شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ بچه نق نقویی هم هستش آخه این چیه شده عسل تو حیف بچه های گل و ناز من نیست رفتی چسبیدی به این برو بابا میخوای دعوا راه بندازم ، عروسی رو بپاچونم آآآآآآآآی نفس کش :icon_pf (95): با برادر زاده من این جوری حرف میزنی جیگر عمو هستش این بچت زشته تازهگفتن نداره لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ سلام...من هم کارت دعوت واسم فرستادن اومدم تبریکات فراوان....... شام چی میدن؟ لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ شما مهمون افتخاری هستیمیخوای بذارمت ساقدوش عروس مریم ؟:ws2:[/ QUOTE] عروس خودش نیست اونوقت من در نقش کدو حلوایی این وسط چو کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: یعنی واست آستین بالا بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آره اگه عمو شاهین زن بگیره خیلی خوب میشه لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ سلام...من هم کارت دعوت واسم فرستادن اومدنتبریکات فراوان....... شام چی میدن؟ خوش آمدیدشام رو با سحری میدیم خدمتتون لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ عروس خودش نیست اونوقت من در نقش کدو حلوایی این وسط چو کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: میتونی تمرین کنی واسه وقتی که عروووس اومد اینجا هنوز عروسی راه نیوفتاده ، فعلا مراسم تمرینیه دومادم که رفت مثلا عروسو بیاره ، خودشم گم و گور شد لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ بیخودی پشت خواهر و خانوووم من صفحه نذار این دوتا خیلی هم شون با هم حسنس جلوی شما ها اینطوری میکنن که از حسودی چشمشون نزنید این قدر رابطشون خوب بود که سیتی گفت تو شر این رو از زندگی من کم کن من برات ماشین میخرم خونه میگیرمروابطه خوب لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ الان دقیقا تو جشن باید چی کار کنیم؟ بشین تا صدات کنم لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ این قدر رابطشون خوب بود که سیتی گفت تو شر این رو از زندگی من کم کن من برات ماشین میخرم خونه میگیرمروابطه خوب آخ آخ عمو یادته؟ عجب داشتانی بودهاماشین کوکی و واقعی رو داشتن به عنوان رشوه میدادن بهت لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ الان دقیقا تو جشن باید چی کار کنیم؟ تو جشنا جشن میگرن دیگه لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ عروس خودش نیست اونوقت من در نقش کدو حلوایی این وسط چو کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: یعنی واست آستین بالا بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه اگر اجازه بدین از باغچتون یه شاخه ی گل بچینیم لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ با برادر زاده من این جوری حرف میزنی جیگر عمو هستش این بچت زشته تازهگفتن نداره کدوم بچه من زشته ماشاالله همشون خوشگل و نازن باباشون خوشگل و خوش تیپ ، مامانشونم که خوشگل و همه چی تموم همین مجتبی پسر کوچیکم ماشاالله ورزشکار درجه یک ، مدیر هم هست سیما دختر گلم که از هر انگشتش هنر میباره ارکیده هم دیگه هر چی از محاسنش بگم کم گفتم ایمان هم که بچه کار درست خودمه یه مدیر خوب که الان تو دوران بازنشستگیشه میخوای بقیشونم بگم تا از حسودی بترکی لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ شما خودتو ناراحت نکن اورانوس جانبچس دیگه میخواد تو جمع چهارتا بزرگتر یه خودی نشون بده آخه اگه یه بچه درست حسابی از تو این فامیل دراومد آدم چه جوری سرشو بالا بگیره آخه:icon_pf (34): حالا حالا ها این مراسم ادامه دارهقرار نیست همه چی رو که همون اول بریزیم روی دایره آفرین،همینجوری ادامه بده با علمیت بره بالا لا اقل از رویفارسیش درست بنویسفامیله داریم آخه؟ما کهولت سنهطبیعی ست تا اولش گرم نباشه دیگه نمیشه راش انداخت که تو عمرم اینقد مطلب علمی یه جا یاد نگرفتم اینم از داماد ما سلام...من هم کارت دعوت واسم فرستادن اومدمتبریکات فراوان....... شام چی میدن؟ سلام مریمی خوبی؟ پس چرا لباساتو نپشیدی لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ آخ آخ عمو یادته؟عجب داشتانی بودهاماشین کوکی و واقعی رو داشتن به عنوان رشوه میدادن بهت فکر کردن من با این چیز ها خام میشم لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ کدوم بچه من زشتهماشاالله همشون خوشگل و نازن باباشون خوشگل و خوش تیپ ، مامانشونم که خوشگل و همه چی تموم همین مجتبی پسر کوچیکم ماشاالله ورزشکار درجه یک ، مدیر هم هست سیما دختر گلم که از هر انگشتش هنر میباره ارکیده هم دیگه هر چی از محاسنش بگم کم گفتم ایمان هم که بچه کار درست خودمه یه مدیر خوب که الان تو دوران بازنشستگیشه میخوای بقیشونم بگم تا از حسودی بترکی :aghosh: لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ آخ آخ عمو یادته؟عجب داشتانی بودهاماشین کوکی و واقعی رو داشتن به عنوان رشوه میدادن بهت آخه این بچه هنوز زبونش میگیره ، یکی ساکتش کنه ، حرف بزنه آبرومون جلوی عروس و خونوادش میره ها لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ تو جشنا جشن میگرن دیگه مشتبی خاله تو اینجا چیکار موکنی؟ بدآموزی داره واست:w00: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده