آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ کسی نیست که نوه ها رو که نوشته..عمه عموها رم که میشناسی.. اااا عمه هارو نمیشناسم که لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ دمت قیژ داداچ مخلصیم سالهاست که این دخترا ترشیدن قبل از اون هم راه نمیدادین؟ ایششش من اگه واقعا برم خواستگاری بهم بگن غلام و اینا میزنم دهن مهنشون رو جر میدما همینه که هه:icon_razz: یه بار دیگه ب آبجیایی من بگی ترشیده،همچین دهنتو!جر میدم که با 10 تا جوالدوز هم نتونن بدوزنش هادر ره منزل خوش فکر که خطرهاست در آن....شرط اول قدم آن است که غُلاّم باشی(تشدید به لحاظ عروض قافیه) هیچی مثل حرص خوردن تو به من حال نمیده نگار ایشالله یکی هم تورو بگیره نترشی اصن میخوایم بترشن پیش خودمون بمونن،چی میگی ؟ لامصب بنیانمون،بنیان نیست که عزیزم یکی از راه های تشخیص حرص خوردن اکثر دخترا "عزیزم" گفتن های متوالی استکاری نکردی عزیزم، دارم باهات شوخی میکنم عزیزم اگه با این پستا و تاپیکا کسی میخواد به من ترحم بکنه بزار بکنه عزیزم آدم لذت میبره این انسجامو می بینه به خدا... یکی میخواست فرزند خونده ی من بشه انگار؟ درست شنیدم؟ والااااااااااااااهی میخوان بنیانمون رو سست کنن نه بابا،ما سر راهی قبول نمیکنیم دردسر داره یکی خلاصه و طولانی و مفید بگه اینجا چه اتفاقاتی افتاده پلیز من بشناسم بقیه رو خو کی به کی شده الان قیقا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خلاصه مفیدش رو که گفتیم خو دختر عممو قرتی جون اونو که آره ولی از اون روزا کلی اتفاقات افتاده کی به خونواده اضافیده خو باید شجر نومچه رو مرور کنی دیگه دختر عمو اااا عمه هارو نمیشناسم که یه دونه هست اونم عمه الی ه متاسفانه کسی حاظر نشد وظیفه خطیر عمه شدن رو قبول کنه لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ یکی خلاصه و طولانی و مفید بگه اینجا چه اتفاقاتی افتاده پلیز من بشناسم بقیه رو خو کی به کی شده الان قیقا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 عمو جون تو خودش و ناراحت نکن فقط یه نوه گوگولی اضافه شده لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ بگو ننهفقط سانسور یادت نره یعنی نگم حموم آفتاب گرفتیم؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ عمو جون تو خودش و ناراحت نکن فقط یه نوه گوگولی اضافه شده لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ به به همه فک و فامیلا جمع اند :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ یعنی نگم حموم آفتاب گرفتیم؟ نه ننه نگو خوبیت نداره،مثلا بگو پدر سیبیلاشو زده بود لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ به به همه فک و فامیلا جمع اند :hapydancsmil: فقط خاله گُلمون کمه،که اونم اومدش:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ آدم لذت میبره این انسجامو می بینه به خدا... یکی میخواست فرزند خونده ی من بشه انگار؟ درست شنیدم؟ آره ننه الی رومن بیدش لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ فقط خاله گُلمون کمه،که اونم اومدش:hapydancsmil: آستینام بالاس لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ یعنی نگم حموم آفتاب گرفتیم؟ زن به به همه فک و فامیلا جمع اند :hapydancsmil: فدا خاله:hapydancsmil: نه ننه نگو خوبیت نداره،مثلا بگو پدر سیبیلاشو زده بود روزی که پدر سیبیلاشو بزن اون روز اخر دنیاست پسر لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ نه ننه نگو خوبیت نداره،مثلا بگو پدر سیبیلاشو زده بود نگم شامپاین هم بود لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ زن میلاد بذار بگم خو نگم دیسکو هم رفتیم؟ لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ آستینام بالاس حالا که نیم متر برف اومده آستیناتو زدی بالا خاله؟ زن فدا خاله:hapydancsmil: روزی که پدر سیبیلاشو بزن اون روز اخر دنیاست پسر ددی شامپاین چیه؟ نگم شامپاین هم بود من که نیمیدونم چیه مامی،همون چایی خودمونه؟ لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ حالا که نیم متر برف اومده آستیناتو زدی بالا خاله؟ از الان زدم بالا تا چند سال دیگه جواب بده لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ ددی شامپاین چیه؟ من که نیمیدونم چیه مامی،همون چایی خودمونه؟ ننه همونیه که فکر کردی نوشابه است تا تهش رفتی بالا ابرومونو بردی:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ ددی شامپاین چیه؟ پسرم یه چیز تو مایه های دلستره میلاد بذار بگم خو نگم دیسکو هم رفتیم؟ زن برو خونه من باهات کار دارم کجا ها رفتین بدون خاله خاله همش اونجا به یادت بودیم لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۰ خاله همش اونجا به یادت بودیم سوغاتی هام کو پس ؟! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده