M!Zare 48037 ارسال شده در 12 آبان، 2011 هی به این میلاد گفتم برادر من عزیز من برو دختر کبریت فروش رو بگیر گفت نه من دختر گل فروش رو میخوام الان باید از خجالت ابشیم بریم تو زمین اقایون خانوم های محترم انگار برا عروس دوماد مشکل پیش اومده عروسی تا اطلاع ثانوی تعطیل است پس تا عروس میاد..من میرم:icon_pf (44):
HaMiD.CFD 20379 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2011 هوامو داری که ای بابا کیه که قدر تو بدونه حال این همه زحمت کشیدی کرده برات آستین بالا بزنه آره بدجوووووور ببینم شما مهمون کی هستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما نمیدونین باس به نظر بقیه احترام بذارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w589: پشت سر بابای من غیبت بکنه کسی فک و مکش رو آسفالته هااااااااااااااا اها بچه جون بشین سرجات دیگه ,همش هی نق میزنه واااااااااااااااا چه کارااااااااااااااااااااااا:vahidrk:خجالتم خوب چیزیه هاااااااااااااااااااااا:3384s: آقا حمید این یوزری که داره همش اینور و میپاددعوت شده ی شماست؟؟؟؟؟؟؟ نه نمیشناسم ماشاالله پسرم مثل شیر میمونهپسرم یه دونه فیلیپینی بزن به این بچه پرو ، حالشو جا بیار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود کلیپ آقای داهی و شاکانی پسورد؟:zadan:
bpcom 10070 ارسال شده در 12 آبان، 2011 هی به این میلاد گفتم برادر من عزیز من برو دختر کبریت فروش رو بگیر گفت نه من دختر گل فروش رو میخوام الان باید از خجالت ابشیم بریم تو زمین اقایون خانوم های محترم انگار برا عروس دوماد مشکل پیش اومده عروسی تا اطلاع ثانوی تعطیل است من میدووووووونستم گالیور یعنی همون شاهین که از این میلاد بخاری بلند نمیشه بی عرضس این بچه من که رفتم بخسبم شب همتون خوش ، شماها هم برید دیگه اینجا فایده نداره
M!Zare 48037 ارسال شده در 12 آبان، 2011 میترسم آجی با این تیپت امشب تلفات رو دستمون بزاری خودم هم همینن حس رو دارم...واسه همین سریع دارم میرم...فقط اگر یه لنگه گیوه جا مونده...به کسی آدرس منو ندیا
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 12 آبان، 2011 ماشاالله پسرم مثل شیر میمونهپسرم یه دونه فیلیپینی بزن به این بچه پرو ، حالشو جا بیار بزنمش مث پشه میچسبه به دیوار اونوخت عمو میاد گلیه میکنه .... گناه داره:icon_pf (34):
آرانوس 6500 ارسال شده در 12 آبان، 2011 این حرفا چیه آرانوس جاندلت میاد ... خواهرت ماشاالله مثل دسته گل میمونه این همه بچه بزرگ کرده نیگاش میکنی مثل تازه عروساس مگه میشه برم به یکی دیگه فکر کنم به به کی از تجدید فراش تو حرف زد مگه من مرده باشم:w00: با تو نبودم گفتم آجیت که این همه زحمت کشیده کردی براش یه آستین بالا بزنی آره بدجوووووور میسی پسمل عمویییییییی دوستان شب خوش
HaMiD.CFD 20379 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2011 خودم هم همینن حس رو دارم...واسه همین سریع دارم میرم...فقط اگر یه لنگه گیوه جا مونده...به کسی آدرس منو ندیا نه میگم بندازه صندوق صدقات
maryam_bah 1612 ارسال شده در 12 آبان، 2011 هی به این میلاد گفتم برادر من عزیز من برو دختر کبریت فروش رو بگیر گفت نه من دختر گل فروش رو میخوام الان باید از خجالت ابشیم بریم تو زمین اقایون خانوم های محترم انگار برا عروس دوماد مشکل پیش اومده عروسی تا اطلاع ثانوی تعطیل است این چه وضعشه مگه دختر قحط بوده حالاااااااااااااااااون از دوماد اینم از عروس که از اولشم قرار نبوده که بیان اینم از برو بچه هاشون:girl_yes2: بابات کیه خالههه؟ mohammad.A ای بابامثلا اومدی مجلس عروسی دیگه اینجا نخوای برقصی ، پس کجا میخوای قر بدی :3384s:خودم و.........قر میدم:girl_yes2:
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 12 آبان، 2011 میترسم آجی با این تیپت امشب تلفات رو دستمون بزاری اوخی خاله خو اینجا همه مراعات نمیکنن:icon_pf (34): من خاله این چه حرفیه خاله تو مراعات کن بقیه هم مراعات میکنن:icon_pf (34): خاله گلیه نکن من طاخت دیدن گلیتو ندالم
آرانوس 6500 ارسال شده در 12 آبان، 2011 خودم هم همینن حس رو دارم...واسه همین سریع دارم میرم...فقط اگر یه لنگه گیوه جا مونده...به کسی آدرس منو ندیا مواظب باش چش احنبی بهت نیوفته چادرتو بکش رو سرات قشنگ نه خیالت راحت خودم برات میارمش
HaMiD.CFD 20379 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2011 تو خودش یه فایل متنی داره دیگه! کسپر گفت پسورد دارهمنم دانلودش نکردمحالا دانلود میکنم بینم چیه،شانس آوردی خودت گفتی الان
sinister89 4245 ارسال شده در 12 آبان، 2011 ایول. جشن ما هم اومدیم. من خودم وسطو گرم می کنم :w330::w330::w14::w70::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2:
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 12 آبان، 2011 این جشن ادامه خواهد داشت...شب خوش حمیت بپل آب بیار گلومون خشک شت ...
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 12 آبان، 2011 ایول. جشنما هم اومدیم. من خودم وسطو گرم می کنم :w330::w330::w14::w70::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: دمت جیززززز
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 12 آبان، 2011 کسپر گفت پسورد دارهمنم دانلودش نکردمحالا دانلود میکنم بینم چیه،شانس آوردی خودت گفتی الان کلیپ برنامه خنده بازاره آقای شاکانی و داهی کر کر خندس:ws28:
sinister89 4245 ارسال شده در 12 آبان، 2011 حالا که اینجا جمعتون جمعه می خواستم کتی خانوووومو ... راستش... اگه اجازه بدین.... . . . . . . بابا مارو به غلامی قبول کنید
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 12 آبان، 2011 حالا که اینجا جمعتون جمعه می خواستم کتی خانوووومو ... راستش... اگه اجازه بدین.... . . . . . . بابا مارو به غلامی قبول کنید کتی مامان منه!:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 بیخووود!!!!
ارسال های توصیه شده