keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ با عرض سلام و ادب و احترام خدمت دوستان نو اندیش؛ به ویژه عزیزانی که قرار هست در دور دوم مسابقه علمی شرکت کنن. این تاپیک رو با کسب اجازه از محضر دوست خوبم محمد (ادمین)اختصاص می دیم به حواشی، کری خونی و به طور کلی انتقال آخرین دیدگاهها و نظرات راجع به دور دوم مسابقه علمی نو اندیشان... برای همه ی دوستان خوبم آرزوی موفقیت و شادی می کنم. امیدوارم جدای نتایجی که حاصل میشه، این مسابقه عاملی باشه در جهت ارتقای سطح آگاهی و دانش همه ما شاد باشید :flowerysmile: 15 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ اجازه ندادم که :ws47: ضد حال، حاشیه ها دست از سر تیم ما بر نمیداره محمد مهدی به حالت قهر تیمو ترک کرده رفته تبریز 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ مگه شما تیمتون هنوز حذف نشده؟ 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ این تاپیک رو اختصاص می دیم به حواشی، کری خونی و به طور کلی انتقال آخرین دیدگاهها و نظرات راجع به دور دوم مسابقه علمی نو اندیشان... :45645: مسابقه خوب است. 7 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ :45645: مسابقه خوب است. مخصوصا اگه ببازی، دست قیچی 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ مخصوصا اگه ببازی، دست قیچی من داورم داور هیمشه برندست :4chsmu1: 5 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ من داورمداور هیمشه برندست :4chsmu1: راس میگی. حواسم نبود.. 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ مگه شما تیمتون هنوز حذف نشده؟ غصه نخور تا دوشنبه میشه 1 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ loser دست قیچی جون یه سوالایی طرح کردم که خودمم نمیتونم بهشون جواب بدم.:w874: مادر بگرید 3 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ آقایان خاص تبسم را بر لبان «تبسم» خشک و «هادی« را به گوشه ی رینگ هدایت خواهد کرد! :there: 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ آقایان خاص تبسم را بر لبان «تبسم» خشک و «هادی« را به گوشه ی رینگ هدایت خواهد کرد! :there: آقایان خاص بی خاصیت تر از همیشه خواهند شد 5 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ آقایان خاص :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ دوستان همگی خسته نباشید خیلی زحمت کشیدین! مدال و بدین ما بریم دیگه! خوش گذشت!!:4chsmu1: 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ دوستان همگی خسته نباشید خیلی زحمت کشیدین!مدال و بدین ما بریم دیگه! خوش گذشت!!:4chsmu1: مدل بازنده ترین گروه رو می خوای؟ 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ تیم raybod : اعضا: sahar68 و from_hell 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ آقایان خاص :ws28::ws28: ما همچنان به تبسم ادامه خواهیم داد شما مواظب خودتون باشین 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ مدل بازنده ترین گروه رو می خوای؟ مدلش که مشخصه شبیه شوماس! من مدال برنده رو میخوام!!:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ از الان بگم مدال از آن تیم پویاست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده