HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ عمو من که دیگه یک موی تنم به این وصلت راضی نی دیشب من رو جلو مهرداد خورد کردن من که همش پشتت بودم عمو حواسم هست داداشی...خیالت تخت.. آفرین چه عجب مامانمون رو دیدیم بالاخره مادر خوانده اگه پسرشی چطور میذاری اون طرف از مامانت جلو همه خواستگاری کنه؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ عمو اون مال دیشب بودش وقتی مامانت دیشب تو مراسم عروسیش شرکت نکرد وقتی بابات گذاشت در رفت نزار الباقیش رو جلو همه بگم ابرومون رفت حمید خورد شدیم:ws54: گریه نکن عمویی:there: لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ اون دختره بابا:دی!!! دچار دوگانگی شخصیت شده دلم واس مامانم تنگ شده بووود! لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ عمو اون مال دیشب بودش وقتی مامانت دیشب تو مراسم عروسیش شرکت نکرد وقتی بابات گذاشت در رفت نزار الباقیش رو جلو همه بگم ابرومون رفت حمید خورد شدیم:ws54: مامانم که توضیح دادماشین خراب شده بود اون دختره بابا:دی!!!دچار دوگانگی شخصیت شده دلم واس مامانم تنگ شده بووود! کشفش کردی؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ اون دختره بابا:دی!!!دچار دوگانگی شخصیت شده دلم واس مامانم تنگ شده بووود! کی دختره؟ خواستگاره؟:jawdrop: هزار الله واکبر لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ مامانم که توضیح دادماشین خراب شده بود کشفش کردی؟ حمید تو کار بزرگ تر ها دخالت نکن تو در جریان نیستی ماشین بهانه هستش:vahidrk: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ حمید تو کار بزرگ تر ها دخالت نکن تو در جریان نیستی ماشین بهانه هستش:vahidrk: عمویی عیب نداره حالا... حمید راست میگه مامانم ماشینش خراب بود به منم گفت... لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ همون که از مامانم خواستگاری کرد دیگه لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ همون که از مامانم خواستگاری کرد دیگه :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ حمید جان مادر اومدی؟ بیا کنار مادر بشین عمو شاهین دوس داری شایعه درست کنی؟ لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ حمید جان مادر اومدی؟ بیا کنار مادر بشین عمو شاهین دوس داری شایعه درست کنی؟ هم نیومده می خوای بین دو تا داداش رو بهم بزنی شراکت من و میلاد رو خراب کنی ارههههههه؟ لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ حمید تو کار بزرگ تر ها دخالت نکن تو در جریان نیستی ماشین بهانه هستش:vahidrk: حمید جان مادر اومدی؟ بیا کنار مادر بشین عمو شاهین دوس داری شایعه درست کنی؟ مادر حان اینم سند لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ هم نیومده می خوای بین دو تا داداش رو بهم بزنی شراکت من و میلاد رو خراب کنی ارههههههه؟ عمووووووووو لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی نامردین در غیاب من جشن گرفتین:3384s: اصلا هم میارک نیاشه به پای هم جوووون مرگ بشین ناملدا مگه قزاز نشد 11-12 جشن بگیرین من تا 12 بودم خبری نشد لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ هم نیومده می خوای بین دو تا داداش رو بهم بزنی شراکت من و میلاد رو خراب کنی ارههههههه؟ وای چه بی اعصاب! لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی نامردین در غیاب من جشن گرفتین:3384s: اصلا هم میارک نیاشه به پای هم جوووون مرگ بشین ناملدا مگه قزاز نشد 11-12 جشن بگیرین من تا 12 بودم خبری نشد دیشب این خواهر شوهر پلاسیدت هم اینجا بود می خواسیتم عروس که نبود اون رو جاش بنشونیم که میلاد زرنگ تر بود و در رفت لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ وای چه بی اعصاب! زن داداش گریه نکن طاقت دیدن اشک هات رو ندارم:aghosh: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده