻢ دل ﻳـﻜـﻲ دﻳـﮕﻪ رو ﺑـﺎزﻳـﭽﻪ ﻛﻨﻴﻢ آخ ﻛﻪ ﺷﻜﺮت اي ﺧﺪا واﺳﻪ ﺟﻬﺎن ﺑﻪ اﻳﻦ ﺑﺪي ﭼﻲ ﻣﻴﺸﺪ اﮔﻪ ﺗﻮ دﺳﺖ ﺑﻪ ﺳﺎﺧﺘﻨﺶ ﻧﻤﻲزدي؟ 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ ﺗﻮ ﺑﺎرون ﻛﻪ رﻓﺘﻲ آﻟﺒﻮم : رﮔﺒﺎر ﺗﺮاﻧﻪ ﺳﺮا : ﻳﻐﻤﺎ ﮔﻠﺮوﻳﻲ آﻫﻨﮕﺴﺎز : ﺳﻴﺎوش ﻗﻤﻴﺸﻲ ﺗﻨﻈﻴﻢ ﻛﻨﻨﺪه : راﻣﻮن ﺗﻮ ﺑﺎرون ﻛﻪ رﻓﺘﻲ ﺷﺒﻢ زﻳﺮ و رو ﺷﺪ ﻳﻪ ﺑﻐـﺾ ﺷـﻜـﺴـﺘﻪ رﻓﻴـﻖ ﮔـﻠﻮ ﺷﺪ ﺗﻮ ﺑـﺎرون ﻛﻪ رﻓﺘـﻲ دل ﺑﺎغ ﭼﻪ ﭘﮋﻣﺮد ﺗـﻤﺎم وﺟـﻮدم ﺗـﻮي آﻳـﻨﻪ ﺧﻂ ﺧﻮرد ﻫﻨﻮز وﻗﺘﻲ ﺑﺎرون، ﺗﻮ ﻛﻮﭼﻪ ﻣﻲﺑﺎره دﻟـﻢ ﻏــﺼـﻪ داره دﻟـﻢ ﺑـﻲ ﻗـﺮاره ﻧﻪ ﺷﺐ ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﻪ اس ، ﻧﻪ روﻳﺎ ﻗﺸﻨﮕﻪ دﻟـﻢ ﺑﻲ ﺗـﻮ ﺧـﻮﻧﻪ دﻟـﻢ ﺑﻲ ﺗﻮ ﺗﻨﮕﻪ ﻳﻪ ﺷﺐ زﻳﺮ ﺑﺎرون ﻛﻪ ﭼﺸﻤﻢ ﺑﻪ راﻫﻪ ﻣﻴـﺒﻴـﻨﻢ ﻛـﻪ ﻛـﻮﭼـﻪ ﭘـﺮ ﻧـﻮر ﻣـﺎﻫﻪ ﺗﻮ ﻣﺎه ﻣﻨﻲ ﻛﻪ ﺗﻮ ﺑﺎرون رﺳﻴﺪي اﻣـﻴﺪ ﻣـﻨﻲ ﺗـﻮ ﺷـﺐ ﻧـﺎ اﻣﻴﺪي ﺗﻮ ﺑﺎرون ﻛﻪ رﻓﺘﻲ ﺷﺒﻢ زﻳﺮ و رو ﺷﺪ ﻳﻪ ﺑﻐـﺾ ﺷـﻜـﺴـﺘﻪ رﻓﻴـﻖ ﮔـﻠﻮ ﺷﺪ ﺗﻮ ﺑـﺎرون ﻛﻪ رﻓﺘـﻲ دل ﺑﺎغ ﭼﻪ ﭘﮋﻣﺮد ﺗـﻤﺎم وﺟـﻮدم ﺗـﻮي آﻳـﻨﻪ ﺧﻂ ﺧﻮرد ﻫﻨﻮز وﻗﺘﻲ ﺑﺎرون، ﺗﻮ ﻛﻮﭼﻪ ﻣﻲﺑﺎره دﻟـﻢ ﻏــﺼـﻪ داره دﻟـﻢ ﺑـﻲ ﻗـﺮاره ﻧﻪ ﺷﺐ ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﻪ اس ، ﻧﻪ روﻳﺎ ﻗﺸﻨﮕﻪ دﻟـﻢ ﺑﻲ ﺗـﻮ ﺧـﻮﻧﻪ دﻟـﻢ ﺑﻲ ﺗﻮ ﺗﻨﮕﻪ ﻳﻪ ﺷﺐ زﻳﺮ ﺑﺎرون ﻛﻪ ﭼﺸﻤﻢ ﺑﻪ راﻫﻪ ﻣﻴـﺒﻴـﻨﻢ ﻛـﻪ ﻛـﻮﭼـﻪ ﭘـﺮ ﻧـﻮر ﻣـﺎﻫﻪ ﺗﻮ ﻣﺎه ﻣﻨﻲ ﻛﻪ ﺗﻮ ﺑﺎرون رﺳﻴﺪي اﻣـﻴﺪ ﻣـﻨﻲ ﺗـﻮ ﺷـﺐ ﻧـﺎ اﻣﻴﺪي 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ دﻧﺒﺎل ﺧﻮدت ﻧﮕﺮد آﻟﺒﻮم : رﮔﺒﺎر ﺗﺮاﻧﻪ ﺳﺮا : ﻳﻐﻤﺎ ﮔﻠﺮوﻳﻲ آﻫﻨﮕﺴﺎز : ﺳﻴﺎوش ﻗﻤﻴﺸﻲ ﺗﻨﻈﻴﻢ ﻛﻨﻨﺪه : راﻣﻮن ﻻي ﺑﺮﮔﺎي ﻛﺘﺎﺑﺎ ، دﻧﺒﺎل ﺧﻮدت ﻧﮕﺮد ﺗﻮ ﻏﺒـﺎرا ﺗﻮ ﺳﺮاﺑﺎ دﻧﺒﺎل ﺧﻮدت ﻧﮕﺮد ﮔﻢ ﻧﻜﻦ ﺧﻮدت رو ﺗﻮ دﻧﻴﺎي ﺗﺮدﻳﺪ دروغ زﻳـﺮ آوار ﻧـﻘـﺎﺑـﺎ دﻧـﺒـﺎل ﺧـﻮدت ﻧـﮕـﺮد ﺑﺎورش ﻛﻦ ﻣﻦ ﺗﺎزه رو ﺧﻮد ﺧﻮد ﺗﻮﺋﻪ اون ﻏـﺮﻳﺒﻪ ﻛﻪ ﺑﻼي ﺟﻮن ﺗﻮ ﺷﺪه ﺗﻮﺋﻪ ﺻﻮرﺗﺖ ﺑـﺮات ﻧـﻘﺎﺑﻪ ﺧـﻮدﺗﻮ ﻧﺸﻮن ﺑﺪه اون ﻛﻪ ﺗﻦ ﻣﻴﺪه ﺑﻪ ﻫﺮ ﻧﻘﺎﺑﻲ ﻛﻪ ﻣﺪه ﺗﻮﺋﻪ ﮔﺎﻫﻲ وﻗﺘﺎ آﻳـﻨﻪ ﻫﻢ دروغ ﻣﻴـﮕـﻪ ﮔﺎﻫﻲ وﻗﺘﺎ ﺻﻮرﺗﺖ ﻣﺎل ﺗﻮ ﻧﻴﺴﺖ ﮔﺎﻫﻲ ﺣﺘﻲ ﺗﻮي آﻳﻨﻪ ﺧﻮدﺗﻮ اﺷﺘﺒﺎه ﻣﻴﮕﻴﺮي ﺑﺎ ﻳـﻜﻲ دﻳﮕﻪ ﺑﺎورش ﻛﻦ ﻣﻦ ﺗﺎزه رو ﺧﻮد ﺧﻮد ﺗﻮﺋﻪ اون ﻏـﺮﻳﺒﻪ ﻛﻪ ﺑﻼي ﺟﻮن ﺗﻮ ﺷﺪه ﺗﻮﺋﻪ ﺻﻮرﺗﺖ ﺑـﺮات ﻧـﻘﺎﺑﻪ ﺧـﻮدﺗﻮ ﻧﺸﻮن ﺑﺪه اون ﻛﻪ ﺗﻦ ﻣﻴﺪه ﺑﻪ ﻫﺮ ﻧﻘﺎﺑﻲ ﻛﻪ ﻣُﺪه ﺗﻮﺋﻪ ﻻي ﺑﺮﮔﺎي ﻛﺘﺎﺑﺎ ، دﻧﺒﺎل ﺧﻮدت ﻧﮕﺮد ﺗﻮ ﻏﺒـﺎرا ﺗﻮ ﺳﺮاﺑﺎ دﻧﺒﺎل ﺧﻮدت ﻧﮕﺮد :vahidrk: 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده