HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ با سلام خدمت عزیزان جان کاربران(از اخراجی تا فعال)مدیران(از ارشد تا بازنشسته) خب بالاخره موقع اون رسیده تا خانواده ما به جامعه نو اندیشان معرفی بشه خانواده ما متشکل از اعضای: 1-مهندس خوش فکر(پدر) 2-lorena(مادر) 3-HaMiD.CFD(پسر) 4-کتایون(دختر) 5-مریم(دختر کتایون) 6-پانیذا(ته تغاری) لازم به تذکر میباشد که پدر من همین سه فرزند را داشته و هر گونه ادعایی در مورد فرزند بودن بدون پرسش رد خواهد شد،حتی با آزمایش DNA:ws3: به همین منظور طی این تاپیک جشنی کوچک تدارک دیده ایم تا لحظاتی شاد کنار ما داشته باشید دراین جشن پدر و مادر من به وصال یکدیگر(نیز)میرسند خانواده هم اکنون به شما به صورت خود جوش معرفی میشوند عمو ها هم به زودی معرفی میشوند کادوها رو زود رد کنید بیاد باشد تا این خانواده مستحکم تر از گذشته به حیات خود ادامه دهد 37 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ به افتخار عروس خانوم واقا دوماد خواهش میکنم دست دست پیوندمان مبارک:dancegirl2: من به شخصه بعنوان دوماد همه رو به جشن خونوادگیمون دعوت میکنم تا هر وقت بخواید بزن وبکوب کنید اینجا لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ داداشم هست یا باز می خواد کلاه لورنا رو بر داره لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ عجب خونواده شادی تبریک بلاخره جستجوی پسر خونواده نتیجه داد لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ داداشم هست یا باز می خواد کلاه لورنا رو بر داره هر گونه شایعه ای از طرف شما تکذیب میشود لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ اصلا شما از کی اجازه گرفتین عروسی راه انداختین نا سلامتی من بزرگ تون بودم میلاد قضیه عروسی چیه خوبههههههههه هرمت تازه در گذشتگان رو هم حفظ نمیکنی پیراهن مشکی تن من رو ندیدی؟واقعا کهههههههه:ws54: لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ اصلا شما از کی اجازه گرفتین عروسی راه انداختین نا سلامتی من بزرگ تون بودم میلاد قضیه عروسی چیه خوبههههههههه هرمت تازه در گذشتگان رو هم حفظ نمیکنی پیراهن مشکی تن من رو ندیدی؟واقعا کهههههههه:ws54: شاهین من که اجازه گرفتم حالا بیا وسط:dancegirl2: لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ اصلا شما از کی اجازه گرفتین عروسی راه انداختین نا سلامتی من بزرگ تون بودم میلاد قضیه عروسی چیه خوبههههههههه هرمت تازه در گذشتگان رو هم حفظ نمیکنی پیراهن مشکی تن من رو ندیدی؟واقعا کهههههههه:ws54: عمو بیخیالبرو وسط بیخیال شو لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ سلامممممممممممم اجازه:626gdau: لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ تبریک میگم عموو میلی:aghosh: :w330::w330::w330: لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ سلامعلیکممممممممممممممممممممممممم چه خبره اینجا؟ لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ سلامممممممممممماجازه:626gdau: سلام سلام مُجازه:626gdau: لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ سلامعلیکمممممممممممممممممممممممممچه خبره اینجا؟ خبر خاصی نیست،خاندان ما داره معرفی میشه به همه لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ تبریک میگم عموو میلی:aghosh: :w330::w330::w330: این شخص گل گلاب یکی از پسر عموهای من میباشد لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ مهندس خوش فکر خوبه کلاس رقصم رفت لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده