goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ صداهاتونو نمیشنوم:Ghelyon: دکتر خوب سراغ دارم آدرس بدم؟:persiana__hat: 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ دکتر خوب سراغ دارم آدرس بدم؟:persiana__hat: شنواییم بعضی موقع ها میاد و میره. (اصولا اون چیزی رو که صدا نداره نمیشنوه) 2 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ دکتر خوب سراغ دارم آدرس بدم؟:persiana__hat: :ws47: 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ شنواییم بعضی موقع ها میاد و میره.(اصولا اون چیزی رو که صدا نداره نمیشنوه) در هر حال رودربایستی نکن خجالتم نکش این مشکلات واسه همه ممکنه پیش بیاد!!:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ W00000 Specific men coming Soon 4 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ در [/url]هر حال رودربایستی نکن خجالتم نکش این مشکلات واسه همه ممکنه پیش بیاد!!:4chsmu1: شما اون مشکل بینایت حل شد.... 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ شما اون مشکل بینایت حل شد.... همونجا توضیح دادم که مشکل از من نیست چک آپ کامل کردم! کهولت سن دارین؟آلزایمر معمولا در سنین بالا خودشو نشون میده!:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ همه منتظر اولین رو نمایی از تیم "آقایان خاص" ما به زودی خواهیم آمد... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده