ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ یا خونه تنهام یا شرکت سرکار.کدوم مناسب کدومه؟ خوب خونه میتونی کلا ارایش نکنی :ws3: تو شرکتم هر جور عشقت می کشه:ws3: 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ خوب خونه میتونی کلا ارایش نکنی :ws3:تو شرکتم هر جور عشقت می کشه:ws3: برا خودم آرایش نکنم یکم دلم وا بشه؟ 1 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ برا خودم آرایش نکنم یکم دلم وا بشه؟ عیبی نداره فقط یه ذره هاااا 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ عیبی نداره فقط یه ذره هاااا نه باو با یزره که جیگرم حالن میاد لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ نه باو با یزره که جیگرم حالن میاد باشه یه ذره بیشتر از اون :ws3: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ من خیلی آرایش رو دوس دارم, البته آرایش کم و ملایم رو اما آرایشای تند رو بدم میاد؛ چون بجا اینکه طرف قشنگ بشه، قیافش بشتر خراب میشه، لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ منم آرايش ملايم دوست دارم ازينكه هزار تا چير رو صورتشون ميمالن بدم ميادجالب ميدونين چيه تمامه اونايي كه غليظ يا عجيب غريب آرايش ميكنند خيليم جلب توجه ميكنند اما خداييش من نفهميدم اين پسرا ازين جور آرايش خوششون مياد يا نه آخه خيلي دفعات شده كه به چشم ديدم پسره يه دختري رو كه بد آرايش كرده رو مسخره ميكنه خيلي دفعاتم شده كه ديدم پسره تا ته پيچ خيابونم نگاش به دخترس حالا يه پسر منو توجيح كنه كه واقعا چي دوست دارين تعريفتون از زيبايي چيه؟؟؟؟؟؟؟ ببین منظور از آرایش چیه ؟ اگه زدودن نازیباییها از چهره است که میشه پیرایش و این عیبی نداره چون ما پسرا همون جور که از تابلو نقاشی شدن دخترا بدمون میاد از کثیف و بد چهره بودنشون هم بدمون میاد. خانومها ذاتا دوست دارن جلب توجه کنن. ولی اینکه کجا و برای کی مهمه خانومی که شوهر داره و بد جوری بیرون خود نمایی میکنه معلومه که شوهر به اون بها نمیده و اونم خود نمایی رو تو خیابون میاره. دختری هم که خود نمایی رو تو خیابون بیاره معلومه که احتیاج به ازدواج داره که متاسفانه توی این دوره زمونه به هزار و یک دلیل امکانش فراهم نیست . حالاااااااا اون پسرایی که نگاشون رو از دخترا بر نمی دارن یا وقت ازدواجشون گذشته و دنبال کیس آرزوهاشون میگردن و یا اینکه مرض دارن و قصد سوء استفاده از خانومها . همه این گروهها در هم تاثیر مستقیم دارن و اینکه می بینید در کشور ما هی آمار جرم و جنایت و ... میره بالا و مسئولین به جای اینکه فکر اساسی بکنن ( ازدواج به موقع و صحیح جوانان ) همش تو فکر سرکوب کردن جوانانن که چرا سر خیابون وایسادی یا اینکه چرا مانتوت کوتاهه یا .... 1 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ مهم زیبایی درون هست ، ولی برای زیبایی بیرون اصلا از آرایش خوشم نمیاد ! اتفاقا بعضی از دخترها هستند بدون آرایش خیلی زیباتر هشتند ! 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ اگه میدونستم کی گفته زن ذاتا دوست داره خود نمایی کنه حتما خفش می کردم 1 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ دوست دارم اما به موقعيت و مكانش بستگي داره !!!! 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ مهم زیبایی درون هست ، ولی برای زیبایی بیرون اصلا از آرایش خوشم نمیاد ! اتفاقا بعضی از دخترها هستند بدون آرایش خیلی زیباتر هشتند ! اونایی که بدون آرایش زشتن چیکار کنن؟ 2 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ اونایی که بدون آرایش زشتن چیکار کنن؟ هر کسی یه زیبایی داره ، حالا شاید بعضی ها زیبایی چهره شون از بقیه کمتر باشه ، ولی هیچکس زشت نیست ! این نظر منه که آرایش بعضی ها که زیبایی شون کمتر هست رو بدتر می کنه ! اگه خانومی نگرانه که به خاطر چهره اش بهش توجه نشه ، لازم نیست دنبال هر کاری بره تا خودش رو زیباتر کنه ، اگه کسی اون رو دوست داشته باشه ، بدون توجه به چهره اش در گنارش میمونه ! 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ :icon_pf (34):تو دانشگاه مااااااااا چه می کنن:icon_pf (34):پ دانشگاه خود من هم همینجوری بود ما دانشگاه هنر بودیم و بعضیا دیگه فک میکنن چون هنر میخونن باید هرجوریه تفاوت هنریشون با دیگران تو ظاهرشون به طرز اغراق شده ای پیدا باشه! البته هرکس سلیقه ای داره ولی بعضیا دیگه دانشگاه و با بالماسکه اشتباه میگرفتن 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ دانشگاه خود من هم همینجوری بود ما دانشگاه هنر بودیم و بعضیا دیگه فک میکنن چون هنر میخونن باید هرجوریه تفاوت هنریشون با دیگران تو ظاهرشون به طرز اغراق شده ای پیدا باشه! البته هرکس سلیقه ای داره ولی بعضیا دیگه دانشگاه و با بالماسکه اشتباه میگرفتن من که میرفتم خوابگاه پیش دوستام یکی بود دوره گریم دیده بود. شاید باورت نشه اما من که دختر بودم یکبار بدون آرایش ندیدمش 5 صبح بیدار می شد آرایش می کرد.آرایش که چه عرض کنم گریم 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ نظر من اینه که هیچ دختری زشت نیست هر دختری زیبایی های خاص خودش رو داره. لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ آرایش خوبه ولی کم و به اندازه نه اینکه تمام روز بشینی آرایش کنی خودتم ندونی چکار داری میکنی:ws2: لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ از وبلاگ خارخاسک هفت دنده "بيزقولك را مي برم كلاس زبان اسمش را بنويسم مدير آموزشگاه مي آيد جلو گرم سلام و عليك مي كند . هر چه نگاهش مي كنم يادم نمي آيد او را كجا ديده ام . عاقبت مي پرسم : شرمنده قيافه اتان خيلي خيلي آشناست اما يادم نمي آيد شما را كجا ديده ام ! آشنايي مي دهد دختر يكي از همكاران قديمي است كه هفت هشت ده سال پيش ديده امش . مي گويم : اي واي تويي شيلا جان ولي تو كه رنگ چشمهايت آبي بود ؟ مي خندد و مي گويد : اوه اونها كه لنز بودند اين چشمها مال خودم است ! لب همان لب است ، بيني همان بيني است ، چانه همان چانه است ، حتي ابروهايش به همان نازكي است كه پيشتر بودند فقط لنزهايش را برداشته و من ديگراو را نشناخته ام . فكر مي كنم چه عجيب ! من را باش ، درست غيرواقعي ترين عضو صورتش به يادم مانده است . همه ما اينطور هستيم گاهي وقتها آنقدر جذب دروغ مي شويم كه حقيقت را با تمام بزرگي اش نمي بينيم ." ارايش يه دروغه كه ادمو جذاب ميكنه. لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ آرایش خیلی کمش قشنگه..از یه حد که بیشتر بشه جلوه بدی داره. 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ من خودم آرایش میکنم ولی نه زیاد.در حدی که عیوبمو بپوشونه و خوب یه تغییری هم تو قیافم بده. ولی آرایش زیاد بعضی وقتا آدمو زشت میکنه و زیر سوال میبره و باعث جلب توجهه. ولی به نظرم ارایش نکردن بهتره. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده