maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ ,وااااااااااااااااااااااااا خودت با خودت دیگه چرا دعوا موکونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:hanghead: میتونی تمرین کنی واسه وقتی که عروووس اومداینجا هنوز عروسی راه نیوفتاده ، فعلا مراسم تمرینیه دومادم که رفت مثلا عروسو بیاره ، خودشم گم و گور شد نموخوم تمرین کنم لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ کدوم بچه من زشتهماشاالله همشون خوشگل و نازن باباشون خوشگل و خوش تیپ ، مامانشونم که خوشگل و همه چی تموم همین مجتبی پسر کوچیکم ماشاالله ورزشکار درجه یک ، مدیر هم هست سیما دختر گلم که از هر انگشتش هنر میباره ارکیده هم دیگه هر چی از محاسنش بگم کم گفتم ایمان هم که بچه کار درست خودمه یه مدیر خوب که الان تو دوران بازنشستگیشه میخوای بقیشونم بگم تا از حسودی بترکی این ها نون زیر کباب من هستن دیگه بالام جان نه؟ لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ سلام مریمی خوبی؟پس چرا لباساتو نپشیدی سلام.مبارکه عزیزم..چقدر خوشگل شدی..... پوشیدم که لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ انگار مجلس فقط مرونه شد خانما کجان پس منم برم؟ لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ آخه اگه یه بچه درست حسابی از تو این فامیل دراومد آدم چه جوری سرشو بالا بگیره آخه:icon_pf (34): کدوم بچه من زشتهماشاالله همشون خوشگل و نازن باباشون خوشگل و خوش تیپ ، مامانشونم که خوشگل و همه چی تموم همین مجتبی پسر کوچیکم ماشاالله ورزشکار درجه یک ، مدیر هم هست سیما دختر گلم که از هر انگشتش هنر میباره ارکیده هم دیگه هر چی از محاسنش بگم کم گفتم ایمان هم که بچه کار درست خودمه یه مدیر خوب که الان تو دوران بازنشستگیشه میخوای بقیشونم بگم تا از حسودی بترکی یه بلا نسبتی بگو آرانوس جان ماشاالله بچه های منو که میدونی ، همه کار درستن لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ انگار مجلس فقط مرونه شد خانما کجان پس :w00:منم برم؟ کتایون کجاست؟فکر کنم خوابه لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ آخه این بچه هنوز زبونش میگیره ، یکی ساکتش کنه ، حرف بزنه آبرومون جلوی عروس و خونوادش میره ها بابا داشتانش شیه ؟ لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ سلام.مبارکه عزیزم..چقدر خوشگل شدی.....پوشیدم که میسی مریمی چش درآر شدمکو پس یعنی من بصیرت ندارم همون گیوه گیر آوردی با لچکی؟ خوب شد اومدی من تنها بودم که لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ نه اگر اجازه بدین از باغچتون یه شاخه ی گل بچینیم فقط گل مرمر نچین بقیشو بچین لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ این ها نون زیر کباب من هستن دیگه بالام جان نه؟ تو برو طرفشون خودم کبابت میکنم رو سیخ لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ میسی مریمی چش درآر شدمکو پس یعنی من بصیرت ندارمهمون گیوه گیر آوردی با لچکی؟ خوب شد اومدی من تنها بودم که بقول کتایون قرتی شدی حالا لو نده قرار بود چی بپوشم ولی همونا رو پوشیدم ، رنگ سبز یاسی هم ست کردم لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ مشتبی خاله تو اینجا چیکار موکنی؟بدآموزی داره واست:w00: چلا سرم دات میزنی؟ من چلا نباید تو علوسی عمو باشم ؟؟؟ تازه عموو میلی و بابا هم دهوتم کلدن لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ یه بلا نسبتی بگو آرانوس جانماشاالله بچه های منو که میدونی ، همه کار درستن ای بابا چی مگی داماد اگه خون دل خوردنای آجیم نبود که به همینجام نمیرسیدن وقتی تو دنبال چش چرونی بودی چه خون دلهعا خورد آجیم:w00: کتایون کجاست؟فکر کنم خوابه نمیدونم شایدم با مامنش رفته آرایشگاه لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ فقط گل مرمر نچین بقیشو بچین مریم چی اون اجازه هست چیده بشه؟ لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ تو جشنا جشن میگرن دیگه خوب چه مدلی جشن بگیریم؟ مداحی مولودی سخنرانی ؟ لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ شته ؟چرا مث ممد.ا شدی؟:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ ,نموخوم تمرین کنم دوست داری چی کار کنی پس میخوای برات یه آهنگ شیش و هشت بزارم ، بری وسط قر بدی خواستی خودمم میام بابا داشتانش شیه ؟ داشتانی نیست پسرم این بچگی یکم خودت میدونی که لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ کدوم بچه من زشتهماشاالله همشون خوشگل و نازن باباشون خوشگل و خوش تیپ ، مامانشونم که خوشگل و همه چی تموم همین مجتبی پسر کوچیکم ماشاالله ورزشکار درجه یک ، مدیر هم هست سیما دختر گلم که از هر انگشتش هنر میباره ارکیده هم دیگه هر چی از محاسنش بگم کم گفتم ایمان هم که بچه کار درست خودمه یه مدیر خوب که الان تو دوران بازنشستگیشه میخوای بقیشونم بگم تا از حسودی بترکی آره حتما بگو که سیما رو با چه مهریه ای دادید رفت خونه شوبربگو تا حسابی بترکیمفکر کرده نمیدونیم فکر کردن من با این چیز ها خام میشم عموی من باهوش تر از این حرفاس:ws2: این ها نون زیر کباب من هستن دیگه بالام جان نه؟ انگار مجلس فقط مرونه شد خانما کجان پس منم برم؟ نه تو باش کتایون کجاست؟فکر کنم خوابه خواب میباشد بابا داشتانش شیه ؟ داستانش اینه که عمه ترشیده ت رو میخواست بندازه به عموی ترگل ورگل من که بهم خورد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده