رفتن به مطلب

مسابقه اطلاعات عمومی (دور دوم)

ارسال های توصیه شده

نه اتفاقا وقتی میری و میگردی و میبینی که جزو اطلاعات عمومی نیست اعتراضش منطقی تر هست تا نرفته دنبالش اعتراض کنند:banel_smiley_4:

گفتم که بعضی از سوالها برای بعضی از رشته ها عمومی هست ولی نه برای همه

تخصصی وبدن یا نبودن همون اول مشخص میشه دیگه

اینکه بری بگردی بعد جواب پیدا نکنی بیای اعتراض کنی نمیشه که

نمدونم حالا .... ببینیم نظر بقیه چیه:w12:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 847
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یکی هم من اضافه کنم اگه موافقت میشه.

اگر واسه یه سوال، دوتا تیم دوتا جواب مختلف مدنظرشون باشه و هردو اعتبار منابعشون یکسان باشه، اون تیمی که باید پاسخ دهنده سوال باشه جوابش مورد قبول واقع بشه. (البته به شرطی که اعتبار منابعشون به اندازه اعتبار منابع سوال کننده باشه)

اون وخ سر اعتبار منبع اختلاف پیش میاد ! :ws37:

خوب همون اول که سوال رو میبینند میتونند بفهمند تخصصصیه یا نه دیگه

اینجوری که بعد از جواب بخوان اعتراض کنن میشه بهونه جویی الکی :4chsmu1:

خب نمیتونن دیگه ... دیدم که میگم!

تو اینجایی که بهونه جویی الکی رو تشخیص بدی :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
برای عادلانه تر بودن مسابقه من 2تا درخواست دارم واسه مرحله بعد:

اول اینکه اگه تخصصی بودن سوالی بعد از معلوم شدن جوابش مشخص شدن بازم حق اعتراض رو برای تیم مقابل قائل باشید.

دوم اینکه اگه کسی منبع سوالش توی کتابی باشه که توی نت پیدا نمیشه اون صفحه ی کتاب رو اسکن کنه و بعنوان منبع نشون بده نه اینکه اسم کتاب با نویسنده شو بده تا بخوای بری کتابو پیدا کنی جواب رو چک کنی مهلت مسابقه تموم شده دیگه !

با پیشنها دوم کاملا موافقم..

اما در مورد پیشنهاد اول، نظر من این هست که عادلانه نیست

ما توی علم حقوق اصلی داریم به نام «اعتبار امر مختومُ به» ساده ترش این میشه که وقتی یه مساله، دعوا یا موضوعی پیش اومد یا حکمی رو قاضی داد عدالت و انصاف حکم می کنه ظرف یه مهلت و فرجه ی قانونی (موعد مقرر) حق شکایت کردن وجود داشته باشه. امکان اعتراض به سوال تا پایان مسابقه عادلانه نیست و راه رو برای سوء استفاده باز میذاره. چون باعث میشه اگر تیمی دید نمیتونه ظرف 3 روز به سوال جواب بده از این حربه به عنوان تیر آخر در چله استفاده کنه و جنجال راه بندازه که این سوال تخصصی بوده

نمونه بارزش توی عالم حقوق حق تجدیدنظرخواهی فقط ظرف مدت 20 روز از دادگاه اولیه (بدوی) هست. بشه 21 روز ولو اینکه طرف محق باشه قبول نمی کنن

یا مثال دیگه اینکه وقتی در دادگاه علیه کسی دعوایی مطرح میشه ، مدعی علیه (در برابر مدعی) فقط تا پایان جلسه ی اول دادرسی حق داره که اون هم از طرف مقابل مطالبه ی حق (شکایت) کنه اما دیگه در جلسه ی دوم دادگاه از این حق برخوردار نیست...

:flowerysmile:

• Like 4
لینک به دیدگاه
یکی هم من اضافه کنم اگه موافقت میشه.

اگر واسه یه سوال، دوتا تیم دوتا جواب مختلف مدنظرشون باشه و هردو اعتبار منابعشون یکسان باشه، اون تیمی که باید پاسخ دهنده سوال باشه جوابش مورد قبول واقع بشه. (البته به شرطی که اعتبار منابعشون به اندازه اعتبار منابع سوال کننده باشه)

این پیشنهاد به دو دلیل اصلا مناسب نیست:

1)به شدت کار رو سلیقه ای برای داور میکنه.

2) ترجیح بلا مرجح

توضیح مورد اول: ما باید سعی کنیم که شفافیت رو وارد مسابقه کنیم تا اکثریت با تصمیماتی که داور میگیره موافق باشن و مرتب داور در مظان این اتهام نباشه که جانب داری کرده.. در صورتی که تشخیص برتری اعتبار منابع در مورد یکسری از سایت ها یا کتب و مقالات، به شدت سلیقه ای میشه.

توضیح مورد دوم: باید قوانینی که وضع میشه شرایط رو به طور مساوی برای هر تیمی در نظر بگیره. این به دور از انصافه که چون تیمی خودش طراح سوال بوده پس اگر اعتبار منابعش با اعتبار منابع تیم مقابل یکی در اومد،منابع تیم مقابل از ارجحیت برخوردار باشه. به این توی عالم حقوق میگن «ترجیح بلا مرجح» یعنی بدون هیچ وجه منطقی و عقلانی ما داریم برای طرف مقابل ارجحیت قایل میشیم. در صورتی که اصل بر برابریه و استناء ارجحیت قایل شدنه و ما باید حتی الاامکان سعی بر ایجاد مساوات داشته باشیم.

• Like 5
لینک به دیدگاه

توضیح مورد دوم: باید قوانینی که وضع میشه شرایط رو به طور مساوی برای هر تیمی در نظر بگیره. این به دور از انصافه که چون تیمی خودش طراح سوال بوده پس اگر اعتبار منابعش با اعتبار منابع تیم مقابل یکی در اومد،منابع تیم مقابل از ارجحیت برخوردار باشه. به این توی عالم حقوق میگن «ترجیح بلا مرجح» یعنی بدون هیچ وجه منطقی و عقلانی ما داریم برای طرف مقابل ارجحیت قایل میشیم. در صورتی که اصل بر برابریه و استناء ارجحیت قایل شدنه و ما باید حتی الاامکان سعی بر ایجاد مساوات داشته باشیم.

خوب اون تیمی که داره جواب میده نمیدونه منبع تیم حریفش چیه که حتما از اون منبع استفاده کنه

یه منبع معتبر پیدا میکنه میبینه جواب توش هست استفاده میکنه

با فکر اینکه از منبع معتبر اورده و جوابش درسته..بعدش دیگه به اون سوال فکر نمیکنه.

یهو آخر مسابقه بیایم بهش بگیم نه منظور تیم حریف یه چیز دیگه بوده که تو فلان منبع هست شاکی میشه

وقتی یه جواب درست اورده با منبع که ما هم نمیتونیم ردش کنیم چرا جوابشو قبول نکنیم خوب؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
اون وخ سر اعتبار منبع اختلاف پیش میاد ! :ws37:

خب نمیتونن دیگه ... دیدم که میگم!

تو اینجایی که بهونه جویی الکی رو تشخیص بدی [/b]:a030:

اعتبار منابع رو با هم مقایسه نمیکنیم

تیمی که جواب داده اگه از یه منبع معتبر اورده باشه خوب درسته دیگه

----------------------------------------------------

حالا جلو بهونه گیری الکی رو گرفتیم

بعدش اون که اعتراض میکنه فقط سود میکنه و تیم حریف ضرر....یا یه امتیاز میگرن یا هیچی عوض نمیشه

اینجوری همه اعتراض میکنند

ولی اگه اعتراض تو یه وقت معین (همون یه روز) باشه اگه قبول شد تیم حریف سوال رو عوض میکنه ضرری هم نمیکنه

• Like 4
لینک به دیدگاه

یه منبع معتبر پیدا میکنه میبینه جواب توش هست استفاده میکنه

با فکر اینکه از منبع معتبر اورده و جوابش درسته..بعدش دیگه به اون سوال فکر نمیکنه.

وقتی یه جواب درست اورده با منبع که ما هم نمیتونیم ردش کنیم چرا جوابشو قبول نکنیم خوب؟

آره درسته...

منظور من این بود که اگه هم منبع تیم سوال کننده و هم منبع تیم پاسخ دهنده معتبر بودن و در شرایط مساوی قرار داشتن، نباید ترجیحی بی جهت برای منبع تیم پاسخ دهنده قایل شیم...

البته من یه چیزی بگم: فرض بالا امکانش خیلی خیلی نادره. مثلا در مورد قضیه دیشب ما با سفید برفی ، اختلاف روی منبع نبودش، اونا توی طرح سوال اشتباه داشتن و گفتم بین به توارث رسیدن مقام سلطنت با اینکه یکی بالفعل و عملا پادشاه بشه و اِعمال حاکمیت کنه تفاوته...

کلا با توجه به سوالایی که تیم ها از هم می کنن که بیشتر جنبه Information داره تا تحلیلی، احتمال اختلاف منابع پیش نمیاد. منابع معمولا جایی با هم تناقض پیدا می کنن که مطالب تحلیلی باشه و هر اندیشمندی یه نظری داده باشه

در مورد Information هم اگه اختلافی توی منابع پیش بیاد؛ دیگه خب همه می دونن مثلا ویکی پدیا یا یه وبلاگ معمولی اعتبارش به حد یه دایرالمعارف علمی و معتبر نمیرسه:flowerysmile:

• Like 3
لینک به دیدگاه

به نظر من اول باید سئوالها و جوابها و منابعش داده بشه به داورا ، داورا اگه تایید کردند هم سئوال رو هم منابعش رو سئوال رو خودشون بزارن تو تایپیک ، بعد از اون هم حق هیچ اعتراضی نباشه :banel_smiley_4: بچه های ما هرکدوم 10 کیلو وزن اضافه کردن از بس منتظر بازی موندن :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آره درسته...

منظور من این بود که اگه هم منبع تیم سوال کننده و هم منبع تیم پاسخ دهنده معتبر بودن و در شرایط مساوی قرار داشتن، نباید ترجیحی بی جهت برای منبع تیم پاسخ دهنده قایل شیم...

البته من یه چیزی بگم: فرض بالا امکانش خیلی خیلی نادره. مثلا در مورد قضیه دیشب ما با سفید برفی ، اختلاف روی منبع نبودش، اونا توی طرح سوال اشتباه داشتن و گفتم بین به توارث رسیدن مقام سلطنت با اینکه یکی بالفعل و عملا پادشاه بشه و اِعمال حاکمیت کنه تفاوته...

کلا با توجه به سوالایی که تیم ها از هم می کنن که بیشتر جنبه information داره تا تحلیلی، احتمال اختلاف منابع پیش نمیاد. منابع معمولا جایی با هم تناقض پیدا می کنن که مطالب تحلیلی باشه و هر اندیشمندی یه نظری داده باشه

در مورد information هم اگه اختلافی توی منابع پیش بیاد؛ دیگه خب همه می دونن مثلا ویکی پدیا یا یه وبلاگ معمولی اعتبارش به حد یه دایرالمعارف علمی و معتبر نمیرسه:flowerysmile:

آره این حالت پیش نیمده تا حالا که دو تا منبع معتبر باشند جواب یه سوال رو متفاوت نوشته باشن

بیشتر مشکل روی سوالا هست

سوالا واض حپرسیده نمیشند چند جوابی میشه و هر کی جواب خودشو میده

من منظورم این حالت بود...که وقتی چند تا جواب برای یه وسال درست هستند تیمی که جواب داده باید جوابش قبول شه

مثل همون سوال که کدوم کشور به خاطر رعد و برقش معروفه

• Like 1
لینک به دیدگاه
به نظر من اول باید سئوالها و جوابها و منابعش داده بشه به داورا ، داورا اگه تایید کردند هم سئوال رو هم منابعش رو سئوال رو خودشون بزارن تو تایپیک ، بعد از اون هم حق هیچ اعتراضی نباشه :banel_smiley_4: بچه های ما هرکدوم 10 کیلو وزن اضافه کردن از بس منتظر بازی موندن :banel_smiley_4:

اون موقع میگن نظر شخصیه داوره فقط و اینا

بعد هم پشت سرمون حرف در میارن رفتیم جوابو دادیم به حریف :banel_smiley_4:

بعد هم چه کاریه خوب؟

سوالا همینجا گذاشته میشه اگه اعتراض داشتند میگن بعد بررسی میشه دیگه..فرق نداره

شاید یکی یه سوال تخصصی گذاشت ولی تیم حریف اعتراض نکرد...و جوابشو بلد بود..نباید حذف شه سوال که

سوال تخصصی معلومه چیه دیگه...خودتون سعی کنید نپرسید خوب:w000:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من فکر کنم منظورم رو بد گفتم :ws3:

اصلاً داور این وسط نقش خاصی نداره.

دوتا تیم باهم بحثشون رو سر جواب و منابع می کنن ولی آخرش به نتیجه ای نمیرسه و جواب هردوتا تیم درسته. (تقریباً شبیه حالتی که واسه محمدرضا و شادمهر بود) خب اگه تهش جوری شد که از هر نظر هردو نفر جوابشون درست باشه، اون پاسخ دهنده جوابش مورد قبول باشه حتی اگه متفاوت با جوابی باشه که مدنظر طرح کننده سوال بوده.

داور چیکارس این وسط دیگه :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

سوال گروه قهرمانان :

( نمیدونم تیم حریف کیه؛ الان با موبایلم نمیتونم سرچ کنم ویا به تیم حریف خبر بدم؛ ...:icon_pf (34):)

1- روی زیپ ها نوشته ای همیشه هک میکنن؛ آن نوشته چه چیزی را بیان میکند؟

2- هزاران سال پیش مردها ابتدا صورت خود را با چه چیزی اصلاح میکردند؟

3- کدام کشور آمار دارا بودن بیشترین زبان رسمی را به خود اختصاص داده است؟

لینک به دیدگاه
اعتبار منابع رو با هم مقایسه نمیکنیم

تیمی که جواب داده اگه از یه منبع معتبر اورده باشه خوب درسته دیگه

----------------------------------------------------

حالا جلو بهونه گیری الکی رو گرفتیم

بعدش اون که اعتراض میکنه فقط سود میکنه و تیم حریف ضرر....یا یه امتیاز میگرن یا هیچی عوض نمیشه

اینجوری همه اعتراض میکنند

ولی اگه اعتراض تو یه وقت معین (همون یه روز) باشه اگه قبول شد تیم حریف سوال رو عوض میکنه ضرری هم نمیکنه

میلاد من حرفم اینه که بعضی وقتا با دیدن صورت سوال نمیشه فهمید تخصصیه یا نه ! مثلا میپرسن گوسفند چرا بع بع میکنه ؟ بعد وقتی جوابش بیان شد معلوم میشه که توی درسای تخصصی ترم 8 رشته ی بیولوژی علتشو باید پیدا میکردی!!! :icon_pf (34):

(مثال زدما ، حالا جامعه گوسفندا نیان اعتراض کنن ! )

خب اگه اینجوری هم که میگی باشه تیم جواب دهنده ضرر میکنه ، چون با نگاه اول نمیشد تشخیص داد تخصصیه!

• Like 4
لینک به دیدگاه

مثل این میمونه که مهلت 20 روزه توی تجدیدنظر از حکم یا شکایت توی دادگاهها رو از این به

بعد کنسل کنن تا طرف بتونه بیاد دادگاه بگه، ااا، :icon_pf (34):من نمیدونستم میتونم شکایت کنم، آخه تخصص از مسایل حقوقی نداشتم ، رفتم یه سرچی کردم با چند تا وکیلم حرف زدم الان تازه

فهمیدم مُحِق واسه اعتراض کردنم!!!!:ws47:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اینم سوال های تیم smart team ::a030:

1.دو ویژگی مهم و درخور توجه مشهورترين و غني ترين منبع اندوخته فسيلي کشف شده جهان کدامند؟

2.پول [/url]ساخت مسجد بلخ چگونه تامین شد؟

3.با ذکر موارد بیان کنید در قرآن چند بار فاعل و مفعول به جای همدیگه به کار برده شده اند؟(یعنی ظاهر فاعل در معنای مفعول و برعکس)

• Like 4
لینک به دیدگاه

سوالات تيم suigeneris از قهرمانان....

1_مدفن بازيگر استكاتلندي فيلم shallow grave كجاست؟(سوال اصلاح و تغيير يافته _به جاي سوال يك سوال قرمز رو جواب بدين...)(بازيگر انگليسي فيلم shallow grave كه به جرم جنايي ( كيفري) به زندان افتاد؟)

2_نام كليسايي در شهر كوه تیبل ماونتین در قاره ي سياه ؟

3_نويسنده ي نخستين دوره ي تاريخ اجتماعي ايران درسال 1340..؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

سوالات تیم science partners از تیم smart team

1.از هر مزرعه تخم مرغ در کانادا سالیانه حدود چند تخم مرغ بدست می آید ؟

2.کدوم افراد تونستن دو بار جایزه ی نوبل رو توی 2 تا رشته ی مختلف ببرن ؟

3.عراق توي جام جهاني 86 چند تا كارت زردو قرمز گرفت (اسم بازيكنايي كه كارت گرفتنو بنويسيد) ؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

با عرض ادب و احترام:flowerysmile:

سوالات تیم آقایان خاص بدینوسیله اعلام می گردد:

1)وجه تسمیه کفشدوزک به لاتین چیست؟

2) پیروزی تیم ملی فوتبال این کشور بر هلند تنها برد غیر خانگی این کشور تا سال 1995 بود. نام این کشور چیست؟

3) حداکثر ارتفاعی که کوه میتواند رشدکند، چه مقدار است؟ (نه اینکه ارتفاع بلندترین کوه چقدر است)

موفق و در پناه حق:flowerysmile:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اگه تیمی سوال یا جواب رو دیر تر بزاره دیگه قبول نمیشه (رضایت اون یکی تیم هم مهم نیست)

میلاد از این گلا دوس داری؟!!! :flowerysmile:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...