lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ من جوابم منفیه:icon_razz:خواستگاری که نکرده ننه ثواب داره ! فکر کن تو قنداق تو این سرمای زمستون رهاش کردن 1 نامه هم گذاشتن تو قنداقش لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ بازم اگه خواستید بگید عکسای هاوایی روبذارم لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ خواستگاری که نکرده ننه ثواب داره ! فکر کن تو قنداق تو این سرمای زمستون رهاش کردن 1 نامه هم گذاشتن تو قنداقش باشه مامی چون تویی... لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اووووووووووو..81 صفحه رو کی حال داره بخونه..؟؟ یکی خلاصش کنه.. لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اووووووووووو..81 صفحه رو کی حال داره بخونه..؟؟ یکی خلاصش کنه.. خونواده ی ما خلاصه نداره لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ خونواده ی ما خلاصه نداره منم بشم فامیل دور؟؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اووووووووووووووووووووف... چه چارشمبه سوریی به در کردیم. پلیس میخواست بهم دستبند بزنه ببرتم. در رفتم. لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ اووووووووووووووووووووف...چه چارشمبه سوریی به در کردیم. پلیس میخواست بهم دستبند بزنه ببرتم. در رفتم. تو کی رفتی که من ندیدم وروجک؟ داییتم در شُرُف دستگیری بود لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ منم بشم فامیل دور؟؟ شما خودت خاله منی،فامیل دور چیه لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ منم بشم فامیل دور؟؟ چرا فامیل دور عزیزم؟ نزدیکت میکنم. فرداشب پروفت باش با دایی اینا میایم خواستگاری برای دایی حمیدرضام. داییم ببینتت عاشقت میشه. با حجب و حیام هستی که... اووووووووف... لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ بازم اگه خواستید بگید عکسای هاوایی روبذارم بذار ننه،دیگه آب از سر گذشت لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ چرا فامیل دور عزیزم؟نزدیکت میکنم. فرداشب پروفت باش با دایی اینا میایم خواستگاری برای دایی حمیدرضام. داییم ببینتت عاشقت میشه. با حجب و حیام هستی که... اووووووووف... نه دایی این خاله من :icon_pf (34): نمیدونم چرا خودشو معرفی نمیکنه لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ تو کی رفتی که من ندیدم وروجک؟داییتم در شُرُف دستگیری بود من ریز ریز از دستت فرار کردم دایی. دستم تو دسته خواهره بود اومد همه رو بریزه تو ون همه یهو هووووووووووووووو کردن خواهره گیج شد منم تو این گیرودار فراریدم. لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ من ریز ریز از دستت فرار کردم دایی.دستم تو دسته خواهره بود اومد همه رو بریزه تو ون همه یهو هووووووووووووووو کردن خواهره گیج شد منم تو این گیرودار فراریدم. تو هم مث داییت آتیش پاره ای پس:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ نه داییاین خاله من :icon_pf (34): نمیدونم چرا خودشو معرفی نمیکنه عع؟ گفتیم یه عروسی و یه زن دایی افتادیما... دایی جون پس کی زن میگیری؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ تو هم مث داییت آتیش پاره ای پس:hapydancsmil: اوووووففففففف بدجوری... لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ عع؟گفتیم یه عروسی و یه زن دایی افتادیما... دایی جون پس کی زن میگیری؟ عزیزم من و خاله فرانه آستینامون رو زدیم بالا تا پیدا کنیم زن براش تا اون وقت یکم بزرگتر شو برات لباس عروس چین چینی و کفش تق تقی هم بخریم با دایی جونت و زن داییت برقصی :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ یالله یالله ببقشید وسط محفل گرررم فامیلیتونااااا! ولی یه سوال پیش اومد! الان خوشفکر عموی منه! آرانوسم بابای منه! من با بقیه چه نسبتی دارم؟ لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ منم بشم فامیل دور؟؟ اوا خواهر چطوری؟ :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ عزیزم من و خاله فرانه آستینامون رو زدیم بالا تا پیدا کنیم زن براش تا اون وقت یکم بزرگتر شو برات لباس عروس چین چینی و کفش تق تقی هم بخریم با دایی جونت و زن داییت برقصی :hapydancsmil: اون موقع داییش باید با عصا برقصه یاللهیالله ببقشید وسط محفل گرررم فامیلیتونااااا! ولی یه سوال پیش اومد! الان خوشفکر عموی منه! آرانوسم بابای منه! من با بقیه چه نسبتی دارم؟ فعلا که نسبتی نداری،آرانوس که دختره چجوری شده عموی تو؟ فکر کنم تاپیک رو اشتباهی اومدیا پانیذا،دایی میگم ببین نسبته داره جور میشه ها لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده