EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۸ عنوان پروژه: منابع تغذیه سوئیچینگ با کنترل جریان چکیده پروژه: این پروژه در مورد منابع تغذیه سوئیچینگ با کنترل جریان می باشد. این نوع کنترل در نسل جدید منابع تغذیه سوئیچینگ کاملأ رواج یافته است. این پایان نامه در مورد انواع منابع تغذیه سوئیچینگ و مزایا و معایب هر یک از آنها و تفاوتهای بین انواع مختلف کنترل با حلقه های فیدبک و معرفی و طرز کار آی سی های PWM با کنترل جریان از شرکتهای مختلفی همچون: MICROCHIP – ON SEMICONDUCTOR –TEXAS INSTRUMENT و غیره پرداخته است. برای دانلود کامل پروژه به لینک زیر مراجعه کنید دانلود پروژه تهیه کننده"رضا امیر سلیمانی 6 لینک به دیدگاه
Control 1576 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ با سلام دوست عزيز در صورت امكان پايان نامه اي كه لينك داديد رو روي يك سرور معتبر آپلود بفرمائيد با تشكر 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ پروژه دوباره پیوست شد:flowerysmile::flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ پروژه دوباره پیوست شد:flowerysmile::flowerysmile: یکی از همسایه مون دخترش برق می خونه واسه لیسانسش پروژه میخاد به من گفته بود ببینم اینو میتونم بهش 50000 تومن غالب کنم توپ میشه... دمت گررررررررررررررررررم 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ یکی از همسایه مون دخترش برق می خونه واسه لیسانسش پروژه میخاد به من گفته بود ببینم اینو میتونم بهش 50000 تومن غالب کنم توپ میشه...دمت گررررررررررررررررررم بازم هستاااااااااااا 50-50 1 لینک به دیدگاه
gol pesare irani 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ من هم دارم 60 من 70 تو تقیسسسم کنییم 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ حالا ببینم این یه دونه رو می تونم بفروشم.. لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ بابا خوبه حالا یه پروزه بیشتر نیست این طوری مغازه راه انداختید لینک به دیدگاه
maryam.h 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ سلامو خوش به حال دختر همسایه که باز شمارو داره! منو بگو که دربدر دنبال یه پروژه مزخرفم هیچی هم گیرم نیومده. پروژه من راجع به خودروهای برقیه! اگه مطلبی دارین ممنون میشم بذارین تا استفاده کنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده