HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 12 آبان، 2011 با سلام خدمت عزیزان جان کاربران(از اخراجی تا فعال)مدیران(از ارشد تا بازنشسته) خب بالاخره موقع اون رسیده تا خانواده ما به جامعه نو اندیشان معرفی بشه خانواده ما متشکل از اعضای: 1-مهندس خوش فکر(پدر) 2-lorena(مادر) 3-HaMiD.CFD(پسر) 4-کتایون(دختر) 5-مریم(دختر کتایون) 6-پانیذا(ته تغاری) لازم به تذکر میباشد که پدر من همین سه فرزند را داشته و هر گونه ادعایی در مورد فرزند بودن بدون پرسش رد خواهد شد،حتی با آزمایش DNA:ws3: به همین منظور طی این تاپیک جشنی کوچک تدارک دیده ایم تا لحظاتی شاد کنار ما داشته باشید دراین جشن پدر و مادر من به وصال یکدیگر(نیز)میرسند خانواده هم اکنون به شما به صورت خود جوش معرفی میشوند عمو ها هم به زودی معرفی میشوند کادوها رو زود رد کنید بیاد باشد تا این خانواده مستحکم تر از گذشته به حیات خود ادامه دهد 37
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 12 آبان، 2011 به افتخار عروس خانوم واقا دوماد خواهش میکنم دست دست پیوندمان مبارک:dancegirl2: من به شخصه بعنوان دوماد همه رو به جشن خونوادگیمون دعوت میکنم تا هر وقت بخواید بزن وبکوب کنید اینجا
- Nahal - 47858 ارسال شده در 12 آبان، 2011 عجب خونواده شادی تبریک بلاخره جستجوی پسر خونواده نتیجه داد
HaMiD.CFD 20379 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2011 داداشم هست یا باز می خواد کلاه لورنا رو بر داره هر گونه شایعه ای از طرف شما تکذیب میشود
شـاهین 8068 ارسال شده در 12 آبان، 2011 اصلا شما از کی اجازه گرفتین عروسی راه انداختین نا سلامتی من بزرگ تون بودم میلاد قضیه عروسی چیه خوبههههههههه هرمت تازه در گذشتگان رو هم حفظ نمیکنی پیراهن مشکی تن من رو ندیدی؟واقعا کهههههههه:ws54:
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 12 آبان، 2011 اصلا شما از کی اجازه گرفتین عروسی راه انداختین نا سلامتی من بزرگ تون بودم میلاد قضیه عروسی چیه خوبههههههههه هرمت تازه در گذشتگان رو هم حفظ نمیکنی پیراهن مشکی تن من رو ندیدی؟واقعا کهههههههه:ws54: شاهین من که اجازه گرفتم حالا بیا وسط:dancegirl2:
HaMiD.CFD 20379 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2011 اصلا شما از کی اجازه گرفتین عروسی راه انداختین نا سلامتی من بزرگ تون بودم میلاد قضیه عروسی چیه خوبههههههههه هرمت تازه در گذشتگان رو هم حفظ نمیکنی پیراهن مشکی تن من رو ندیدی؟واقعا کهههههههه:ws54: عمو بیخیالبرو وسط بیخیال شو
HaMiD.CFD 20379 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2011 سلامممممممممممماجازه:626gdau: سلام سلام مُجازه:626gdau:
HaMiD.CFD 20379 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2011 سلامعلیکمممممممممممممممممممممممممچه خبره اینجا؟ خبر خاصی نیست،خاندان ما داره معرفی میشه به همه
HaMiD.CFD 20379 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2011 تبریک میگم عموو میلی:aghosh: :w330::w330::w330: این شخص گل گلاب یکی از پسر عموهای من میباشد
ارسال های توصیه شده