رفتن به مطلب

تعطیلی پنج شنبه ها در ایران، موافق یا مخالف؟

Neutron

آیا با تعطیلی 5 شنبه ها در ایران موافقید؟  

55 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا با تعطیلی 5 شنبه ها در ایران موافقید؟

• 13
    • 37
    • 5

ارسال های توصیه شده

محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری ایران می گوید که تعطیلی روزهای پنجشنبه در مقطع تحصیلی دبستان باید به سایر مقاطع تحصیلی و همه دستگاه های دولتی در سراسر ایران گسترش یابد.

به گزارش خبرگزاری فارس، آقای احمدی نژاد روز سه شنبه ۴ مرداد (۲۶ ژوئیه) در اجلاس روسای آموزش و پرورش سراسر کشور گفت: "بر اساس تحقیقی که در شورایعالی انقلاب فرهنگی ارائه شد، کمترین تعطیلی متعلق به کشوری در خلیج عدن بود و بعد از آن کمترین تعطیلی متعلق به کشور ما با ۷۵روز تعطیل است. بقیه کشور ها بالای ۱۰۰ روز تعطیلی دارند."

در بسیاری از کشورهای دنیا مدارس و ادارات روزهای شنبه و یکشنبه تعطیل است، هر چند مجموع ساعات کاری در هفته به ساعات کاری در ایران نزدیک است.

آقای احمدی نژاد با اشاره به بحث هایی که در شورای انقلاب فرهنگی درباره تعطیلات عید فطر شده بود گفت: "می گویند دولت نهم و دهم زیاد تعطیل می کند. مگر کار کردن به ساعت طولانی است؟ چرا برخی فکر می کنند که مسافرت کاری لغو و بیهوده است؟ برخی نگاه های بسته و بی اعتماد به مردم دارند."

در گزارشی که در سال ۱۳۸۸ مرکز پژوهش های مجلس منتشر کرد، تصمیم هیات وزیران ایران برای کاهش ساعات کار کارکنان دولت در ماه رمضان برخلاف قوانین کشور اعلام شد.

بر اساس گزارش مرکز پژوهش های مجلس، تعطیلات رسمی در قبل از انقلاب در سال ۱۳۵۷ تنها ۱۶ روز بود که ۱۱ روز تعطیل مذهبی و پنج روز تعطیلی ملی بود، اما پس از انقلاب، تعطیلات در ایران به ۲۵ روز افزایش یافته است.

سوال:

آیا شما با افزایش تعطیلی در ایران موافقید یا مخالف؟ چرا؟

داخل پرانتز:

این تاپیک سیاسی نیست اما محتوای سیاسی دارد، پس لطفا سعی کنید از نگاه هنجاری بپرهیزید و دلائل خود را به صورت پوزیتیوستی و value free بیان نمایید.

ممنون.

• Like 34
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 47
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اگر تعطیلات شهادت و ارتحال خوردن و.... را حذف کنند،تعطیلات نوروز را هم 5 روز کنند.....

من با تعطیلی دو روز در هفته موافقم.

• Like 21
لینک به دیدگاه

کاملا مخالفم!

همین جوریش کلی عید نوروز و تولدها و شهادت ها تعطیلیم هیچی نشدیم حالا بخواد پنج شنبه ها هم بهش اضافه بشه!

هر چند این هم اگه اجرا بشه مثل همون جریان جلو نکشیدن ساعت . . . !!

• Like 7
لینک به دیدگاه
اگر تعطیلات شهادت و ارتحال خوردن و.... را حذف کنند،تعطیلات نوروز را هم 5 روز کنند.....

من با تعطیلی دو روز در هفته موافقم.

تعطیلات نوروز برای ادارات 5 روزه یعنی چی 5 روز کم کنن؟

کل سال رو این 5 روز حساب باز می کنم :w00:

• Like 7
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

اسی راس میگه...تعطیلیمون زیاده....اگر اون تعطیلات حذف بشه و بجاش 5 شنبه ها تعطیل شه خیلی خوب میشه!:smiley (18):

فک کنم همین الانش حدود 1 ماه در سال تعطیل هستیم!:ws3:

لینک به دیدگاه

من با تعطیلی روزای 5 شنبه موافقم

آخه این روزا من خودم هر اداره ای رفتم یه جووورایی تعطیلن و جواب آدمو نمی دن. پس تعطیل بشه به جایی بر نمی خوره.

مخصوصا شهر ما که پنج شنبه ها مسافر میاد و رفت و آمد خیلی سخت میشه.

البته اگه تعطیل می کنن با اسی موافقم که بقیه تعطیلی ها رو حذف کنن.آخه ما روزای تعطیلی ولادت و شهادت و ارتحال و .. فقط تو خووونه می شینیم همو نگا می کنیم .:w00:

• Like 7
لینک به دیدگاه

من مخالفم....

علاوه بر تعطیلی های مناسبتی بدلیل اینکه روزهای تعطیل بین المللی شنبه و یکشنبه هست...ما هم پنج شنبه و جمعه رو تعطیل کنیم...پس فقط دوشنبه ...سه شنبه ..چهارشنبه ..واسه کارهای خارج از مرزی میمونه...

• Like 8
لینک به دیدگاه

پيشنهاد سازنده تري كه مطرح مي شود و به دليل مخالفت با اسراييل و قوم يهود در جا رد مي شود تعطيلي شنبه است

در اكثر مناطق دونيا تعطيلي هاي هفته در شنبه و يكشنبه است و اين يعني عدم ارتباط كاري مفيد در اين روز

جمعه ي مسلمانان را هم كه اضافه كنيم مي شود 3 روز

حال با تعطيلي پنجشنبه عملا ما از بازار هاي بين المللي 4 روز قطع ارتباط هستيم و اين مانع بزرگي در راه معاملات و توسعه است

اما اگر ما شنبه را تعطيل كنيم هم به عرف دنيا دو روز تعطيلي كاري در هفته داريم و هم اينكه فاصله ي ما همان 3 روز باقي مي ماند و ضرري از اين جهت متوجه كشور نيست

البته هم اكنون نيز ادارات در تهران 5 شنبه ها تعطيل هستند و چون به لطف نظام تهران مساوي ايران است لذا ما 5 شنبه را از نظر كاري و بين المللي تعطيل هستيم

• Like 14
لینک به دیدگاه

اصلا همین جمعه تعطیل بودن تو ایران خودش کلی واسه کارای بین المللی مشکل سازه حالا دو روزم بشه که دیگه هیچ...

همه چیز این مملکت باید با همه جا فرق داشته باشه...

• Like 8
لینک به دیدگاه
من با تعطیلی روزای 5 شنبه موافقم

آخه این روزا من خودم هر اداره ای رفتم یه جووورایی تعطیلن و جواب آدمو نمی دن. پس تعطیل بشه به جایی بر نمی خوره.

مخصوصا شهر ما که پنج شنبه ها مسافر میاد و رفت و آمد خیلی سخت میشه.

البته اگه تعطیل می کنن با اسی موافقم که بقیه تعطیلی ها رو حذف کنن.آخه ما روزای تعطیلی ولادت و شهادت و ارتحال و .. فقط تو خووونه می شینیم همو نگا می کنیم .:w00:

درسته که الان 5 شنبه ها تق و لقه

ولی اگه این قانون اجرا بشه 4شنبه تق و لق میشه:ws3:

اینجوری پیش بریم کل هفته تق و لق میشه:ws3:

• Like 12
لینک به دیدگاه

توی اینکه تعطیلات زیاده که شکی نیست

و اینکه باید اصلاح گردد هم شکی نیست

ببینین خب اعتقادات مذهبی منو کم و بیش میدونین

اماهمیشه برام سوال بوده خب ولات و شهادت امام معصوم که معمولا مجالس شب و عصر برگذار میشه دیگه چرا باید تعطیل کنیم کل روز رو؟ !!!

البته بگم که توی همین ولادتها و شهادتها روزهایی هستند که به نظرم باید تعطیل باشه چون فقط جریان شادی و عذا داری نیست مفاهیم بزرگتری درش نهفته است و لازم است حرکات و آئینهای خاصی در اون اجرا بشه به دلایل مختلف. با همه این احوالات اگر اغلب جامعه رو مسلمونا تشکیل ندن این تعطیلات هم باید حفظ بشه.

اما درمورد پنج شنبه اگر ادارات و موسساتی که کارشون آمیخته با نهادها و موسسات جهانی نیست بهتره تعطیل بشن به شرطی که ساعات کاریو در طول هفته جبران کنن اما اونایی که ارتباطات جهانی دارند نباید چون فاصله زمانی کاریشون با اغلب جهان که شنبه و یک شنبه تعطیل هستن زیاد میشه.

چه کاریه که حالا همه رو یک دست کنیم؟

این تعطیلی پنجشنبه جدا به درد شهرهای بزرگی چون تهران میخوره برای اینکه زمان مفید کار و تفریح بیشتر بشه وگرنه در شهرهای کوچیک به نظر من بهتره این اتفاق نیوفته چون تقسیم مناسبی بین ساعات کار و تفریح رخ میده که خیلیم خوبه

• Like 13
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...