bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ ای بابا چی مگی داماد اگه خون دل خوردنای آجیم نبود که به همینجام نمیرسیدنوقتی تو دنبال چش چرونی بودی چه خون دلهعا خورد آجیم:w00: منم که همش دنبال روزی بودم براشون ماشاالله نزاشتم یه لقمه نون حروم بره تو گلوشون زحمت کشیدم ، عرق ریختم ، براشون پول آوردم تا اینا تونستن با کمک مامان خوبشون اینطوری موفق بشن درسته ستی جون خیلی بابتشون زحمت کشیده ولی منم بیرون خونه جون کردم خواهر زن جون لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ بقول کتایون قرتی شدیحالا لو نده قرار بود چی بپوشم ولی همونا رو پوشیدم ، رنگ سبز یاسی هم ست کردم آورین رنگ شلوارت به لباستم میادا گیوهتم کاش رنگ سبز میگرفتی چلا سرم دات میزنی؟ من چلا نباید تو علوسی عمو باشم ؟؟؟ تازه عموو میلی و بابا هم دهوتم کلدن آخه ایجا حرفای بدآموزی داره برات زوده برات سانس بچه هارو باید جدا بگیریم عموتم جزوشونه لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ بقول کتایون قرتی شدیحالا لو نده قرار بود چی بپوشم ولی همونا رو پوشیدم ، رنگ سبز یاسی هم ست کردم لچکت کو؟ گیوه شد یا دمپایی بالاخره؟ خوب چه مدلی جشن بگیریم؟ مداحی مولودی سخنرانی ؟ مدل روز دوست داری چی کار کنی پسمیخوای برات یه آهنگ شیش و هشت بزارم ، بری وسط قر بدی خواستی خودمم میام داشتانی نیست پسرم این بچگی یکم خودت میدونی که ترجمه کنید،این پیرمرد باز هنگ کرد من چی من چی؟؟؟:dancegirl2: لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ خانوما و آقایون این داماد باز زده به چاک به اسم رفتن دنبال عروس معلوم نیست کجا داره واسه خودش عشق و حال میکنه هر کی زنده یا مردشو بیاره 100 امتیاز داره لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ داستانش اینه که عمه ترشیده ت رو میخواست بندازه به عموی ترگل ورگل من که بهم خورد درمورت عمه من درست صبت کن دفه دیگه خاستی امس عمه منو بیاری بگو عمه خانم فهمیدی ؟؟؟ یا ... خوب چه مدلی جشن بگیریم؟ مداحی مولودی سخنرانی ؟ جشن علوسی لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ درمورت عمه من درست صبت کن دفه دیگه خاستی امس عمه منو بیاری بگو عمه خانم فهمیدی ؟؟؟ یا ... جشن علوسی پسر عمو واقعیت تلخه تو اون موقع نبودی لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ آورین رنگ شلوارت به لباستم میادا گیوهتم کاش رنگ سبز میگرفتی میدونم تیپم تکه... لچکت کو؟گیوه شد یا دمپایی بالاخره؟ سرمه....گیوه دیگهکل بازار رو گشتم یه مدل روزش رو پیدا کردم..پاشنه 10 سانتی:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ خانوما و آقایوناین داماد باز زده به چاک به اسم رفتن دنبال عروس معلوم نیست کجا داره واسه خودش عشق و حال میکنه هر کی زنده یا مردشو بیاره 100 امتیاز داره عروس رفته گل بچینه شهر داری گرفتش دادشم دونبال کاره های عروس هستش که عروس رو ازاد کنه:w00: لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ نه تو باش هوامو داری که منم که همش دنبال روزی بودم براشونماشاالله نزاشتم یه لقمه نون حروم بره تو گلوشون زحمت کشیدم ، عرق ریختم ، براشون پول آوردم تا اینا تونستن با کمک مامان خوبشون اینطوری موفق بشن درسته ستی جون خیلی بابتشون زحمت کشیده ولی منم بیرون خونه جون کردم خواهر زن جون ای بابا کیه که قدر تو بدونه حال این همه زحمت کشیدی کرده برات آستین بالا بزنه لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ مریم چی اون اجازه هست چیده بشه؟ ببینم شما مهمون کی هستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما نمیدونین باس به نظر بقیه احترام بذارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w589: شته ؟چرا مث ممد.ا شدی؟:icon_pf (34): پشت سر بابای من غیبت بکنه کسی فک و مکش رو آسفالته هااااااااااااااا مامان کتی من کوووجاس؟؟؟ اها بچه جون بشین سرجات دیگه ,همش هی نق میزنه دوست داری چی کار کنی پسمیخوای برات یه آهنگ شیش و هشت بزارم ، بری وسط قر بدی خواستی خودمم میام واااااااااااااااا چه کارااااااااااااااااااااااا:vahidrk:خجالتم خوب چیزیه هاااااااااااااااااااااا:3384s: داستانش اینه که عمه ترشیده ت رو میخواست بندازه به عموی ترگل ورگل من که بهم خورد آقا حمید این یوزری که داره همش اینور و میپاددعوت شده ی شماست؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ درمورت عمه من درست صبت کن دفه دیگه خاستی امس عمه منو بیاری بگو عمه خانم فهمیدی ؟؟؟ یا ... ماشاالله پسرم مثل شیر میمونه پسرم یه دونه فیلیپینی بزن به این بچه پرو ، حالشو جا بیار لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ آورین رنگ شلوارت به لباستم میادا گیوهتم کاش رنگ سبز میگرفتی آخه ایجا حرفای بدآموزی داره برات زوده برات سانس بچه هارو باید جدا بگیریم عموتم جزوشونه من که بشه نیستم من ملدی شتم ..... نکنه خاله تو حلفای زشت میزنی؟:icon_pf (34): علوسی که دهوا نیست ...:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود کلیپ آقای داهی و شاکانی لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ ای بابا کیه که قدر تو بدونه حال این همه زحمت کشیدی کرده برات آستین بالا بزنه این حرفا چیه آرانوس جان دلت میاد ... خواهرت ماشاالله مثل دسته گل میمونه این همه بچه بزرگ کرده نیگاش میکنی مثل تازه عروساس مگه میشه برم به یکی دیگه فکر کنم لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ میدونم تیپم تکه... سرمه....گیوه دیگهکل بازار رو گشتم یه مدل روزش رو پیدا کردم..پاشنه 10 سانتی:icon_pf (34): :ws28: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ هی به این میلاد گفتم برادر من عزیز من برو دختر کبریت فروش رو بگیر گفت نه من دختر گل فروش رو میخوام الان باید از خجالت ابشیم بریم تو زمین اقایون خانوم های محترم انگار برا عروس دوماد مشکل پیش اومده عروسی تا اطلاع ثانوی تعطیل است لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ ببینم شما مهمون کی هستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما نمیدونین باس به نظر بقیه احترام بذارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w589: پشت سر بابای من غیبت بکنه کسی فک و مکش رو آسفالته هااااااااااااااا اها بچه جون بشین سرجات دیگه ,همش هی نق میزنه واااااااااااااااا چه کارااااااااااااااااااااااا:vahidrk:خجالتم خوب چیزیه هاااااااااااااااااااااا:3384s: آقا حمید این یوزری که داره همش اینور و میپاددعوت شده ی شماست؟؟؟؟؟؟؟ بابات کیه خالههه؟ لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ واااااااااااااااا چه کارااااااااااااااااااااااا:vahidrk:خجالتم خوب چیزیه هاااااااااااااااااااااا:3384s: ای بابا مثلا اومدی مجلس عروسی دیگه اینجا نخوای برقصی ، پس کجا میخوای قر بدی لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ میدونم تیپم تکه... سرمه....گیوه دیگهکل بازار رو گشتم یه مدل روزش رو پیدا کردم..پاشنه 10 سانتی:icon_pf (34): میترسم آجی با این تیپت امشب تلفات رو دستمون بزاری من که بشه نیستم من ملدی شتم ..... نکنه خاله تو حلفای زشت میزنی؟:icon_pf (34): علوسی که دهوا نیست ...:icon_pf (34): اوخی خاله خو اینجا همه مراعات نمیکنن:icon_pf (34): من خاله این چه حرفیه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده