bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ آفرين ......واقعا افرين به شما با اين طرز فكرتون ......مهردادي مهريه رو كي داده كي گرفته اون قديما مهريه رسم بود الان ديگه رسم نيست شازده منم كه از اول ماه رمضون گذاشته و رفته معلوم نيست كجاست تعريف نباشه از پسرم آقاست مومن ....اهل روزه .... تنوع اصل اول زندگيه تعدد زوجين هم خوبه به نوبه خودش تنوعيه ..... اگر مهردادي خودت هم زن دوم خواستي بيا پيش خودم برات گير ميارم به تو میگن یه مادر شوهر نمونه واسه دخترم ، مطمئنم از چنین مادری ، پسری با کفایت در میاد حتما سر فرصت مناسب خدمت میرسم ، نیت کردم ستی و خونوادشونو یه سفر بفرستم زیارت ، اونا که رفتن میام برای صحبتهای بیشتر :gnugghender: والله در مورد مهریه هم حرف شما درست کی داده و کی گرفته ، پس موردی نداره که باشه ، به هر حال دختر هم دوست داره با یه افتخاری بره خونه شوهر ، نمیشه که آخه ، ما هم جلوئ در و همسایه آبرو داریم ... فردا پشتمون صفحه میذارن که دختر ترگل ورگلشو مفت و مسلم داد رفت ... نمیشه سمانه جون ، وقتی به قول خودت کی داده و کی گرفته پس بودنش هم مشکلی نداره ، ایشاالله که به پای هم پیر میشن و اصلا حرفی هم ازش تو زندگیشون پیش نمیاد لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ به تو میگن یه مادر شوهر نمونه واسه دخترم ، مطمئنم از چنین مادری ، پسری با کفایت در میاد حتما سر فرصت مناسب خدمت میرسم ، نیت کردم ستی و خونوادشونو یه سفر بفرستم زیارت ، اونا که رفتن میام برای صحبتهای بیشتر :gnugghender: والله در مورد مهریه هم حرف شما درست کی داده و کی گرفته ، پس موردی نداره که باشه ، به هر حال دختر هم دوست داره با یه افتخاری بره خونه شوهر ، نمیشه که آخه ، ما هم جلوئ در و همسایه آبرو داریم ... فردا پشتمون صفحه میذارن که دختر ترگل ورگلشو مفت و مسلم داد رفت ... نمیشه سمانه جون ، وقتی به قول خودت کی داده و کی گرفته پس بودنش هم مشکلی نداره ، ایشاالله که به پای هم پیر میشن و اصلا حرفی هم ازش تو زندگیشون پیش نمیاد ميگن زيارت با پاي پياده ثوابش بيشتره مهردادي بفرستون مكه البته پياده خودت هم يه تماس بگير كارت حله .... باشه مهريه هم هر چي شما بگي اما به نيابت تك بودن قران يه سكه كافيه شما كجا زندگي ميكنيد كه هنوز صفحه رواج داره .... لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ ميگن زيارت با پاي پياده ثوابش بيشتره مهردادي بفرستون مكه البته پياده خودت هم يه تماس بگير كارت حله .... باشه مهريه هم هر چي شما بگي اما به نيابت تك بودن قران يه سكه كافيه شما كجا زندگي ميكنيد كه هنوز صفحه رواج داره .... پای پیاده که سختشونه ولی همون هوایی میفرستم برن یه 20 روزی رفت و برگشتشون طول میکشه ، ما هم به همه کارامون میرسیم صفحه هنوز رواج داره گلم ، هنوز هم که هنوزه خیلی از آهنگای کلاسیک دنیا تو صفحه پر میشه ... البته منظور من از صفحه همون دهن مردم بود که نمیشه بست ، خودت که دیگه در جریانش هستی ای بابا ، سمانه جون من چی میگم ، تو چی میگی اگه میخواین رو یک باشه مهریه اش ، یه خونه 500 متری تو نیاوران بندازی پشت قباله اش ، یا اینکه به سال تولدش 1000 روشو حذف میکنیم همون سیصد و خورده ایشو میزنیم سکه طلا. تو هم دیگه انقدر سخت نگیر ، دختر من زن زندگیه ، برن سر خونه زندگیشون همه این حرفا فراموش میشه لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ پای پیاده که سختشونه ولی همون هوایی میفرستم برن یه 20 روزی رفت و برگشتشون طول میکشه ، ما هم به همه کارامون میرسیم صفحه هنوز رواج داره گلم ، هنوز هم که هنوزه خیلی از آهنگای کلاسیک دنیا تو صفحه پر میشه ... البته منظور من از صفحه همون دهن مردم بود که نمیشه بست ، خودت که دیگه در جریانش هستی ای بابا ، سمانه جون من چی میگم ، تو چی میگی اگه میخواین رو یک باشه مهریه اش ، یه خونه 500 متری تو نیاوران بندازی پشت قباله اش ، یا اینکه به سال تولدش 1000 روشو حذف میکنیم همون سیصد و خورده ایشو میزنیم سکه طلا. تو هم دیگه انقدر سخت نگیر ، دختر من زن زندگیه ، برن سر خونه زندگیشون همه این حرفا فراموش میشه مطمئني 20روز زمان كافيه ...... بله ميدونم شما از اون خانواده هاي با اصل و نصب هستيد و حرف مردم مهمه باشه مهريه سيصد تا به نيابت سال تولد دخترت كه 1300 هزارش رو خودت بخشيدي 300 تاش مي مونه دلبندم اون صفحه نيست اسمش چيز ديگه است لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ مطمئني 20روز زمان كافيه ......بله ميدونم شما از اون خانواده هاي با اصل و نصب هستيد و حرف مردم مهمه باشه مهريه سيصد تا به نيابت سال تولد دخترت كه 1300 هزارش رو خودت بخشيدي 300 تاش مي مونه دلبندم اون صفحه نيست اسمش چيز ديگه است فکر میکنم کفایت کنه ، شما مقدماتشو یعنی همون لیستی رو که من باید از توش سلکت کنم رو آماده کن ، زمان کم نمیاد البته سیصدو خورده ایه اصلش .حالا 60 -70 تا بالا و پایینشو یه جوری توافق می کنیم نصب نه دلبندم نسب الان کدوم صفحه رو میگی اسمش این نیست ، صفحه موسیقی رو یا صفحه که گفتم مردم میذارن لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ فکر میکنم کفایت کنه ، شما مقدماتشو یعنی همون لیستی رو که من باید از توش سلکت کنم رو آماده کن ، زمان کم نمیادالبته سیصدو خورده ایه اصلش .حالا 60 -70 تا بالا و پایینشو یه جوری توافق می کنیم نصب نه دلبندم نسب الان کدوم صفحه رو میگی اسمش این نیست ، صفحه موسیقی رو یا صفحه که گفتم مردم میذارن ليست اماده است .......هر وقت خواستي بگو سندش كنم چه فرقي ميكني نثب ..نصب ...نسب ..... مهردادي ميدوني ما تو مكتب خونه خونديم نصب .... لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ ليست اماده است .......هر وقت خواستي بگو سندش كنم چه فرقي ميكني نثب ..نصب ...نسب ..... مهردادي ميدوني ما تو مكتب خونه خونديم نصب .... ایوووول ، کارت درسته ، میخوام ببینم چقدر سلیقه به خرج دادیا ، راستی یادت باشه همراه با عکس باشه که تو انتخاب کمک کنه و یه سری ها رو همون اول حذف کنم لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ ماشالله تو این تاپیک عروسی ما ملت همین جور دارن مزدوج میشن... لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ ایوووول ، کارت درسته ، میخوام ببینم چقدر سلیقه به خرج دادیا ، راستی یادت باشه همراه با عکس باشه که تو انتخاب کمک کنه و یه سری ها رو همون اول حذف کنم اون ديگه با من البوم دارم انواع اقسام از دختر بتول خانم گرفته كه كمي كچله تا دختر مش اصغر كه بي دندونه حالا نشونت ميدم .....اما همه كدبانو اهل خونه و زندگين لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ ماشالله تو این تاپیک عروسی ما ملت همین جور دارن مزدوج میشن... والا كتي جون تا اونجا كه من ديدم تو اين تايپيك خودكشي شد ولي ازدواج نشد عزيز خودم برات جور ميكنم خودت رو ناراحت نكن لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ ماشالله تو این تاپیک عروسی ما ملت همین جور دارن مزدوج میشن... سلام عمو جون خوبی کتیه گلم این سمانه از ظهر داره اینجا مخ منو میزنه که سیما رو بدیم به پسرش حالا وقت گرفتن که به حضورمون شرفیاب بشن لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ سلام عمو جونخوبی کتیه گلم این سمانه از ظهر داره اینجا مخ منو میزنه که سیما رو بدیم به پسرش حالا وقت گرفتن که به حضورمون شرفیاب بشن برار یادت باشه هر مراسمی فقط با حضور عمه خانم رسمیت پیدا میکنه ها! لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ برار یادت باشه هر مراسمی فقط با حضور عمه خانم رسمیت پیدا میکنه ها! به به عمه خانوووم عزیز هم که وارد شدن به افتخارشون 100% عمه خانوووم ، مگه سیما بدون شما میره سر سفره عقد اونم که قربونش برم عاشق عمه جونشه لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ والا كتي جون تا اونجا كه من ديدم تو اين تايپيك خودكشي شد ولي ازدواج نشد عزيز خودم برات جور ميكنم خودت رو ناراحت نكن اوهوم دوست مامانیم حیوونی... نه من قصد ازدواج ندارم سمانه جونم... سلام عمو جونخوبی کتیه گلم این سمانه از ظهر داره اینجا مخ منو میزنه که سیما رو بدیم به پسرش حالا وقت گرفتن که به حضورمون شرفیاب بشن سلام عمویی... خودت خوبی؟ من خوب خوبم... اخ جون عروسیییییییی... اونمم عروسی سیما چی بپوشم حالا باباییییی لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ سلام عمویی... خودت خوبی؟ من خوب خوبم... اخ جون عروسیییییییی... اونمم عروسی سیما چی بپوشم حالا باباییییی حالا عجله نکن ، بذار بیان ، مهم نظر سیما جونه ، اگه پسندید و بله رو گفت که با خودمون میای میریم واسه لباس خریدن ، اخه اونوقت دخترای منم همه لباس میخوان دیگه چه بدبختی بشم من ، چقدر پول باید بدم :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ برار یادت باشه هر مراسمی فقط با حضور عمه خانم رسمیت پیدا میکنه ها! سلام عمه جوونیم... حال شما؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ حالا عجله نکن ، بذار بیان ، مهم نظر سیما جونه ، اگه پسندید و بله رو گفت که با خودمون میای میریم واسه لباس خریدن ، اخه اونوقت دخترای منم همه لباس میخوان دیگه چه بدبختی بشم من ، چقدر پول باید بدم :icon_pf (34): مگه چند تا دختر داری عمویی؟ بابام همین منو داره فقط... لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ سلام عمه جوونیم...حال شما؟ سیلام عمه جان خیبی خشی؟ مامان دار شدی حالی از من نمیپرسی عمه مامانت خوبه ؟ دوسش داری؟ دست روت بلند نمیکنه که عمه؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ سیلام عمه جان خیبی خشی؟ مامان دار شدی حالی از من نمیپرسی عمه مامانت خوبه ؟ دوسش داری؟ دست روت بلند نمیکنه که عمه؟ مرسی عمه جونم... مامانم خیلیییییییییییی ماهه... ولی حیوونی الان به خاطر دوستش ناراحته... لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ مگه چند تا دختر داری عمویی؟بابام همین منو داره فقط... دختر که من زیاد دارم سیما ( سکوت ) فاطمه ( ارکیده ) زهرا ( زهرا - ک ) بهاره ( بهاره -اس ) شهدخت ( سفید برفی ) در ضمن بابایی تو هم یه دختر دیگه هم داره . مریم رو یادت رفته راستی یادم اومد ، شیما رو یادم رفته بود (#ROSA#) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده