HaMiD.CFD 20379 سازنده ارسال شده در 12 آبان، 2011 یکی این بچه رو ساکت کنهصد بار گفتم بچه ها رو تو عروسی نیارید اااااااه حالا که خودمونیم بگو چن سالته دیگه افراد مسن که حوصله جنب و جوش ندارند نباید بیان برو کنار نخوری زمین پدرجان
شـاهین 8068 ارسال شده در 12 آبان، 2011 برو خاله عروس شوداماد فک و فامیل زیاد داره مهرداد قوم عروسی مه باش بخوای پرو بازی همین اولش برای فامیل ما در بیاری فکت رو میاریم پایین هاااا:w13:
آرانوس 6500 ارسال شده در 12 آبان، 2011 خوب منم معرفم دیگه هستم؟ خوب حق دارید منو نشناسین امشب به خاطر عروسی عمو میلی آواتار عوض کردم البته طی یه شور فامیلی این شدیم پس کو زن عمو جدید
HaMiD.CFD 20379 سازنده ارسال شده در 12 آبان، 2011 ghi باز تو تاپیک زدی عمه خانومو جا انداختی؟؟؟:167: گفتم که خودجوش معرفی میشن اینم عمه خانوم میباشد
goddess_s 16415 ارسال شده در 12 آبان، 2011 پ کو این عروس خانوم؟ میخواین آبروی خاندان ما رو ببرین؟ از اولم گفتم هرکی میخواد زن بگیره قبلش با من مشورت کنه.. واسه همین روزا بود دیگه! میلاد غصه نخوری یا خودم ی زن دیگه میگیرم واست..
HaMiD.CFD 20379 سازنده ارسال شده در 12 آبان، 2011 مهرداد قوم عروسی مه باش بخوای پرو بازی همین اولش برای فامیل ما در بیاری فکت رو میاریم پایین هاااا:w13: یه عمو داره شاه نداره:w70:
شـاهین 8068 ارسال شده در 12 آبان، 2011 ghi باز تو تاپیک زدی عمه خانومو جا انداختی؟؟؟:167: از بنده سلام علیکم حاج خانوم خوب هستین:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v
HaMiD.CFD 20379 سازنده ارسال شده در 12 آبان، 2011 خوب منم معرفم دیگه هستم؟خوب حق دارید منو نشناسین امشب به خاطر عروسی عمو میلی آواتار عوض کردم البته طی یه شور فامیلی این شدیم پس کو زن عمو جدید چقدر روی این ظاهر کار کردی دختر عمو ها ماشاالله خوب دووم آورده تا الان ها
goddess_s 16415 ارسال شده در 12 آبان، 2011 گفتم که خودجوش معرفی میشناینم عمه م میباشد پ این میلاد چی یاد داده به شماها؟ آخه عمه خود جوش باید معرفی بشه! شما هنو بزرگتر کوچیکتره فامیل بلت نیستین؟
شـاهین 8068 ارسال شده در 12 آبان، 2011 پ کو این عروس خانوم؟میخواین آبروی خاندان ما رو ببرین؟ از اولم گفتم هرکی میخواد زن بگیره قبلش با من مشورت کنه.. واسه همین روزا بود دیگه! میلاد غصه نخوری یا خودم ی زن دیگه میگیرم واست.. حاج خانوم شما که موهات به رنگ دندونات شده هنو قصد ازدواج نداری ؟
goddess_s 16415 ارسال شده در 12 آبان، 2011 از بنده سلام علیکم حاج خانوم خوب هستین:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v اییییییییییییییییش! خواسمگار ردی یم که اینجااااااااااس.
آرانوس 6500 ارسال شده در 12 آبان، 2011 چقدر روی این ظاهر کار کردی دختر عمو هاماشاالله خوب دووم آورده تا الان ها گفتم که کلی پول خرج کردم تازه قراره تا یه هفته هم دووم بیاره
HaMiD.CFD 20379 سازنده ارسال شده در 12 آبان، 2011 پ این میلاد چی یاد داده به شماها؟آخه عمه خود جوش باید معرفی بشه! شما هنو بزرگتر کوچیکتره فامیل بلت نیستین؟ عمه حالا خونسردی خودتو کنترل کن خوب نیست جلو غریبه ها چقد سوت وکوره پس ایجا همینه دیگه مجلس بی عروس بهتر اینم نمیشه عروس خانوم میاد حالا
bpcom 10070 ارسال شده در 12 آبان، 2011 مهرداد چپ به بچه داداشم نگاه کنی با من طرفی ها:167: این عسل عمو هستش:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v بچه نق نقویی هم هستش آخه این چیه شده عسل تو حیف بچه های گل و ناز من نیست رفتی چسبیدی به این مهرداد قوم عروسی مه باش بخوای پرو بازی همین اولش برای فامیل ما در بیاری فکت رو میاریم پایین هاااا:w13: برو بابا میخوای دعوا راه بندازم ، عروسی رو بپاچونم آآآآآآآآی نفس کش :icon_pf (95):
goddess_s 16415 ارسال شده در 12 آبان، 2011 حاج خانوم شما که موهات به رنگ دندونات شده هنو قصد ازدواج نداری ؟ شما حیا نداری؟ تو جمع این همه جوون زیر 18 سال این حرفا چیه میزنی!!
ارسالهای توصیه شده