رفتن به مطلب

چرا دخترای خوب خواستگار ندارن ؟!

EOS

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 104
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

می شه شما چند تایی از این معیار ها رو اسم ببرین ؟!

خب من زیاد در جریان نیستم. به هرحال گمون نکنم مثل سابق اجازه بدن خانواده برا ازدواجشون تصمیم بگیرن و زیاد هم به آفتاب مهتاب ندیدگیه دختر موردنظرشون اهمیت نمیدن. به نظر من قبل از هرچیزی به ظاهر دختر موردنظر اهمیت میدن. (از این نظر که س.ک.س.ی هست یا نه). تحصیلات براشون زیاد اهمیتی نداره، ثروت هم زیاد براشون مهم نیست، شاید بعد از مدتی از نامزدی؛ شعور و درک و فهم طرفشون براشون اهمیت پیدا کنه. صداقت و راستگویی و داشتن روابط عمومیه خوب هم مهمه براشون.

یه بحث جالب تو یه سایتی دیدم درباره روابط جنسیه قبل از ازدواج؛ دو سه تا دختر با دو سه تا پسر؛ جالبیش این بود که دخترا اصرار داشتن که هیچ پسری حاضر نیست با دختری که قبلا دوست پسر داشته و س.ک.س رو تجربه کرده ازدواج کنه ولی پسرا میگفتن که این چیزا مهم نیست و اگه خواستن ازدواج کنن به آلت تناسلیه طرفشون نگاه نمیکنن.

• Like 10
لینک به دیدگاه
یه عنوان مثال دو تا از دوستانم رو مقایسه می کنم

یکی از دوستانم الان دانشجوی معماری دانشگاه تهران سال اول ارشده ، 24 سالشه

شغل پدرش آزاده کارخونه داره و توی بازار هم مغازه داره و مادرش روانشناسی خوانده

از لحاظ ظاهری نمی گم فوق العاده است اما از اون دسته آدمای جذابیه که اگر یه بار ببینیش مطمئنا تا مدت ها توی خاطرت می مونه

فوق العاده مودب و باوقار رو مهربونه

از لحاظ مالی هم که مشخصه !

نمی گم آفتاب مهتاب ندیده است اما تا به حال هیچ رابطه ای با جنس مخالف نداشته و رابطه اش در حد همکلاسی و ..... بوده که برای اون هم کلی حد و مرز قائله

اما تا به حال خواستگار نداشته !!!!

یکی دیگه از دوستانم دانشجوی معماری دانشگاه آزاده ترم آخر کارشناسیه 21 سالشه

پدرش سپاهیه و مادرش هم خانه داره

خیلی خونگرم و خوش برخورده و البته دختر خوشگلی هم هست

اما با این حال صبح با یکی می بینیش 2 ساعت بعد توی ماشین یکی دیگه است

معیارش برای انتخاب دوست پسراش مدل ماشین و محل سکونت و ...... است !

اما این حال چند نفری هستن (چه از فامیل و چه از هم کلاسی هاش و ....) که حاضرن براش هر کاری بکنن تا این اجازه بده بیان خواستگاری در حالی که از دوست پسرای رنگارنگش هم خبر دارن !

این یه نمونه اش بود که البته من زیاد از این دست آدما اطرافم دیدم

من نمی گم معیار خوبی یا بدی رو من تعیین می کنم یا یه چیز از پیش تعیین شده است

اما یه چیزایی کاملا مشخصه

کسی نمی تونه بگه دروغ گویی و زیر و رو کشی برای من معیار خوبیه یه دختره می شه ؟!

من فک میکنم بعضی وقتا بعضیا انقدر همه چیزشون تکمیله که هر پسری به خودش این اجازه رو نمیده که بخواد بیاد جولو

بعضیا هم به این فک میکنن که کسی که بابا ش کارخونه داره و تو پره قو بزرگ شده من نمیتونم از پس توقعاتش بر بیام

کلا خیلی از پسرا ترجیح میدن زنشون یه پله پاییین تر از خودشون باشه که فردا تو سری نخورن

تو جمع ها هم حضور پیدا میکنه،سعی میکنه با کسی دوست بشه؟

یا از نظرش دوستی سرآغاز لغزش و گناه است؟

اتفاقا به نظرم اونایی که اهل دوستی هستن خواستگار کمتری دارن

چون خیلیاشون تو دوستیای اول و دوم یا بالاخره چندم، یکی و پیدا میکنن که به هم قول ازدواج بدن و دیگه کمتر درگیر دیگران میشن که بخوان به اون صورت خواستگاری داشته باشن

در مورد دوستی با جنس مخالف هم که فرمودین مخالفین،به دلیل اینست که پارامترهایی که شاید برای دوستی در نظر گرفتین صحیح نیست.

به نظرم دوستی برای ازدواج با دوستی اجتماعی فرق میکنه

تو دوستی ای که قصدش ازدواجه پارامترهایی رو باید رعایت کنی که تو دوستی اجتماعی به هیچ وجه لازم نیست رعایت بشه

که همین پارامترا یه محدودیت ها و یه مشکلاتی رو ایجاد میکنه که شاید برای خیلیا خوشایند نباشه

من خودم استنباطم این بوده،که 90 درصد دخترها و پسرهای ایرانی فوق العاده بی جنبه ان،بهشون حرف میزنی،فکر میکنن خبری شده !!!!! :sigh:

بی جنبگی به نظرم اگه وجود داره از سمته دوطرفه

این امکان نداره که یکی از کنار یکی دیگه رد بشه و اون طرف فک کنه که حتما عاشقم شده!!!!

حتما جرقه ای زده میشه که کبریتی روشن میشه

اما به نظرم انگار این دخترای کشته مرده دار موفق تر هم بودن

یکی از فامیل های من با دختره بیرون آشنا شدن و 3 سال هم با هم می رفتن و می اومدن حتی پسره می دونست که دختره قبلا رابطه جنسی هم داشته اما به هر حال ازدواج کردن الان هم 2 تا دختر دارن و خانومه با این سن هنوز و با توجه به تعهدی که داره هنوز هم دوست پسر داره اما شوهرش انگار که چشماش کور شده و اصلا اینا رو نمی بینه و کاملا هم از ازدواجش راضیه

شاید اون آقا هم خودش سرش جای دیگه ای گرمه !

البته منم خیلی آدما رو دیدم که با وجود همه جور خوش گذرونی ای که تو نوجوونی و جوونی کردن باز ازدواجای موفقی داشتن و هیچ وقتم به خاطر شکستن بعضی خط قرمزها مورد سوال قرار نگرفتن

برعکسشم دیدم که یه دختری که کاملا ساده و معمولی زندگی کرده

ولی مثلا یه دوست پسر داشته کس دیگه ای رو به خاطر اینکه دوست پسر داشته از دست داده:icon_pf (34):

• Like 10
لینک به دیدگاه
همین اشتباهات به شکلی دیگه تو ازدواج سنتی پیش میاد

من منوندم چجوری میشه کسی رو با چند بار دیدن رسمی و خانوادگی پذیزفت؟؟!!

کلا ازدواج ریسکش خیلی بالاست باید با پذیرفتن این موضوع با شرایط رو به رو بشید..واقع بینی خوبه اما بدبینی نه....

قبول دارم

برای من شناخت توی روند ازدواج مهمه.سنتی نه که طرف بیاد و بعد از چند جلسه حرف عقد کنن :icon_pf (34):

• Like 8
لینک به دیدگاه
همین اشتباهات به شکلی دیگه تو ازدواج سنتی پیش میاد

من منوندم چجوری میشه کسی رو با چند بار دیدن رسمی و خانوادگی پذیزفت؟؟!!

کلا ازدواج ریسکش خیلی بالاست باید با پذیرفتن این موضوع با شرایط رو به رو بشید..واقع بینی خوبه اما بدبینی نه....

اصلا نمیشه فروغی اصلا

من خودم با طرف حسابم تو خونه مون اومده صحبت کردم کلی بالا پایینش کردم حرفاشو دونه دونه با پدرمادرم تجزیه تحلیل کردیم بابام رفت محل کارش تحقیق کرد اما اصلا نمیشه شناخت

شاید مثلا 10 سال پیش بود میشد اما الان بشینی خونه و بگی یکی میاد و دو جلسه صحبت بعد شناخت و بعد بله رو میگم و خیالم راحت که تا اخر زندگیم به خوبی میگذره زهی خیال باطل

انقد کلک زیاد شده انقده ملت خوب فیلم بازی می کنن اصلا نمیشه

با دوستی تو خیابون و رفتن به کافی شاپ و سینما هم مخالفم ولی اینودیگه فهمیدم برا اینکه بدونی طرفت اهل زندگی هس یا نه , باید دست کم یه سال باهاش زیر نظر خونواده ات و خونواده اش و رعایت یه سری اصول رفت امد داشته باشی

متاسفانه دو خونواده موقعی بهم نزدیک میشن که کار از کار گذشته و دختر پسر رو با عقد دایم بهم چسبوندن

• Like 15
لینک به دیدگاه
مسلمه که معیار خوبی یا بدی نیست !

اما شما منکر این می شی که نداشتن خواستگار هم به نوعی ضعف برای یه دختر محسوب می شه

به هر حال نمی شه منکر این شد که آدما دوست دارن که مورد توجه باشن و البته این حس در خانوما هم قوی تره

اما به نظرم انگار این دخترای کشته مرده دار موفق تر هم بودن

یکی از فامیل های من با دختره بیرون آشنا شدن و 3 سال هم با هم می رفتن و می اومدن حتی پسره می دونست که دختره قبلا رابطه جنسی هم داشته اما به هر حال ازدواج کردن الان هم 2 تا دختر دارن و خانومه با این سن هنوز و با توجه به تعهدی که داره هنوز هم دوست پسر داره اما شوهرش انگار که چشماش کور شده و اصلا اینا رو نمی بینه و کاملا هم از ازدواجش راضیه

من نمی گم این که به کل یه خط قرمز بین خودت و پسرا بکشی کار درستیه مسلما الان دخترای معدودی پیدا می شن که بگن با هیچ پسری رابطه نداشتن اما این جا من منظورم رابطه جنسی بود که فکر می کنم کمتر مردی بتونه این موضوع رو نادیده بگیره

راجع به مردا و زنایی که بعد از ازدواجشون دوست پسر یا دوست دختر دارن حرفی ندارم واقعا...

یعنی این دسته از ادما به نظرم خیلی بی ارزش تر از این هستن به بخوای راجع بهشون فکر کنی...

اما گفتی روبط جنسی...ببین طلا جان این نیاز انسان هاست قطعا اگه چیز زشتی بود تو وجود ادما هم نبود...من اصلا از آدمایی که برای تفریح این جور روابط رو دارن حرف نمی زنم اما تو یه رابطه ی طولانی مدت بین دو تا ادم این قضیه کاملا اجتناب ناپذیره نمیشه به کسی که دوسش داری و برات مهمه فقط کلامی ابراز محبت کنی...این کشش بین مرد و زن شاید یکی از زیباترین احساست بشریه نمی فهمم چرا این قدر به شکل یه گناه کبیره بهش نگاه میشه...

من واقعا ادمایی رو میشناسم که با وجود این روابطی که داشتن و حالا به هر دلیلی روابطشون قطع شده ولی ذره ای تفکر آلوده به فسادی ندارن...

و برعکس آدمایی که فکر می کنن با سرکوب خودشون دارن پاک زندگی می کنن اما تمام ذهن و افکارشون تو این مسائل خلاصه میشه...

• Like 12
لینک به دیدگاه
مدت هاست این سوال ذهن من رو مشغول کرده !

اما چند روز پیش با شخصی برخورد داشتم که باعث شد که این تاپیک رو اینجا بزنم تا نظر بقیه رو هم بدونم و شاید جواب سوالم هم بگیرم

:w16::icon_gol:درابتدا که این تاپیک رو دیدم یاد این تاپیک افتادم چرا بعضی دخترها بیشتر خواستگار دارند

اما چون تاپیک فدیمی بود شاد نیاز بودبحث با یه دیدگاه تازه به جریان بیافته..........

من خیلی از دخترا رو دیدم که به معنای واقعی همه چیز تموم هستن

من با این گفته شما مخالف هستم........

انسانها کاملا باهم متفاوت هستند وطبعادیدگاههای متفاوتی دارند...............

همونطور که سایر عزیزان هم اشاره کردند،حسن وعیب،کاملانسبی است ونمیشود به همه تعمیم دادیه مثال ملموس بذارید بزنم.............

برای یه خانواده مذهبی،دختر/پسری همه چیز تمام است که مقید به اصول مذهبی آن خانواده باشد،چه ظاهری،چه باطنی!حال همین پسر/دختر همه چیز تمام برای خانواده هایی با اصول مذهبی کمتر یا بدون مذهب نه تنها حسن نیست بلکه بزرگترین عیب دختر/پسر محسوب میشود ومثالهایی ازاین دست که فراوان هستند........................

به معنای واقعی کلمه،کمی برای این متن اغراق آمیز است..........:icon_gol:

شما معیارهای خودرا قطعا طبق آرمانهای خود چیده اید یا حداقل منطق خود را درنحوه ی چیدمان آن دخیل کرده اید:

از لحاظ اصالت و خانواده داری ، از جهت ادب و تربیت ، تحصیلات ، وضعیت مالی مناسب ، ظاهر خوب و چندین حسن دیگه

در تاپیک اصالت خانوادگی بررسی شدوملاحظه کردید که اصالت خانوادگی برای بسیاری اصلا اهمیت نداشت اما شما این ملاک را اولین ملاک محاسن خود قرار داده اید.................

یا ظاهر!شما در آخرین اولویتهاآن را قرار داده ایددرصورتیکه ظاهر اولین ومهمترین ,عامل در جاذبه یا دافعه یه دختر وپسر نسبت به هم است.............

پس میتوان به استنباط این مثالها گفت مواردی که شما دیده اید تنها از نظر شمایا افرادی که در مسیر فکری شما هستند همه چیز تمام بوده است:w16::icon_gol:

که توی برخورد با آقا پسرا متوجه شدم از ایده آل هاشون محسوب می شه

بازهم تاکید بر اینکه همه انسانها مثل هم نیستند!!!..............

اما نکته جالب برام این جاست که این دخترا معمولا کمترین خواستگار رو دارن و یا حتی توی مواردی هم دیدم که اصلا خواستگاری ندارن !

با این که گاهی وقتی همین افراد توی جمعی قرار می گیرن کاملا مرکز توجه هستن !

اما دخترای دیگه ای هم هستن که شاید توی سنین پایین خیلی شیطنت کردن و حتی مسائلی رو که نباید ، رو تجربه کردن !

اما با همه این ها معمولا هم چندین و چند خواستگار و کشته مرده دارن !

این در حالیه که من با هر کدوم از آقا پسرایی که صحبت کردم نظرشون این بوده که دوست دارن یه دختر خانواده دار و نجیب و باوقار و خلاصه هر چه که توی دخترای دسته اول هست و توی دسته دوم نایاب و یا خیلی کمرنگه مد نظرشونه

با این حال برای ازدواج باز هم به سمت دسته دوم گرایش پیدا می کنن

حالا به نظر شما دلیل چی می تونه باشه ؟! :JC_thinking:

درموردقسمت آبی رنگ باید عرض کنم مطمئن باشد پسری که از روی رنگ ولعاب عاشق دختر شودوبه خواستگاری بروددر زندگی شکست خواهد خورد.....................

همه ما میدانیم منظورمن چیست!!!!....................

مطمئن باشید دختری که خواستگار ندارد یکی از حلقه های زنجیر آشنایی پسر تا خواستگاری را ندارد...........

یا خودش از پسرها فراری است،یامشکلی در اخلاقش هست که نمی تواند پسرهارا جذب کندیامشکلی در خانواده داردو..................

بهرحال چیزی هست که این زنجیررا قطع میکند ونمیگذاردآشنایی پسر به مرحله خواستگاری برسد.............:icon_gol::w16:

اما در کل،

ازدواج ،ازرویا تاواقعیت

• Like 8
لینک به دیدگاه

معیارهای پسرا تا حدودی متغیره ....

از طرفی اگه دختر خانومی با تصور غلط که اجتماعی شده با جنس مخالف رابطه داشته باشه ، هر پسری اظهار داره با کسی ازدواج کنه که با هیچکس دوست نشده باشه !!!!

و اینکه ازدواج با معیارهای سطحی دوام چندانی نخواهد داشت ، خواستگار زیاد داشتن دلیل بر ایده آل بودن نیس

مطمئنا یه کم و کاستی وجود داره که خواستگار نداره

یا در گذشته برخورد مناسبی با خواستگار نداشته یا توقعاتش زیاده از حد بوده !!!

• Like 8
لینک به دیدگاه
خوب به نظرت این درسته یا غلطه؟

اگه مردی دنبال زنی بره که تو تحصیلات و ظاهر و مادیات و.... ازش بالاتر باشه،واقعا به نظرت یک روز خوش تو زندگیش میاره؟ :jc_thinking:

همینجوری طرف فقط قیافه اش بهتره،مُخ شوهر را میخوره که کی به توی کچل ، زن میداد من با هزارتا خواستگار زنت شدم !!!!

اما این طرز تفکر در مورد همه صادق نیست !!!!

من فکر می کنم به این دلیل می گن پسر نباید چیزی از دختر کم داشته باشه چون توی زندگی مشترک زن هر قدر هم که مستقل باشه باز هم دوست داره که مرد رو به عنوان یه تکیه گاه در کنارش داشته باشه

من نمی گم باید پسر حتما چیزی سر داشته باشه بلکه به نظرم بهتر اینه که با هم هم تراز باشن

"دختران خوب" چه دخترانی هستند؟

هر کس دیدگاه خودش رو داره اما یه سری مسائل هستن که همه در مورد خوبی یا بد بودنش نظر یکسانی دارن

:w16::icon_gol:درابتدا که این تاپیک رو دیدم یاد این تاپیک افتادم چرا بعضی دخترها بیشتر خواستگار دارند

اما چون تاپیک فدیمی بود شاد نیاز بودبحث با یه دیدگاه تازه به جریان بیافته..........

من با این گفته شما مخالف هستم........

انسانها کاملا باهم متفاوت هستند وطبعادیدگاههای متفاوتی دارند...............

همونطور که سایر عزیزان هم اشاره کردند،حسن وعیب،کاملانسبی است ونمیشود به همه تعمیم دادیه مثال ملموس بذارید بزنم.............

برای یه خانواده مذهبی،دختر/پسری همه چیز تمام است که مقید به اصول مذهبی آن خانواده باشد،چه ظاهری،چه باطنی!حال همین پسر/دختر همه چیز تمام برای خانواده هایی با اصول مذهبی کمتر یا بدون مذهب نه تنها حسن نیست بلکه بزرگترین عیب دختر/پسر محسوب میشود ومثالهایی ازاین دست که فراوان هستند........................

به معنای واقعی کلمه،کمی برای این متن اغراق آمیز است..........:icon_gol:

شما معیارهای خودرا قطعا طبق آرمانهای خود چیده اید یا حداقل منطق خود را درنحوه ی چیدمان آن دخیل کرده اید:

در تاپیک اصالت خانوادگی بررسی شدوملاحظه کردید که اصالت خانوادگی برای بسیاری اصلا اهمیت نداشت اما شما این ملاک را اولین ملاک محاسن خود قرار داده اید.................

یا ظاهر!شما در آخرین اولویتهاآن را قرار داده ایددرصورتیکه ظاهر اولین ومهمترین ,عامل در جاذبه یا دافعه یه دختر وپسر نسبت به هم است.............

پس میتوان به استنباط این مثالها گفت مواردی که شما دیده اید تنها از نظر شمایا افرادی که در مسیر فکری شما هستند همه چیز تمام بوده است:w16::icon_gol:

بازهم تاکید بر اینکه همه انسانها مثل هم نیستند!!!..............

درموردقسمت آبی رنگ باید عرض کنم مطمئن باشد پسری که از روی رنگ ولعاب عاشق دختر شودوبه خواستگاری بروددر زندگی شکست خواهد خورد.....................

همه ما میدانیم منظورمن چیست!!!!....................

مطمئن باشید دختری که خواستگار ندارد یکی از حلقه های زنجیر آشنایی پسر تا خواستگاری را ندارد...........

یا خودش از پسرها فراری است،یامشکلی در اخلاقش هست که نمی تواند پسرهارا جذب کندیامشکلی در خانواده داردو..................

بهرحال چیزی هست که این زنجیررا قطع میکند ونمیگذاردآشنایی پسر به مرحله خواستگاری برسد.............:icon_gol::w16:

اما در کل،

ازدواج ،ازرویا تاواقعیت

من هم نگفتم خوبی و بدی همه یه چیز از پیش تعیین شده است و همه باید از اون تبعیت کنن برای انتخاب همسرشون

اما یه مسائلی در همه مشترکه

مثالا توی همین بخش خانواده هر جا که بحثی بر سر معیار ها برای انتخاب همسر بوده همه روی ظاهر خوب و سطح تحصیلات و خانواده و ....... تاکید داشتن

من بحثی از اعتقادات و عقاید مذهبی و ...... نکردم چون کاملا وافقم که این مورد در همه مشترک نیست !

• Like 6
لینک به دیدگاه
ا

من هم نگفتم خوبی و بدی همه یه چیز از پیش تعیین شده است و همه باید از اون تبعیت کنن برای انتخاب همسرشون

اما یه مسائلی در همه مشترکه

مثالا توی همین بخش خانواده هر جا که بحثی بر سر معیار ها برای انتخاب همسر بوده همه روی ظاهر خوب و سطح تحصیلات و خانواده و ....... تاکید داشتن

من بحثی از اعتقادات و عقاید مذهبی و ...... نکردم چون کاملا وافقم که این مورد در همه مشترک نیست !

بیشترین ایرادمن به کلمه "همه چیزتمام"درمورداینگونه دخترهاست.همه چیزتمام وجودندارد.......

درموردظاهروسطح تحصیلات و.. که شمافرمودیدبله.....کف معیارهای همه تقریبایکسان است.آنچه تعیین کننده یک انتخاب است سقف معیارهاست.اشاره کردم اگرچنین دختری باتمام کمالات مذکوروجودخارجی داشته باشدپس قطعامشکل درروابط بادیگران است......گفتم:اینگونه افرادیکی ازحلقه های زنجیره اشنایی تاخواستگاری رایاعمدایاسهواقطع میکنندواجازه نمیدهندیااشنایی صورت بگیردیاخواستگاری..........وگرنه دلیل موجهی وجودنداردکه دختری مخصوصادراین دوران که دیگردختران حضورشان پررنگترازمردان است درجامعه بگوییم فلان دخترخواستگارندارد!...

قطعاایرادازسمت خودش است.......

• Like 4
لینک به دیدگاه

ندارن دیگه

معمولا دخترای خوب در اندرونی خونشونن و کسی از وجودشون خبر نداره

به قول معروف آفتاب مهتاب ندیدن

:icon_redface:

دقیقاً

• Like 4
لینک به دیدگاه
بیشترین ایرادمن به کلمه "همه چیزتمام"درمورداینگونه دخترهاست.همه چیزتمام وجودندارد.......

درموردظاهروسطح تحصیلات و.. که شمافرمودیدبله.....کف معیارهای همه تقریبایکسان است.آنچه تعیین کننده یک انتخاب است سقف معیارهاست.اشاره کردم اگرچنین دختری باتمام کمالات مذکوروجودخارجی داشته باشدپس قطعامشکل درروابط بادیگران است......گفتم:اینگونه افرادیکی ازحلقه های زنجیره اشنایی تاخواستگاری رایاعمدایاسهواقطع میکنندواجازه نمیدهندیااشنایی صورت بگیردیاخواستگاری..........وگرنه دلیل موجهی وجودنداردکه دختری مخصوصادراین دوران که دیگردختران حضورشان پررنگترازمردان است درجامعه بگوییم فلان دخترخواستگارندارد!...

قطعاایرادازسمت خودش است.......

درسته شاید نباید نظری به این قاطعیت یا نظر شخصی خودم رو دخیلی می کردم !

آیا واقعا به مواردی که شما بهش اشاره کردین می شه گفت ایراد ؟!

دخترانی هستن که مطابق با نظر و عقایدشون دوست ندارن رابطه ای با جنس مخالف داشته باشن و به قولی دوست دارن که کاملا پاک (از نظر روحی ) وارد زندگی مردی که قراره شریک زندگیشون باشه ؛ بشن !

من می شناسم افرادی رو که چون زیادی احساساتی ان حتی می ترسن از این که وارد رابطه ای با پسرا بشن (هر چند رابطه ای کم و جزیی) و وابستگی و دلبستگی بعدش رو نتونن مهار کنن

برام جالب بود که این جا اکثرا به این اشاره کردن که باید این دخترا وارد اجتماع بشن و خودشون رو نشون بدن و تعامل اجتماعی حتی با آقایون هم داشته باشن

در حالی که آقایون معمولا دنبال دختری هستن که به قولی آفتاب مهتاب ندیده باشه (البته منظور من از آفتاب مهتاب ندیده این نیست که خودش رو توی خونه حبس کرده باشه منظور اینه که با جنس مخالف رابطه ای نداشته باشه !)

• Like 7
لینک به دیدگاه
درسته شاید نباید نظری به این قاطعیت یا نظر شخصی خودم رو دخیلی می کردم !

آیا واقعا به مواردی که شما بهش اشاره کردین می شه گفت ایراد ؟!

دخترانی هستن که مطابق با نظر و عقایدشون دوست ندارن رابطه ای با جنس مخالف داشته باشن و به قولی دوست دارن که کاملا پاک (از نظر روحی ) وارد زندگی مردی که قراره شریک زندگیشون باشه ؛ بشن !

من می شناسم افرادی رو که چون زیادی احساساتی ان حتی می ترسن از این که وارد رابطه ای با پسرا بشن (هر چند رابطه ای کم و جزیی) و وابستگی و دلبستگی بعدش رو نتونن مهار کنن

برام جالب بود که این جا اکثرا به این اشاره کردن که باید این دخترا وارد اجتماع بشن و خودشون رو نشون بدن و تعامل اجتماعی حتی با آقایون هم داشته باشن

در حالی که آقایون معمولا دنبال دختری هستن که به قولی آفتاب مهتاب ندیده باشه (البته منظور من از آفتاب مهتاب ندیده این نیست که خودش رو توی خونه حبس کرده باشه منظور اینه که با جنس مخالف رابطه ای نداشته باشه !)

ببینیدیامن درست متوجه منظورشمانمیشم یاشماازگفته های من برداشت غلط دارید.

من برای چندمین باراشاره میکنم بالاخره یه جای کارلنگ میزنه......

چطورممکنه دختری باظاهرمناسب ورفتاری باوقاردرخواستی ازجانب یه پسرمبنی براظهارعلاقه نداشته باشد؟پس قطعااین خوداوست که پس میزند.وقتی دختری باگاردبسته جلوی پسرهاظاهرمیگرددواجازه معاشرت واشنایی به کسی نمیدهد

برای پسرهادوتامعنی داره یاطرف کسی روداره که بهش وفاداره یاازپسرهابدش میاد.درهردو حالت مخصوصااگرمحیط دانشگاه یافضایی اینچنینی باشدکه همه خبرهازود میپیچدبایکی دوتاجواب رد بقیه پسرها هم ازپیشنهاددادن خودداری میکنند......

یه مثال توحیطه کاری خودم میزنم بلاتشبیه عرض میکنم فقط یه مثال هست.......شمایه دستگاه یارادیوراتاقیام قیامت بگوبسیارگیرندگی خوبی داره تاوقتی خاموش است هیچ ایستگاهی رانمیگیرد........

من نگفتم ایشان خودرادرمعرض دیدعموم قراردهداصلالزومی به اینکارنیست.......پاک ونجیب بودن یه مسئله جداست ازاینکه شخص اجازه نده حتی کسی ازجهت اشنایی باایشان ارتباط داشته

باشد......اینگونه که شمامیگویی

این دخترازآن خانواده هایی هستندکه میگویداگرصبح خواستگاری کنی ظهرعقداست وتا

شب بایدعروسی بگیری،......

باچنین دیدگاه بسته ومحدودی مخصوصادراین دوران هیچ پسری اعتمادنمیکند وکاملاطبیعی است که خواستگارنداشته باشد.

• Like 8
لینک به دیدگاه

البته دختری که آفتاب و مهتاب ندیده خواب با شرایط و مردم جامعه آشنا نیست و نمیتونه به قولی گریم خودشو از آب بکشه بیرون که این تو این جامعه اصلا"خوب نیست به نظر من

• Like 4
لینک به دیدگاه
مدت هاست این سوال ذهن من رو مشغول کرده !

اما چند روز پیش با شخصی برخورد داشتم که باعث شد که این تاپیک رو اینجا بزنم تا نظر بقیه رو هم بدونم و شاید جواب سوالم هم بگیرم

من خیلی از دخترا رو دیدم که به معنای واقعی همه چیز تموم هستن

از لحاظ اصالت و خانواده داری ، از جهت ادب و تربیت ، تحصیلات ، وضعیت مالی مناسب ، ظاهر خوب و چندین حسن دیگه که توی برخورد با آقا پسرا متوجه شدم از ایده آل هاشون محسوب می شه

اما نکته جالب برام این جاست که این دخترا معمولا کمترین خواستگار رو دارن و یا حتی توی مواردی هم دیدم که اصلا خواستگاری ندارن !

با این که گاهی وقتی همین افراد توی جمعی قرار می گیرن کاملا مرکز توجه هستن !

اما دخترای دیگه ای هم هستن که شاید توی سنین پایین خیلی شیطنت کردن و حتی مسائلی رو که نباید ، رو تجربه کردن !

اما با همه این ها معمولا هم چندین و چند خواستگار و کشته مرده دارن !

این در حالیه که من با هر کدوم از آقا پسرایی که صحبت کردم نظرشون این بوده که دوست دارن یه دختر خانواده دار و نجیب و باوقار و خلاصه هر چه که توی دخترای دسته اول هست و توی دسته دوم نایاب و یا خیلی کمرنگه مد نظرشونه

با این حال برای ازدواج باز هم به سمت دسته دوم گرایش پیدا می کنن

حالا به نظر شما دلیل چی می تونه باشه ؟! :jc_thinking:

شاید دخترای خوب خودشون نمیخوان ازدواج کنن . میخوان یکی مثل خودشون پیدا بشه

• Like 4
لینک به دیدگاه
دختر خوب یعنی کسی که با جنس مخالف رابطه جنسی نداشته؟:ws52:

پ نه دختر بد يعني كسي كه با جنس مخالف رابطه جنسي نداشته:banel_smiley_4:

بالاخره کی خوب شد و کی بد؟

داشتن رابطه از سوی چه کسی بد است و از سوی چه کسی خوب؟

فکر نمیکنین این بحث خیلی نسبی باشه و به جهان بینی آدم ها برگرده. :JC_thinking:

• Like 4
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...