هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ دیدگاه پارسی : داریوش هخامنشی: اهورامزدا دروغ را از سرزمین و مردم من بدور نگه دارد کوروش بزرگ : مرد پارسی دروغ نگوید حتی بهنگام مرگ در جنگ دیدگاه عربی: پیامبر اکرم به علی (ع) : ای علی در 3 جا دروغ نیکوست : میدان جنگ ، وعده به زنان و اصلاح بین مردم.{ وسایل الشیعه – جلد 12} به ظاهر خیلی ساده است اما حقیقتی تلخ است 29 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ دیدگاه پارسی : داریوش هخامنشی: اهورامزدا دروغ را از سرزمین و مردم من بدور نگه دارد کوروش بزرگ : مرد پارسی دروغ نگوید حتی بهنگام مرگ در جنگ دیدگاه عربی: پیامبر اکرم به علی (ع) : ای علی در 3 جا دروغ نیکوست : میدان جنگ ، وعده به زنان و اصلاح بین مردم.{ وسایل الشیعه – جلد 12} به ظاهر خیلی ساده است اما حقیقتی تلخ است چرا؟ ؟؟؟؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ چرا؟ ؟؟؟؟؟؟ چی چرا مینا؟ 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ چی چرا مینا؟ چرا گفتن باید به زنا وعده الکی بدین:icon_pf (34): من هی میخوام بیام بچه دینداری بشم اینا رو میبینم زده میشم:icon_pf (34): چرا باید به ما دروغ بگن؟ یعنی ما شعور نداریم و بعد یه مدت نمیفهمیم همش دروغ بوده و زده نمیشیم؟ این حدیث راویش کیه یعنی سند تاییدش جایی دیدی؟ 10 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ چرا گفتن باید به زنا وعده الکی بدین:icon_pf (34): من هی میخوام بیام بچه دینداری بشم اینا رو میبینم زده میشم:icon_pf (34): چرا باید به ما دروغ بگن؟ یعنی ما شعور نداریم و بعد یه مدت نمیفهمیم همش دروغ بوده و زده نمیشیم؟ این حدیث راویش کیه یعنی سند تاییدش جایی دیدی؟ ببخشیدا توهین نباشه ولی اسلام زنها رو بردهای برای مرد میبینه زن بدون اجازه شوهر حق خروج از منزل رو نداره مرد اجازه هر کاری رو با زنش داره و خیلی چیزای دیگه:ws27: 10 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ چرا گفتن باید به زنا وعده الکی بدین:icon_pf (34): من هی میخوام بیام بچه دینداری بشم اینا رو میبینم زده میشم:icon_pf (34): چرا باید به ما دروغ بگن؟ یعنی ما شعور نداریم و بعد یه مدت نمیفهمیم همش دروغ بوده و زده نمیشیم؟ این حدیث راویش کیه یعنی سند تاییدش جایی دیدی؟ نمیدونم چرا گفته به زنا دروغ بگیم و هدفش چی بوده حالا اصلا چرا دروغ بگیم بدی بدیه دیگه استثنا نباید داشته باشه که بگینم یه جا جایزه یه جا جایز نیست... آدرسشو داده که مال کدوم کتابه کتاب هم نوشته شیخ حر عاملی است و محدثین هم شیخ کلینی · شیخ صدوق · شیخ طوسی · علامه مجلسی · شیخ طبرسی · مقدس اردبیلی · شیخ حر عاملی هستن. 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ ببخشیدا توهین نباشه ولی اسلام زنها رو بردهای برای مرد میبینه زن بدون اجازه شوهر حق خروج از منزل رو نداره مرد اجازه هر کاری رو با زنش داره و خیلی چیزای دیگه:ws27: نمیدونم چرا گفته به زنا دروغ بگیم و هدفش چی بوده حالا اصلا چرا دروغ بگیم بدی بدیه دیگه استثنا نباید داشته باشه که بگینم یه جا جایزه یه جا جایز نیست... آدرسشو داده که مال کدوم کتابه کتاب هم نوشته شیخ حر عاملی است و محدثین هم شیخ کلینی · شیخ صدوق · شیخ طوسی · علامه مجلسی · شیخ طبرسی · مقدس اردبیلی · شیخ حر عاملی هستن. این حرفو چند جا هم گفتم یه چیز بد همیشه بده الان فولکس سیستم ببندیم مگه بنز میشه دروغم همینطور بهترین شکل درش بیاریم بازم ذاتش بده 7 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ این حرفو چند جا هم گفتم یه چیز بد همیشه بده الان فولکس سیستم ببندیم مگه بنز میشه دروغم همینطور بهترین شکل درش بیاریم بازم ذاتش بده 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ چرا گفتن باید به زنا وعده الکی بدین:icon_pf (34): من هی میخوام بیام بچه دینداری بشم اینا رو میبینم زده میشم:icon_pf (34): چرا باید به ما دروغ بگن؟ یعنی ما شعور نداریم و بعد یه مدت نمیفهمیم همش دروغ بوده و زده نمیشیم؟ این حدیث راویش کیه یعنی سند تاییدش جایی دیدی؟ راست میگه. چرا باید به ما دروغ بگین؟؟ 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ راست میگه.چرا باید به ما دروغ بگین؟؟ کسی مگه جرئت داره به شما دروغ بگه؟:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ کسی مگه جرئت داره به شما دروغ بگه؟:banel_smiley_52: :ws28: فعلا که میبینی داشته. 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ من هیچ دفاعی از اسلام ندارم، ولی وقتی تو قران این همه از دروغ بد گفته میشه و اصلا دروغ گناه کبیره هست چطور اول شخص اسلام دروغ رو جایز میدونه. میخوام بگم همه چیزو نباید همینجوری بررسی کرد. باید صلاحیت هر دو منبع (چه در مورد کوروش کبیر چه در مورد پیامبر اسلام) تأیید شه. قرآن بيان مي كند كه نخستين كسي كه از دروغ زيان مي بيند خود دروغگوست. (غافر آيه 28) قرآن از مردم مي خواهد كه از دروغ پرهيز كنند؛ زيرا دروغگويي امري زيان آور براي انسان است (همان) افزون بر اين موجب مي شود تا در زمره ستمگران قرار گيرد (آل عمران آيه 94 و انعام آيه 21 و 93 و 144) و در دنيا از رستگاري محروم گردد (يونس آيه 69 و نحل آيه 116) و از هدايت الهي نصيب و بهره اي نبرد. (زمر آيه 3 و نيز غافر آيه 28) و در آخرت نيز روسياه برانگيخته شود. (زمر آيه 60) 12 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ من هیچ دفاعی از اسلام ندارم، ولی وقتی تو قران این همه از دروغ بد گفته میشه و اصلا دروغ گناه کبیره هست چطور اول شخص سلام دروغ رو جایز میدونه. میخوام بگم همه چیزو نباید همینجوری بررسی کرد. باید صلاحیت هر دو منبع (چه در مورد کوروش کبیر چه در مورد پیامبر اسلام) تأیید شه. قرآن بيان مي كند كه نخستين كسي كه از دروغ زيان مي بيند خود دروغگوست. (غافر آيه 28) قرآن از مردم مي خواهد كه از دروغ پرهيز كنند؛ زيرا دروغگويي امري زيان آور براي انسان است (همان) افزون بر اين موجب مي شود تا در زمره ستمگران قرار گيرد (آل عمران آيه 94 و انعام آيه 21 و 93 و 144) و در دنيا از رستگاري محروم گردد (يونس آيه 69 و نحل آيه 116) و از هدايت الهي نصيب و بهره اي نبرد. (زمر آيه 3 و نيز غافر آيه 28) و در آخرت نيز روسياه برانگيخته شود. (زمر آيه 60) آیه 28 سوره غافر: "و مرد با ایمانی از آل فرعون که ایمانش را پنهان میداشت (با فرعونیان) گفت: آیا مردی را به جرم اینکه میگوید: پروردگار من خداست میکشید، در صورتی که با معجزه و ادلّه روشن از جانب خدایتان برای (هدایت) شما آمده است؟! اگر او دروغگوست گناه دروغش بر خود اوست و لیکن اگر راستگو باشد از وعدههای او بعضی به شما برسد (و همه هلاک خواهید شد) که خدا البته مردم مسرف (ستمکار) و دروغگو را هرگز هدایت نخواهد کرد." آیه 94 سوره آل عمران: "پس کسانی که بعد از این حجّت بر خدا دروغ بندند، البته ستمکاران هم آنها خواهند بود." آیه 21 سوره انعام: "و کیست ستمکارتر از آن کس که بر خدا دروغ بست یا آیات او را تکذیب کرد؟ هرگز ستمکاران را رستگاری نخواهد بود." آیه 93 سوره انعام: "و کیست ستمکارتر از آن که بر خدا دروغی بندد و یا وحی به او نرسیده گوید: به من وحی میرسد، و نیز گوید: من هم محققا مانند آن (کتاب) که خدا فرستاده خواهم آورد. و اگر (فضاحت و سختی حال) ستمکاران را ببینی آن گاه که در سکرات موت گرفتار میشوند! و فرشتگان (برای قبض روح آنها) دست (قهر و قدرت) بر آورند و گویند: جان از تن به در کنید، امروز کیفر عذاب و خواری میکشید چون بر خدا سخن به ناحق میگفتید و از (حکم) آیات او گردنکشی و تکبّر مینمودید." آیه 144 سوره انعام: "و نیز از جنس شتر دو صنف (نر و ماده) و از جنس گاو دو صنف (آفرید و حلال نمود). به آنها بگو: آیا از این دو جنس نر یا ماده یا بچهای که در شکم مادههاست کدام را حرام کرده است؟ مگر شما حاضر بودید که خدا بر این حرمت به شما توصیه نموده؟ کیست ستمکارتر از آن کس که به خدا دروغ بست تا به جهل خود مردم را گمراه کند؟! البته خدا ستمکاران را هدایت نخواهد کرد." آیه 69 سوره یونس: "بگو: هرگز آنان که به خدا نسبت دروغ دهند نجات و رستگاری ندارند." آیه 116 سوره نحل: "و شما نباید از پیش خود به دروغ چیزی را حلال و چیزی را حرام گویید و به خدا نسبت دهید تا بر خدا دروغ بندید، که آنان که بر خدا دروغ بندند هرگز روی رستگاری نخواهند دید." آیه 3 سوره زمر: "آگاه باشید که دین خالص (بی هیچ شرک و ریا) برای خداست، و آنان که غیر خدا را (چون بتان و فرعونان) به دوستی و پرستش برگرفتند (گفتند) ما آن بتان را نمیپرستیم مگر برای اینکه ما را به درگاه خدا نیک مقرب گردانند. خدا البته (این عذر نپذیرد و) میان آنها در آنچه اختلاف میکنند حکم خواهد کرد، که خدا هرگز آن کس را که بسیار دروغگو و کافر نعمت است هدایت نخواهد کرد." همه اینا مربوط به دروغ بستن به خدا میشه ربطی به انسان ها یا اون مورد هایی که پیامبر گفته نداره 8 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ اینو بعد از یه سرچ کوچیک پیدا کردم، قضاوت با شما : فرض میگیریم یک نفر ، مسلمان یا هر کس دیگری، در جنگ اسیر شده است و یا زخمی و در حال مرگ است و میخواهند به او تیر خلاص بزنند. حال از او سراغ اطلاعات جنگی کشورش را میگیرند، تعداد افراد، نقشه عملیات، محل انبارهای مهمات، نقشههای جنگی و … . او چه باید بکند؟ راستش را بگوید؟! آیا در این جا دروغ گفتن خود نوعی از حربههای جنگی نیست؟ دروغ در وعدهی به زنان نمیتواند صحت داشته باشد و اساساً مسلمان وعدهی دروغ نمیدهد، مگر آن که دروغ حامل ضرر و زیان نبوده و فایدهای لازم و واجب بر آن مترتب باشد. به عنوان مثال: برای معالجهی بیماری امیدی نیست، اما پزشک تشخیص میدهد که «تقویت روحیه» میتواند مقاومت او را بالا ببرد و یا حتی امیدی اگر چه کم برای بهبودش ایجاد نماید، وعده میدهد که انشاءالله تو را معالجه میکنم و بهبود مییابی. در زندگی مشترک و در مسائل روحی و روانی نیز از این حوادث بسیار است. فرض کنید: پدری در شهرستانی وفات یافته است. دختر او [همسر] اطلاعی ندارد، اما بیتابی میکند. اگر به او خبر دهند، درجا سکته میکند. همسرش برای ایجاد زمان و مساعد نمود شرایط به او میگوید: حال پدر خوب است و فردا تو را به دیدارش میبرم. (البته فقط یک مثال برای تقریب ذهن است). و همینطور «دروغ برای اصلاح بین مردم» نیز دروغی نیست که مفسدهای بر آن مترتب باشد. فرض بگیرید بین دو نفر مؤمن اختلاف شدیدی پیش آمده است و وظیفهی شما «اصلاح بین ذات» یعنی رفع دشمنی کدورت بین مؤمنین است. نزد یکی از آنها میرود و او نزد شما به دیگری فحش و ناسزا میگوید. سپس نزد دومی میروید و از او میخواهید که کدورت را کنار بگذارد. او از شما میپرسد: آیا نزد فلانی رفتی، علیه من چیزی نگفت؟ شما چه میکنید؟ آیا میگویید: چرا اتفاقاً کلی هم فحش داد؟! لذا شاهدیم که تفاوت «حکیمانه و منطقی» بودن دو دیدگاه بسیار واضح و مبرهن است. 7 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ همه اینا مربوط به دروغ بستن به خدا میشه ربطی به انسان ها یا اون مورد هایی که پیامبر گفته نداره ببین من هیچ ادعایی در مورد بر حق بودن اسلام ندارم فقط دارم میگم تو دینی که دروغ گناه کبیره حساب میشه همچین چیزی منطقی نیست. البته اگر از برادران و خواهران انجمن کمک بگیریم شاید بهتر به نتیجه برسیم. بعد من منظورت رو متوجه نشدم، خب عمل دروغ گفتن نکوهش شده حالا چه فرقی میکنه در مورد کی باشه. دروغ دروغه دیگه. 7 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ اینو بعد از یه سرچ کوچیک پیدا کردم، قضاوت با شما : فرض میگیریم یک نفر ، مسلمان یا هر کس دیگری، در جنگ اسیر شده است و یا زخمی و در حال مرگ است و میخواهند به او تیر خلاص بزنند. حال از او سراغ اطلاعات جنگی کشورش را میگیرند، تعداد افراد، نقشه عملیات، محل انبارهای مهمات، نقشههای جنگی و … . او چه باید بکند؟ راستش را بگوید؟! آیا در این جا دروغ گفتن خود نوعی از حربههای جنگی نیست؟ چرا باید دروغ بگه؟خوب این که میدونه دیگه عمر نمی کنه میتونه اصلا حرفی نزنه دروغ در وعدهی به زنان نمیتواند صحت داشته باشد و اساساً مسلمان وعدهی دروغ نمیدهد، مگر آن که دروغ حامل ضرر و زیان نبوده و فایدهای لازم و واجب بر آن مترتب باشد. به عنوان مثال: برای معالجهی بیماری امیدی نیست، اما پزشک تشخیص میدهد که «تقویت روحیه» میتواند مقاومت او را بالا ببرد و یا حتی امیدی اگر چه کم برای بهبودش ایجاد نماید، وعده میدهد که انشاءالله تو را معالجه میکنم و بهبود مییابی. در زندگی مشترک و در مسائل روحی و روانی نیز از این حوادث بسیار است. خوب پزشک میگه که هر کاری از دستم بربیاد واسه نجاتت انجام میدم توکلت به خدا باشه این کجاش دروغه؟ فرض کنید: پدری در شهرستانی وفات یافته است. دختر او [همسر] اطلاعی ندارد، اما بیتابی میکند. اگر به او خبر دهند، درجا سکته میکند. همسرش برای ایجاد زمان و مساعد نمود شرایط به او میگوید: حال پدر خوب است و فردا تو را به دیدارش میبرم. (البته فقط یک مثال برای تقریب ذهن است). لازم نیست دروغ بگن که حالش خوبه می تونن حقیقت رو نگن و بگن که فردا میاریمت که ببینیش و همینطور «دروغ برای اصلاح بین مردم» نیز دروغی نیست که مفسدهای بر آن مترتب باشد. فرض بگیرید بین دو نفر مؤمن اختلاف شدیدی پیش آمده است و وظیفهی شما «اصلاح بین ذات» یعنی رفع دشمنی کدورت بین مؤمنین است. نزد یکی از آنها میرود و او نزد شما به دیگری فحش و ناسزا میگوید. سپس نزد دومی میروید و از او میخواهید که کدورت را کنار بگذارد. او از شما میپرسد: آیا نزد فلانی رفتی، علیه من چیزی نگفت؟ شما چه میکنید؟ آیا میگویید: چرا اتفاقاً کلی هم فحش داد؟! لذا شاهدیم که تفاوت «حکیمانه و منطقی» بودن دو دیدگاه بسیار واضح و مبرهن است. وقتی می خوای دو نفر رو صلح بدیم باید علت اختلاف بینشون رو بپرسیم حرفای هر دو طرف و بشنویم و بعد ریش سفیدی کنیم هیچ کدوم از این موارد نیازی به دروغ گفتن نداره چیز بد وقتی بده بده دیگه مصلحتی و این چیزا رو نداره دروغ دروغه من نظرم اینه 9 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ ببین من هیچ ادعایی در مورد بر حق بودن اسلام ندارم فقط دارم میگم تو دینی که دروغ گناه کبیره حساب میشه همچین چیزی منطقی نیست. البته اگر از برادران و خواهران انجمن کمک بگیریم شاید بهتر به نتیجه برسیم. بعد من منظورت رو متوجه نشدم، خب عمل دروغ گفتن نکوهش شده حالا چه فرقی میکنه در مورد کی باشه. دروغ دروغه دیگه. منم خوب از همین تعجب کردم و تاپیک رو زدم آره اگر کسی اطلاعاتی داره بیاد بگه ما هم استفده می کنیم درسته دروغ دروغه فرقی هم نداری کی گفته باشه ولی اینکه پیامبر همچین حرفی بزنه جای تعجب نداره؟بعضی مواردشم من متوجه نشدم دروغ گفتن به زنان منظور چی بوده؟ 7 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ نمی دونم این دروغ چه خاصیتی داره هر ادمی رو که می بینی ازش متنفره ولی هر ادمی تو روز کلی دروغ واسه اطرافیانش می بافه... بچه ها من اطلاعاتم یه ذره تو این قضیه دست پا شیکسته اس... تو اسلام دروغ سپید داریم؟ 9 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ نمی دونم این دروغ چه خاصیتی داره هر ادمی رو که می بینی ازش متنفره ولی هر ادمی تو روز کلی دروغ واسه اطرافیانش می بافه...بچه ها من اطلاعاتم یه ذره تو این قضیه دست پا شیکسته اس... تو اسلام دروغ سپید داریم؟ دروغ سپید رو نمی دونم ولی مصلحتی داریم فکر کنم همون سپید میشه ظاهرا 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ دروغ سپید رو نمی دونم ولی مصلحتی داریم فکر کنم همون سپید میشه ظاهرا آهان پس هست... جالبه من فکر نمی کردم هیچ دینی پیروانشو به دروغ حتی کوچیک و در شرایط خاص دعوت کنه... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده