رفتن به مطلب

رضا صادقی: از « خنده بازار » گلایه دارم ... منتظر بیانیه تصویری من باشید

!Hooman

ارسال های توصیه شده

من با این برنامه مخالفم!!! به نظر من اصلا نمیشه اسم طنز روش گذاشت چون این برنامه در واقع تمسخر کردن افراد ورزشی و سینمایی بوده .. اگه راست میگن و به فکر خندوندن مردم هستن چرا اجازه نمیدن چهره های اول سیاسی کشور مثل رئیس جمهور و رهبر رو مسخره کنیم؟؟؟؟؟؟؟

واقعا چرا برنامه ای برای این افراد ساخته نشد؟؟؟؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

اسی جان بعضی وقت ها متاسفانه نظراتمون مخالف هم میشه.

اینطور نیست که ما بگوییم این برنامه لودگی هست،بلکه واقعا چیزی جز لودگی در ان نیست.

خودت هم میگی به مراتب بدترش اجرا میشه.خب چرا دنبال چیزای بدترش میگردی؟چرا دنبال چیزای بهترش نمیگردی؟چطور وقتی صحبت از تکنولوژی میشه میرین کشورای پیشرفته تر رو نگاه میکنید و مثال میزنید؟وقتی صحبت از فوتبال میشه قهرمان جهان و اروپا رو مثال

این همه طنز خوب در کشورای دیگه هست شما میری از کلینتون مثال میاری؟که تازه اون هم خودت گفتی سر قضیه همسرش.من جایی از طنز همراه با اموزش سخن گفتم؟منم نمیگم حتما همراه با اموزش باشه.اما لودگی هم نباشه.اگه نمیخواد اموزش نده عیب نداره(هرچند من به اون طنز هم سعی میکنم نگاه نکنم.چون از نظر من مهم ترین حرف ها با طنز زده میشه) اما برعکس هم عمل نکنه دیگه عزیز من.

بخدا طنز معنی مسخره بازی و خندیدن الکی رو نمیده.

چرا میگی متاسفانه؟ :JC_thinking:

اتفاقا اختلاف نظر جز موارد خوشبختانه است. :icon_gol:

درسته میزان طنز در آن کمه،اما بعضی وقت ها رساندن آب مانده در چاه به یک نفر که از تشنگی داره میمیره،بهتر از نرساندن آب است.

مردم ایران خسته اند،تو طول روز استرس به اندازه کافی بهشون وارد میشه،ماهواره هم که ندارند،میان خونه از 8 تا کانال 7 تا آخوند داره از کرامات اسلام عزیز میگه.

همینکه حتی یک شکلک و مسخره بازی بتونه،خنده ای بر لبش بیاره،میتونه اقلا به آرامش بیشتر توی اون خانواده کمک کنه.

مثلا من خودم از اونجایی که علی دایی و کاشانی را مسخره میکرد،خوشم اومد،چون خیلی به واقعیت نزدیک بود.

آرمان ما مسلما باید بهترین ها باشد،اما وقتی جنبه ها در همین سطح بسیار نازل هم پایینه،مطمئن باشین در سطوح بالاتر،با چاقو میوفتن دنبالت اگر طنز اساسی بهشون وارد کنی.

• Like 6
لینک به دیدگاه
چرا میگی متاسفانه؟ :jc_thinking:

اتفاقا اختلاف نظر جز موارد خوشبختانه است. :icon_gol:

درسته میزان طنز در آن کمه،اما بعضی وقت ها رساندن آب مانده در چاه به یک نفر که از تشنگی داره میمیره،بهتر از نرساندن آب است.

مردم ایران خسته اند،تو طول روز استرس به اندازه کافی بهشون وارد میشه،ماهواره هم که ندارند،میان خونه از 8 تا کانال 7 تا آخوند داره از کرامات اسلام عزیز میگه.

همینکه حتی یک شکلک و مسخره بازی بتونه،خنده ای بر لبش بیاره،میتونه اقلا به آرامش بیشتر توی اون خانواده کمک کنه.

مثلا من خودم از اونجایی که علی دایی و کاشانی را مسخره میکرد،خوشم اومد،چون خیلی به واقعیت نزدیک بود.

آرمان ما مسلما باید بهترین ها باشد،اما وقتی جنبه ها در همین سطح بسیار نازل هم پایینه،مطمئن باشین در سطوح بالاتر،با چاقو میوفتن دنبالت اگر طنز اساسی بهشون وارد کنی.

اره.اختلاف نظر خوبه.از این نظر گفتم متاسفانه چون تو اکثر بحث ها نظراتمون بسیار به هم نزدیک هست.

اسی جان من واقعا هیچ طنزی توی این برنامه نمیبینم.حتی به اندازه یک هزارم اپسیلون.

اتفاقا من برعکس فکر میکنم.شاید اینا الان دارن اب مانده میدن( که من حتی این رو هم نمیپذیرم.چون خیلی بدتر از این ممکنه باشه) اما اون اب مانده پر از ویروس ها مهلک هست که بسیار زود هم خودش رو نشون میده.

اسی جان واقعا خستگی مردم و نداشتن ماهواره و شبکه های سراسر اخوند دلیل بر این میشه که این برنامه ها را ببینند و بخندند؟اگه تلویزیون نگاه نکنند نمیشه؟حاضرم به جرات بگم توی دو سال گذشته من از تلویزیون ایران چیزی جز فوتبال ( کشورهای خارجی) و چند تا از سخنرانی های سران که مهم بوده اند ندیده ام.غیر از این ها از تلویزیون ایران اگر نگاه کرده باشم توی این 2 سال به 2 ساعت نمیرسد.

چرا نمیشه لودگی ها رو نگاه نکرد؟نداشتن ماهواره دلیل نیست.من ماهواره هم حتی نگاه نمیکنم و هیچ مشکلی ندارم.روش های بسیار دیگه ای هست برای کم کردن این خستگی و استرس.این ها دلیل نمیشه از لودگی ها بخندیم.

شما خودت داری میگی علی دایی و کاشانی رو مسخره کرد.ایا مسخره کردن خندیدن داره؟باور میکنی من حتی فیلم هایی از محاهدین که سران نظام رو مسخره میکنند وقتی میبینم هم خندم نمیگیره؟

نفرما عزیز من.جنبه در این سطح نازل پایین است؟کدام سطح نازل؟وقتی لودگی و مسخره بازی هست خب معلومه ادم جبهه میگیره.اما طنز اگه باشه مسئله فرق میکنه.

من در این برنامه هیچ گونه طنزی نمیبینم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
من تلویزیون ملی نمیبینم..یکی لینک بده از نت ببینیم....

اتفاقا حتما باید ببینی،حتی اگر حرص بخوری از دیدن برنامه هاش.

چون کسیکه مواضــع دشمنش را نشناسه،نمیتونه در مواقع لازم،از خودش برای ضربه زدن به خودش استفاده کنه. :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

مگه مثلا چه اشکالی داره که باهاش شوخی میکنن؟؟؟؟؟

یعنی آدم اینقدر بی جنبه؟

خیلی هم باید خوشحال باشه چون این نشون میده که آدم چقدر محبوب و شناخته شده هستش ولی دیگه نیست...(البته از نظر من)

• Like 3
لینک به دیدگاه
من تلویزیون ملی نمیبینم..یکی لینک بده از نت ببینیم....

تو همیشه کارت درسته فرووووووووووووووووووووووووووووووووووووخ:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

چون کسیکه مواضــع دشمنش را نشناسه،نمیتونه در مواقع لازم،از خودش برای ضربه زدن به خودش استفاده کنه. :a030:

موافقم.من سعی میکنم سخنرانی های سران نظام رو ببینم و برنامه های خبریشون رو.تو پست قبلیم هم گفتم

اما این برنامه مواضع دشمن هست؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

اعصاب خود ادم مهمتر نیست؟مثلا من اصلا نمیتونم اخبار صدا و سیما رو تحمل کنم....یا سریالای مزخرف مناسبتی رو...

مواردی هم شبیه این که نکته داشته باشه تو نت میبینم...

تو همیشه کارت درسته فرووووووووووووووووووووووووووووووووووووخ:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

رضا صادقی همیشه تو مصاحبه هاش ادای آدمای خاکی و فروتن رو در میاره ! اینجا معلوم شد همش کشکه ، با همین حرکتش گند زد به اون یه ذره محبوبیتی که داشت !

• Like 5
لینک به دیدگاه
رضا صادقی همیشه تو مصاحبه هاش ادای آدمای خاکی و فروتن رو در میاره ! اینجا معلوم شد همش کشکه ، با همین حرکتش گند زد به اون یه ذره محبوبیتی که داشت !

واقعا این ادمایی که میخوان داد بزنن ما ادمای خوبی هستیم لج در ارند...بذارید دیگران خودشون شما رو بشناسند از روی عملکرد یا عکس العملهاتون....:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

1- اسی جان من واقعا هیچ طنزی توی این برنامه نمیبینم.حتی به اندازه یک هزارم اپسیلون.

2- اسی جان واقعا خستگی مردم و نداشتن ماهواره و شبکه های سراسر اخوند دلیل بر این میشه که این برنامه ها را ببینند و بخندند؟اگه تلویزیون نگاه نکنند نمیشه؟

3- شما خودت داری میگی علی دایی و کاشانی رو مسخره کرد.

ایا مسخره کردن خندیدن داره؟باور میکنی من حتی فیلم هایی از محاهدین که سران نظام رو مسخره میکنند وقتی میبینم هم خندم نمیگیره؟

4- جنبه در این سطح نازل پایین است؟کدام سطح نازل؟وقتی لودگی و مسخره بازی هست خب معلومه ادم جبهه میگیره.اما طنز اگه باشه مسئله فرق میکنه.

من در این برنامه هیچ گونه طنزی نمیبینم.

1- فقط تو این برنامه طنز نمیبینی،یا کلا تو هیچ برنامه ای در گذشته و حال ایران طنز نمیبینی.

اگر یک مثال بزنی،که طنز کدام برنامه هست یا بوده،فکر کنم بهتر باشه.

2- تلویزیون یکی از راه های سرگرمیه.

شاید بشه گفت،کم هزینه ترین راه سرگرمی.

من راه کم هزینه تری سراغ ندارم،شما اگر میشناسین بفرمایین. :icon_gol:

3- مسخره کردن الزاما به معنای توهین نیست.

طنز یعنی به سخره گرفتن کاستی ها و بدی های جامعه با زبان نیش دار.....

مسلما اگر بخواهی علی دایی را به طنز بگیری،باید تقلید صدایش را هم در بیاوری.

تقلید صدا هم از نظر خیلی ها یعنی تمسخر به معنای توهین.

شما میشه بفرمایید،طنز با علی دایی،باید چطور باشه که طنز باشه؟

چی باید از زبان دایی در بیاد که مردم بخندند؟

ایراد گرفتن صرف درست نیست،باید راه حل هم داد.

4- برای ایرانی ها،کوچکترین شوخی با غریبه ها سبب عکس العمل میشه.

من این را در سطح شهر و ارتباط با مردم قشنگ حس میکنم.

چه دوربین مخفی،چه لودگی،چه طنز، سبب عکس العمل پرخاشگرانه ایرانی ها میشه.

چون اکثرا حالت عصبی پیدا کرده اند.

• Like 3
لینک به دیدگاه

اعصاب خود ادم مهمتر نیست؟

مثلا من اصلا نمیتونم اخبار صدا و سیما رو تحمل کنم....یا سریالای مزخرف مناسبتی رو...

مواردی هم شبیه این که نکته داشته باشه تو نت میبینم...

اعصاب آدم وقتی باید خرد بشه،که شما با یک ابله کلام به کلام هستی و اون حرفت را نمیفهمه.

اما اینکه شما شنونده صرف باشی و اعصابت خرد باشه،از نظر من اشتباهه.

این یعنی آستانه تحمل شنیدن صدای مخالف حتی مخالف گوسفند، بسیار پایین آمده.

یعنی دوباره تعویض یک دیکتـــاتوری با دیکتـــاتوری دیگر.

• Like 2
لینک به دیدگاه
اعصاب آدم وقتی باید خرد بشه،که شما با یک ابله کلام به کلام هستی و اون حرفت را نمیفهمه.

اما اینکه شما شنونده صرف باشی و اعصابت خرد باشه،از نظر من اشتباهه.

این یعنی آستانه تحمل شنیدن صدای مخالف حتی مخالف گوسفند، بسیار پایین آمده.

یعنی دوباره تعویض یک دیکتـــاتوری با دیکتـــاتوری دیگر.

هم کلامی با ادم بی منطق و شنونده دروغ محض بودن دو تا موضوع متفاوته که هر دوش هم اعصاب منو خرد میکنه

اینکه من فقط دروغ و ریا میبینم و میشنوم و هیچ عکس العملی هم نمیتونم نشون بدم در عین حال نمیتونم بی تفاوت باشم و مجبورم تلویزیون رو خاموش کنم کجاش به تعویض دیکتاتوری با دیکتاتوری دیگه ربط داره؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

به نظر منم این خنده باز "طنز" بدی نیست ، حمید جان چرا طنز نمیبینی توش ؟ نقد فوتبال ایران و نقد سیستم پر تملق مدیریت کشور به این قشنگی بهش پرداخته شده ... با وجود خط قرمزای سیاسی که دارن حتی یادمه قضیه برکنار شدن متکی هم خیلی خوب به سخره گرفته بودن

• Like 4
لینک به دیدگاه
هم کلامی با ادم بی منطق و شنونده دروغ محض بودن دو تا موضوع متفاوته که هر دوش هم اعصاب منو خرد میکنه

اینکه من فقط دروغ و ریا میبینم و میشنوم و هیچ عکس العملی هم نمیتونم نشون بدم در عین حال نمیتونم بی تفاوت باشم و مجبورم تلویزیون رو خاموش کنم کجاش به تعویض دیکتاتوری با دیکتاتوری دیگه ربط داره؟

عکس العملی نمیتونی نشون بدی یعنی چی؟

یعنی پاشی بزنی زیر گوش مـــحمود مثلا؟

اونها دارند تو رسانه خودشان دروغ میگن،به ما هم اجازه نمیدن جلوی دروغشون در همون رسانه بایستیم،اما خوب در رسانه های دیگر اون دروغ را میشه بر ملا کرد.

اگر دروغی را نشنوی،نمیتوانی رسوایش کنی.

پس باید با سعه صدر حرف چرند و دروغ را شنید تا بتوان تحلیلش کرد وگرنه اینجوری به جایی نمیرسیم.

مثلا من خودم تعداد کتبی که از طرفداران اینها خوندم نسبت به کتب مخالفینشون،نسبت 10 به 1 است.

برای همین بهتر میتونم بفهمم تو کله طرفدار اینها چی میگذره.

• Like 3
لینک به دیدگاه
عکس العملی نمیتونی نشون بدی یعنی چی؟

یعنی پاشی بزنی زیر گوش مـــحمود مثلا؟

اونها دارند تو رسانه خودشان دروغ میگن،به ما هم اجازه نمیدن جلوی دروغشون در همون رسانه بایستیم،اما خوب در رسانه های دیگر اون دروغ را میشه بر ملا کرد.

اگر دروغی را نشنوی،نمیتوانی رسوایش کنی.

پس باید با سعه صدر حرف چرند و دروغ را شنید تا بتوان تحلیلش کرد وگرنه اینجوری به جایی نمیرسیم.

مثلا من خودم تعداد کتبی که از طرفداران اینها خوندم نسبت به کتب مخالفینشون،نسبت 10 به 1 است.

برای همین بهتر میتونم بفهمم تو کله طرفدار اینها چی میگذره.

عکس العمل رو وقتی نمیتونم نشون بدم که میبینم گوسفندانی به روش این گرگها باز هم چاه حماقتشون سقوط میکنن

همه مردم به رسانه های مخالف و اینترنت دسترسی ندارن به علاوه اینکه ما عملا اپوزیسیون قابل اتکایی نداریم نه اینجا نه خارج

همه اینها باعث میشه فقط دلت بخواد سرتو بکوبی به دیوار...دروغ هاشون هم اینقدر بلنده که بدون دیدن هجویات رسانه همه جا شنیده میشه مگه بخوای خودتو به کری بزنی....

ولی خب با اصل صحبت شما در مورد اگاهی کامل درباره جبهه مخالف موافقم...تکبیر!

• Like 3
لینک به دیدگاه

اینم بیانیه علی دایی به طنز خنده بازار

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک دانلود

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 4
لینک به دیدگاه
فقط تو این برنامه[/color] طنز نمیبینی،یا کلا تو هیچ برنامه ای در گذشته و حال ایران طنز نمیبینی.

اگر یک مثال بزنی،که طنز کدام برنامه هست یا بوده،فکر کنم بهتر باشه.

من برنامه های اینجوری رو زیاد نمیبینم.الان تو ذهنم نیست.شاید اگه فیلم میگفتی یا سریال میتونستم چند تایی اسم ببرم اما برنامه :JC_thinking: اگه چند تا برنامه طنز و میگفتی شاید میتونستم بگم کدومشون بهتره.اما حضور ذهن ندارم الان.

اما اگه فیلم بخوایم بگیم:دایی جان ناپلئون-شب های برره(بعضی از قسمت هاش ضعیف بود)قهوه تلخ0قهوه خانه زری خانوم-سن پترزبورگ

اینایی که گفتم به این معنی نیست که عالی هستن.به نظر من بد نبودند.همینها هم گاهی افتضاح میشدند و لوس میشدند(چیزی که در تمامی طنزهای ایرانی مشترک هست)البته دایی جان ناپلئون رو اگه یه برنامه طنز حساب کنیم میشه به عنوان بهترین ازش یاد کرد

2- تلویزیون یکی از راه های سرگرمیه.

شاید بشه گفت،کم هزینه ترین راه سرگرمی.

من راه کم هزینه تری سراغ ندارم،شما اگر میشناسین بفرمایین. :icon_gol:

کم هزینه از نظر مالی.پر هزینه از نظر فرهنگی و طرز فکر و و و

3- مسخره کردن الزاما به معنای توهین نیست.

طنز یعنی به سخره گرفتن کاستی ها و بدی های جامعه با زبان نیش دار.....

مسلما اگر بخواهی علی دایی را به طنز بگیری،باید تقلید صدایش را هم در بیاوری.

تقلید صدا هم از نظر خیلی ها یعنی تمسخر به معنای توهین.

شما میشه بفرمایید،طنز با علی دایی،باید چطور باشه که طنز باشه؟

چی باید از زبان دایی در بیاد که مردم بخندند؟

ایراد گرفتن صرف درست نیست،باید راه حل هم داد.

طنز به معنی به سخره گرفتن نیست.لااقل به سخره گرفتن ادم ها.

در تقلید صدا هیچ ایرادی نداره.یکی از روش های طنز هست.اما اگه گفته ها و رفتار جوری باشه که باعث بشه شخصیت فرد زیر سوال بره و مشکلی برای او پیش بیاد و یا بی احترامی صورت بگیره دیگه اسمش طنز نیست.طنز و توهین یکی نیستند.

4- برای ایرانی ها،کوچکترین شوخی با غریبه ها سبب عکس العمل میشه.

من این را در سطح شهر و ارتباط با مردم قشنگ حس میکنم.

چه دوربین مخفی،چه لودگی،چه طنز، سبب عکس العمل پرخاشگرانه ایرانی ها میشه.

چون اکثرا حالت عصبی پیدا کرده اند.

تا حدی قبول دارم.چون من افراد با ظرفیت زیادی دیده ام.نمونه اش خود من.انشاالله اگر با هم صمیمی تر شدیم خواهی دید که با هیچ شوخی من عکس العمل نشون نمیدم و حتی همراه باهات میخندم.

این که اکثریت اینطور نیستند منم قبول دارم.اما این دلیل نمیشه به ساخت همچین برنامه هایی بپردازیم

به نظر منم این خنده باز "طنز" بدی نیست ، حمید جان چرا طنز نمیبینی توش ؟ نقد فوتبال ایران و نقد سیستم پر تملق مدیریت کشور به این قشنگی بهش پرداخته شده [/color]... با وجود خط قرمزای سیاسی که دارن حتی یادمه قضیه برکنار شدن متکی هم خیلی خوب به سخره گرفته بودن

شادی من گفتم.من یه بار چند دقیقه اش رو دیدم.خوشبختانه اونقدر در ک هنری دارم و مخصوصا طنز دارم که با دیدن چند دقیقه بتونم به ماهیت برنامه پی ببرم(این یک ادعا نیست،اما در این مورد مطمئنم) و من تنها احساسی که بهم دست داد احساس تنفر بود.از طنز ابکی و لودگی های اون برنامه و تفکرات سیاسی که پشت این برنامه هست.(لطفا روی قسمت اخر مانور ندین، از نظر هنری هم برنامه ی ضعیفی است)

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...