میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ پس کرگدنه مشکلی نداره دیگه؟ اونا دوران حیات یه گونه آب دوستو گفتن ما 6 تا رو این یکی هم میگردم منبع خارجی دیگه ای اگه داشت میدم کرگدنو نیمدونم فعلا بزار حالا اونا هم بیان ببینیم چی میگن الان هیچی رو تایید یا رد نکردما 2 لینک به دیدگاه
alismartset 116 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ خداییش وجدان خودتونو قاضی کنید این سوال با منبع پستانداران اولیه-نوشته روی چاپمن آندرو-مترجم:اسمردیس حجتی تخصصی نیست ؟ داورم بیاد نظر بده ، من هرچی در مورد تخصصی بودن سوالات گفتم کسی گوشش بدهکار نبود آخه این چه سوالیه !!! کلی وقت صرف پیدا کردن جواب این سوال کردم ... البته جواب من که اشتباه نیست چون منم منبع دارم براش (محمدم گفته بود اگه دو تا منبع برای یه سوال بود حق با تیم پاسخ دهنده س ) ولی بازم میگم پرسیدن این سوالات نامردیه این سوال باید از اول حذف میشد که این همه وقت صرفش نکنیم. این منبع ما ست : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خب اینکه گونه ی کرگدنو موقع سوال پرسیدن نگفتین تقصیر ما نیست وقتی دلتون نمیاد موقع سوال پرسیدن سوالو کامل بپرسید که مبادا به جواب برسیم باید عواقبشم در نظر بگیرید، شما آبدوست خواستین ما هم این همه آبدوست تحویلتون دادیم سوال 1 جوابش حدود 6 میلیون بود ولی چون جوابتون نزدیک بود ازتون میپذیریم جواب سوال 2 هم درسته جواب سوال 3 با منبعی که من دارم بنظر اشتباه میاد بذارید چک کنم درستو غلط بودن دقیقشو میگم شاید ایراد از منبع من باشه (اگه منبعی که خودتون ازش در آوردین هم بدین ببینم بد نیست ) ویرایش شد: جواب سوال 3 رو اشتباه دادین عراق پاراگوئه : کارت زرد 29' Samir Shaker Mahmoud عراق بلژیک: کارت زرد: 20' Raad Hammoudi Salman 29' Nadhim Shaker Salim 42' Haris Mohammed Hassan 48' Samir Shaker Mahmoud 65' Natiq Hashim Abidoun کارت قرمز: 52' Basil Gorgis Hanna عراق مکزیک: زرد: 30' Karim Saddam Minshid 73' Khalil Mohammed Allawi سلام، اول واسه درست و غلط بودن جواباتون و توضیحاتی که دادین خود آرانوس باید بیاد صحبت کنه اما به نظرم اگه داور یه نگاه به منبع اونا و سوال ما بندازه کاملا معلومه جوابشون اشتباست...ما دوتا ویژگی مخصوص یه منبع فسیلی معلوم و مشهور رو خواستیم اما تو منبع ارائه شده کلی منابع فسیلی تو آمریکای شمالی رو ردیف کرده و ویژگی های مشترکشون و نوشته نه ویژگیه خاص بزرگترین دخیره فسیلی جهان که مورد نظر سوال بوده!! اما واسه سوال 3 دیگه از سایت رسمیه فیفا منبع معتبرتر هم هست مگه؟ ضمن اینکه اصل سوال تعداد کارتای زرد و قرمز بوده و بقیه سوال به عنوان یه سوال دیگه هست یعنی 2تا سوال پرسیدین شما که دومیش واقعا هدفی جز الکی سخت کردن سوال نداشتین و از این بابت به سوالتون اعتراض وارده(حال کردین چقدر سوال تو یک پارگراف به کار گرفتم:دی) در آخرم من اسامی رو دقیقا از سایت فیفا قسمت آمار جام جهانی 1986 کپی کردم و تعداد کارتشونم بر اساس همون سایت جلوشون نوشتم نمیدنم چجوری میگین اشتباست؟!!!!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ .... خداییش وجدان خودتونو قاضی کنید این سوال با منبع پستانداران اولیه-نوشته روی چاپمن آندرو-مترجم:اسمردیس حجتی تخصصی نیست ؟ داورم بیاد نظر بده ، من هرچی در مورد تخصصی بودن سوالات گفتم کسی گوشش بدهکار نبود آخه این چه سوالیه !!! کلی وقت صرف پیدا کردن جواب این سوال کردم ... البته جواب من که اشتباه نیست چون منم منبع دارم براش (محمدم گفته بود اگه دو تا منبع برای یه سوال بود حق با تیم پاسخ دهنده س ) ولی بازم میگم پرسیدن این سوالات نامردیه این سوال باید از اول حذف میشد که این همه وقت صرفش نکنیم. این منبع ما ست : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خب اینکه گونه ی کرگدنو موقع سوال پرسیدن نگفتین تقصیر ما نیست وقتی دلتون نمیاد موقع سوال پرسیدن سوالو کامل بپرسید که مبادا به جواب برسیم باید عواقبشم در نظر بگیرید، شما آبدوست خواستین ما هم این همه آبدوست تحویلتون دادیم سوال 1 جوابش حدود 6 میلیون بود ولی چون جوابتون نزدیک بود ازتون میپذیریم آقا شادمهر اگه قرار به اعتراض به هر سوالی باشه میشه این کارو کرد در مورد همین سوالتون من و علیرضا که زحمت بیشترش با علیرضا بود از همون روز اولی که سوال داده شد کلی سایت انگلیسی رو زیرورو کردیم تا بالاخره به این جواب رسیدیم اونم آخرین زمان مسابقه. و همونطور که گفت عبارتی 7بیلیونم بوده. که به جواب خیلی نزدیک هست و اگه میانگین بگیریم که ... جواب سوال 2 هم درسته جواب سوال 3 ........ علیرضا توضیحات دقیقو با منبع معتبر گذاشته سوال 1 هم همون منبع مون اسم جایی که اینا میگنو نوشته Orinoco Belt Athabasca Flagstaff Mine Rancho La Brea Tar Pits این فک کنم همون "لابریا" ست که اینا میگن خوب من اول فک میکردم که شاید خودمون بتونیم به یه نتیجه برسیم ولی از لحنتون مشخصه که منم باید خطابم به داور باشه:yes: بنابراین: الان مشکل فقط سر دو ویژگیه که واس ما با اونا فرق داره...همون اولم گفتم بعدا سر این چیزا به مشکل میخوریم از این سوالا نذارید ! این به نظرم یه سوال کاملا عمومی هست کجای این سوال به تخصصی میخوره؟؟؟:ydm47612zsesgift969 اینکه تیم محترم حریف میگه نوشته ی فلانیه ومیذاره به حساب تخصصی بودن، که دلیل نشد این یه کتاب ساده با حدود 120 ص هست که یه بیان کاملا ساده و غیر تخصصی داره ضمن اینکه وقتی حرف از دو ویژگی اصلی ازغنی ترین و مشهورترین به میون میاد دیگه بحث تخصصی تقریبا کنار میره . :yes: همین شهرت جهانی میشه دلیل عمومیت سوال. اگه این با این شهرت بشه تخصصی پس تعداد تخم مرغ هر مزرعه کانادا به نظرتون چی میشه؟:ydm47612zsesgift969 اون سوال اشعه ایکسی که تیم قدر جریان برامون مطرح کرده بود خیلی پیچیده تر از این بود، که شما گفتین این سوال موردی نداره با اینکه با اون چیزی که تو منابع(کتب و سایت) دردسترس عموم بود فرق داشت. و تنها توی یه منبع انگلیسی میشد پیداش کرد واسه اون دو ویژگی باهاس سایتای دیگه رو هم بگردم ببینیم چی پیدا میشه...من دو روز فقط داشتم میگشتم تا بفهمم اون منبع غنی که میگن کجا واقع شده !! آخه این که نشد سوال ...یه بار همین پاراگرافی که گذاشتنو بخون ببین خداییش مسخره نیس این جور سوال در آوردن ؟!! اصلا دلم نمیخواد برا یه مسابقه دلخوری بین کسی به وجود بیاد و الا.... اگه اینقد به سوال اعتراض داشتن باید همون اول اعتراضشونو پس نمیگرفتن:yes: در ضمن توی اون متن نوشته این منبع فسیلی دو ویژگی در خور توجه دیگر نیز دارد.. که فلان و فلان است.یعنی ویژگی های اصلیش یه چیزای دیگه بوده این دو ویژگی هم که اینا میگن داره. من هنوزم اعتراض دارم به این سوال! اگه پاراگراف با دقت خونده بشه میبینیم که گفته چاههای لابریا مشهورترین و غنی ترین منبع اندوخته فسیلی کشف شده جهان(دلیل بر عمومیت سوال) هست که تاکنون در نقطه ای دیگر از جهان این چنین حجم انبوهی از بقایای فسیلی متنوع و گوناگون در یک مکان یافت نشده است(منظور از ویژگی دیگر تنوع و گوناگونی و حجم انبوه بقایا ست ) که دو ویژگی ذکر شده در متن(کیفیت بسیار مطلوب فسیلها و سهولت حفاری و استخراج فسیلها) ویژگی درخور توجه و اصلی این منابع هست که جواب سوال ما بوده و اگه سوال دو ویژگی از این منابع رو خواسته بود حرف حریف درست ولی اصلی ترین ویژگی همین هست ، نه چیزای دیگه:yes: اونا گفتند 2 تا ویژگی بگو شمام گفتین دیگه 10 تا ویژگی دشاته مثلا شما 2 تاشو گفتین اونا 2 تا دیگشو میگن مشکلی نیست فقط مشکل بود که این ویژگی که تو گفتی ماله اون منطقه هست یا نه..اگه منبع داری که هست درسته جوابتون اصلا داور خودت جواب حریف محترمو با جواب اصلی مقایسه کن ببین کدوم به دوویژگی اصلی نزدیکتر ومعقولتره ما دو ویژگی رو نخواستیم دو ویژگی اصلی رو خواستیم !!! داره جالب میشه قضیه!!!امیدوارم عادلانه باشه قضاوت جواب 3 رو هم به عهده خودت میذاریم برا سوال 3 هم که علیرضا توضیحات خودشو با منبع معتبرش داد. 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ سلام،اول واسه درست و غلط بودن جواباتون و توضیحاتی که دادین خود آرانوس باید بیاد صحبت کنه اما به نظرم اگه داور یه نگاه به منبع اونا و سوال ما بندازه کاملا معلومه جوابشون اشتباست...ما دوتا ویژگی مخصوص یه منبع فسیلی معلوم و مشهور رو خواستیم اما تو منبع ارائه شده کلی منابع فسیلی تو آمریکای شمالی رو ردیف کرده و ویژگی های مشترکشون و نوشته نه ویژگیه خاص بزرگترین دخیره فسیلی جهان که مورد نظر سوال بوده!! اما واسه سوال 3 دیگه از سایت رسمیه فیفا منبع معتبرتر هم هست مگه؟ ضمن اینکه اصل سوال تعداد کارتای زرد و قرمز بوده و بقیه سوال به عنوان یه سوال دیگه هست یعنی 2تا سوال پرسیدین شما که دومیش واقعا هدفی جز الکی سخت کردن سوال نداشتین و از این بابت به سوالتون اعتراض وارده(حال کردین چقدر سوال تو یک پارگراف به کار گرفتم:دی) در آخرم من اسامی رو دقیقا از سایت فیفا قسمت آمار جام جهانی 1986 کپی کردم و تعداد کارتشونم بر اساس همون سایت جلوشون نوشتم نمیدنم چجوری میگین اشتباست؟!!!!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آقا شادمهر اگه قرار به اعتراض به هر سوالی باشه میشه این کارو کرد در مورد همین سوالتون من و علیرضا که زحمت بیشترش با علیرضا بود از همون روز اولی که سوال داده شد کلی سایت انگلیسی رو زیرورو کردیم تا بالاخره به این جواب رسیدیم اونم آخرین زمان مسابقه. و همونطور که گفت عبارتی 7بیلیونم بوده. که به جواب خیلی نزدیک هست و اگه میانگین بگیریم که ... علیرضا توضیحات دقیقو با منبع معتبر گذاشته خوب من اول فک میکردم که شاید خودمون بتونیم به یه نتیجه برسیم ولی از لحنتون مشخصه که منم باید خطابم به داور باشه بنابراین: این به نظرم یه سوال کاملا عمومی هست کجای این سوال به تخصصی میخوره؟؟؟ اینکه تیم محترم حریف میگه نوشته ی فلانیه ومیذاره به حساب تخصصی بودن، که دلیل نشد این یه کتاب ساده با حدود 120 ص هست که یه بیان کاملا ساده و غیر تخصصی داره ضمن اینکه وقتی حرف از دو ویژگی اصلی ازغنی ترین و مشهورترین به میون میاد دیگه بحث تخصصی تقریبا کنار میره . همین شهرت جهانی میشه دلیل عمومیت سوال. اگه این با این شهرت بشه تخصصی پس تعداد تخم مرغ هر مزرعه کانادا به نظرتون چی میشه؟ اون سوال اشعه ایکسی که تیم قدر جریان برامون مطرح کرده بود خیلی پیچیده تر از این بود، که شما گفتین این سوال موردی نداره با اینکه با اون چیزی که تو منابع(کتب و سایت) دردسترس عموم بود فرق داشت. و تنها توی یه منبع انگلیسی میشد پیداش کرد اصلا دلم نمیخواد برا یه مسابقه دلخوری بین کسی به وجود بیاد و الا.... اگه اینقد به سوال اعتراض داشتن باید همون اول اعتراضشونو پس نمیگرفتن اگه پاراگراف با دقت خونده بشه میبینیم که گفته چاههای لابریا مشهورترین و غنی ترین منبع اندوخته فسیلی کشف شده جهان(دلیل بر عمومیت سوال) هست که تاکنون در نقطه ای دیگر از جهان این چنین حجم انبوهی از بقایای فسیلی متنوع و گوناگون در یک مکان یافت نشده است(منظور از ویژگی دیگر تنوع و گوناگونی و حجم انبوه بقایا ست ) که دو ویژگی ذکر شده در متن(کیفیت بسیار مطلوب فسیلها و سهولت حفاری و استخراج فسیلها) ویژگی درخور توجه و اصلی این منابع هست که جواب سوال ما بوده و اگه سوال دو ویژگی از این منابع رو خواسته بود حرف حریف درست ولی اصلی ترین ویژگی همین هست ، نه چیزای دیگه اصلا داور خودت جواب حریف محترمو با جواب اصلی مقایسه کن ببین کدوم به دوویژگی اصلی نزدیکتر ومعقولتره ما دو ویژگی رو نخواستیم دو ویژگی اصلی رو خواستیم !!! داره جالب میشه قضیه!!!امیدوارم عادلانه باشه قضاوت جواب 3 رو هم به عهده خودت میذاریم برا سوال 3 هم که علیرضا توضیحات خودشو با منبع معتبرش داد. دروووووووود در مورد سوال فوتبالی مون ، اون دو تا سوال نیست یه سواله در واقع توی پرانتز مفهوم کامل سوالو گذاشتم که بدونید دنبال چی باید بگردین ، وقتی اسامی بازکنایی که کارت زردو قرمز گرفتن رو بنویسید خود به خود تعدادشون هم مشخص میشه دیگه! من از این منبعی که دادید چیزی متوجه نشدم فقط اسم یکی از بازیکنای عراقو نوشته بود بعد آمار مربوط به اونو نوشته بود نه آمار کارتای تیم عراقو شما حتی اگه به جواب خودتون نگاه کنید میبینید که اسم بازیکنایی که بعنوان کارت گرفته نوشتید با تعدادی که بیان کردید تناقض داره من نمیدونم چه جوری میشه همچین تناقضی توی سایت فیفا وجود داشته باشه بعد معتبر هم باشه ! اما در مورد سوال یک تون ، این سوالو میتونیم بگیم دو تا سوال توش بود (من همون اول قبل اینکه جوابارو بدیم هم به این موضوع اشاره کردم ) شما که اسم اون چاهو بعنوان غنی ترین منبع فسیلی به ما ندادید تا ما ویژگی های اون چاهو بهتون بدیم ، گفتین ویژگی های غنی ترین منبع فسیلی جهانو بگید...اون منطقه غنی ترین منبع فسیلی جهانه ما هم ویژگی های اون منطقه رو گفتیم نه اون چاهو ، در مورد تخصصی بودنش هم شما یه سایت میتونی پیدا کنی که همون چیزایی که توی اون کتابتون هست رو عینا" نوشته باشه ؟! آرانوس عزیز میگه سوال تخم مرغ هم تخصصی بود درحالیکه اون سوال رو با سرچ توی گوگل میشد از چندین سایت به راحتی پیدا کرد بعدشم جوابی که دادین با جواب مد نظر ما حدود 600 هزار تا فاصله داشت ولی ما سخت نگرفتیم چون نامردی بود...وگرنه میتونستیم سر اونم اذیت کنیم حالا من یه پیشنهاد دارم اگه موافق بودین این کارو بکنیم سوال 1 شما با سوال 3 ما که هر دوشون جواباش از نظر تیم مقابل مشکل داره رو با هم دیگه معادل کنیم و حذف بشن به جاش نفری یه سوال دیگه بپرسیم و با نظر داور یه وقتی تعیین بشه برای جواب دادن به اون تک سوالها...یا مثل تیم قهرمانان و تیم پویا اینا داور یه سوال مشترک بپرسه هر دو تیم به اون سوال مشترک جواب بدن .... دیگه تصمیم با خودتون :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
alismartset 116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ 3.عراق توي جام جهاني 86 چند تا كارت زردو قرمز گرفت (اسم بازيكنايي كه كارت گرفتنو بنويسيد) ؟ عراق در جام جهاني 1986 مکزيک طي سه بازي انجام داده 8 کارت زرد و يک قرمز گرفت که اسامي بازيکنان کارت گرفته به شرح زير است: HAMMOUDI RAAD: يک زرد...KHALIL MOHAMED:يک زرد...SHAKER NADHUM:يک زرد...SHAKER SAMIR:دو زرد...MOHAMED HARIS:يک زرد...SADDAM KARIM:يک زرد...Bassel GORGIS:دو زرد تو يک مسابقه برابر يک قرمز...HASHEM NATIK:يک زرد دروووووووود در مورد سوال فوتبالی مون ، اون دو تا سوال نیست یه سواله در واقع توی پرانتز مفهوم کامل سوالو گذاشتم که بدونید دنبال چی باید بگردین ، وقتی اسامی بازکنایی که کارت زردو قرمز گرفتن رو بنویسید خود به خود تعدادشون هم مشخص میشه دیگه! من از این منبعی که دادید چیزی متوجه نشدم فقط اسم یکی از بازیکنای عراقو نوشته بود بعد آمار مربوط به اونو نوشته بود نه آمار کارتای تیم عراقو شما حتی اگه به جواب خودتون نگاه کنید میبینید که اسم بازیکنایی که بعنوان کارت گرفته نوشتید با تعدادی که بیان کردید تناقض داره من نمیدونم چه جوری میشه همچین تناقضی توی سایت فیفا وجود داشته باشه بعد معتبر هم باشه ! اما در مورد سوال یک تون ، این سوالو میتونیم بگیم دو تا سوال توش بود (من همون اول قبل اینکه جوابارو بدیم هم به این موضوع اشاره کردم ) شما که اسم اون چاهو بعنوان غنی ترین منبع فسیلی به ما ندادید تا ما ویژگی های اون چاهو بهتون بدیم ، گفتین ویژگی های غنی ترین منبع فسیلی جهانو بگید...اون منطقه غنی ترین منبع فسیلی جهانه ما هم ویژگی های اون منطقه رو گفتیم نه اون چاهو ، در مورد تخصصی بودنش هم شما یه سایت میتونی پیدا کنی که همون چیزایی که توی اون کتابتون هست رو عینا" نوشته باشه ؟! آرانوس عزیز میگه سوال تخم مرغ هم تخصصی بود درحالیکه اون سوال رو با سرچ توی گوگل میشد از چندین سایت به راحتی پیدا کرد بعدشم جوابی که دادین با جواب مد نظر ما حدود 600 هزار تا فاصله داشت ولی ما سخت نگرفتیم چون نامردی بود...وگرنه میتونستیم سر اونم اذیت کنیم حالا من یه پیشنهاد دارم اگه موافق بودین این کارو بکنیم سوال 1 شما با سوال 3 ما که هر دوشون جواباش از نظر تیم مقابل مشکل داره رو با هم دیگه معادل کنیم و حذف بشن به جاش نفری یه سوال دیگه بپرسیم و با نظر داور یه وقتی تعیین بشه برای جواب دادن به اون تک سوالها...یا مثل تیم قهرمانان و تیم پویا اینا داور یه سوال مشترک بپرسه هر دو تیم به اون سوال مشترک جواب بدن .... دیگه تصمیم با خودتون سلام از همون دو آتیشه های مخصوص:wubpink: اگه واقعا سوال مربوط به کرگدن های آبدوست توسط داوران درست تشخیص داده بشه و فقط به گفته ی شما جواب سوال یک شما و سوال سه ما مشکل داشته باشه پیشنهاد منطقی و عادلانه ای به نظر میاد اما اگه من الان ثابت کنم جواب سوال 3 ما درسته دیگه چیزی نمیمونه که بخوایم با سوال یک شما معادل کنیم و بقیه ماجرا رو دنبال کنیم: قبل اثبات جواب فوتبالیه دوتا منبع میذارم که یکی معتبرتره و سایت رسمیه تخم مرغ کاناداست و جواب ما بر اساس اون منبع تنظیم شده و یه جاهایی هم که آمارشون زیاد دقیق نیست تو منبع دوم ذکر شده که ما هم تو جوابمون اوردیم و میانگینش میشه تقریبا اونی که شما میگی اما درست ترش فکر کنم همونه که تو سایت رسمیه تخم مرغ کاناداست اینم فقط گفتم یه وقت منتی خدایی نکرده نباشه که میدونم نیست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و اما اثبات: من و سایت رسمی فیفا آمار کارتای عراق رو 8 زرد و 1 قرمز نوشتیم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باور کن الان چند بار دارم تعداد رو میشمارم اما دقیق مثل همه حالا اگه من اشتباه میشمارم باس برم کلاس اول و دوباره بخونم:biggrin:6 نفر یک کارت زرد گرفته...1نفر دوتا کارت زرد گرفته که تو یک مسابقه نبوده...یک نفرم دوتا کارت زرد تو یک بازی گرفته که از نظر قوانین فیفا یک کارت قرمز حساب میشه و من برای تاکید نوشتم چون کارت قرمز رو مستقیم نگرفته و طی دو زرد تو یک مسابقه گرفته اگه رو لینک بالا کلیک کنی آمار تعداد کارتای جام جهانی 1986 مکزیک به تفکیک تیم میاد...حالا اگه رو اسم تیم عراق کلیک کنی فهرست تمامی 22 بازیکن حاضر تو جام رو میبینی و با کلیک رو اسم هر بازیکن میتونی کل آمارشو در بیاری فقط تو قسمت آخر ، جدول بالایی اونم سطر اولش مربوط به جام جهانی 86 مکزیکه...میتونی تک تک چک کنی و مطمئن بشی:wubpink: امیدوارم حقیقت رو پذیرفته باشی:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ و اما اثبات: من و سایت رسمی فیفا آمار کارتای عراق رو 8 زرد و 1 قرمز نوشتیم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خب ببین اگه اینجوری که میگی باشه 8 زرد و یه قرمز نمیشه ، میشه 10 زرد و یه قرمز حالا میگم اشتباه تون کجاس سایت فیفا بازی بلژیک عراق رو یه اشتباه کرده ، اون آقای Basil Gorgis Hanna (که سایت فیفا اسمشو Basil Gorgis نوشته)مستقیم اخراج شده نه با دو کارت زرد ... اون کارت زرد دقیقه 1 اشتباهه (عقلانی هم نیست دقیقه 1 یارو کارت بگیره) حالا واسه اینکه ثابت کنم فیفا اشتباه کرده علاوه بر اون سایتی که دادم یه منبع دیگه هم میدم با یه سوتی از فیفا که نشون میده اونجا اشتباه کرده ، این اولین منبع ماست که نشون میده Basil Gorgis Hanna مستقیم اخراج شده نه با دو کارت زرد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این سایت فیفا همون منبع شماست که میگه با دو تا کارت زرد اخراج شده و ما مدعی هستیم که اشتباهه و این هم منبع دوم ماست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که اینم نشون میده با یک کارت قرمز مستقیم اخراج شده و سایت فیفا اشتباه کرده علاوه بر این دلیل دیگه اینکه ثابت میکنه سایت فیفا اونجا رو اشتباه کرده بوده جدول زیره این جدول مربوط به خود سایت فیفاست (همون منبع خودتون) که top cards جام جهانی 86 رو نوشته و همونطور که ملاحظه میکنید جلوی اسم عراق تعداد کارت هاش رو مشخص کرده 8 تا زرد و 1 دونه قرمزه و میبینی که جلوی 2 کارته ها عدد صفر نمایش داده شده اینم لینک همین جدول خودتون ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پس نتیجه میگیریم که اون چیزی که در مورد دو کارت زرد گرفتن haman نوشته غلطه ، چون در اون صورت تعداد کارت زردهای عراق میشد 10 تا ...نه 8 تا پ.ن : اون پیشنهادو دادم که دیگه بحث نکنیم ولی اگه قرار به بحث کردن باشه من هنوزم پای حرفایی که در مورد سوال یک تون زدم هستم! 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ به کجا رسید این مسابقه آخر؟ 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ به کجا رسید این مسابقه آخر؟ به جاهای باریک 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ تیم Science Partners و Smart Team بیان وضعیتشونو معلوم کنن قبول دارین مساوی شدین که هر کدوم یه سوال دیگه بزارین یا بشینیم دونه دونه سوالا رو بررسی کنیم با ادمین؟:w12: تیم آقایان خاص و suigeneris هم تا آخر فردا شب وقت دارند 3 تا سوال رو بزارند یعنی تا آخر یکشنبه وقت دارند سوال بزارند تا آخر 4 شنبه هم وقت برای جواب دادن دارند. 7 لینک به دیدگاه
SIMooRGH.M 496 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ الان چندتا تیم موندن :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ الان چندتا تیم موندن :JC_thinking: شما و آقایون خاص اینورین..با هم مسابقه میدین برندتون میره فینال:w12: اونورم 3 تا هستند 3 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ تیم Science Partners و Smart Team بیان وضعیتشونو معلوم کنن قبول دارین مساوی شدین که هر کدوم یه سوال دیگه بزارین یا بشینیم دونه دونه سوالا رو بررسی کنیم با ادمین؟:w12: تیم آقایان خاص و suigeneris هم تا آخر فردا شب وقت دارند 3 تا سوال رو بزارند یعنی تا آخر یکشنبه وقت دارند سوال بزارند تا آخر 4 شنبه هم وقت برای جواب دادن دارند. مرسی خبر دادی:flowerysmile: من که مسافرت میرم...تیم اصلی رو میخوام ببرم بدنسازی شن اسپانیا...محمد مهدی زحمت این بازیو میکشه 3 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ سوالات تيم suigeneris از آقايان خاص..... 1_چه كسي موزه ي "نشاندار با عنوان بانو و اسب شاخدار "را بازسازي كرد؟ 2_قهرمان لهستاني مسابقات لووف شطرنج در سال 1925؟ 3_پزشك (متولد 1839)مخترع ديفرانسيل روتوم براي اندازه گيري پالسهاي بيو الكتريك ؟ 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ سوالات تيم suigeneris از آقايان خاص..... 1_چه كسي موزه ي "نشاندار با عنوان بانو و اسب شاخدار "را بازسازي كرد؟ 2_قهرمان لهستاني مسابقات لووف شطرنج در سال 1925؟ 3_پزشك (متولد 1839)مخترع ديفرانسيل روتوم براي اندازه گيري پالسهاي بيو الكتريك ؟ سلام. به سوال سه اعتراض داریم. تخصصیه مهندسی پزشکیه. 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ تیم science partners و smart team بیان وضعیتشونو معلوم کنن قبول دارین مساوی شدین که هر کدوم یه سوال دیگه بزارین یا بشینیم دونه دونه سوالا رو بررسی کنیم با ادمین؟:w12: تیم آقایان خاص و suigeneris هم تا آخر فردا شب وقت دارند 3 تا سوال رو بزارند یعنی تا آخر یکشنبه وقت دارند سوال بزارند تا آخر 4 شنبه هم وقت برای جواب دادن دارند. ما مساوی رو قبول داریم اگه اونا هم قبول داشته باشن 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ سوال تیم آقایان خاص از suigeneris 1)وجه تسمیه کفشدوزک به لاتین چیست؟ 2) پیروزی تیم ملی فوتبال این کشور بر هلند تنها برد غیر خانگی این کشور تا سال 1995 بود. نام این کشور چیست؟ 3)چرا موج دریا بعد از شکسته شدن در ساحل کف می کند؟ 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ سلام.به سوال سه اعتراض داریم. تخصصیه مهندسی پزشکیه. آقا ما اعتراض کردیم کسی جوابمون رو نداد! 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ آقا ما اعتراض کردیم کسی جوابمون رو نداد! :4chsmu1: سوالش مورد نداره..با کجاش مشکل دارین؟ 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ :4chsmu1:سوالش مورد نداره..با کجاش مشکل دارین؟ 3_پزشك (متولد 1839)مخترع ديفرانسيل روتوم براي اندازه گيري پالسهاي بيو الكتريك ؟ اصلا این چی هست!؟! تو میدونی چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ اصلا این چی هست!؟! تو میدونی چیه؟ نه نمیدونم چیه به من چه؟من سال 1995 هم فوتبال نگاه نمیکردم ...یعنی سوال شما مورد داره چون من بلد نیستم؟ ولی فکر کنم درست میگویی...میگم عوض کنن :yes: واستا ممد ادمین بگه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده